Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Danielle (was) Jarig!
Afgelopen maandag was onze enige echte eigen Danielle jarig!
Zij mocht 43 kaarsjes uitblazen op haar taart. Hoeraaaaaaaaa!We hebben haar natuurlijk verrast met een mooi kado maar waren haar hier op de log vergeten te feliciteren!

Danielle is samen met haar man Peter en haar zoon Kevin lekker vakantie aan het vieren dus als zij terug komt is het natuurlijk hartstikke leuk als zij hier nog wat lieve felicitaties van jullie terug kan vinden.


Maak er nog een mooie vakantie van lieve Daan!

Liefs van je Tifosi collega's
Op de radio!
Dat de Fanclubdag er aan komt en dat het zéker de moeite waard is om hier bij aanwezig te zijn dat weten jullie natuurlijk allemaal al wel.
Dat Marco goed met zijn fans omgaat en een actieve fanclub heeft waar hij nauw mee samenwerkt is voor de meesten van jullie ook niet onbekend.
Maar hoé leuk is het als je dat op de radio terughoort!?

Op 100% NL was vorige week het volgende fragment te horen:

Te gek he? Wij zijn best een beetje trots

Groetjes,
Team Tifosi


Met dank aan Lunarda & Marcel voor het fragment
Eric is Jarig!
Hieperdepiep hoera! Vandaag is Eric jarig. Onze man achter de schermen. De man van de techniek, de man van het ontwerpen en de man van de foto?s. De man waar wij niet zonder kunnen! We zijn ontzettend blij met Eric en zijn verjaardag vinden we een prima aangelegenheid om dat nog maar eens te zeggen.   
 


Hij heeft een mooie, zonnige dag uitgekozen voor zijn 31e verjaardag dus hij kan lekker buiten de taart aansnijden en een drankje drinken op dit heugelijke feit.

Lieve Eric, en natuurlijk ook Tamara, van harte gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van.Feestelijke groetjes,
je Tifosi collegaatjes
Beste fanclub van Nederland!
Het was halverwege de jaren negentig toen mijn broer (Rob Winter, gitarist bij Marco) me vertelde dat Marco, nu hij zo'n knaller van een hit te pakken had met Dromen Zijn Bedrog, eigenlijk iemand zocht die hem kon helpen met zijn post. Rob had voorzichtig aan Marco laten weten dat zijn zusje daar vast heel goed in zou zijn. Ik had dan ook al een beetje ervaring, ik had hem vroeger wel eens geholpen met zijn eigen post in het Toontje Lager-tijdperk en ook toen Rob gitarist was bij (Robby) Valentine beantwoordde ik post en maakte ik een fanclubblad, zowel in het Nederlands als in het Engels. Dus toen Rob vroeg of ik daar iets voor voelde vond ik dat prima. Erg leuk ook, want alle brieven waren, met geen enkele uitzondering, enthousiast en positief en aangezien ik net zo dacht over Marco en zijn muziek was het beantwoorden van de post gewoon heel erg leuk om te doen. Het waren veel jonge meiden in die tijd, met name tussen de 12 en de 25, dus er zaten veel stickertjes op de brieven geplakt, er hing een zweempje parfum door en een enkele keer vond ik er zelfs ondeugende kledingstukken tussen. Maar: gewoon heel leuk om te doen. Goed te combineren ook met het werk wat ik in de kinderopvang en psychiatrie deed.

Maar inmiddels zitten we in 2012 en werk ik niet meer in de gezondheidszorg of kinderopvang. Marco is inmiddels mijn werk geworden en ik geniet er heel erg van!

En laten we gewoon even eerlijk zijn, ik ben er natuurlijk ook heel erg goed in. Ik ben hartstikke aardig, ik kan me ontzettend goed inleven, ik schrijf heel leuk, ik maak prachtige foto's, ik maak altijd tijd voor alles en iedereen, ik weet wat Marco wil voor hij het zelf ontdekt heeft, ik kan superleuke fanclubdagen organiseren, ik maak te gekke Tifosi's, ik weet precies van de fans nodig hebben, kortom, als ik iets meer bescheiden zou zijn geweest, was ik gewoon perfect.Dat er vorige week dus opeens een award en medailles in de postbus lagen, verrastte me eigenlijk niet eens. Kom op, als er een fanclub de beste van Nederland is, dan zijn wij dat wel. Dus het was eigenlijk een logisch gevolg van jaren keihard werken. Die award krijgt dus een prachtig plekje in mijn kantoor, bedacht ik me. Waar iedereen hem kan zien. 
Ik geef toe, ik zag dat er wel erg veel medailles en sleutelhangers bij zaten, maar hee, ik heb erg veel sleutels en als je voor elke goede eigenschap van mij een medaille wil geven, dan heb je er inderdaad wel een aantal nodig.

En ja, ik weet dat er nog zoiets bestaat als een fanclubmedewerker of een moderator. Maar zeg nou zelf, dat die mensen kunnen schitteren in hun werk komt ook omdat ík ze uitgekozen heb, omdat ík ze geselecteerd heb, ík hun talenten heb erkend. Dus al hun prestaties zijn eigenlijk ook mijn verdienste.

Vandaag zat ik lekker rustig in de tuin van het zonnetje te genieten. Ik had mijn award toevállig bij me omdat de zon er zo lekker in weerkaatst en de medailles draag ik eigenlijk dag en nacht dus die had ik ook gewoon om, toen Martine opeens naast me stond. Ik moest even twee keer kijken wie ze ook alweer precies was want ze werkt tenslotte nog maar heel heel heel kort voor de fanclub.

   
Maar wat ze begon te bazelen deed mijn oren klapperen. Ze had het erover dat zij en de andere fanclubmedewerkers en de moderators ook recht hadden op zo'n medaille. Dat het ook duidelijk in de bijgesloten kaart stond. Hoe ze dat wist was me trouwens een raadsel want ik had in die kaart met enige tipp-ex de kleine feitelijke onjuistheden al weggegpoetst. Niet veel hoor, gewoon woorden als 'jullie' en 'samen', dat soort dingen.

Ik wilde net uitleggen dat het selecteren van medewerkers en moderators een bijzonder ingewikkeld proces is en dat het feit dat we een goed team zijn dus alles met mijn inzichten en talenten te maken heeft, toen Martine opeens een medaille van me af wilde pakken! Ja, je leest het goed. Afpakken! 

   
Volledig in shock keek ik haar aan. Ik probeerde geduldig uit te leggen hoeveel jaar ik Marco en zijn fans al ter zijde sta en dat het toch overduidelijk mag zijn dat dit Blijk van Verdienste volledig aan mij gericht moest zijn. Daarbij, Martine komt verdorie net kijken. Bijna niemand kent haar.

"Het is anders wel héél toevallig," siste Martine boosaardig, "dat jij bijna honderd jaar voor de fanclub werkt en je nooit een onderscheiding or whatsoever hebt ontvangen, en ik er net enkele maanden bij zit als we al in de prijzen vallen..."Ik wilde daar net een bijzonder gevat antwoord op geven, toen Martine weer een greep deed naar de medailles. Met hand, voet, tekst en tanden kwam ik voor mezelf en mijn talenten op, maar helaas schatte ik haar gluiperigheid niet helemaal naar waarde in waardoor ze met haar andere hand opeens de award te pakken had. De award! Voor de beste fanclub! Van Nederland! In Martine's handen!

Nadat ik mijn misselijkheid over zoveel onrecht dapper ingeslikt had, overwoog ik mijn opties. Het kon een fysieke strijd worden, waarbij ik mijn leeftijd en dus ervaring, mijn schitterend figuur en dus gewicht en mijn techniek en dus onverwoestbaarheid zou kunnen inzetten. Of ik zou Martine met zorgvuldig geformuleerde argumenten mijn gelijk kunnen laten doen inzien.Het duurde, ik denk ongeveer tien minuutjes, tien afschuwelijk lange minuten, toen we tot een compromis kwamen. Ik mag de award, vanzelfsprekend, in mijn kantoor houden. Duh, alsof ik haar daarin tegemoet zou komen.
Maar omdat het voor mijn nek toch wel erg belastend is, zoveel medailles, ben ik bereid om enkele daarvan aan de anderen te schenken. Ik heb nu eenmaal een goed hart.
Martine brieste en pruttelde nog wat na, maar toen ik haar beloofde dat ze twee medailles mocht (een voor haar werkzaamheden voor de fanclub en eentje voor haar moderaten op de weblogjes) trok ze bij.

Daarna gingen we gezellig Tiramisu eten (onderdeel van het compromis, Martine heeft hem gemaakt), gezellig samen op de foto (onderdeel van het compromis, ik zie er altijd superleuk uit op foto's naast Martine) en genieten van de zon (onderdeel van het compromis, ik ben ontzettend bruin naast Martine).


Compromis 1


Compromis 2


Compromis 3

Kortom, het was toch nog een hele leuke dag!

Groetjes,

NathalieP.S. Lieve Miranda, het is de mooiste kaart die we in al die jaren hebben mogen ontvangen en we zijn diep onder de indruk van je lieve woorden. Dank je wel, voor het initiatief, je inzet en al je moeite. Ik beschouw het als een compliment voor ons allemaal én voor de medewerkers uit het verleden die samen met ons de fanclub op dit niveau hebben gebracht.
Dank jullie wel ook lieve loggers, die mee hebben gedaan aan dit leuke plan, maar ook de loggers die niet mee konden doen maar het in hun hart wel wilden.

De boodschap is overgekomen: we keep up the good work!

Veel liefs,

Danielle, Esther, Martine, Eric, Tamara, Nathalie
Tifosi di Marco Borsato

Ine, Bernadette, Martine, Yaiza, Bianca
Moderators BorsatoweblogStel je vraag aan Marco!
Zoals jullie weten start binnenkort het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.
Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan topcoach Borsato? Dat kan nu!

Wat moet je doen? Allereerst natuurlijk een leuke / grappige/ originele vraag bedenken. Vervolgens kun je deze op verschillende manieren insturen:
- Via Twitter, gericht aan @RTL_TVOH
- Door te reageren op de Facebookstatus van The Voice of Holland over Marco
http://www.facebook.com/thevoiceofholland

Wie weet beantwoordt Marco jouw vraag!

P.s. Vandaag is de Tifosi opgehaald door PostNL, dus hij  kan ieder moment bij jullie op de mat vallen!

We vernamen op Twitter dat een aantal fans al letterlijk voor de deur ligt te wachten, haha.


"De kabouters en de paashaas zij hebben een alibi
Zij hebben een alibi"