Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
...dan kom ik en vecht met je mee!
Het afgelopen jaar is er enorm veel veranderd binnen de fanclub. Er zijn mensen weggegaan, er zijn mensen bijgekomen, we hebben afscheid moeten nemen van onze Bianca. In een periode waarin de fanclubdag in onze nek hijgt, was er ongelofelijk veel onrust waar we juist behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid. Om in een dergelijke onzekere periode drastische keuzes te maken, is heel eng. Maar ik denk wel echt dat het nodig was. En daarom zijn er een aantal beslissingen genomen met de bedoeling de fanclub weer in rustiger vaarwater te krijgen.


Diana en Regina zijn in het voorjaar bij de fanclub begonnen. Na een proeftijd van enkele maanden kijken we dan altijd hoe het gaat. In het geval van Diana was ik daar eigenlijk al heel snel achter. Diana is leergierig, initiatiefrijk, vindingrijk en heeft veel humor. Ze inspireert ons enorm en heeft veel tijd tot haar beschikking. Diana past uitstekend in ons team en we zijn heel erg blij met haar. We hebben Diana dan ook gevraagd of ze wilde blijven en gelukkig wilde ze dat! Fijn Diana, dank je wel!


Na de proeftijd van Regina was ik minder zeker van mijn zaak. Regina is in een aantal zaken bovengemiddeld goed. Schrijven voor de Tifosi, redigeren en samenvatten zijn dingen die ze fantastisch doet. Maar ook heeft Regina een drukke baan en dito gezin en past het werk voor de fanclub niet altijd in haar dag zoals ze van te voren had gehoopt. Verder is Regina een echt mensen-mens. Ze bespreekt dingen graag live bij elkaar aan tafel. Hoewel dat onze voorkeur ook heeft, kan dat helaas maar om de paar weken. Via Whatsapp wordt ook veel besproken en na een werkdag stonden er dan rustig 250 berichtjes op Regina te wachten. Hoewel Regina het liever anders had gezien, begrijpt ze gelukkig goed dat de wederzijdse verwachtingen niet helemaal aansloten. We hebben besloten niet met Regina in ons team verder te gaan. Dank je wel voor je inzet, Regina, ik weet zeker dat jouw talenten ergens anders ook uitstekend uit de verf komen!


Hoewel we na het verlies van Bianca en het beëindigen van de samenwerking met Regina eigenlijk handen te kort komen, heb ik in overleg met Daniëlle afgesproken haar werkzaamheden ook te stoppen. Daantje heeft heel erg lang voor de fanclub gewerkt, bijna vijf jaar, maar het laatste jaar kon ze haar taken niet meer uitvoeren zoals ze zou willen. Ze deed al een stapje terug, afgelopen jaar, maar eigenlijk was het nog altijd teveel. Mede op advies van haar arts maar wel op mijn initiatief is Daan met de fanclub gestopt. Ze vindt dat zelf erg jammer want ze had er nog veel plezier in, maar ik denk dat we er goed aan doen haar prioriteiten bij haar gezondheid, gezin en paardjes te houden.
Wellicht komen we ooit op deze beslissing terug maar voor nu lijkt dit mij het beste voor zowel haar als de fanclub. Uiteraard is ze er bij de FCD gewoon als vrijwilliger bij! Daantje, het zal vreemd zijn zonder jou, maar ik ben ervan overtuigd dat je sterker uit deze strijd komt! Dank je wel voor alles, je hebt bijzonder veel voor ons betekend.


Zo is je fanclub zeven man sterk, zo sta je er met zijn viertjes voor...
Eric had al nooit écht afscheid genomen, en met de naderende fanclubdag zijn zijn taken vertriljoend. Tamara was bereid tijdelijk bij de fanclub terug te komen om ons te helpen met het voorbereiden én uitvoeren van het hoogtepunt van dit jaar. Hoe fijn is dat!!
En tot slot heb ik nog iemand gevraagd te helpen...

Ik ben nog een keer door alle sollicitaties gegaan en heb gekeken wie het in onze selectie ook heel goed had gedaan. Wie het met een neuslengte verschil net niet gehaald had, was Bianca den Harder. Ik heb haar gevraagd of ze bereid is de komende periode bij ons in te vallen. In deze fase wil ik niemand aannemen, we rouwen nog te veel om Bianca Heemskerk. We hebben alleen wel extra handen nodig. Bianca den Harder (best wel gek, twee Bianca's, maar eigenlijk ook wel weer heel bijzonder) begrijpt dat gelukkig heel goed. Er zijn geen beloftes uitgesproken en geen duidelijke verwachtingen. We gaan eerst die fanclubdag helemaal op de rit proberen te krijgen. Bianca, dank je wel voor je spontane 'natuurlijk' toen ik je vroeg of je wilde helpen! 

En die fanclubdag, dat komt natuurlijk helemaal goed. Daar is geen twijfel over. Hoe het met ons tegen die tijd gaat is een ander verhaal  maar dit wordt een dag waar nog lang over nagepraat wordt! We gaan te gekke wensen vervullen, er zullen super prijzen zijn (varen met Marco, interview met Marco, lekker knus aan de high tea met Marco) maar ook een uurtje lekker swingen met Barbara & Ivar van The Voice of Holland en Jesse en Laura van The Voice Kids. Heb je zelf ook zin om lekker (mee) te zingen? Misschien kunnen we ook dat wel regelen...


Tot zover, lieve mensjes!

Groetjes

Nathalie
en natuurijk ook van Diana, Esther en Martine
én van Eric, Bianca en Tamara!


Gezocht: vrijwillige helpende handen!
Ik vertel natuurlijk helemaal NIKS nieuws als ik jullie meld dat op zaterdagavond 12 oktober  de Borsato Bingo en op zondag 13 oktober de Fanclubdag zal worden gehouden. Deze datum staat immers al maanden in hoofdletters in jullie agenda!

En we hebben een programma om van te dromen samengesteld. De locatie in Hoofddorp is werkelijk schitterend en biedt alle ruimte voor het verwezenlijken van heel veel van jullie dromen. We hebben al verklapt dat Marco onder andere gaat speeddaten. Ook gaat hij mini-photoshoots doen. De vorig jaar zo populaire enveloppenkraam zal er weer zijn en ook de loterij mag niet ontbreken. De populaire prijs 'Met Marco varen' zal er weer zijn, maar een high tea met Marco staat ook op het lijstje van te winnen prijzen.

Ook de kinderen worden verwend in de kinderhoek met leuke activiteiten. Denk daarbij aan een hippe deurhanger knutselen (als je aan het dromen bent wil je immers niet gestoord worden!), cupcakes versieren, een glittertattoo laten plaatsen of je op prachtige wijze laten schminken.
Aye aye kapitein!!
Hartstikke leuke prijsvraag staat er in de nieuwsbrief van augustus, vinden jullie ook niet?
Het idee kwam weliswaar van Lunarda, de uitwerking was van mij. Ik kan dus helaas niemand de schuld geven nu blijkt dat er nergens staat hoe je je logje moet noemen. En dan is het dus een enorme klus om de loggers die meegedaan hebben te vinden!

Lunarda, bedankt voor je leuke idee!
Hillie, bedankt voor het ons er op wijzen!

Nathalie, bedankt voor, nou ja, dat je weer 's wat vergeten bent, hihi.


Jullie mogen je logje zo noemen:
Aye aye kapitein!

(En wel goed spellen anders vinden we het weer niet, hahaha...)

 
Xx N.
 
"Zo ver weg van mijn handen
Maar met mijn ogen raak ik je aan"