Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Verzoekjes aan Marco
Als je zo bekend en geliefd bent als Marco, dan komen er veel verzoekjes binnen zoals die van Syl, de moeder van Samantha.
Samantha is ziek, zo ernstig ziek dat ze niet lang meer te leven heeft. Syl, de moeder van Samantha, heeft daarom een oproep gedaan op Facebook om de laatste wens van Samantha, Marco te mogen ontmoeten, in vervulling te laten gaan. Heel begijpelijk dat ze dit voor haar dochter probeert! Dit bericht is zo ontzettend vaak gedeeld dat het uiteraard ons ook bereikt heeft. De reacties die wij hierover binnen kregen waren overweldigend!  Marco heeft op de delete knop in zijn agenda gedrukt en zal volgende week Samantha een bezoek gaan brengen. Wij zijn ontzettend blij dat dit gelukt is!

De ruchtbaarheid die er aan is gegeven in de pers heeft tot gevolg dat er nog meer van dergelijke verzoekjes zijn binnen gekomen bovenop het normale aantal brieven en mailtjes van mensen die een verzoek bij ons neer leggen.
Helaas behoort een bezoekje meestal niet tot de mogelijkheden en daarom zijn we extra blij dat het bij Samantha wel gelukt is.


Uiteraard laten we altijd wel iets van ons horen en proberen we te doen wat in ons vermogen ligt en doen we dit in nauwe samenwerking met Marco.
De vaak aangrijpende berichtjes die we via de mail binnen krijgen raakt ons, maar uiteraard ook Marco, heel diep. Het is vaak heel moeilijk als je dergelijke langgekoesterde wensen niet kunt vervullen. Niet omdat we het niet willen, integendeel, maar eenvoudigweg omdat Marco dagelijks meerdere bezoekjes af zou moeten leggen om alle wensen te vervullen. Het is letterlijk niet haalbaar. Via Social Media een dergelijk verzoek uiten is echter natuurlijk normaal gesproken niet de manier. Hier nogmaals ons emailadres; info@borsato-fanclub.nl

Hoe het bezoekje komende week is geweest zal Marco ongetwijfeld nog laten weten. We hopen dat Samantha heel erg zal genieten!

Groetjes,

Tifosi di Marco Borsato

 
Apeldoorn en België
De najaarstour is nog steeds in volle gang, en na de daken van de muziekpodia in Alkmaar, Kerkrade, Tilburg, Utrecht, Groningen en Enschede eraf gespeeld te hebben is het vrijdag 24 oktober dan eindelijk de beurt aan onze Vlaamse fans en zal Marco het Ethias theater in Hassselt op zijn kop zetten.
Zaterdag 25 oktober zal Marco van zich laten horen in Omnisport te Apeldoorn waarna hij op 28 en 29 oktober wederom zal afreizen naar het mooie België en in het Kursaal te Oostende het dak eraf zal spelen. Gelukkig hebben we dan nog Eindhoven waar hij op 31 oktober in het klokgebouw de tour zal afsluiten.

Tot nu toe hebben jullie bij ieder concert gebruik kunnen maken van de Early Acces en hebben we al vele blije berichtjes gelezen over dit fanclubvoordeel.
Voor de de aankomende concerten zal er bij een aantal locaties een kleine aanpassing zijn.

Voor Apeldoorn geldt de Early Access alleen voor de mensen met veldkaarten.
De mensen met zitplaatsen hebben vaste plaatsen dus is het niet nodig om eerder naar binnen te gaan. 

Dit geldt ook voor Hasselt en Oostende. Ook hier zal geen early access zijn omdat het om vaste zitplaatsen gaat. 

Voor de laatste show in Eindhoven is alles zoals jullie gewend zijn en staan wij weer met onze scanners klaar om jullie mooie passen te scannen bij de Early Access!

Veel plezier als je nog mocht gaan!

Groetjes,
ook namens mijn collega's,

Kimberley
 
Stemmen 100%.nl
Vanaf maandag 20 tot en met vrijdag 24 oktober hoor je elke dag van 12:00 uur tot 16:00 uur op 100%NL de 250 grootste hits die Nederland rijk is. Voor de top 3 kan nog tot vrijdagmiddag 15:30 gestemd worden en Marco strijdt samen met Nick en Simon en Guus Meeuwis om de eerste plek. Deze keuze is natuurlijk niet moeilijk, het nummer Dochters hoort op de nummer 1 positie! Stemmen jullie mee? Stemmen kun je hier. http://www.100p.nl/actie/727/Top%20250/
Groetjes, Team Tifosi.
Bijzonder duet op de FanClubDag!
Op de fanclubdag van 2006 trad Marco met band op, was er een Idols wedstrijd, maar er was nog een memorabel moment waar we even naar terug willen kijken.

Bennie, destijds Nathalie's rechterhand, was 7 jaar als medewerker volop betrokken bij de fanclub. Hij was medeverantwoordelijk voor de ledenadministratie, mail, weblogjes en allerlei andere hand- en spandiensten. Toen hij stopte met zijn werkzaamheden voor de fanclub, kwamen er 3 nieuwe mensen voor in de plaats, dus dat geeft al aan hoe goed Bennie in zijn werk was.

Het organiseren van zo'n fanclubdag is een hele klus, zolang Marco op het podium staat, heb je natuurlijk wel kijkers, maar wat als Marco zich met de jury achter de schermen terug trekt...

Daar hadden Nathalie en Bennie wat op gevonden!!

Samen zouden ze het nummer 'Zij' gaan zingen. Via MSN hadden ze afgesproken wie wat zou gaan zingen, en zonder ook meer 1 keer gerepeteerd te hebben stonden ze daar op het podium de sterren van de hemel te zingen.
Nathalie is gek op zingen maar in die tijd zong ze in principe nooit waar andere mensen bij waren, maar als Bennie het aan durfde kon Nathalie niet achter blijven. Bennie, die zonder zijn hoortoestellen niks hoort en daar toch maar even met Nathalie op het podium dit mooie duet ging zingen, dat is toch wel ontzettend dapper!Kijken jullie even mee naar dit bijzondere moment?


Groetjes, ook namens mijn Tifosi collega's,
Lunarda
Martine is jarig!

Hoera, we vieren een feestje vandaag, want Martine is jarig.

Hoewel ze een stille voorliefde heeft voor SpongeBob is ze met regelmaat te vinden bij de concerten van Marco. Ze is zelfs in mei meegegaan naar Curacao, maar het is ons nog niet duidelijk of ze dat deed om Borsato's Duizend Spiegels, of om Bikinibroek (thuisbasis van die gele spons) onder de zeespiegel tegen te komen.Martine is een echt creatief persoontje, ze was de eerste die een platinaweblog kreeg van Marco en ook de eerste die weblog van de maand werd. Dat is niet voor niks!
Ze is heel goed in het bedenken van bruikbare ideetjes, altijd alert, handig, schrijft lekker, lief, hulpvaardig, inspirerend en ook nog eens erg grappig. Onvoorstelbaardat dat al die eigenschappen in 1 persoon verenigd zijn, maar het is toch echt waar. Mede daarom is ze sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit ons team.
We zijn dan ook erg blij met haar helpende handjes, die ze vandaag in de lucht mag steken omdat ze alweer 28 jaartjes wordt.

Lieve Martine, van harte gefeliciteerd, met jou is altijd een feestje, dus op je verjaardag al helemaal.

Liefs, Diana, Bianca, Esther, Kimberley, Eric, Tamara, Lunarda en Nathalie.
 
Tamara is jarig!
Vandaag wordt er flink gefeest, want Tamara is jarig!
Hoera!

Tamara is al erg lang bij de fanclub betrokken. Al voordat ze officieel mederwerker werd hielp ze mee, samen met Eric uiteraard, om allerlei klusjes te klaren. Ook nu ze Helpend Handje is, is ze nog steeds van onschatbare waarde. Ze is vaak thuis en dat is voor ons handig, want daardoor is ze snel en breed inzetbaar. Want Tamara beheerst bijna alle klusjes die er gedaan moeten worden. En wat ze niet weet, zoekt ze op en doet ze alsnog.
Hoeveel geluk kun je hebben met iemand zoals zij in je team?

Bovendien is ze erg aardig, hulpvaardig, alert, lief, grappig, zit vol ideeën en dat kan natuurlijk nooit met alléén haar twee helpende handen, daarvoor heb je écht de complete Tamara nodig 
We maken dankbaar gebruik van haar en hopen dan ook dat ze nog heel lang ons Team blijft versterken.


We wensen haar van harte een heerlijke dag toe, uiteraard samen met haar geliefde Eric en dat al haar dromen mogen uitkomen.
Gefeliciteerd lieve Tamara.

Liefs, 

Bianca, Diana, Esther, Kimberley, Lunarda, Martine en Nathalie
"En wees niet bang voor het licht        
Dat je voelt op je gezicht                  "