Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Kimberley is jarig!
17 september is het vandaag en dat betekent dat Kimberley vandaag haar verjaardag viert en ze met haar kersverse 28 jaar nog steeds de Benjamin van ons team is!

Als verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp weet Kimberley alles van plotselinge ademnood, van een overslaand hart, knikkende knieën en klamme handjes. Kennis die ons binnen het team heel erg goed van pas komt, omdat we vaak meemaken dat onze leden hier spontaan last van krijgen op het moment dat Marco in de buurt is. ;-)
Kimberley is al vanaf klein meisje enorm fan van Marco en we vermoeden dan ook dat haar fan-zijn iets te maken heeft gehad voor de keuze van haar beroep. 
Eigenlijk is Kimberley gewoon een retestoere meid want dat haar beroep een pittig beroep is, dat staat vast! Hoe serieus haar werk ook is en hoe groot haar verantwoordelijkheid hierin, we betrappen Kim zelden op een slechte dag. Altijd is ze goedlachs, vrolijk en ziet ze, ondanks het leed dat ze op de SEH aantreft, vooral de zonnige kant van het leven. Af en toe kunnen we schateren van het lachen om Kimberley wanneer er weer een foto van Marco in onze groepsapp verschijnt en Kimberley meldt dat ze maar even gebruik moet gaan maken van alle reanimatie-apparatuur op het werk. We vragen ons eigenlijk af of ze daar ook gebruik van heeft gemaakt nadat Marco met een enorme lading knuffels voor patiëntjes bij Kimberley in het ziekenhuis verscheen.

Alle gekheid op een stethoscoop, als je zo positief in het leven staat als onze Kimberley dan kun je ervan uitgaan dat ze haar nieuwe levensjaar met net zoveel enthousiasme omarmt als ze dat de afgelopen jaren heeft gedaan.

Gefeliciteerd lieve Kimberley! We hopen dat je net zo blijft stralen in je komende levensjaar en vandaag natuurlijk een beetje extra!

Een dikke kus en veel liefs van ons allemaal!

Bianca | Corine | Diana | Eric | Esther | Hillie | Imke | Lunarda | Marco | Marja | Martine | Nathalie | Yaiza
Feestelijke oproep!

Zoals jullie wellicht weten vieren wij dit jaar een hele speciale verjaardag, want Marco hoopt dit jaar 50 jaar te worden. (Je zou het niet zeggen  

Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het lijkt ons dan ook ontzettend leuk als Marco op vele verschillende manieren wordt gefeliciteerd met zijn verjaardag.

Zo willen wij graag handgeschreven felicitaties in de nieuwe Tifosi plaatsen die natuurlijk weer bomvol zal staan met allemaal mooie interviews, foto’s, een fanclubweekend verslag en natuurlijk dan ook de felicitaties voor Marco!

Geef toe, daarin mag jouw felicitatie toch niet ontbreken? Dus lijkt het jou  ook leuk om Marco op deze manier te feliciteren, doe dan snel mee en wie weet lees je jouw lieve, leuke of grappige felicitatie wel terug in de Tifosi. Om zoveel mogelijk van jullie mooie felicitatie wensen te kunnen plaatsen mogen het maximaal 3 zinnen zijn.

Belangrijk is wel dat je deze handgeschreven felicitatie duidelijk op een blanco a4 papier schrijft met een zwarte stift! Vermeld hierop je naam en de feliciaties die je Marco wenst. Maak hiervan een duidelijke foto of scan hem in en stuur hem voor 15 oktober naar:
info@borsato-fanclub.nl
Let op! Je foto of scan moet minimaal 1MB zijn. Is hij (veel) groter, stuur hem dan via WeTransfer. Niet zelf uitknippen, niet bewerken, niet verkleinen :-)

Dan maken wij er een feestelijke pagina van!

Liefs, namens Team Tifosi

 
Geweldig Strandfestival ZAND
Zaterdag 27 augustus was het dan eindelijk zover en reden Jolanda en ik richting het Almeerderstrand, waar we rond kwart over twaalf onze auto parkeerden op een parkeerterrein vlakbij het station. Na een flinke wandeling van een minuut of 20 belandden we in de rij voor de ingang. Het was mega druk, maar het zonnetje scheen heerlijk, we raakten aan de praat met andere wachtenden en voordat we het wisten was er een uur voorbij en liepen we het strand op. Het eerste optreden hadden we gemist, maar dat vonden we helemaal niet erg, er was er maar één (en zijn bandje) die we echt niet wilden missen,haha. Op de klanken van de muziek van Nielson baanden wij ons langs groepjes mensen op handdoeken een weg over het strand, richting het voorste vak. Overal stonden eettentjes, er was een insmeertent waar je je kon laten insmeren met zonnebrandcrème, fanatiekelingen waren aan het beach volleyballen en er stond een groot reuzenrad vlakbij het hoofdpodium. Er heerste een heerlijk ontspannen sfeertje en iedereen was in een uitgelaten zomerse stemming. We vonden een mooi plekje in het voorste vak in de hoek bij het podium, waar een heerlijk briesje voor verkoeling zorgde. Ons feestje kon beginnen. Lekker met de blote voetjes in het zand genieten van fijne muziek. Beter kon gewoon niet! Ergens tussen die 25.000 feestgangers waren ook mijn collega's Nathalie, Bianca, Martine en Kimberley, waarvan Kimberley pal achter mij stond in het voorste vak en ik Martine per toeval tegen kwam bij het eten halen. 
Na nog even heel sexy (ahum) gedanst te hebben op de muziek van Nielson was het de beurt aan Bløf, een band die ik heel graag eens live wilde horen en zien spelen. Nou met het horen ging het even heel erg mis, want er kwam me toch een herrie uit één van de geluidsboxen, wat je door merg en been ging. En nee, dat lag niet aan Bløf. Die box knalde er bijna uit en toen er ook nog enorm veel rook uit de box kwam stonden we toch even iets minder prettig op dat mooie plekje bij het hek. Gelukkig kwamen ze er snel bij met de brandblusser en werd de stekker er snel uit getrokken, probleem opgelost.
Tussen de optredens door werden we vermaakt met de muziek van de Originals, waarvoor je verzoekplaatjes kon opgeven die dan mogelijk werden gezongen. De middag vloog voorbij en voor dat we het wisten had Douwe Bob al opgetreden, hadden we staan springen bij Typhoon, waar ik overigens nog nooit van gehoord had en liet Guus Meeuwis ons dansen op ‘Mag Ik Dansen’. Nog veel meer bekende liedjes uit zijn repertoire kwamen voorbij en onder een stralend blauwe hemel schreeuwden we luidkeels mee met ‘Het Dondert En Het Bliksemt’, waarvan we natuurlijk hoopten dat het echte noodweer uit zou blijven.
Inmiddels was het kwart voor negen en duurde het nog maar een half uurtje voordat Marco zou komen. Dat moment voordat hij opkomt krijg ik toch altijd vlinders in mijn buik, BIJNA!!! Alle instrumenten van de band werden klaargezet, ondertussen zongen de Originals diverse verzoeknummers en ineens was er plotseling een flits in de lucht en een donder, waarna er een enorme warme, zomerse plensbui over ons heen kwam. Neeeee, niet nu!!! Onder grote hilariteit van mijn omstanders ging ik een gevecht aan met een regenponcho, eerst hoofd in armsgat, daarna capuchon aan voorkant en toen de bui voorbij was had ik hem eindelijk goed aan. Haha het leidde me in ieder geval af van het onweer dat in de verte zeer nadrukkelijk aanwezig was. Gelukkig trok de ellende van het onweer ons voorbij en was ik het heel snel weer vergeten toen ik de intro van ‘Muziek’ hoorde en niet veel later Marco op het podium verscheen, de hemel deed opklaren met ‘Branden Aan De Zon’ en het feest verder losbarstte. Zand tussen mijn tenen, zand overal, kletsnat van de regen, het deerde allemaal niet meer. Ik kon alleen nog maar heel blij zijn en genieten. Hier hadden we de hele dag op gewacht en wat was het gaaf! Marco bracht een energie mee en spetterde van het podium, wat een geweldige man is het toch! Zo leuk ook als hij je herkent in het publiek, zijn duim opsteekt, glimlacht of een blik van herkenning geeft. Hihi ik kijk dan altijd nog om me heen of dat nou wel echt naar mij was.
Ik blijf het ook zo bijzonder vinden hoe Marco je met zijn muziek van de ene emotie naar de andere kan brengen. Op het ene moment kunnen alle remmen los op een up tempo nummer zoals ‘Vrij Zijn’ om dan even later, met het kippenvel huizenhoog op je armen, een traantje weg te pinken bij ‘Kleine Oneindigheid’ en ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’. Jeroen van Koningsbrugge, die het festival samen met Lieke van Lexmond presenteerde, zong 'Wit Licht' met Marco in het achtergrondkoor. Haha wat was dat leuk om te zien, Marco stond daar zo te genieten, maar ik zie hem toch liever op de voorgrond.  Ook het duet 'Ik Zou Het Zo Weer Over Doen', dat Marco voor deze gelegenheid met Marieke zong, mocht niet ontbreken. Nog even heerlijk springen bij ‘Rood’, waarbij we bedolven werden onder een lading rode slingers. Ook 'Dochters', 'Margherita' en 'Wat Zou Je Doen' kwamen voorbij. Als laatste schalde ‘Binnen’ over het strand en toen de laatste klanken waren weggstorven knalde er een prachtig vuurwerk boven het water de lucht in. Man, man, wat een heerlijke afsluiting van een mooi feestje was dit! Dat ik genoten heb hoef ik vast niet meer te vertellen. Wat een dag, wat een avond!
Wil jij ook graag nog even (na)genieten van dit geweldige festival? NPO3 heeft op 27 en 31 augustus een samenvatting van deze dag uitgezonden, die je hier terug kan kijken.  
 

Liefs Hillie, Team Tifosi
"Ik zie de zon weer schijnen
Ik voel je warmte om me heen"