Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
De fanclubdag, tips en opmerkingen!
De kaartjes zijn verzonden, koffers worden ingepakt, fototoestellen nagekeken en ook wij hebben enorm veel zin in de fanclubdag.

Onderstaand nog een paar tips en opmerkingen!

Kom je met het openbaar vervoer naar de fanclubdag?
Wij hebben contact gehad met de Nijkerkse Taxi Centrale en zij zullen een pendeldienst verzorgen met zowel met een busje als met de auto.

De kosten voor het busje zijn per rit 35 euro en er kunnen 8 personen in wat komt op (afgerond) 4,40 euro per persoon.
Indien je vooraf reserveert kost het busje 31,50 euro wat komt op (weer afgerond) 3,95 per persoon. Zorg er dus vooral voor dat het busje vol is zodat je je eigen kosten drukt!

Per auto kunnen er 4 personen mee en de kosten hiervoor zijn 27,50 per rit, wat per persoon komt op 6,90 euro per persoon.

Wij adviseren je wel vooraf te reserveren via 06 - 34 34 34 74 of mail naar info@nijkerksetaxi.nl.

Garderobe:
Je jas kun je achterlaten bij de garderobe, de kosten hiervoor zijn 50 cent.

Geld:
Neem alsjeblieft zoveel mogelijk gevarieerd geld mee, liefst geen grote biljetten en zorg ook voor voldoende kleingeld!

Eten en drinken:
Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan.
Betalen doe je door middel van munten, hiervoor zijn twee verkoopplekken. Om drukte te vermijden is het ook handig te gaan eten en drinken op momenten dat Marco op het podium staat.


De Bingo op zaterdagavond:
De bingo staat in principe los van de fanclubdag, want ook de reguliere bezoeker van de Eemhof mag hier naartoe. Heb je geen huisje gehuurd, dan kun je dus helaas niet naar de Bingo komen. Ook niet als je in de buurt woont. Het is een besloten evenement!
Tijdens de Bingo zullen prachtige prijzen worden gewonnen. Denk aan een unieke canvasdoeken, een praktische laptop om lekker mee te internetten, of die geweldige iPod, uiteraard gegraveerd! Ook zullen er prijzen zijn die gerelateerd zijn aan de dag erna. Zo kun je de mogelijkheid tot vragen aan Marco stellen op de fanclubdag winnen, maar ook een bezoekje aan Marco's kleedkamer behoort tot de prijzen...

Er zullen twee rondes zijn, een roze en een blauwe ronde. En in beide rondes zijn drie bingo's waarmee er mooie prijzen gewonnen kunnen worden! De bingokaarten kosten 5 euro per kaart. Omdat we nogal wat drukte verwachten, gaan we deze overdag vanaf 14.00 al verkopen in de Action Factory. De Action Factory is de hele dag open en er kan daar ook gegeten worden, al hebben ze geen grote kaart. Maar als je zeker wilt weten dat je een plekje hebt, zou ik niet tegen acht uur pas aan komen zetten...

Cadeautjes voor Marco:
Elk jaar hebben we een cadeautjeskraam waar mensen die een aardigheidje voor Marco mee hebben, hun cadeautje achter kunnen laten. Je krijgt dan een klein souvenirtje als dank mee, en meestal stuurt Marco enkele weken later ook nog een kaartje ten teken dat hij het ontvangen heeft. Dit wordt elk jaar groter en Marco is elk jaar ook weer verrast door alle leuke en bijzondere dingetjes die hij krijgt.
Toch zouden we graag wat tips willen geven!
Neem géén bederfelijke dingen mee. Zelfgebakken taarten of Limburgse vlaaien zijn echt geen goed idee. Ten eerste liggen ze een tijd in de auto 's morgens, daarna een hele dag in de kraam en pas 's avonds zien ze een koelkast. Dit soorten dingen zijn hartstikke lief bedoeld, maar worden niet opgegeten om de eenvoudige reden dat we niet zeker weten of ze nog wel in orde zijn na al die uren. Wil je toch graag iets eetbaars meenemen (vooral plaatselijke lekkernijen worden er jaarlijks veel meegenomen), zorg dan dat het vacuüm verpakt is. Zo blijven ze lekker en Marco gezond!

Marco?s mugshot:
We hebben we nog een verzoekje, dit idee kwam van Rebecca Struik en vonden we zo leuk dat we mee wilden nemen. Sommigen van jullie volgen Marco op Twitter, waar hij middels korte berichtjes zijn achterban op de hoogte houdt van wat hij aan het doen is. Elke ochtend plaatst hij een zogenaamde 'mugshot', een fotootje dat in een serie wordt geplaatst waardoor je een leuk overzichtje aan fotootjes krijgt. Voor deze mugshot zet Marco elke dag een ander hoofddeksel of masker op. Onze vraag is: willen jullie misschien ook een maskertje, hoedje, petje, sjaaltje, muts of oorwarmers etc meenemen naar de fanclubdag? Je mag hem (voorzien van naam en adres) achterlaten bij de KASSA, want we willen deze aan het begin van de dag al aan Marco geven. Dit om te laten zien hoe leuk we zijn mugshots vinden en daarmee meteen zorgen dat hij voldoende hoofddeksels zal hebben om er nog heel lang mee door te gaan! Hou er wel rekening mee dat je het niet terugkrijgt! Alvast bedankt!

Heb je nog vragen? Mail ons dan via info@borsato-fanclub.nl .

Groetjes,

Nathalie, Angelique, Anneke, Daniëlle en Esther

Beetje stom van me!
En dan kunnen we over de definitie van 'een beetje' ook nog best een leuke discussie voeren

De laatste jaren krijgt iedere bezoeker van de fanclubdag met een weblogje, een gratis button waar hij of zij de naam van zijn of haar weblogje op kan schrijven. Leuk voor als je voornaam niet hetzelfde is als de naam van je logje want zo kun je medeloggers, vooral die nogal bescheiden zijn in het plaatsen van foto's waar ze zelf op staan, je toch nog herkennen!

Ik heb, vind ik, een mooie foto geselecteerd, daar een wit vak in geplaatst voor de naam, en daar tig buttons van laten maken.
Nu heb ik ze binnen, en ik moet zeggen, ze zijn heerlijk heel mooi geworden.
Mooie kleuren, leuk lettertje, lekkere Marco. Niks mis mee dus.

Alleen, nu ik een tikkeltje beter kijk, zie ik dat het vak voor je weblognaam wel érg klein is.
Leuk als je weblognaam 'Joop'  is. Of 'Bo'. of 'Wit'.
Maar verrekte lastig als je weblognaam 'Zoblauwalsdeoceaan' is. Of 'Bernadette-is-om-voor-een-MB-weblog'. En geloof me, die naam verzin ik niet

Sterker nog, zelfs als je, ik noem maar wat, Nathalie heet en zo rond de veertig bent, wordt het een beetje zeuren.
Kortom: Gewoon groot schrijven. Buiten de lijntjes van het vak. Of extra klein. Maar toch duidelijk.
Of een etiket op je voorhoofd plakken.
En vooral genieten van de mooie foto van Marco

Anders weet ik het ook niet, hihi...
Groetjes,

Nathalie
Vrijwilligers FCD 2009!
Nooit boodschappen doen als je honger hebt, geen beslissingen nemen in die ene periode van de maand en nooit lijstjes maken als je eigenlijk heel moe bent.
Nou ja, twee van de drie gaan in ieder geval op, maar ik ben dus wél moe. Ik heb me een slag in de rondte geteld en geschoven, gestreept en verplaatst, en ben uiteindelijk tot een lijst van 38 vrijwilligers gekomen, plus de meiden van de fanclub!


Een aantal zijn overbekende gezichten, ze helpen al jaren mee en als het aan mij ligt mogen ze dat nog jaren doen. Een aantal anderen helpen sinds vorig jaar voor het eerst of zijn deze keer voor het eerst geselecteerd uit het enorme aanbod lieve mensen dat wil helpen!

Ik heb kortgeleden een paar keer een discussie moeten voeren over winnaars en ook vrijwilligers. Die discussie ga ik nu niet opnieuw aan, hoewel ik heus wel begrijp dat het teleurstellend is als je echt heel graag wilt helpen en er niet tussen zit.


De vrijwilligers zijn er om mij deze dag te helpen.  Ik probeer een hele leuke dag te organiseren voor de fans van Marco en uiteraard Marco zelf, en daar kan ik op zo'n dag veel hulp bij gebruiken. Ik kies daar alleen wel mensen voor waar ik dus iets mee heb. Soms ken ik ze al jaren, soms vraagt Marco me mensen in te delen omdat hij iets met hen heeft, soms heeft iemand een speciaal talent waar ik graag gebruik van maak. Vrijwilliger zijn is geen recht wat je hebt, is geen speciale titel, het is ook geen cadeautje voor de fans. Het is uitsluitend om mij te helpen!

Het belangrijkste is dat ik deze personen ken, en ze mij ook redelijk kunnen inschatten. Dat betekent dat ik, aangezien ik op deze dag onder grote druk sta, soms bot kan zijn of kortaf. Of bot én kortaf. Dat ik commando's rond kan strooien en daar nog heel dwingend 'Nu!' achter kan zeggen. Of dat ik een vrijwilliger negeer, gewoon omdat ik met iets anders bezig ben. Deze mensen moeten weten dat ik het niet persoonlijk bedoel en aan het overleven ben.  In het verleden heb ik wel eens een vrijwilliger aan het huilen gemaakt, omdat ik drie keer langs gelopen was zonder wat te zeggen. Dat zou niet moeten mogen gebeuren! Ik hoop dat ik, door de juiste vrijwilligers te kiezen, dit soort problemen kan voorkomen. Elk jaar zitten er mensen bij die nog niet eerder aan de beurt zijn geweest. Het betekent dus dat iedereen heus wel kans maakt, maar inderdaad, de mensen die ik beter leer kennen maken meer kans. Ook dit jaar zitten er weer mensen bij die ik vorig jaar om deze tijd nog nooit gesproken had. Dus zit je er dit jaar niet bij, wie weet volgend jaar wel!


De draaiboeken komen hopelijk ruim van te voren, maar vermoedelijk op het allerlaatste moment...! Details volgen nog, maar voor een ieder die dingen moet regelen alvast het lijstje met mensen!


Benjamin van der Meer
Dymphna Thiele
Eric Bus
Erik Degeling
Erika Hamburg
Esther Schuit
Hellen van Nes
Ine Kocken
Inge van der Wal
Isabel DeHondt
Jacqueline van Egmond
Jeroen Kolster
Judith Peters
Juul van Gils - Naus
Karin Jansen
Kelly van Luijk
Lida Noordhout
Louise den Biggelaar
Maarten Ligtenberg
Maayke Griffioen
Marianne van Kempen
Marijke Meijer
Marijke Lagro
Marjorie van Amerongen
Marlies Kolster
Martine Westerlaken
Mieke Lichtenberg
Myrna Luppers
Nathalie Brouwer
Nathalie DeHondt
Nienke Pesschier
Regina van Dongen
Renske Middelham
Sanne Koenen
Sonja van Ede
Stefan de Groot
Tamara van Wijk
Wil van der Koelen

Angelique Winters
Anneke Koenen
Daniëlle Dubel
Esther Dekker
Heb je een kaartje gekocht? Dan kun je ervoor kiezen je kaartje te verkopen/weg te geven of niet te laten opsturen en je geld terug te krijgen. Mail me in dat laatste geval!
(nathalie@borsato-fanclub.nl)

Mag ik iedereen die zich heeft aangemeld heel hartelijk bedanken voor hun lieve aanbod? Mag ik ook de mensen die vorig jaar geholpen hebben en dit jaar er niet bij zitten, nog even met klem vertellen dat het niets te maken heeft met zich niet goed inzetten maar dat ik én bijna 15 mensen minder nodig heb dan vorig jaar en ik soms ook bepaalde mensen op een bepaalde plek wil hebben en dat ik daarom anderen heb moeten schrappen?
Trek het je dus alsjeblieft niet persoonlijk aan!

Groetjes,

ook namens mijn lieve collegaatjes,

Nathalie Armando & Vanessa zijn blij!
Nee, niet omdat er al een wolk van een dochter geboren is, al kan dat nu wel elk moment gebeuren! Vanessa was 2 oktober uitgerekend en dus zijn de dagen nu extra spannend voor dit gelukkige koppel.

Via dit logje heb ik een aantal weken geleden geld ingezameld om een cadeau namens de fans te kunnen kopen. Jullie hebben massaal gereageerd en ook gul gedoneerd, waardoor we echt iets heel moois hebben kunnen aanschaffen!

Armando is niet het type vader wat zijn kleintje pas rond de leeftijd van 2 jaar echt leuk begint te vinden volgens mij, zonder over dat type vader te willen oordelen overigens! Armando is al maanden bezig met zijn zo gewenste dochter en weet in ieder gesprek wel een bruggetje naar de baby te maken. De babykamer is helemaal compleet, het verlangen naar de ontmoeting met hun dochter groot.

Nu wist ik, niet helemaal toevallig want ik heb Armando ongegeneerd afgeluisterd, wat er nog op hun verlanglijstje stond: een goede babyfoon. Daar zijn we dus naar op zoek gegaan en we hebben een heel mooi exemplaar gevonden met een televisieschermpje erbij zodat je, zelfs als je bij de buren bent, je kleine in bed kunt zien liggen. Een pracht van een apparaat waarvan duidelijk mag zijn dat je dit zodra je baby is geboren, meteen wil gebruiken. Om die reden heb ik het cadeau onlangs dus al aan de aanstaande ouders gegeven. Armando had daarop alle tijd om de gebruiksaanwijzing te negeren en het apparaat zelf werkende te kunnen krijgen! En dat is gelukt, het gereedstaande bedje kan inmiddels bewonderd worden vanuit de woonkamer. Armando en Vanessa zijn superblij met dit mooie gebaar en willen jullie heel, heel hartelijk bedanken! Ze hadden nooit verwacht zo'n mooi cadeau te krijgen en weten nu al dat ze er heel veel plezier aan gaan beleven!

Overigens is er nog een beetje geld over, dus als de kleine meid haar intrede maakt zijn bloemen en een lief setje kleertjes ook nog mogelijk!


Ook namens mij bedankt voor de enthousiaste reacties op deze log, fantastisch toch dat we met elkaar iets hebben kunnen geven waar ze dagelijks plezier aan zullen beleven!

Liefs,
ook namens mijn lieve collega's Anneke, Esther, Daniëlle en Angelique,


Nathalie 

P.S. Niet meegedaan en wil je graag nog iets bijdrage aan de bloemen en de kleertjes? Dat kan nog: 15.78.61.082 N. Thielen - Almere, ovv Armando & Vanessa!


Alsnog naar Borsato & Friends?
De twee concerten op 20 en 21 oktober die Marco onder de noemer Borsato & Friends in het Gelredome in Arnhem gaat geven waren binnen no time uitverkocht.
Fantastisch nieuws natuurlijk omdat hiermee de Symphonica in Rosso-concerten van Diana Ross veilig waren gesteld. Voor een aantal fans liep de razendsnelle verkoop uit op een teleurstelling omdat ze wat kaarten betreft achter het net visten.Voor deze fans hebben we goed nieuws! Seetickets heeft een aantal zwarthandelaren weten te onderscheppen en daardoor zijn er extra kaarten voor Borsato & Friends beschikbaar gekomen. Ook zijn er door de enorm grote vraag naar kaarten een aantal zogenaamde ?slecht zicht? plaatsen bijgekomen aan de zijkant van het podium.

Heb je in de voorverkoop naast het nest gevist? Hou dan de site van Seetickets in de gaten want er is weer een (beperkt) aantal kaarten beschikbaar.

Wil je kaarten? Klik dan op onderstaande afbeelding!
Groetjes,

Nathalie, Angelique, Anneke, Daniëlle en Esther
"Voel je vrij
Als je denkt dat het zo beter is"