Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Voor Kids Gaat De Zon Op!
Afgelopen jaar was het een fantastisch idee van Marco samen met Albert Verlinde en War Child een schoolmusical te bedenken die in het teken stond van War Child.

De aanmeldingen waren overweldigend! Maarliefst 2000 scholen hebben meegedaan, dat betekent dat 100.000 volwassenen en 500.000 kinderen deze musical hebben gezien.

Ook dit jaar kan deze musical weer op alle scholen gespeeld gaan worden!
Wie weet ook op de school van jouw kind?

Meer informatie vind je op: www.warchildschoolmusical.nl

Stemmen (voor Luca)
Koen het teamgenootje van Luca doet mee aan een leuke actie. Hij heeft een auto ontworpen en als ze de meeste stemmen ontvangen kunnen ze deze ťcht winnen voor het voetbalteam van BVV '31 C3. Hoe gaaf is dat?Je kunt je stem uitbrengen via deze site en je kunt alleen stemmen als je een hyves of facebook account hebt.

Het duurt nog maar 4 dagen.. dus alle stemmen zijn welkom!

Alvast bedankt namens Koen en Luca
3Dimensies LIVE op tv!Let op! Zet groot in je agenda....

15 december de tv registratie van 3Dimensies LIVE
20.30 op RTL4!

Jij kijkt toch ook?

Repeteren voor Dichtbij
Vlakvoor de tour Dichtbij startte, maakte ik onderstaand filmpje. Om er meteen daarna achter te komen dat ditzelfde idee in de tour gebruikt zou worden alleen dan veel mooier en professioneler.

Ik schreef dit:

"De voorbereidingen zijn al tijden in volle gang. Er wordt over van alles zorgvuldig nagedacht. Cruciale dingen als welke liedjes gaan we doen en op welke manier, welke gasten kunnen we aankondigen, hoe gaat het decor eruit zien? Maar ook zaken als welke kleding gaat iedereen gedurende deze show aantrekken, waar moet er geparkeerd worden, blijven we wel of niet overnachten in de plaats waar we optreden? Er moeten pasjes ontworpen worden, geprint en gelamineerd, er moeten polsbandjes besteld worden... als ik het zo lees is zo'n tour eigenlijk gewoon een eenvoudige fanclubdag *grijns*

Hoe dan ook, we staan allemaal in de startblokken. Deze week vinden de laatste repetities plaats. Ik heb ze al vaker meegemaakt, het is iedere keer weer leuk om te ervaren.

Vind je het leuk om ook eens achter de schermen bij zo'n repetitie te kijken? Dat dacht ik al.
Daarom heb ik vandaag een stukje gefilmd. Niet de muziek die gespeeld wordt, en wel om twee redenen. Natuurlijk moeten de gekozen liedjes een verrassing blijven (als je kunt liplezen verraadt het al veel haha) maar ook vervormt de hoeveelheid muziek tijdens het opnemen en hoor je de instrumenten en zang deels wel deels niet versterkt. Dat geeft een vreemd en vertekend beeld. Ik heb dat opgelost door er Dichtbij onder te plakken.†Ik zou zeggen: kijk en geniet!"Korte tijd na het online zetten heb ik dit logje dus alweer verwijderd. Ik vond het niet gepast naar de tour toe, alsof ik al iets verraadde.
Maar nu, ach... de voorpret is nagenieten geworden, vinden jullie ook niet?

Groetjes, ook van mijn geliefde collegaatjes,


NathalieProblemen Blu-ray Dromen Durven Delen LIVE


Bij de release van 3Dimensies Live is gebleken dat de 3D Blu-Ray Disc niet op alle gewone Blu-Ray spelers evengoed werkt. Klanten die dus dachten een 2D Blu-Ray editie te kopen kunnen problemen ondervinden. Er wordt momenteel actie ondernomen om u een reguliere 2D Blu-Ray disc te leveren. Deze wordt in drie weken geleverd. Uw winkel wordt momenteel op de hoogte gebracht. U kunt daar komende week terecht voor meer informatie over het omruilen van uw product.

Mocht u andere problemen ondervinden of vragen hebben,
mail dan naar info@borsato-fanclub.nl


Groetjes,
Team Tifosi
3D viewing 3Dimensies in Almere!
Afgelopen zondag mocht een zeer select groepje fans de viewing van de 3D versie van 3Dimensies Live meemaken in Almere. Dat deze muziekregistratie in 3D verschijnt is uniek, nog geen enkele artiest heeft dat eerder gedaan. De concertbeleving is geheel anders, je bent dichterbij dan ooit en je hebt het gevoel dat je letterlijk in het publiek staat.

Echter, nog maar weinig mensen hebben hun audiovisuele spulletjes al helemaal op 3D ingesteld! De Blu-ray dvd speler wint langzaam terrein en als je vandaag de dag een nieuwe televisie nodig hebt, is de stap om voor een 3D exemplaar te kiezen een stuk minder groot. Maar als je een prima televisie hebt is de kans dat je deze DVD op korte termijn in 3D kan zien misschien niet zo groot. Omdat de dvd gemaakt is voor gebruik in de huiskamer (en dus in de bioscoop niet tot zijn recht komt) konden slechts heel weinig mensen gebruik maken van ons aanbod.†

We deden de viewing in Apollo, dť electronicawinkel van Almere. Deze zit gesetteld in de gezellige binnenstad van Almere, naast de parkeergarage, en heeft een groot assortiment aan televisies, dvdspelers, fotoapparatuur en nog veel meer. Dat we daar de dvd in al zijn schoonheid konden aanschouwen zou dus zonder twijfel zijn.

We waren al vroeg aanwezig om de stoelen klaar te zetten in twee gezellige hoekjes, de tafeltjes aan te kleden met een kaarsje, chips en zoutjes, de koffie en thee klaar te zetten en de popcornmachine warm te laten lopen. Eigenaar Michel van Nes, echtgenoot van Hellen, verschoof wat promotiestandaards en verkoopartikelen om de ruimte zo Borsatofan-proof te maken als mogelijk!

De avond ervoor had hij met het personeel al zorggedragen voor het bekabelen, zodat we op twee 3D televisies tegelijkertijd de dvd konden zien. Buiten hadden we posters opgehangen in de parkeergarage zodat men de juiste weg kon vinden en ook op de achterdeur hing een poster. †De winkel was deze zondag namelijk gesloten voor het winkelend publiek. Uitsluitend de Tifosi van Marco mochten deze specifieke dag de winkel betreden voor deze unieke middag! Hoe fijn is dat!


Nadat we de eerste mensen binnen hadden gelaten, iedereen een kopje koffie of thee had gekregen en Thomas van Nes de popcornmachine vakkundig aan het werk had gezet, konden we beginnen. We startten met een filmpje van Marco:Toen waren we natuurlijk helemaal in de stemming voor deze spectaculaire show! Een aantal onder jullie hadden vrijdag een voorproefje gehad want ook daar was een preview geweest. Alleen was dat een selectie van liedjes en kregen de Tifosi hier de hele show van voor tot achter. En wat was het genieten! Heerlijk om de de 'Ooohs' en 'Aaaaahs' te horen, de genietende koppies voorzien van coole bril te zien, om te merken hoe gezellig het met elkaar was.†

Zelf begon ik per ongeluk gewoon te vloeken toen de dvd begon. Ik was zo ongelofelijk onder de indruk! Na het vloeken begon ik hardop te lachen, daarna danste ik mee, zong ik mee, en bij de tweede sessie kon ik alleen nog maar ademloos kijken.

Dat is 'm jongens, rechtsonder. De held van de dag! Handtekeningen kun je halen aan de Korte Promenade 5 in Almere!

Marco weet me vaker te raken, op verschillende manieren. In 3D had ik het nog niet meegemaakt en ik kan je vertellen dat al mijn zintuigen geprikkeld werden. Wat een belevenis! Omdat ik ook tot die arme stumperds behoor die de komende tijd nog geen 3D apparatuur in huis zullen hebben was ook ik erg blij dat ik hem nu toch, twee maal zelfs, in vol ornaat heb mogen zien! Op een schitterende tv, met geweldig geluid en omgeven door gelijkdenkenden en gelijkgenietenden!†

Het was geweldig. Het was bizar. Het was eigenlijk gewoon perfect.
Toen we de laatste fans uitgezwaaid hadden en we de laatste restjes popcorn uit het tapijt hadden gezogen, toen de stoelen weer ingeklapt op de kar stonden en de kaarsjes uitgeblazen waren, konden we Michel, Hellen en Thomas bedanken.


De bofkonten van de tweede sessie

Ze kregen ieder een pot snoep, eigenlijk vooral omdat Michel had aangegeven er niets voor te willen hebben want zeg nou zelf, een pot snoep dekt echt de lading niet!
Dus ook hier: dank je wel voor het beschikbaar stellen van je winkel, je tijd en je faciliteiten! En natuurlijk bedankt voor je expertise, je gastvrijheid en je ervaring.

Wie nu denkt: potverdorie, ik heb helemaal geen 3D televisie en die Blu-ray dvdspeler had ik ook al lang moeten hebben, krijgt van mij volkomen gelijk.
Ik zou zeggen: surf snel naar www.apollo.nl of kom even langs in de gezelligste winkel van Almere. Als Marco het kan, kan jij het toch ook!


Tot een volgende keer!

Liefs, ook namens mijn collegaatjes
Eric, Tamara, Danielle en Esther,

Nathalie

P.S. Eric heeft veel foto's gemaakt, maar is helaas nu ziek. Vandaar dat alleen mijn foto's gebruikt zijn. Sorry! Onderstaande foto is echter van Jolanda Kaandorp. Wat een juweeltje hŤ? Die beelden zijn de beste argumenten die ik heb voor een 3D tv!†
Winnaars 3D dvd preview
In de nieuwsbrief van afgelopen week hadden we een leuke actie gezet. Je kon je opgeven om aanwezig te zijn bij de vertoning van de 3Dimensies dvd preview aanstaande zondag in Almere.Heel veel fans wilden daar graag bij aanwezig zijn, want we hebben veel aanmeldingen binnen gekregen. Helaas hebben we niet voor iedereen een plekje en heeft de computer 50 winnaars getrokken.

De gelukkigen zijn:

Anjo Heusingveld-Gerritsen uit Bemmel
Anne Tamerus uit Duizel
Annemarijn v/d Berg - Braakman uit Zwartsluis
Astrid Best -v. Lijnden uit Huizen
Bianca Buis uit Sassenheim
Brian Gerards uit Oirsbeek
Caroline Eelman-Brouwer uit Oudeschild
Celine Muller uit Zwammerdam
Daphne Holtman uit Duiven
Ellen Dirks uit Rotterdam
Ellen van Agteren uit Oud-Beijerland
Esther Ambting uit Arnhem
Franca Weenink uit Papendrecht
Gea Harms uit Oude-Pekela
Helene de Hooge - van den Broek uit Almere
Hellen Handels uit Landgraaf
Henny Smeele uit Amersfoort
Ingrid van Baaren uit Oegstgeest
Ingrid van den Brink -Seegers uit Soest
Jenneke van den Broek uit Alphen aan den Rijn
Jessica Duivenvoorden uit Noordwijk
Jolanda Kaandorp uit Velsen-Noord
Karin van der Vliet uit Alphen aan den Rijn
Kees Terpstra uit Drachten
Leon van Weert uit Rotterdam
Linda de Veld uit Berkel en Rodenrijs
Lindsay Bierlee uit Helmond
Lisette de Witte uit Nij Beets
Lucienne Streng-Jansen uit Gouda
Maarten Nagelkerke uit Eindhoven
Manon Lesparre uit Almere
Marcelle Huiskes uit Hilversum
Marcha ter Burg uit Woudenberg
Mariette Beckman Laprť uit Zeewolde
Mariska Kersten uit Beuningen
Miranda Wezel-Rasker uit Hoogeveen
Nathalie Godderis uit Westende
Nelleke Hulzebos uit Nieuwegein
Nicole Goossens uit Ede
Paula van de Velde uit Kamperveen
Priscilla Kivits uit Raamsdonksveer
Remco Teeuwsen uit Purmerend
Renate Oosterhof uit Groningen
Ria Struik uit Hoogezand
Sabine Boschman uit Zwolle
Simone Walet-Jansen uit Amersfoort
Sjanie Rijken uit Puttershoek
Vibeke Oenema uit Paterswolde
Wytske Schram uit Den Helder
Yvonne van Arkel uit Den Haag


Gefeliciteerd! We zullen jullie zondag in Almere zien.
Omdat het om een trekking ging kunnen er ook mensen tussen zitten die vandaag bij de Media Markt de dvd hebben bekeken. We hebben er bewust voor gekozen om niemand uit de trekking te halen, zodat iedereen evenveel kans maakt. Sommige zullen meer geluk hebben dan anderenVanavond ontvangen jullie allemaal een email met meer informatie, zoals in welke sessie je zit, hoe laat je verwacht wordt en hoe je er kunt komen.

Mocht je dringende vragen hebben, of verhinderd zijn stuur dan een email naar: info@borsato-fanclub.nl

Groetjes,
Team Tifosi
Prijswinnaars Zomervakantie!
De zon heeft zich deze zomer niet zoveel laten zien als we misschien gehoopt hadden, maar op Borsato.nl konden jullie wel zes weken lang puzzelen voor mooie prijzen.We hebben weer heel veel inzendingen binnen gekregen en het is leuk om te zien dat er een aantal mensen zijn die echt fanatiek aan elke prijsvraag mee doen. Dat is natuurlijk ook hartstikke goed want als je dan alle vragen juist hebt beantwoord maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs!
Deze keer zijn dat twee kaartjes voor de Dichtbij Tour.

Sommige deelnemers doen niet elke dag mee, of hebben niet alles goed. Je maakt dan nog wel kans op een super leuk verrassingspakketje.

Een borsato verrassingspakketje gaat naar:

Irma Roem uit Bergen op Zoom
Jolanda Wilpstra Boimers uit Hoogezand
Marjolein de Jong uit Zutphen
Lizzy van Ralen uit Zetten
Priscilla de Leeuw uit Breda
MariŽtte Janssen uit Doornenburg


En dan de hoofdprijs...

Twee kaarten voor het Dichtbij On Tour concert van 9 november in Utrecht liggen klaar!
En die gelukkige winnaar is:

Juliette van der Vegt

uit Zevenaar


Gefeliciteerd met jullie prijs!
We zorgen ervoor dat de pakketjes en de kaartjes snel bij jullie in de brievenbus komen.

Volgende week kunnen jullie al weer aan de slag met de herfstvakantie prijsvragen. Hou borsato.nl dus goed† in de gaten!


Groetjes, ook namens mijn collega's Esther, Nathalie, Danielle en Eric

Tamara

Prijsvraag!
Hieronder zie je een van de favoriete recepten van Marco, eerlijk gejat uit de nieuwste Tifosi.

Graag zouden wij van jou willen weten wat jouw favoriete recept is!

Maak een logje met de titel īMijn favoriete receptī en laat ons daarin weten wat jij graag maakt. Dit kan van alles zijn: een voorgerecht, hoofdgerecht of een lekker toetje of taartje.

We willen het thuis ook graag maken, dus vertel alles over je materialen, de ingrediŽnten en je werkwijze.
Natuurlijk mag je je log oppimpen met mooie fotoīs of, nog beter: laat je in een filmpje zien hoe je dit recept gebruikt voor dit lekkere gerecht?


Wat kun je winnen?

Het leukste logje wint een Marco Borsato kookboekstandaard & een kookboek door Marco gesigneerd!
Dat wil jij toch ook in de keuken hebben staan?

Je kunt aan deze prijsvraag mee doen t/m 1 november.

Veel succes!

Groetjes,
Team Tifosi


Edison avond
Het was al eventjes bekend maar gisteravond was het dan zover! De avond waarop de Edisons werden uitgereikt. Marco had het fanclubteam uitgenodigd om bij deze speciale avond aanwezig te zijn. Anneke en Esther waren helaas verhinderd. Maar wat was dit een unieke ervaring!

Bij aankomst in Rotterdam stond er al vele pers te wachten op alle artiesten die langs zouden komen op de mooie trap van het WTC. Buiten werd er nog even op elkaar gewacht om naar binnen te gaan, het was ook nog heerlijk weer en het zou zonde geweest zijn om al binnen te staan.

Marco kwam samen met Nathalie en Armando aangelopen en we werden hartelijk ontvangen met dikke zoenen en knuffels. Toen Danielle en Marlies ook gearriveerd waren werd het tijd om naar binnen te gaan. Even twijfelden we nog of we ook langs de pers zouden lopen in het volle licht, maar hť, we zijn er dus doen we het ook!
Binnen konden we in de Rotterdam Hall gezellig kletsen en wat drinken voordat de avond begon. Tegen 20:30 liep iedereen de zaal in om zijn of haar plek te zoeken. We hadden prachtige plekken en konden het dus goed zien!Daphne Bunskoek nam de presentatie van de avond op zich. De muzikale avond werd geopend met een optreden van Krystl. Wat een energie heeft die vrouw toch! Ontzettend leuk dat zij ook deze avond een Edison mee naar huis mocht nemen voor 'Beste Nieuwkomer'. ?Gezegend met een indrukwekkende stem en met meerder muzikale talenten lijkt het leven Krystl toe te lachen.?

De avond werd opgedeeld in het uitreiken van de Edisons en daarna een optreden van een artiest of band. Zo traden onder andere Racoon, Rob de Nijs en DaniŽl Lohues op. De Edisons gingen deze avond naar:

Beste mannelijke artiest ? Rob de Nijs met ?Eindelijk Vrij?
Beste vrouwelijke artiest ? Anouk met ?To Get Her Together?
Beste groep ? Racoon met ?Liverpool Rain?
Beste nieuwkomer ? Krystl met ?Rolling?
Kleinkunst/theater ? DaniŽl Lohues met ?Hout Moet?
Speciale Juryprijs ? Happy Camper met ?Happy Camper?
Publieksprijs beste album ? Nick & Simon met ?Fier?
Publieksprijs beste song ? Ilse DeLange met ?Next To Me?
Maar waar wij voor kwamen was natuurlijk voor het laatste bewaard.. De uitreiking van de Oeuvre Award voor Marco. Guus Meeuwis was de gelukkige die deze prijs aan Marco mocht overhandigen en dat deed hij met duidelijke woorden!

'We weten allemaal dat je deze dubbel en dwars verdiend hebt. De albums van de afgelopen jaren, de liedjes, het hele oeuvre was meer dan fenomenaal. Je hebt de lat voor ons allemaal in Nederland heel erg hoog gelegd. Je hebt dingen voor elkaar gekregen waarvan we dachten dat het niet kon. Dat heb je gedaan door altijd het beste van jezelf naar boven te halen en door te gaan waar anderen stoppen. En... je bent nog een goeie pik ook!'

Dat waren nog eens mooie woorden, en zo waar! Wat was ik trots dat ik daar in de zaal zat en Marco deze prijs in ontvangst zag nemen.

Marco vertelde dat hij de Edison een monument vond. Dat hij al vele Edisons had gewonnen maar dat dit toch wel de aller mooiste was. Een Oeuvre prijs is niet niks, en meestal als je deze prijs krijgt denk je er misschien aan om te stoppen maar Marco wilde het gebruiken als nieuw begin. Hij gaat al 2 decennia mee in deze industrie en heeft veel zien veranderen. Hij vindt het mooi om te zien wat voor nieuw talent er rond loopt in Nederland en noemde daarbij Krystl, Ben Saunders en Go Back to the zoo, en dat is nog maar een begin. Nick en Simon gaan ook steeds groter en doen nu stadion concerten, de lat komt steeds hoger te liggen en dat is alleen maar goed. Marco hoopt dat deze prijs een stimulans is voor iedereen om door te gaan.

Na deze speech werd Marco verrast met optredens van Simon Keizer, Krystl, Ben Saunders en Guus Meeuwis. Ze zongen allemaal een lied van Marco en hieronder kunnen jullie een beetje mee genieten door wat filmpjes die ik heb gemaakt. Ik heb genoten, zo mooi om een ode te zien aan deze bijzondere man waar wij allemaal fan van zijn.

We hebben de avond afgesloten in de bar met een drankje, hapje en muziek maar rond 23:00 was het echt tijd om naar huis te gaan.

Marco, gefeliciteerd met deze prachtige award en bedankt dat we bij deze speciale avond aanwezig mochten zijn!

Liefs,

Tamara
"Ik mis je warmte niet
Je lippen niet, je liefde niet"