Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Helpende handjes
De fanclub van Marco werd opgericht vlak nadat Marco winnaar werd van de Soundmixshow 1990. Na een korte periode hield Tifosi di Marco Borsato echter op met bestaan en pas eind 1994 werd het stof eraf geblazen en daarmee nieuw leven geblazen in de fanclub. Ik herinner me nog goed hoe ik een adressenbestand kreeg van 256 leden en een vrije hand om een weliswaar zo goedkoop mogelijk, maar toch ook leuk fanclubblad te maken.

Inmiddels zijn we achttien jaar verder. De Tifosi is, en ik leg alle bescheidenheid nu even naast me neer, een volwassen magazine in full colour waarmee geen enkele ander fanclubblad van een artiest in Nederland zich kan vergelijken. Ook de fanclub zelf is bijna professioneel te noemen, ook al bestaan we uit vrijwilligers. De service die we de fans van Marco bieden is bijzonder goed. Mailtjes, tweets, brieven, eigenlijk krijgt iedereen altijd wel antwoord op zijn of haar vraag. 

We werken nu met zes mensen bij de fanclub. U kent ze vast wel, maar ik vind het altijd heerlijk om ongegeneerd over ze te kunnen opscheppen, dus hier komen ze nog even:

Eric Bus
Esther Dekker
Danielle Dubel
Martine Westerlaken
Tamara van WijkMet zijn zessen verzetten we veel meer werk dan jullie ook maar kunnen vermoeden, maar met zijn zessen genieten we daar ook ontzettend van.

Wellicht heb je kort geleden het logje of de Facebookpagina van Daantje nog bezocht? Danielle geeft daarin aan dat ze even tijdelijk gas terug neemt. Dit doet ze zowel op advies van haar arts als van ons uit. Danielle verstuurt nog altijd de verjaardagskaarten, maar haar overige taken heeft ze tijdelijk teruggegeven. Begin volgend jaar gaan we samen kijken of er alweer wat taakjes bij kunnen. En als dat niet zo is, nou, dan stellen we dat gewoon uit. Heel makkelijk.

Zelf heb ik nog geen logje gemaakt, ik kan even de juiste woorden niet vinden. Maar ook ik werk op dit moment heel weinig. Er zijn thuis wat intense ontwikkelingen die me al mijn energie kosten. Ik hoop in de nabije toekomst een aantal dingen weer op te kunnen pakken maar zal ook niet terug gaan naar de hoeveelheid uren die ik normaal in een week werkend doorbracht.

Dat betekent dat de werkdruk op de vier overige medewerkers, waarvan er twee ook gewoon fulltime werken, wel erg hoog is. Omdat ik van mijn mensjes hou en ze graag gezond houd, wilde ik die werkdruk verlagen. Daarom hebben we gevraagd of Bianca Heemskerk, momenteel ook moderator, ons team tijdelijk wil versterken tot we de boel allemaal weer op de rit hebben.

Bianca heeft ja gezegd met een hoofdletter J, waar we allemaal heel erg blij mee zijn.
Mocht je binnenkort dus een antwoordje krijgen van Bianca, haar handtekening op bijvoorbeeld het prikbord tegenkomen of anderszins Bianca in de #TdMB treffen, dan klopt dat helemaal!Dan stel ik nu voor dat jullie hieronder Bianca massaal welkom heten 

Liefs,

Nathalie
en de rest van Team TifosiFanclubdag 2012 in beeld!
Dat we het bij de fanclub heel erg druk hebben blijkt wel uit het feit dat we niet eens een paar lange logjes hebben kunnen wijden aan de fanclubdag, en dat terwijl het zo ontzettend gaaf was! Maar om toch even met elkaar te kunnen nagenieten (of: als je het gemist hebt een impressie te krijgen) hebben we hier een prachtige compilatie voor je!

Kijk en geniet met ons mee!Veel liefs,

Team Tifosi

Winnaars Herfstvakantie prijsvragen


Afgelopen week hebben jullie allemaal weer fanatiek mee gedaan met de puzzels op Borsato.nl. En dit keer was er een te gekke hoofdprijs te winnen! 
Dat hebben we gemerkt.. de mailtjes bleven binnenkomen, iedereen wilde die boottocht met Marco wel winnen!

Omdat we woensdag al gaan varen zijn we dit keer snel met het nakijken van de antwoorden geweest. Uit alle inzenders die elke dag het juiste antwoord hadden, heeft de computer één winnaar getrokken. Deze persoon mag één persoon meenemen naar de boottocht met Marco.

Zijn jullie al benieuwd?
Dan gaan we nu over op de bekendmaking van de prijswinnaars!

Een Borsato verrassingspakketje is gewonnen door:

1. Dominique van Berkel uit Voorburg
2. Angelique de Vogel uit Koudekerk a/d Rijn
3. Petra van Hulten uit Moergestel
4. Ingrid van Baaren uit Oegstgeest
5. Lisette van Zuilen uit Amersfoort


Gefeliciteerd! Jullie kunnen binnenkort een leuk verrassingspakketje thuis verwachten!

En DE hoofdprijs; twee plekjes op de boot samen met Marco  zijn gewonnen door:

Marcel Tinga uit Raalte

Gefeliciteerd Marcel! Je ontvangt van ons vanavond nog een e-mail met meer informatie over het varen met Marco.


Groetjes,
Team Tifosi


 
P.S. Tijdens het nakijken van de 'zoek de verschillen' prijsvraag bleek dat veel mensen de verandering rechts onder aan het zand als 2 verschillen zagen. Hierdoor ontbrak vaak het verschil aan het petje van Johnny, of het strand achter Marco. Omdat dit zo vaak voor kwam hebben we het ontbreken van 1 van deze 3 verschillen niet fout gerekend.

 
UPDATE! Foto’s FCD 2012
Wat was het leuk he? De Fanclubdag is vandaag alweer precies een week geleden. Een mooie aangelegenheid om een aantal van jullie blij maken met foto?s van deze dag dachten wij zo!

Voor de foto's van de fanmomenten klik op deze foto:Voor de foto?s van de Meet & Greet  van de vrijwilligers klik op deze foto:Voor de foto's van de overige Meet & Greets klik op deze foto:Heerlijk om zo nog even na te genieten, toch?

Mogen we onze dank uitspreken naar Jan Vens en Erik Degeling die beiden zich al jaren met hart, ziel en camera voor de fanclubdag inzetten?
Het is niet in woorden uit te drukken hoe fijn het is ieder jaar weer op jullie te kunnen rekenen. Volgens mij heeft iedereen van zijn bijzondere moment met Marco een foto en ook van de rest van de dag krijgen we op deze manier een prachtig beeld.


[UPDATE]

De foto's van de Borsato Bingo vind je hier!

De sfeerbeelden van de fanclubdag vind je hier! 

Dank jullie wel!


Groetjes,
Team Tifosi
Voor de thuisblijvers!
Lieve fans,

Vandaag is het zo ver: de Fanclubdag! Voor de meeste fans een dag waar heel lang naartoe wordt geleefd. Dagen worden afgeteld, nieuwe kleding gekocht, kappers bezocht en er is bovenal heel veel voorpret onderling tussen de fans. Voor een aantal fans is het om diverse uiteenlopende redenen niet mogelijk  om de fanclubdag dit jaar bij te wonen, bijvoorbeeld wegens ziekte of andere verplichtingen. We hoeven niemand uit te leggen hoe vreselijk jammer dit is en we weten zeker dat iedere fan op zijn of haar manier gemist zal worden deze dag. Maar we hebben er wel iets heel leuks op gevonden zodat ook de thuisblijvers er een beetje bij kunnen zijn. Zijn jullie ook benieuwd? Kijk dan gauw wat Marco speciaal voor jullie heeft ingesproken!Nog even op een rijtje:
#FCDMB
@TifosidiMarco

Groetjes, ook namens Marco,
Team Tifosi
Nieuwe moderators!
Toen wij van de fanclub Martine zo half en half wegpikten bij de moderators was de afspraak dat ze het moderaten er gewoon bij zou blijven doen. Dat zou ten slotte best samen kunnen gaan, dachten wij. Eigenlijk wist ik wel beter, maar ik dacht dat de klap minder hard zou zijn als we Martine heel langzaam losweekten van de moderators.
Eigenlijk bleek al in heel korte tijd dat Martine een onmisbare kracht voor de fanclub was en dat betekende ook dat ze er in de tussentijd veel taken bij kreeg.

Het mag duidelijk zijn, binnen de fanclub kunnen we Martine absoluut niet meer missen en minder tijd aan het moderaten besteden maakte dat het voor de andere moderators wel erg druk werd. Nou, dan loop je toch tegen een behoorlijk probleem aan want Martine is zo ervaren en veelzijdig dat je met één nieuwe moderator Martine toch echt niet vervangen.Ik heb meerdere keren met Ine om de tafel gezeten. Als opperhoofd van de moderators weet zij als geen ander welke kwaliteiten en talenten je nodig hebt voor een dergelijke taak.  Het is vaak een combinatie van factoren. De één is heel creatief, de andere neemt veel inittiatieven en weer een ander is goed in uitleggen en communiceren. Na weer een overleg hebben we een aantal mensen benaderd en uiteindelijk besloten om maar liefst drie nieuwe moderators aan te nemen. Ellen, Kimberley en Linda gaan ons team van moderators versterken! Het leuke aan deze meiden is dat ze alle drie hun eigen talenten hebben. Alle eerder genoemde eigenschappen zoals creatief, sociaal, het kunnen schrijven en kunnen ontwerpen, komen met de combinatie Ellen, Kimberley en Linda heel goed tot zijn recht.
De meiden lopen tot begin 2013 een soort van stage binnen het team en daarna wordt er gekeken hoe blij de moderators met elkaar zijn, hoe de taakverdeling is en of alle werkzaamheden in te passen zijn in hun leventjes. Als we allemaal tevreden zijn zullen ze per 2013 vast plaats nemen bij de moderators.

Zowel binnen de fanclub als bij de moderators zijn we heel blij dat Ellen, Kimberley en Linda zich het moderaten eigen willen gaan maken. We zijn er eigenlijk al van overtuigd dat met de aanstelling van deze drie niet alleen jullie heel goed geholpen kunnen worden maar er ook een heel fijn en stabiel team van moderators zal zijn.

Hoewel Martine als moderator niet langer zal functioneren op Borsatoweblog, zullen we haar als fanclubmedewerker gelukkig nog heel veel blijven zien! Gelukkig maar, ik zou waarschijnlijk zeven nieuwe medewerkers moeten aannemen om dat leed anders te verzachten :-)

Lieve Ellen, Kimberley en Linda, zet hem op tijdens jullie ?stage? en welkom in ons moderatorteam.

Liefs, ook van jullie collega moderators,

Ine & Nathalie


Martine is jarig!
Hadden we woensdag Tamara al die haar verjaardag vierde, vandaag, 7 oktober,  is onze eigen Martine jarig!

Onze dame van de grapjes en de geweldige woordspelingen maar ook onze keiharde werker Martine wordt ?maar liefst? 26 jaar en is daarmee natuurlijk onze eigen Benjamin. Voor cadeautjes hebben we uiteraard gezorgd en eigenlijk wilden we Marco nog voor haar laten zingen maar hoewel hij stond te trappelen is zijn agenda op het moment een beetje vol. 

Gelukkig is Martine ook helemaal idolaat van Spongebob Squarepants en hebben we hem speciaal gevraagd voor onze Martine te zingen.

Dus Martine, deze is voor jou!

Liefs,
je Tifosi-collegaatjes

Bingo en Fanclubdag uitverkocht!!
Nog 1 weekje... dan is het eindelijk zover!  De dag waar we lang naar uit hebben gekeken met z'n allen. Achter de schermen zijn we nog hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten. Dat blijken dan altijd weer meer puntjes dan je denkt, haha, maar wat hebben we er een zin in!

Op zaterdagavond 13 oktober hebben we de echte Borsato Bingo op het programma staan en op zondag 14 oktober die geweldig leuke Fanclubdag.
Vandaag hebben we de laatste bezoekers kunnen invoeren. Het zit nu echt helemaal vol!

Heb je reeds bingokaarten besteld maar wil je nog een paar extra kaarten? Dan kun je die op de avond zelf nog aanschaffen. Er zijn echter geen plekken meer vrij in de zaal, dus als je nog geen kaarten hebt gereserveerd, kun je helaas niet naar de bingo.

Maar wat hebben we weer leuke dingen voor jullie in petto... Mooie fanmomenten, Ik Hou van Marco, een optreden van Marco en zijn band mét leuke gastartiesten... en er zijn natuurlijk geweldige prijzen te winnen. Zowel bij de Bingoavond als op de Fanclubdag.Wat dacht je van een ritje samen met Marco in zijn Porsche? Of lekker smullen van die pizza die Marco speciaal voor jou heeft gebakken? Misschien mag jij Marco binnenkort wel interviewen voor de Tifosi!

En wat we je zeker niet willen onthouden.. er zijn ook plaatsen te winnen voor een boottochtje met Marco!
Dus koop die lootjes of waag een gokje in de enveloppen kraam! Naast die te gekke prijzen hebben we ook leuke merchandise te koop. Zo hebben we nieuwe tassen, een kookschort, een uniek memoblok voor alle dingen die je niet mag vergeten en nog veel andere mooie items en aanbiedingen.

Enne... je hoeft geen dikke portemonnee mee te nemen, want je kunt gewoon pinnen.

Deze week zullen we jullie nog mailen met de laatste nieuwtjes rondom dit leuke weekend. Dus hou je mailbox in de gaten...
Groetjes,
Team TifosiTamara is jarig!
Vandaag is het 3 oktober, 3-10 om precies te zijn, en het leuke is dat we vandaag een jarige hebben die ook nog eens 3 keer 10 wordt!

Onze lieve collega Tamara is vandaag 30 geworden, een echte mijlpaal dus al die kaarsjes op haar taart mogen in één adem uitgeblazen worden.
En nu hopen we natuurlijk dat alle daarmee gepaard gaande wensen voor haar uit mogen komen.

Lieve Tamara, van harte gefeliciteerd en namens ons allemaal wensen we je een hele fijne dag!Veel liefs,
je Tifosi-collega's

"Gevangen in een stilte
Je voelt alleen de pijn"