Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
...toen ik er nog was...
'Doe wat je altijd deed, toen ik er nog was...' klonk er tijdens de afscheidsdienst van onze Bianca. Het is een prachtige liedje, veelzeggend ook. Marco heeft het op ontroerende wijze ingezongen en het raakt me elke keer. Maar het klonk ook bijna alsof Bianca het zong. De woorden passen zo goed bij haar en haar 'pluk de dag' visie.Bianca vond dat je uitstekend kan rouwen en tegelijkertijd leuke dingen kunt doen. Dat weet ik, omdat ik het daar na het overlijden van Arno met haar over gehad heb. Het is verleidelijk om je schuldig te voelen wanneer je plezier hebt, terwijl de ander er niet is. Alsof je de ander te kort doet, wanneer je lacht. Ik weet dat het niet zo is, maar je gevoelens gaan soms een eigen leven leiden.

Maandagavond kwamen we met de fanclub bij elkaar. De organisatie van de Fanclubdag heeft mede doordat ik bijna alles uit mijn handen heb laten vallen de afgelopen maanden, maar ook door de ziekte en het verlies van Bianca, behoorlijk wat vertraging opgelopen. We waren er allemaal niet helemaal bij.Gisteren als cadeau
Pluk de dag
Geniet van het leven
Gisteren was een cadeau
Gisteren was een herinnering


Dit zijn vier zinnen uit de welkomsttekst op de weblog van Bianca. Het zijn vier zinnen die allemaal doen denken aan haar. Bianca wordt gemist. We plukken onze dagen en genieten van het leven, maar haar moeten missen doet pijn. Bianca wordt gemist door haar kinderen, haar Teun, haar familie en vriendinnen en vrienden, maar ook door ons als fanclub. Het overlijden van Bianca heeft veel impact. We hebben vele reacties ontvangen van fans die iets wilden doen bij haar afscheid. Daar hebben we gehoor aan gegeven door te zorgen voor een prachtig bloemstuk namens Marco en jullie allemaal samen.


Bianca heeft de afgelopen jaren op haar log geschreven over haar leven. Ze vertelde over haar ziekte, maar ook vertelde ze over haar gezin. Ze hield heel veel van hen. Ook was ze een groot fan van Marco. Als ze zich goed genoeg voelde, kwam ze naar de concerten en genoot met volle teugen. Ook bij andere activiteiten waarbij Marco aanwezig was, kon je Bianca tegenkomen. Denk aan de opnames van The Voice of Holland, de opening van de Nationale Sportweek, de fanclubdagen of besloten concerten. Ze was er zo vaak mogelijk.  Ze was heel trots om fan van Marco te mogen zijn. 

Door de uitjes rondom Marco ontmoette ze andere fans en ontstonden er mooie vriendschappen. Deze vriendschappen koesterde ze. Toen ze ging werken voor de Moderators en later als fanclubmedewerker zorgde dat ervoor dat ze bij heel veel fans een bekend gezicht werd. Zij kende heel veel fans en velen kenden haar.

Nienke opperde het idee om een herinneringenboek over Bianca te maken. Als de leegte en het gemis alleen maar groter lijkt te worden, is dit het moment dat je teruggrijpt op herinneringen. Voor de kinderen en voor Teun zou een boek met herinneringen tot steun kunnen zijn. We vinden het een geweldig idee en willen daar graag aan meewerken!

We willen je daarom vragen ons te helpen: zou jij ook mee willen werken aan een herinneringenboek over Bianca? Schrijf je herinnering aan Bianca op (kort, maximaal een half A4-tje). Zoek er een foto bij, ban jou, of jullie samen.  Als je deze tekst en je foto mailt naar info@borsato-fanclub.nlzorgen wij ervoor dat er een mooi gebundeld herinneringenboek gemaakt wordt.

Help jij mee om de herinnering van gisteren cadeau te geven aan Teun en de kinderen?
Je kunt mee doen tot en met 1 september. Alvast heel erg bedankt!


Groetjes,

Team TifosiSamen voor Bianca
Lieve fans,

Het overlijden van Bianca heeft ons allemaal geschokt en het is bijzonder te zien hoeveel haar overlijden teweeg brengt. Zoveel mensen die met haar familie en vrienden meeleven, zo ontzettend veel berichtjes en reacties. Twitter, Facebook, Instagram en zelfs de landelijke pers staat vol met berichtjes over Bianca.

Hoe verdrietig het ook is, hoe groot het verlies van Bianca ook is, te zien hoe enorm geliefd Bianca was is tegelijkertijd enorm hartverwarmend. We hopen dat Teun, Nicole, Denise en Tim en ook de ouders, zussen, familie en vrienden van Bianca hier steun uit kunnen halen.

Inmiddels hebben we vragen gekregen of er iets gezamenlijk vanuit de fans geregeld wordt met betrekking tot een bloemstuk en of hier een bijdrage voor gedaan kan worden.
Wij willen dit graag namens iedereen regelen en zorgen dat er een prachtig bloemstuk komt van ons allemaal.

Zoals jullie misschien weten maakte Bianca zich hard voor het KWF en stond ze nog niet heel lang geleden samen met haar zoontje Tim op de brochure van het KWF die bij ons allemaal in de brievenbus viel. De familie van Bianca heeft aangegeven dat er bij de condoleance collectebussen van het KWF zullen staan omdat dit een wens van Bianca was. Naast het bloemstuk dat we gaan regelen willen we ook namens ons allemaal een bijdrage aan het KWF doen omdat dit in de geest van Bianca is en we het een enorm mooi gebaar vinden.

Wanneer jullie hieraan mee willen doen mag je een bijdrage overmaken naar ons rekeningnummer 61.29.34.551 ten name van Tifosi di Marco Borsato. Willen jullie in jullie omschrijving ‘Bianca’ zetten?

Liefs,

Team Tifosi


Verdrietig...
Het is nog geen week geleden dat we een logje plaatsten met het nieuws dat Bianca niet lang meer te leven had en net zoals het bij ons was ingeslagen, sloeg dit nieuws ook bij veel fans in als een bom.

Veel sneller dan we verwacht en gehoopt hadden moeten we nu het intens verdrietige nieuws melden dat Bianca is overleden.

Bianca was een van de allereersten die een logje begon bij Borsatoweblog en had al heel snel veel trouwe bezoekers. Dat Bianca ernstig ziek was geweest zag je voornamelijk aan de foto van haar en haar man Teun in haar menu waarin ze verwees naar ‘de veel te grote bos met 150 rode rozen’.

Het logje van een paar jaar geleden waarin Bianca moest vertellen dat haar ziekte was teruggekeerd kunnen velen van jullie zich vast nog herinneren. Marco besloot Bianca en haar gezin te gaan bezoeken en ging diezelfde week nog. Het was een bijzondere middag met veel knuffels en foto’s, blije kinderen en Bianca die enorm veel kracht uit dit bezoek putte. Als er iemand over kracht en vechtlust beschikte was het Bianca wel want ze bleef positief en knokte zich door alle chemo’s en alle bijverschijnselen die deze met zich meebrachten. Bianca weigerde de ziekte controle over haar leven te laten krijgen en vocht terug met alles dat ze in zich had. Bianca haar positiviteit was iets dat stimuleerde en motiveerde en dat bij ons allemaal veel bewondering opriep.
Bianca werd één van onze eerste moderators en daar had ze een enorm toegevoegde waarde. Zo groot dat we heel blij waren dat we haar vorig jaar konden overhalen voor de fanclub te komen werken. Bianca’s komst bij de fanclub was een enorm succes. Ze genoot zelf ontzettend van het werken voor de fanclub en wij hadden aan haar een enthousiaste, leergierige, creatieve en bijzonder lieve collega. Bianca stond altijd voor iedereen klaar, werkte vaak vast vooruit en zonder te zeggen had ze vaak al dingen klaargezet. Ook tijdens haar laatste chemo ging ze onverminderd door en hoewel ze zich regelmatig helemaal niet zo goed voelde wilde ze het werk graag blijven doen en deed ze zoveel meer dan we van haar wilden vragen.

Twee weken geleden kwam het nieuws kwam dat haar artsen niets meer voor haar konden betekenen en dat Bianca nog maar een aantal weken en misschien zelfs maanden te leven had. Ondanks dit verpletterende nieuws maakte Bianca nog allerlei plannen. De vakantie naar Frankrijk werd afgezegd maar er werd een camping in Nederland geregeld en ook wilde ze graag bijzondere dingen regelen voor haar kinderen voor als het moment gekomen was dat ze er niet meer was. Ze praatte met ons over de fanclubdag die ze zeker mee wilde maken, het nieuwe album dat uit zou komen en waar ze toch zeker op ging wachten. Hoewel het heel vermoeiend was kreeg Bianca nog veel bezoek en iedere dag lag er een grote stapel kaarten op haar mat.

Bianca heeft enorm tegen haar ziekte gevochten en hoewel haar geest onverminderd sterk bleef kon haar lichaam deze strijd niet meer aan. Bianca is temidden van haar gezinnetje en naaste familieleden overleden. Ze mocht maar 41 jaar worden.
Teun is zijn liefste maatje kwijt, zijn Bianca waar hij zielsveel van hield. Nicole, Denise en Tim moeten hun mama missen en hun verdriet is immens groot.

En wij, wij moeten Bianca ook missen. Bianca die niet alleen een heel fijne collega was maar binnen korte tijd een lieve vriendin van ons werd.
We zijn allemaal heel verdrietig, voelen ons verslagen en weten dat ook wij onze bijzondere, dappere en lieve Bianca enorm gaan missen.
Als iets ons altijd bij zal blijven is het haar positieve manier waarmee ze in het leven stond en die voor ons allemaal een enorme inspiratie is en altijd zal zijn.

Daniëlle Dubel
Diana Verschoor
Esther Dekker
Martine Westerlaken
Regina ten Kate
Nathalie Thielen
PS Mocht je een kaart willen sturen naar de familie, dan kan dat naar dit adres:

Familie Heemskerk
Stienplaats 12
2231 ZR  Rijnsburg


Over het afscheid van Bianca wordt waarschijnlijk later vandaag meer bekend, via haar eigen weblog
Bianca...
Bij het live gaan van Borsato weblog leerde ik mensen kennen die ik eerst uitsluitend van naam kende. Of soms van gezicht. Maar met de komst van de logjes kregen de namen en gezichten opeens een betekenis. Ik leerde de mensen achter de fan kennen en Bianca Heemskerk was daar eentje van. Dat Bianca geworsteld had met de ziekte borstkanker ontdekte ik snel toen ik een mooie foto van haar en Teun ontdekte in haar menubalk met ‘een veel te grote bos met 150 rode rozen’.

Bianca logde veel en gezellig, schreef makkelijk en met een gezonde dosis humor dus haar logje bezocht ik trouw. Toen daar plotseling stond dat ze uitzaaiingen had en opnieuw aan de chemo moest sloeg dat in als een bom. Zoals altijd besprak ik met Marco wat er op de logjes speelde, en hij wilde diezelfde week nog bij haar op bezoek. Het werd een intense middag, met alle ruimte voor knuffels, foto’s, lachen en ja, ook een serieus gesprek.

Bianca knokte zich opnieuw door de vele chemo’s en bleef onveranderd positief. Ze inspireerde en motiveerde. Op allerlei gebieden. Als moderator op de weblogjes zat ze prima op haar plaats maar vorig jaar konden we haar overhalen bij de fanclub te komen. Wat een succes! Ze is enthousiast, creatief, pakt dingen snel op, leergierig, initiatiefrijk en natuurlijk bijzonder lief. We grapten al een paar keer dat we haar eigenlijk zouden moeten klonen, zo fijn is het met haar te werken.

Als medewerker van de meest fanatieke fanclub van Nederland maakte ze zich dus in bijzonder korte tijd volkomen onmisbaar. En toch is ‘missen’ wat we Bianca, binnen niet al te lange tijd, moeten gaan doen. Zoals Bianca op haar eigen logje al heeft uitgelegd, hebben haar artsen aangegeven dat ze niets meer voor haar kunnen betekenen. Bianca heeft nog enkele weken tot misschien maanden, te leven...

We zijn er allemaal kapot van. Ze is niet alleen een medefan maar ook een vriendin voor velen van ons. Daarnaast natuurlijk vooral moeder van Nicole, Denise en Tim en de grote liefde van Teun. Ze is bijzonder geliefd bij velen...

Wat nu? Het liefste willen we nu allemaal naar haar toe. Haar knuffelen. Vasthouden. Steunen. Maar het is natuurlijk logisch dat Bianca de tijd die ze nog heeft met de mensen waar ze het meest van houdt wil doorbrengen. Tijd is nog nooit zo kostbaar geweest en ook haar energie is beperkt.

Maar dat betekent niet dat je niets kunt doen. De vele vriendelijke kaarten hebben zowel Bianca als haar gezin de afgelopen jaren enorm veel steun gegeven. Steun die ze nu meer dan ooit kunnen gebruiken!
Wil je iets sturen maar heb je haar adres niet?

Bianca Heemskerk
Stienplaats 12
2231 ZR  Rijnsburg


De reden van dit logje stemt ons allemaal verdrietig.
We hopen dat jullie ook steun bij elkaar kunnen vinden.

Veel liefs van een verdrietige maar bijzonder trotse voorzitter,

Nathalie Thielen

en natuurlijk ook van mijn gewaardeerde collega's Esther, Daniëlle, Martine, Regina en Diana

Er is er één jarig...
Jarig worden, weer een jaartje erbij krijgen, het is eigenlijk zo vanzelfsprekend. Er bij stilstaan dat het niet vanzelfsprekend is, dat doe je niet snel, al is dit wel even anders voor Bianca.

Vandaag is onze Bianca jarig en wordt ze 41. Bij de verjaardag van deze bijzondere en bijzonder lieve collega willen we natuurlijk wel even stil staan!

Lieve Bianca, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Vandaag is weer een mijlpaal en we hopen dat je je lijfspreuk net als op alle andere dagen zeker op deze zult gebruiken. Carpe Diem, pluk de dag, pluk jouw dag en maak er een fijne van!

Dikke kus van Marco en je collegaatjes van de fanclub! 


"Ik geef mijn spullen aan het goede doel
Ze krijgen alles tegelijk"