Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
De fanclubdag 2016 zit VOL!
Nog ongeveer acht weken te gaan en dan staat het allerleukste weekend van het jaar voor de deur. Jullie zijn vast al heel hard aan het aftellen. Op dit moment zijn wij nog heel druk met alle laatste voorbereidingen. Zo moeten er bijvoorbeeld nog lootjes aan elkaar worden geniet, enveloppen aan het touw geregen, toegangkaartjes verzendklaar gemaakt en noem maar op. Tijd zat nog toch? 

 

Net als in andere jaren was het ook dit jaar weer spannend of er wel voldoende interesse in een fanclubdag zou zijn en hoeveel kaarten er verkocht zouden gaan worden. Maar vanaf het eerste tipje van de sluier dat we oplichten was het enthousiasme van de fans gewekt en zodra de kaartjes in de verkoop gingen, vlogen ze als warme broodjes over de toonbank. Sterker nog, sommigen hadden het hotel al geboekt nog voordat ze de kaartjes voor de fanclubdag besteld hadden!
Hoewel we ons realiseren dat het voor diegene die om welke reden dan ook nog geen kaartje hadden gekocht een teleurstelling zal zijn, zijn wij heel blij dat we kunnen melden dat de Fanclubdag 2016 vol zit!
  

Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, vindt de fanclubdag dit jaar plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Gelegen pal aan het strand in een nautische omgeving, met de Marine die deze mooie kust bewaakt. Een omgeving die natuurlijk helemaal past bij Marco en waar hij zich helemaal thuis voelt. En we willen zo’n sfeertje natuurlijk ook graag creëren tijdens de fanclubdag. De elementen nautisch/Marine/strand hebben we daarom samengevoegd en is het thema van de fanclubdag 2016!
 
Om het helemaal in stijl te doen, hebben we ook gekozen voor een dresscode.
Het lijkt ons heel erg leuk als jullie op 30 oktober allemaal in blauw/wit verschijnen!
 
Tot 30 oktober op de fanclubdag of misschien al wel een dag eerder op de Borsato Bingo? Wij hebben er zin in, jullie ook?Team Tifosi

 
Hoera! Eric is Jarig!

Vandaag vieren wij feest, want onze leuke, grappige en enige mannelijke collega Eric wordt vandaag 35 jaar jong!
Hij is onze held op het gebied van alle technische vragen voor de fanclub en hij is een ster in photoshoppen! Loopt je computer vast? Kom je er niet uit met al die verschillende computer programma’s vraag het Eric en hij helpt je graag! Eric is een stille kracht in ons clubje maar van onschatbare waarde! Zonder hem zou de fanclubdag onder andere niet zo soepel verlopen. Alle beelden die deze dag vertoond worden zijn het mooie werk van Eric! En daar zijn we hem heel dankbaar voor. Dat hij het soms best zwaar heeft in onze groeps app met allemaal vrouwen dat is een feit dat waar is. Maar vandaag laten we je lekker met rust Eric! Deze dag mag je lekker gaan genieten en je vooral laten verwennen door je lieve vrouwen. Tamara en Marit lusten vast ook wel een stukje taart vandaag!

Lieve Eric, wij wensen je een hele fijne verjaardag toe en je weet een kroonjaar moet je extra vieren!

Een dikke felicitatie kus van ons allemaal,
Nathalie, Bianca, Diana, Esther, Kimberley, Lunarda, Martine, Yaiza, Hillie, Corine, Marja, Imke en uiteraard Marco! 

 
Werken voor de állerleukste FanClub van Nederland!
Vanaf het moment dat ‘Dromen Zijn Bedrog’ door de radio knalde ben ik fan! Hoeveel concerten ik de afgelopen jaren inmiddels heb bezocht weet ik eigenlijk niet meer. Maar dat ik alles rondom Marco op de voet volgde is zeker. Toen het digitale tijdperk alweer een tijdje zijn intrede had gedaan ontdekte ik ook de chatbox op Marco zijn site, in eerste instantie een beetje huiverig logde ik in. Chatboxen hadden voor mijn gevoel toch een negatief tintje maar deze chatbox was eigenlijk gewoon leuk, iedereen deelde daar dezelfde hobby en werd er over van alles en nog wat gekletst. Er waren ook momenten waarop Marco inlogde en dan was het een gekkenhuis in de box, maar o zo gezellig! Na een aantal maanden waarop ik geregeld in de chatbox te vinden was werd ik benaderd met de vraag of ik niet operator wilde worden. Een operator hield de boel in de gaten en daar waar mensen vervelend waren om welke reden dan ook werden ze erop aangesproken en kon je ze als operator verwijderen, zodat het gewoon gezellig bleef!
Hierdoor leerde ik heel veel mensen kennen en mocht ik ook voor het eerst als vrijwilliger helpen op de fanclubdag! Helaas hield de chatbox op te bestaan maar gelukkig hadden we de logjes nog waardoor je van elkaar op de hoogte bleef.Inmiddels waren we alweer een aantal jaar verder en kwam daar ineens in september 2013 een audioberichtje binnen van Nathalie waarin ze vroeg of ik er wat voor voelde om het team (tijdelijk) te komen versterken daar ze handen te kort kwamen in aanloop naar de fanclubdag die in oktober zou plaatsvinden. Eerder had ik al eens aangeven best heel graag te willen helpen bij de leukste fanclub die er is, dus ik hoefde niet lang na te denken over mijn antwoord!
Nadat ik had “bewezen” dat ik gewillige handen heb ging mijn proeftijd over in vast dienstverband
In september maak ik dan ook alweer 3 jaar deel uit van een ontzettend leuk team met mensen waarbij Marco en zijn fans centraal staan en wij het voor iedereen ontzettend naar zijn/haar zin te maken. Iedereen binnen ons team heeft zo zijn eigen taken al helpen we elkaar waar mogelijk. Ik houd mij voornamelijk bezig met de mails die er dagelijks binnen komen voor Marco, en hier kennen we pieken en heel soms dalen in. Ten tijden van een concertreeks, een nieuw album of bij een aankondiging van een fanclubdag komen er soms wel honderden mails per dag binnen, soms moeten we met een aantal tegelijk alle zeilen bijzetten om ze te kunnen beantwoorden. Als er een kaartverkoop gaat starten dan weten we al dit gaat een gekkenhuis worden en zitten we op zulke dagen ook uren achter de computer om iedereen te kunnen voorzien van de juiste link voor de kaartverkoop. Gelukkig hoef ik ze niet alle dagen te beantwoorden en hebben we dit heel mooi opgedeeld zodat ik mij ook nog met andere taken bezig kan houden. Zo ben ik verantwoordelijk voor de Tifosi nieuwsbrief die elke maand bij de leden in de mailbox belandt maar help ik ook mee aan de Tifosi. Ook zorg ik ervoor dat de prijsvragen elke vakantie op de website staan en maak ik ook deel uit van de werkgroep Social Media en de werkgroep Borsato.nl. Eens in de zes weken reis ik ook af naar Almere waar we met het bestuur dan overleg hebben over van alles en nog wat en hoe leuk is het dan dat Marco ook wel eens aanschuift! Hele diverse maar vooral leuke taken, er is dan ook nog geen dag voorbij gegaan dat ik me verveel.


De afgelopen jaren heb ik dan ook heel veel mooie dingen mogen meemaken met en rondom Marco, de vrijwilligersetentjes, de vaartochtjes  maar wat er toch wel met kop en schouder boven uit steekt is dat Marco voor opnames van The Voice of Holland bij de Marine zou komen en de hele dag aan boord van de Zr.Ms. Karel Doorman zou zijn. En laat ik nou ook bij de Marine werken en zo mocht ik de hele dag aanwezig zijn bij deze opnames, dit was zo bijzonder en kijk hier dan ook nog steeds met een heel blij gevoel op terug!
Ondanks dat er heel veel tijd in de werkzaamheden van de fanclub gaat zitten zou ik het niet willen missen, ik haal er zo veel voldoening uit maar ook leer ik er zo ontzettend veel van.
Ik ben Nathalie dan ook nog steeds dankbaar voor het feit dat ze mij de audio heeft gestuurd en ik de kans heb gekregen om deel te mogen uitmaken van een fantastisch team met lieve mensen!

Liefs, Bianca
"Ik loop op de ru´ne
Van mijn gevoel voor jou"