Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Nieuwe Website
Marco houdt zoals jullie weten van vernieuwen en verrassingen! Vandaag is er weer zo'n verassing! Een compleet nieuwe website! Maanden van voorbereidingen en testen zijn hier aan vooraf gegaan maar vandaag mag iedereen dan de nieuwe site bewonderen. De site is helemaal van deze tijd en makkelijk in te navigeren. Ook de fans hebben een zeer belangrijke plek op de site gekregen want Marco blijft graag dichtbij zijn fans.

Er is zoveel te zien op de site het is bijna teveel om op te noemen! Zodra je de homepage opent kom je op een homepage die je nog niet zo vaak eerder hebt gezien, op één pagina vind je de highlights van de verschillende onderdelen van de website. Door met verschillende lagen te werken krijg je een 3D effect en voor de duidelijkheid heeft elk onderdeel zijn eigen kleur gekregen. Bovenin zie je de hoofditems en als je daar met je muis op gaat staan open je het submenu. Hier vind je nog meer Marco, alles heel overzichtelijk weergegeven.Voor de fans zijn er een aantal onderdelen van Borsatoweblog op de homepage gezet onder het hoofditem: Fans. Zo kun je makkelijk van Borsato.nl naar je eigen weblog of die van je vriend of vriendin. En voor Marco is het nog makkelijker om jullie headlines in de gaten te houden! Wat een leuke optie!

We raden je aan om lekker te gaan surfen op www.borsato.nl en te genieten van al het moois wat de nieuwe site te bieden heeft!
Wij zijn enorm trots dat er zo'n mooie site is ontstaan en hopen dat jullie er ook van gaan genieten!

Groetjes Diana (en van mijn net zo trotse collega`s!)


Hét fanclubweekend!
Maanden voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan. Het begint met het zoeken van een locatie, het samenstellen van een dagprogramma, locatiebezoek(en) en ideeën bedenken voor nieuwe merchandise. Als de locatie en de datum vaststaan kan de kaartverkoop van start gaan. Vervolgens gaan we de items van de dagindeling verder uitwerken, wensen en dromen van fans uitzoeken, mensen benaderen, offertes aanvragen voor nieuwe merchandise en worden er altijd nog aanpassingen gedaan omdat sommige dingen toch niet te realiseren zijn of we ineens op een nog veel leuker idee komen.  
 
Dan het daadwerkelijk uitvoeren van al onze plannen, het definitief beslissen en bestellen van de merchandise, teksten schrijven, spullen kopen, enveloppen rijgen, lootjes nieten, filmpjes opnemen en monteren, toegangskaartjes ontwerpen en versturen en dan volgt daarop altijd de laatste fase: kaarten versturen, tijdsplanningen maken, vrijwilligers selecteren en indelen, draaiboeken maken voor onszelf maar ook voor de vrijwilligers, de techniek, voor Marco, de fotograven, visagisten, etc. het maken en lamineren van pasjes, bonnen, tekstkaartjes voor op het podium,  lijstjes met spullen die we niet mogen vergeten, alles klaarzetten in de opslag, etc.
Die laatste dagen voor zo’n FCD zijn altijd behoorlijk pittig, we zitten vaak met zijn allen nog laat achter onze computers en op Whatsapp, maar geven tegelijkertijd ook weer energie omdat alles steeds meer vorm begint te krijgen.    

En dan is het zaterdag. Niemand heeft natuurlijk echt veel geslapen maar we leven dit weekend op adrenaline. Alle laatste spullen worden uitgeprint en ingeladen en in de opslag zijn ook al een aantal mensen keihard aan het werk om de bus vol te laden.
Tegen 14.00 uur zit iedereen in de auto, we sturen in de groepsapp wat fotootjes en grapjes.
Het leukste weekend van het jaar gaat eindelijk beginnen!

Het blijft natuurlijk altijd spannend maar wat hebben we er zin  in!
Muziek
Wat hebben we lang uitgekeken naar de nieuwe single van Marco! Marco had al zijn best gedaan om ons enorm nieuwsgierig te maken en daar is hij zeker in geslaagd! Maandag 14 oktober was dan de dag waarop de nieuwe single van Marco de lucht in ging en heel Nederland voor het eerst kon genieten van deze prachtige single. Een aantal fans had de single al gehoord omdat Marco op de fanclubdag de single al laten horen. Dat hij dat deed geeft aan hoe belangrijk hij zijn fans vindt en hoe graag hij hem juist met deze groep als eerste wilde delen.  

Zo lief en fijn dat hij zoveel vertrouwen heeft in  zijn fans en ook heel fijn dat niemand dat vertrouwen heeft beschaamd door al opnames te maken en op social media neer te zetten.

Marco zijn nieuwe single Muziek is weer heel verrassend en vernieuwend.
Er komen diverse muziekstijlen in voor en het is hem dan weer gelukt ons op een aangename manier te verrassen. Muziek begint als een klein liedje maar vloeit over in diverse stijlen zoals dance en rap. De bosnische jongen Baggie Begovic heeft samen met John Ewbank als Bag2Bank een bijzondere bijdrage geleverd maar ook Ali B is op de single te horen.

Marco is terecht heel trots op zijn nieuwe single en wij zijn trots op hem dat hij weer zoiets moois en unieks heeft weten te maken.

Groetjes
Diana Verschoor

(mede namens mijn minstens zo trotse collega's)Nieuwe Merchandise
Nog maar een paar dagen en dan is het zover, het fanclubweekend!
Uiteraard hebben we weer ons best gedaan om prachtige nieuwe merchandise voor jullie te laten maken. Zie je jezelf al zitten op de bank onder een heerlijke fleecedeken met het welbekende MB logo?
Met binnen handbereik een goed gevulde snoeppot (je moet hem zelf alleen even vullen).
Vanuit je ooghoek staat er op de kast dan een mooie fotolijst met misschien wel een foto van jou en Marco erin. De fotolijstjes zijn voorzien van drie verschillende songteksten. Je kunt kiezen uit 'Afscheid nemen bestaat niet', 'Alles is mooier in zwart en wit' en 'Ik hoor bij jou'.

Maar ook hebben we een prachtige 'Ik hoor bij jou' armband ontworpen. Een unieke munt aan een prachtig dun leren bandje. Verder hebben we een unieke pin in de verkoop, die Marco al trots draagt. Hartstikke leuk voor op een jasje of een tas. En ja hoor, ook zijn er dit jaar weer leuke pennen te koop, dit keer met een heus lampje erin.


Nieuwe  Merchandise Prijs Met ledenpas
     
Borsato pen met lichtje 3,50 3,00
Fleece dekentje, verkrijgbaar in twee kleuren, met logo 17,50 15,00
Snoeppot met logo 12,00 10,00
Pin in de vorm van het logo 4,00 3,50
Unieke armband 'Ik hoor bij jou' 15,00 12,50
Fotolijst met songtekst (3 verschillende soorten, per stuk) 10,00 7,50

    

Tot (zaterdag en/of) zondag!

Groetjes, ook namens mijn collega's,

Bianca den Harder


Extra nieuwsbrief!
Gisteravond is er een extra nieuwsbrief verzonden naar iedereen die zich heeft aangemeld voor de fanclubdag.
In deze nieuwsbrief staat allerhande praktische informatie maar ook een aantal leuke weetjes over de fanclubdag, de Borsato Bingo maar ook over Claus Event Center.
Niet iedereen die naar de Borsato Bingo gaat ook naar de fanclubdag en soms komt onze nieuwsbrief niet bij iedereen aan terwijl deze wel verzonden is.

Om ervoor te zorgen dat iedereen alle informatie over zowel fanclubdag als Borsato Bingo heeft geven we jullie onderstaand nog even het linkje naar de onlineversie van de nieuwsbrief.

Heb je vragen over aankomend weekend kijk dan even in de nieuwsbrief of daar het antwoord in staat en anders kun je je vraag natuurlijk ook nog aan ons stellen.

De onlineversie van de nieuwsbrief vind je via deze link.

Tot zaterdag en/of zondag!

Team Tifosi


Er is er één jarig!
Ze is niet alleen heel lief, bescheiden en zorgzaam maar werkt ook nog eens kei- en keihard. Ook op bijzondere dagen kan iedereen een beroep op haar doen en ‘nee’ zegt ze zelden.

En weet je, ze is ook nog eens heel erg grappig, maakt ons aan het lachen met de meest leuke woordspelingen en grapjes en heeft altijd ideeën die wij maar héél soms nog briljanter kunnen maken.

De meesten van jullie kennen onze Martine wel zoals jullie haar kennen maar... weten jullie ook dat ze hartstikke jarig is vandaag?

We hebben alleen het vermoeden dat ze iets te druk is voor de fanclubdag om al die 27 kaarsjes uit te blazen maar jarig, dat is ze!

Lieve Martine, namens ons allemaal van harte gefeliciteerd met je verjaardag!Je Tifosi-collegaatjes

Prijsvraag Nieuwsbrief
Elke maand zetten we in onze nieuwsbrief een prijsvraag. Voor de maand september was de opdracht om jezelf met de tifosi op de foto te zetten en dat te laten zien in een log met de titel: Ik en mijn tifosi...
De prijs? Een heuse mini-fotoshoot tijdens de fanclubdag!
Het was dan ook de bedoeling dat je liet zien dat je op de foto durft.
En wat worden we dan verrast! Geen logjes met alleen een foto....nee hele reportages hebben we kunnen lezen. Eervolle vermeldingen willen we graag geven aan Lunarda, Esther en Manon. 
Lunarda die letterlijk in haar slaapzak bij de deur heeft liggen wachten en hem daar ook maar heeft gelezen! En dan de droom van Esther die kreeg wel een hele bijzondere tifosi!
En Manon die gewoon haar eigen tifosi bij de post sorteert en uiteindelijk bij haar eigen in de brievenbus gooit, hoe leuk is dat!
  
Iedereen doet op zijn of haar manier enorm zijn best en dat waarderen we enorm. Ook Marco vind het geweldig om al die logjes te lezen en vindt het bijna onmogelijk om een winnaar te kiezen. Omdat we op zoek waren naar iemand die laat zien op de foto te durven gaan heeft Marco Neske gekozen als winnares.  Neske is een mooie vrouw van 54, gestopt met blonderen van
 haar haar omdat grijs haar geweldig staat en durft zich zelfs 
 te laten fotograveren door Marco terwijl ze in bad zit!
 Dan ben je gelukkig met jezelf en Marco wil dat graag 
 vastleggen op de foto!
 Gefeliciteerd Neske en geniet van je mini-shoot tijdens de 
 fanclubdag!

Dan zijn we in de maand Oktober aangekomen en hebben jullie in de nieuwsbrief kunnen lezen dat we weer een nieuwe prijsvraag voor jullie hebben! Voor de prijsvraag van deze maand willen we graag teruglezen op jullie log hoe jullie de fanclubdag hebben beleefd! Wat was jullie leukste, grappigste, of meest bijzondere moment op de fanclubdag? Of heb je juist een hele bijzondere foto gescoord?
Graag lezen we dit terug in een log met de titel: 'Mijn Fcd was.....'!

Groetjes ook van mijn collega`s
Liefs Diana
"Oh ik droom ervan, om een leven lang
Mijn liefde aan mijn liefde te bewijzen"