Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Frisse wind
Met Anneke, Annemarie, Marijke en AngeliqueToen ik halverwege de jaren negentig de verantwoordelijkheid over de fanclub kreeg, had ik vaak wat moeite met de naam ‘voorzitter’. Het klonk zo serieus en zo zakelijk. Terwijl wat ik deed gewoon niets meer of minder was dan Marco helpen met o.a. zijn post. Ik was de schakel tussen Marco en zijn publiek. Om daar nou zo’n zware titel aan te verbinden vond ik nergens voor nodig. Toen er iemand bij de fanclub bij kwam, probeerde ik ons dan ook zo gelijkwaardig mogelijk te houden. We deden de fanclub gewoon samen.

Maar als Marco een nieuwtje had, belde hij mij. Had een radioprogramma een vraag, dan kwamen ze bij mij. Al doende ontdekte ik dat er zelfs binnen een kleine organisatie van twee personen, er toch een soort hiërarchie moest zijn. Dus waar ik probeerde ons op een lijn te zetten, was dat in werkelijkheid natuurlijk niet. Als het er op aan kwam, was ik de voorzitter en de ander de medewerker. En dat was in de praktijk toch wel een groot verschil, zeker als je slechts met zijn tweetjes bent is dat een lastige situatie. 
With a little help from my hands...
Soms word je een vraag gesteld die je je jaren later nog kunt herinneren en ik kan me die ene vraag van december 2008 nog heel goed herinneren. MSN bestond nog en ik kletste een beetje met Nathalie toen ze me vroeg wat ik ervan zou vinden als ik het e-mailadres esther@borsato-fanclub.nl zou gaan gebruiken. Het grappige is dat ik heus wel weet dat er een soort van ja op die vraag kwam maar of ik dat binnen de halve seconde op mijn toetsenbord wist te vinden of dat ik rood tot achter de oren minutenlang naar die letters gezocht heb? Ik weet het echt niet meer maar dat het antwoord een dikke vette ja was, dat mag duidelijk zijn!

Vanaf januari 2009 mocht ik mijn e-mailadres actief gaan gebruiken en ik had destijds nooit kunnen vermoeden hoeveel bijzondere ervaringen er aan dat e-mailadres vast zouden gaan kleven. Mijn eerste taak was direct een doodspannende want begin januari 2009 mocht ik Marco interviewen voor de Tifosi. Ik kan natuurlijk heel stoer zeggen dat ik dat toen wel even deed maar man, wat vond ik het eng. En leuk, wat vond ik het vooral leuk en wat was Marco ‘in het echt’ toch leuk, leuk!!
Wat mij in alle jaren is opgevallen is hoe bijzonder de band is die Marco met zijn fans heeft. Hoeveel warmte daarin zit, van beide kanten, en het is heel bijzonder dat van een beetje binnenuit mee te maken. De fanclub is er ook echt voor alle fans, lid of geen lid, met welke vraag dan ook. 

In de afgelopen 6,5 jaar heb ik elke taak binnen de fanclub wel gehad en kan ik me eerlijk gezegd geen vraag bedenken die ik niet als eens per mail heb beantwoord. Ik heb zelf ongelooflijk veel geleerd in die jaren. Ik ontdekte talenten waarvan ik niet eens wist dat ik ze had maar waarin Nathalie me stimuleerde en me het zelfvertrouwen gaf dat ik dat echt wel kon. Ik lijk dan misschien wel zeker maar ben het helemaal niet zo en die stimulans, het vertrouwen en dan ontdekken dat je veel meer kan, dat is een heerlijk gevoel. Dat is iets dat het werk voor de fanclub me heeft gegeven en waarvoor ik heel dankbaar ben!

In oktober vorig jaar ging ik meer werken en ik maakte me best een tikkie druk of ik dat wel met het werk voor de fanclub kon combineren. Soms was dat schipperen, zeker in drukke tijden als een voorverkoop of de voorbereidingen voor de fanclubdag maar het lukte me toch steeds vrij goed met hier en daar een klein schuldgevoel. Toch stak de twijfel zijn kop regelmatig op en vond ik het nog wel eens lastig om overal tijd en energie voor te vinden en tegelijkertijd niemand tekort te doen. Ik besprak het wel eens met mijn vriendinnen maar ook met mijn gezin maar vooral mijn dochter was bijna onverbiddelijk “Wat je leuk vindt moet je doen, mam!” zei ze dan altijd heel lief. 

Maar nu is er dan toch een kogeltje door de kerk en heb ik toch dat stapje teruggezet voor wat betreft het aantal uren dat ik in de fanclub zal steken. Vanaf nu zal ik een hele nieuwe taak binnen de fanclub hebben en dat is er eentje die ik nog nooit heb gedaan! :-) Vanaf nu zal ik namelijk een van de helpende handjes van de fanclub zijn. 

Ik merk dat het me wat meer rust en tijd geeft en dat dat heel goed voelt. Wat meer tijd voor mijn kinderen, mijn familie, vrienden en huis en dat had ik eigenlijk wel nodig. Stiekem dan, want werken voor de fanclub is echt de allerleukste hobby die je maar kunt hebben. Geloof mij! Helemaal loslaten, dat hoeft niet en ook dat is een lekker gevoel!

Ik vertrek een beetje en blijf tegelijkertijd, hoe gek en fijn klinkt dat! En dat e-mailadres waar zoveel bijzondere herinneringen aan kleven, ook dat blijft. 

Liefs,
Esther
The Battles 2015
Volgende maand, om precies te zijn 25 september, beginnen de uitzendingen van The Voice of Holland!

De opnames van The Blind Auditions hebben inmiddels plaatsgevonden en er zitten weer veelbelovende talenten tussen.
Met de nieuwe coaches Anouk en Miss Montreal en nieuwe elementen in de show belooft het weer een spectaculair seizoen te worden.
De teams zijn inmiddels compleet en wie er naar de liveshows gaat wordt tijdens The Battles 'uitgevochten'. En hier kan jij bij zijn!

          

De opnames hiervan vinden dit maal plaats in SugarCity te Halfweg. De tickets bedragen €10,00 exclusief servicekosten.

Donderdag 3 september om 20:00 uur
Vrijdag 4 september om 16:00 uur
Vrijdag 4 september om 20:00 uur.

Via Eventim en RTL kun je je kaarten bestellen.
Bestel gauw, want voor dat je het weet is het alweer uitverkocht!

Voor degene die gaan, veel plezier alvast.

Groetjes, ook namens Team Tifosi,
Lunarda
Zomerdrankje
We hebben weer een nieuw thema voor jullie!! De reacties op onze vorige oproep strandlaken/zonnebril waren heel enthousiaust. Alleen viel het aantal logjes wat tegen. Ondanks dat het strandlaken binnen no time was uitverkocht blijkt die niet in de kast van de loggers te liggen. Of misschien durfden jullie niet meer na het zien van de foto`s met onze modellen?:p
Omdat jullie reacties wel heel enthousiast waren hebben we deze keer iets bedacht waar iedereen aan mee kan doen. Het is zomer en gelukkig hebben we ook veel mooie zonnige dagen. Hoe heerlijk is het dan om een lekker glaasje te drinken!

Maar wat zit er in? Daar zijn wij benieuwd naar. Heb jij een favoriet zomerdrankje? Drink je graag een wijntje of hoort een cocktail voor jou echt bij de zomer? Sta je op met een kop koffie en ga je ermee naar bed? Drink je alleen water? Er is natuurlijk van alles mogelijk! We hopen dat jullie er een leuk logje van kunnen maken met als titel Zomerdrankje en natuurlijk het liefste met een foto van jou met je favoriete drankje. Dus zit je nu in de tuin met je favoriete drankje? Even een foto maken en met je mobiel maak je zo een logje...Zo handig dat mobiel loggen! We hebben voor jullie ook nog even aan Marco gevraagd wat zijn favoriete zomerdrankje is. Echt kiezen kon hij niet hihi, de dag moet natuurlijk beginnen met koffie , hij drinkt graag GinTonic maar een mojito vindt hij ook lekker en soms een Corona. 

Wij zeggen proost en kijken uit naar jullie logjes!

Groetjes ook namens mijn collega`s
Diana
Hoera Eric is jarig!
Vandaag hebben we een jarige in ons midden. Namelijk onze Eric!
Eric is een van onze helpende handjes en onbetaalbaar, buiten dat hij heel erg handig is met computers kan hij ook als de beste photoshoppen. Hier wordt dan ook geregeld dankbaar gebruik van gemaakt, want wat vonden jullie van onze toegangskaarten voor de fanclubdag??
Juist ja, deze komen van Eric zijn hand!
Maar ook tijdens de fanclubdag is hij van onschatbare waarde. Waarschijnlijk zie je hem die dag niet want hij zit vaak verstopt in een hoekje en regelt hij al het geluid en powerpoint presentaties die op het podium verschijnen. Zijn werkzaamheden zijn vaak onzichtbaar voor anderen maar één ding is zeker, zonder Eric kunnen wij niet!
 

Maar vandaag zullen wij geen beslag leggen op Eric, of hij moet zelf beslag hebben voor taart dan wordt het een ander verhaal, en kan hij  voor het eerst heerlijk zijn verjaardag gaan vieren samen met Tamara en hun pas geboren dochtertje Marit.
 
Lieve Eric, wij wensen je een hele fijne 34ste verjaardag en geniet van al het moois om je heen!
 
Van Harte Gefeliciteerd namens ons allemaal,
 
Bianca, Diana, Esther, Kimberley, Lunarda, Martine, Nathalie, Tamara, Yaiza en uiteraard Marco! 
Strandlaken/zonnebril
Vinden jullie het ook zo fijn dat je nu mobiel kunt loggen? Wij vinden het ideaal en hebben weer nieuwe energie gekregen om te gaan loggen. Ook de ideeën borrelen op en zo hebben we het volgende bedacht. 
Tijdens de laatste tour ' Duizend Spiegels' werden er strandlakens verkocht en dat was een groot succes! Halverwege de tour waren ze gewoon al uitverkocht! Met dit mooie weer nemen veel fans hun strandlaken mee naar het strand of liggen er heerlijk op in de tuin. 
Wij zouden het leuk vinden om logjes te zien van jou met je strandlaken. En wie weet heb je er wel gelijk een mooi vakantie verhaal bij, dan lezen we dat uiteraard graag! Kim en Bianca gingen een dagje naar het strand dus die kregen een opdracht mee!! Kijk onze modellen eens genieten! 

Nog zo'n echt zomers item is de borsato zonnebril die verkocht werd tijdens de Jubileum Fanclub Dag 2015. Die gaat natuurlijk overal mee naar toe met dit mooie weer. Maar waar naartoe is dat eigenlijk? Ook dat lezen en zien we graag terug in een logje.

Geef je logje de naam strandlaken of zonnebril dan is het ook voor Marco makkelijk te vinden want die is natuurlijk ook reuze benieuwd.
Kan je deze keer niet meedoen omdat je geen strandlaken of zonnebril hebt? Heb dan eventjes geduld want vanaf nu zullen we zeer regelmatig een leuk thema verzinnen en proberen we iets te bedenken waardoor iedereen mee kan doen.

Groetjes ook namens mijn collega's,
Diana
"Mijn sterkte en mijn zwakte
Je krijgt ze allebei"