Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Een maandagvond in Abcoude......
Maandagavond 19 september stond al een tijdje in al onze agenda?s, we zouden met de medewerkers van de fanclub in Abcoude om de tafel gaan zitten om onze werkzaamheden te bespreken maar ook om te kijken hoe we de fanclub nog leuker kunnen maken als deze nu al is. Allemaal hadden we thuis al de nodige ideetjes op papier gezet en zo kwamen we gewapend met pen, papier of zoals Eric met minilaptop, op kantoor om samen alles te bespreken wat in ons op was komen borrelen.

Wat het stiekem natuurlijk nog leuker maakt is wanneer blijkt dat Marco op kantoor is en hij gewoon voor ons is gebleven. Eerst wordt nog gemeld dat Marco tussendoor weg zal gaan en voor latere agendapunten terug zal komen. Maar terwijl wij alles op tafel zetten voor onze broodmaaltijd, het is tenslotte etenstijd en zelfs bij Marco op kantoor denk je ook nog aan een knorrende maag, komt ook hij met een bordje aangelopen en schuift aan. Voor de nieuwsgierigen onder jullie, hij smeerde filet americain op zijn broodje!†
:p

Marco is altijd heel enthousiast, kan niet goed op zijn stoel blijven zitten maar gaat er graag achter staan of loopt een rondje om de tafel, waarbij hij ons dan even knijpt, aait of gewoon achter je stoel gaat staan. Dus dat zitten kan hij wat ons betreft ook wel laten.

Nathalie begint met een mededeling die we even moeten laten bezinken. Deze maandagmorgen heeft Anneke, onze Anneke, Nathalie laten weten te stoppen met het werk voor de fanclub. Het was voor een aantal van ons niet geheel onverwacht maar toch had niemand van ons het al echt aan zien komen. Anneke was altijd de administratieve tijger binnen ons team. Wanneer je iets wilde weten wist Anneke de antwoorden of had altijd wel ergens een lijstje paraat. Als we bladmuziek nodig hadden dan had Anneke dat uiteraard en de ledenadministratie en alles dat erbij komt was helemaal haar ding. Feit is dat we het allemaal enorm jammer vinden dat Anneke ons team gaat verlaten en dat we haar en haar inbreng gaan missen, is zo duidelijk als maar kan zijn.

Na deze eerste mededeling gaan we met een beetje gemengd gevoel over op alle agendapunten die er voor vanavond staan. Marco begint een eerste idee voor de fanclub te benoemen, legt het hoe, wat en waarom ervan uit en zijn enthousiasme over dit eerste idee wordt direct gedeeld. Alleen dit idee al geeft mij al de gedachte ?Zolang jij blijft zingen, ben ik lid van de fanclub, medewerker of niet!?
Het is zo gaaf, zo goed gevonden en sluit zo goed aan bij jullie wensen! Wat het is... sorry... we kunnen het nog niet zeggen.†
:$

Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe intensief Marco met de fanclub bezig is en hoe hij zelf al heeft nagedacht over dingen om jullie lidmaatschap nog leuker en nog specialer te maken. Vooral is het bijzonder te zien hoe waardevol jullie voor hem zijn en dat hij met die insteek nog meer aan de gang wil. Het ene na het andere idee komt op tafel en hoe gemeen ook, we kunnen er nog niets over zeggen totdat we dingen concreet kunnen maken of alles eromheen hebben uitgezocht. Eric komt met een idee, Marco veert op en roept wat een geweldig idee het is. Wij zien heus wel dat Eric begint te glimmen, zeker wanneer Marco eraan toevoegt dat het een briljant idee is. Gelukkig heb ook ik een idee waar Marco heel enthousiast over is, net als de ideeŽn van Nathalie, DaniŽlle en Tamara. Pfieuwwww.....†
:dNu klinkt het natuurlijk bijna als een avondje snoepen, een avond Marco voor ons vijven en dat is deels natuurlijk ook zo, alleen... zijn jullie de reden hiervoor! Juist doordat Marco er bij is, hij zijn visie op de fanclub deelt en direct kan aangeven wat hij van onze ideeŽn vindt maakt dat we heel produktief zijn. Dat is misschien iets dat je niet zou verwachten met Marco aan tafel maar het enthousiasme onderling is groot en nog meer dingen en ideetjes borrelen op. Tegen 10 uur sluiten we af, ruimen de boel op en nemen Marco en Nathalie nog even een weblogje van de week op. Ook dat gaat door!

Ik rijd met een enorm goed gevoel DaniŽlle naar huis, we praten nog na over alle gave dingen die gaan komen en op de terugweg krijg ik net zo?n enthousiaste audionote van Nathalie. Er staat ons nog heel wat werk te wachten maar jullie, jullie gaan zoveel leuke dingen meemaken, beleven en krijgen. Konden we het allemaal maar vertellen, ik voorzie een explosie van blije gezichten!

En mocht je dit lezen en nog geen lid van de fanclub zijn? Het was al zo de moeite waard maar met alles wat er nu te wachten staan wordt het nog veel, heel veel leuker! Wil je meer weten over het lidmaatschap en de voordelen en kun je al die extra leuke dingen nog even afwachten?
Klik dan hier!

Groetjes, uiteraard ook van DaniŽlle, Eric, Nathalie en Tamara,

Esther


Anneke vertrekt bij de fanclub....
Afscheid nemen bestaat niet...

Gisteravond hadden we een overleg gepland in Abcoude om met zijn allen nieuwe ideeŽn uit te werken, de werkzaamheden te bespreken en het komende jaar door te nemen.

Maar die ochtend mailde Anneke mij dat ze een moeilijke beslissing had genomen, ze had besloten te gaan stoppen met het werk voor de fanclub. Het kwam niet helemaal onverwachts, we hadden allemaal al eerder gemerkt dat Anneke niet altijd meer even veel plezier had in haar werk, maar toch was het een grote schok. In overleg met Anneke besloten we dat ik het onze collega's zou vertellen en ook jullie het via deze log zou laten weten.

Het nieuws had bij iedereen de verwachte impact al weten we stuk voor stuk dat Anneke hier enorm lang over heeft nagedacht en haar beslissing weloverwogen heeft genomen. Anneke is in 2006 begonnen voor de fanclub en was al snel een drijvende kracht. Het opzetten van de geheel nieuwe ledenadministratie was een revolutionaire klus en dat heeft ze op fantastische wijze gedaan. We maakten onderling wel eens grapjes over de lijstjes die Anneke overal voor had maar wat waren we iedere keer weer blij dat die lijstjes er waren en wat zullen we er nog veel gebruik van maken! Anneke houdt ons alert, schudt ons wakker en†
brengt in kaart wat we denken en doen. We zullen haar erg missen.Ik ben ongelofelijk blij dat Anneke al die jaren zich zů ingezet heeft en ben heel erg dankbaar voor alles wat ze voor Marco, de fanclub en voor mij heeft gedaan.†Ik ben altijd erg blij geweest met haar expertise, kennis en inzet. Anneke heeft vaak een frisse blik op zaken en geen detail ziet ze over het hoofd. Eigenlijk moet ieder team standaard een Anneke aannemen.

Maar een baan, vrijwillig of niet, moet je plezier en vreugde brengen. We hebben aan Anneke gemerkt dat ze af en toe minder plezier beleefde aan met name de omstandigheden waaronder ze werkte. Dat maakt de beslissing om te stoppen wellicht makkelijker, maar zeker niet leuker.†

Anneke zal nog het een ander overdragen en de komende weken dus nog actief zijn. Daarna zullen we zonder haar verder moeten. We hebben in goed overleg besloten de werkzaamheden van Anneke voorlopig intern op te lossen. We zijn op dit moment dus niet op zoek naar een nieuwe medewerker.

Lieve Anneke, namens je collega's, Marco en de leden van de fanclub: dankjewel voor je grenzeloze inzet. Van al het werk wat jij de afgelopen jaren verricht hebt zullen we nog heel lang profijt hebben!


Nathalie Thielen
en vanzelfsprekend ook namens, DaniŽlle, Eric, Esther en Tamara
In the Spotlight!
Hebben jullie het al gezien op Borsatoweblog?
Want wij hebben †op de frontpage van Borsatoweblog een superleuk nieuw item staan.

Namelijk In the Spotligth!

Zie jij deze module niet op je frontpage staan, dan kun je bovenin klikken op het linkertooltje (gereedschappen).†En dan het meest rechter icoontje selecteren, dat is een schijnwerper.

Marco zal regelmatig een logje in the spotlight†zetten waarvan hij hoopt dat jij ook een reactie achterlaat. Dat logje zal dan dus echt even in de schijnwerper staan!
Vorige week was de fanclub te bewonderen in the spotlight.
En nu is het Manderijntje.

Reageer jij ook?Groetjes DaniŽlle

ook natuurlijk van mijn collega's: †Anneke,Eric, Esther,Nathalie en Tamara.

One Thousand Voices!
Marco heeft samen met de andere coaches van The Voice of Holland: Roel van Velzen, Nick Schilder en Simon Keizer, en natuurlijk Angela Groothuizen, een geweldige single opgenomen getiteld One Thousand Voices. Het is een heel swingend nummer geworden dat tevens de titelsong van de nieuwe serie van The Voice of Holland zal worden.

Deze single is vanaf nķ te koop via iTunes en †de gehele opbrengst zal ten goede komen van de Stichting Heppie. Stichting Heppie organiseert groepsvakanties en weekenden voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben. Een prachtig doel dus!

De single kun je downloaden via iTunes en daarvoor hoef je alleen maar HIER te klikken.

Natuurlijk is er ook een videoclip gemaakt waarin je niet alleen kunt zien hoe enorm veel plezier Marco en de andere coaches tijdens de opnamen hebben maar waarin je ook nog eens een ontzettend leuke vooruitblik hebt naar alles dat je staat te wachten!
The Voice of Holland wordt vanaf 23 september a.s. om 20.30 uur uitgezonden op RTL4.

De clip gaan we jullie natuurlijk niet onthouden, kijk, geniet en zing mee met One Thousand Voices!†


Team Tifosi
Dank jullie wel!
De schoolvakanties zijn nu zo goed als overal weer voorbij, deze week starten ook in het midden en noorden van het land de scholen weer. De fanclub zit dus weer op 'honk' en ook Marco is vandaag weer aan de slag gegaan. Heerlijk!Vandaag kon ik op kantoor dus een enorme hoeveelheid kaarten aan Marco overhandigen die jullie gestuurd hebben naar aanleiding van de operatie aan zijn poliep. Ook waren er een heleboel leuke, lekkere en lieve kadootjes. Marco heeft alles uitgepakt, gelezen en bekeken en er heel blij mee. Hij pakte spontaan twee handen vol kaarten voor de foto.

Marco: "Jongens, wat ontzettend lief allemaal! Vrolijk gekleurde kaarten, zelfgemaakte kaarten en zelfs een aantal 3D kaarten, heel actueel haha! Ik vind het super dat jullie zoveel moeite hebben genomen, dank jullie wel, het wordt heel erg gewaardeerd!"

Verder kreeg Marco o.a. puzzelboekjes, leesboeken, muziek, lekkernijen en geluksfiguurtjes en hij zal zich voorlopig niet vervelen!
Eťn specifiek kadootje viel erg goed in de smaak. Bij Marco dan. De rest van de mensen op kantoor heeft zo zijn bedenkingen...
Haha!Groetjes,

ook van mijn collega's Esther, Eric, DaniŽlle, Anneke en Tamara,


Nathalie

"En ik vlieg niet met je mee
Dus laat maar los"