Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Armando & Vanessa (Update)
Armando, de broer en tevens beste vriend van Marco, wordt begin oktober vader! Zijn Vanessa is in verwachting van hun eerste kindje en ze kijken allebei reikhalzend uit naar het moment waarop ze hun baby'tje in de armen mogen sluiten!
Ze weten al dat het een meisje wordt, dus ze zijn al druk in de weer met spulletjes, namen en het geboortekaartje.

Natuurlijk wil de fanclub ook een mooi kado geven als het zover is. Maar misschien vinden jullie het wel leuk om mee te doen?
Dat kan!Wil je meedoen aan het kado voor Armando, Vanessa en hun kleine spruit, maak dan een geheel vrijwillige bijdrage over op: 1578.61.082 tnv Nathalie Thielen in Almere onder vermelding van ARMANDO.
Zet je eigen naam er ook even bij, voor op de kaart! 

Meedoen kan tot eind september, dus we hebben een hele maand om een mooi geschenk uit te zoeken. Van het weekend hoorde ik hem zeggen dat hij iets bepaalds wilde hebben, dus daar wil ik graag naar op zoek gaan. Zonder jullie bijdrage is dat echter te prijzig, dus ik wacht even af of er mensen mee willen doen voor ik echt ga shoppen

Hopelijk volkomen overbodig: meedoen is beslist niet verplicht en zegt helemaal niets over je fan-zijn!

[Update: Inmiddels hebben we al een mooi bedrag bij elkaar! Wil je nog meedoen, doe het dan snel, zodat we iets echt moois kunnen kopen!]


Groetjes,

Nathalie 


PS Voor onze Belgische vrienden:


Rekeningnummer: 157861082
IBAN:  NL74RABO0157861082  
BIC:  RABONL2U

 
The Silent Army in Utrecht!
Velen van jullie, waaronder ik ook natuurlijk, komen morgen naar Utrecht om The Silent Army te gaan bekijken. Het voelt een beetje gek wat ik nu ga zeggen, maar ik wil het toch even kwijt!

Morgen is de eerste keer dat The Silent Army officieel wordt getoond, na een sneakpreview in het Ketelhuis. Marco en Jean zullen aanwezig zijn om na het bekijken de vragen van het aanwezige publiek te beantwoorden.

Normaal zitten er veel filmliefhebbers in deze bijzondere bioscoop, morgen zitten er vermoedelijk met name fans, want het was binnen enkele uurtjes uitverkocht.

Er zitten echter ook een aantal andere mensen in de zaal. Veel pers bijvoorbeeld en ook mensen die de film zullen beoordelen, bijvoorbeeld of hij geschikt is voor vertoning in andere zalen. Ik ga jullie nu iets heel raars vragen, voel je alsjeblieft niet beledigd

Willen jullie morgen enthousiast maar serieus zijn? Willen jullie een paar goede, inhoudelijke vragen over The Silent Army bedenken? Zowel voor Marco als voor Jean? Willen jullie jezelf profileren als filmliefhebber en niet uitsluitend fan?
Dit alles om zowel de pers als de beoordelingscommissie de (terechte) indruk te geven dat de film geliefd is in heel Nederland, en niet alleen onder de Marco-fans.


Wanneer jullie allemaal achter Marco aan lopen, dubbelzinnige opmerkingen maken, samen op de foto willen etc, (gedrag waar ik normaal geen enkel probleem mee heb, laat dat duidelijk zijn) dan kan de pers een verkeerde indruk krijgen en dat zou ik heel jammer vinden. Heb je Wit Licht zeven keer gezien? Zeg dat alsjeblieft niet hardop. Je zegt dan namelijk NIET dat je het een geweldige film vindt, maar dat je FAN bent! Natuurlijk sluit het één het ander niet uit, maar niet iedereen begrijpt of weet dat.

Vind je het moeilijk om een vraag te bedenken? Misschien heb je iets aan onderstaande mogelijkheden:


* De film is opgenomen in Oeganda (Noord Afrika) en Zuid Afrika. Toch merk je in de film niet dat hij in twee verschillende landen is opgenomen. Hoe heeft Jean dat gedaan?

* Sommige (volwassen) acteurs in de film hebben zelf als kind vreselijke oorlogservaringen opgedaan. Hoe werd daar op de set mee omgegaan, was daar ruimte voor?

* De kinderen die in The Sient Army zo'n grote rol spelen hebben zelf geen oorlogsverleden, begrijpen zij hoe belangrijk deze film is?

* Is de film ook in Afrika getoond en hoe werd daar gereageerd?

* Het is Marco's eerste grote rol, welke scènes kostten hem het meeste moeite?

* Welk gedeelte van Eduard's karakter herkent Marco en welk gedeelte niet?

* Als hoofdrolspeler heb je een zware taak tijdens de opnamen, want alles draait veel om jou. Je kunt je geen griepje permitteren. Voelde je die druk?

* Je bent bijna drie maanden van huis geweest voor Wit Licht/Silent Army. Zou je dat nog een keer kunnen opbrengen?

* Wit Licht heeft een soort van happy end. The Silent Army eindigt anders. Welk eind geniet jouw voorkeur?

Meer vragen nodig? Mail me maar!Groetjes,

Nathalie

Storing!
Blijkbaar is er iemand niet voorzichtig genoeg geweest met een voor ons heel belangrijk glasvezelkabeltje want als gevolg daarvan hebben wij een storing in onze mail.

Niet alleen is dat lastig voor ons maar ook is het vervelend voor jullie als jullie op een antwoord van ons zitten te wachten. Helaas kunnen we hier niets aan veranderen. Over Marco weten we veel maar glasvezelkabeltjes behoren helaas niet tot onze functie-omschrijving.

Heb je ons dus gemaild?.Groetjes,
Angelique, Anneke, Danielle, Nathalie en Esther
Tifosi 43!
Ik heb nog een paar foto's nodig voor het artikel over Borsato-vriendschap (hi-res, dus heb je iets ingezonden, stuur dan nog even snel een foto?) en verder is de Tifosi wat mij betreft klaar!
Nou ja, natuurlijk nog niet helemaal!

Marianne van Lieshout is met de layout bezig, we hebben de helft van de artikeltjes al retour gehad voor correctie (en jawel, we willen uiteraard het één en ander veranderd hebben...) en de rest volgt vermoedelijk begin volgende week. Wanneer Marianne alles aangepast heeft en de foto's over de vriendschap ook heeft, kan het hele handeltje op de server van de drukker worden gezet. Vervolgens mogen zij zich over het fanclubblad buigen en daar bijna 5000 glanzende Tifosi's van fabriceren!

De Tifosi is iets dikker dan hij normaal hoort te zijn, maar zo bouwen we rustig af na dat superdubbeldikke nummer van vorige keer! Maar liefst 52 heerlijke pagina's in kleur vol Marco!

Uiteraard zit er weer een echte foto van Marco bij in, maar ook veel leuke interviews en artikelen! Zo hebben we Armando aan de tand gevoeld, Marco uiteraard, maar ook Peter Visser, één van Marco's beste vrienden die Marco weer van een heel andere kant kent. Verder staat Evelien erin, die gewonnen heeft met haar logje 'Over Twee Jaar', in het stripje is dit keer een hoofdrol weggelegd voor Inge Wouters, die deze prijs op de fanclubdag gewonnen heeft, verder vertelt Laura Hulzebos over haar Meet & Greet met Marco, staan er veel ervaringen rondom de opnamen van de commercial van Univé in, is Rebecca Struik 'Zomaar een fan', vertelt Marco over de teksten uit de liedjes van Wit Licht, en ook Cannes en de column van Rob ontbreken niet! Kortom, een Tifosi die meer dan de moeite waard is!

Nu alleen nog even geduldig wachten tot hij op je deurmat valt! 


Groetjes,

ook van mijn collega's,

Nathalie Thielen


"Zijn jouw dagen zonder mij
Beter dan ons leven samen"