Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Fanclubdag gaat niet door!
Net als jullie, schrokken ook wij enorm toen we hoorden dat Marco een poliep op zijn stembanden heeft. Hoewel we alle vertrouwen hebben in de medici die Marco behandelen, realiseren we ons heel goed dat een goede afloop afhangt van het in acht nemen van alle maatregelen die de genezing en het herstel bevorderen.

De fanclubdag zit helaas midden in de periode van het genezingsproces. In die periode moet Marco heel zorgvuldig met zijn stem omgaan en de mate waarin hij zijn stem belast, beperken. Een fanclubdag, wat voor Marco eigenlijk de hele dag praten betekent, past daar vanzelfsprekend helaas niet bij.

Ook wij zijn erg teleurgesteld, maar de gezondheid van Marco gaat uiteraard boven alles. We zullen in de tweede helft van 2012 weer een fanclubdag organiseren, mét Marco!

Iedereen die kaarten besteld heeft voor deze dag, krijgt zijn geld automatisch teruggestort voor 15 september. Dat geldt ook voor de Bingokaarten die zijn besteld. Heb je het hotel bij de locatie geboekt voor dit weekend en wil je daar geen gebruik meer van maken, dan dien je zelf het hotel te annuleren. Dit kan kosteloos.

Marco: ?Ik vind het ontzettend jammer! Voor mij is deze dag ook echt een uitje. Ik ben vaak de eerste die komt en de laatste die gaat? Maar als we een fanclubdag houden dan wil ik dat we het goed doen. En dat gaat niet als ik nauwelijks mag praten. Gelukkig zie ik de meesten van jullie tijdens de najaarstour weer. En hopelijk op de fanclubdag van volgend jaar!


We hopen dat jullie begrip voor de situatie hebben en zien jullie heel graag volgend jaar weer terug!

Vragen? Mail naar info@borsato-fanclub.nl !

Groetjes,

Eric, Tamara, Anneke, Esther, Daniëlle en

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato
Giro 555
Vul 'm in: De Enquête!
Afgelopen 2 jaar hebben we op de fanclubdag het hilarische spel 'Ik hou van Marco' gespeeld. En natuurlijk kan die ook dit jaar niet ontbreken. Er zullen weer verschillende rondes zijn, zoals 'de Rijtjes' en 'Ken de fan'!Voor dit laatste onderdeel hebben we jullie hulp weer nodig, want we vragen jullie een enquête in te vullen waarvan wij de uitkomst zullen gebruiken bij het spel.

De enquête is volledig anoniem, dus je kunt gerust je échte antwoord invullen

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Kom je niet naar de fanclubdag? Geen zorg, ook jij mag hem invullen
Alvast bedankt!


Groetjes,
Team Tifosi
Bingo!!!
We hadden het al aangekondigd, nu is het zeker en staan alle systemen klaar! De Borsato
Bingo op zaterdagavond 17 september a.s. gaat definitief door en jullie kunnen kaarten hiervoor bestellen!

De avond voor de fanclubdag, dus zaterdag 17 september, wordt er ook in Hotel en Congrescentrum Papendal de Borsato Bingo gehouden. Twee jaar geleden hebben we dit ook de avond voor de fanclubdag gedaan en het succes hiervan was enorm groot, zeker omdat velen van jullie er direct een weekendje weg van maakten.

De capaciteit van de Borsato Bingo kent een limiet en daarom is het nodig dat we van te voren exact weten hoeveel mensen aanwezig willen zijn. Er geldt geen toegangsprijs voor het aanwezig zijn bij de Borsato Bingo, je kunt echter alleen aanwezig zijn wanneer je ook het in bezit bent van Bingokaarten.

We zullen twee rondes spelen, een blauwe en een roze ronde en voor beide rondes kun je je nu opgeven en je kaarten bestellen. De kaarten kosten 5 euro per stuk en uiteraard zorgen we voor unieke, veel Marco-gerelateerde prijzen.

Ook Marco was vorig jaar erg enthousiast over de Borsato Bingo en hij heeft aangegeven dat hij, ondanks zijn drukke agenda, heel erg zijn best gaat doen erbij te zijn. :-)

Bestellen van je kaarten kan via http://borsatoweblog.nl/bingo.

Eventueel zullen er bij Papendal zelf nog kaarten verkocht worden wanneer deze nog voorradig zijn. Je bestelde kaarten liggen zaterdag 17 september vanaf 18.30 uur bij ons in Papendal klaar om afgehaald te worden. Per fanclublid mag je maximaal twee introduces meenemen maar ook een introduce zal uiteraard kaarten voor de Borsato Bingo nodig hebben.

Wij hebben er nu al ongelooflijk veel zin in dus maak je rijtje vol, bestel je kaarten en wie weet roep jij als eerste Tot de 17e!

Team Tifosi
Vrijwilliger FCD 2011? Geef je op!
Jaja, de Fanclubdag van 2011 is inmiddels aangekondigd en de kaartjes kun je al bestellen! Dit jaar zal de fanclubdag gehouden worden op 18 september in Arnhem. Natuurlijk zoeken we ook voor deze dag weer veel vrijwilligers om de dag goed te laten verlopen.Toen bekend werd wanneer de fanclubdag dit jaar zou zijn waren er meteen een aantal mensen die zich wilden opgeven als vrijwilliger. Dat kun je nu dus ook doen! Maar wat houdt het eigenlijk in om vrijwilliger te zijn?

* Je dient om 8.30 al op de locatie te zijn!
* Je bent tegen 18.30 pas klaar, niet eerder in ieder geval!
* Je moet fysiek sterk genoeg zijn om te sjouwen, op te bouwen, af te breken, de hele dag te staan, lopen en werken!
* Je mag niemand mee nemen, dwz dat je eventuele familie en vrienden pas de zaal in mogen als de deuren open gaan en om half zes moeten vertrekken, als jij nog aan het opruimen bent!
* Je krijgt weinig van de dag mee. Je wordt ergens ingedeeld en je bent dan aan het werk. Het kan dus zo zijn dat je Marco de hele dag niet ziet! Aan het einde van de dag mogen alle vrijwilligers wel op de foto met Marco.
* Wel is het uiteraard beregezellig!
* En tot slot: je krijgt een cool pasje waar je verder niets aan hebt


Vrijwilliger zijn betekent dat je het werk moet doen waarvoor je ingedeeld bent. Soms sta je op een plek wat ontzettend leuk is, maar het kan ook voorkomen dat je op een plek staat waarop je geen blik op het podium kunt werpen, en zowel de activiteiten als Marco dus niet zal zien. Het is wel eens gebeurd dat mensen die vrijwilliger waren achteraf niet zo blij waren met hun taak. De taak die je toebedeeld krijgt heb je voor de hele dag, je kunt daar niet in kiezen en we rekenen op jouw inzet. Hou daar dus rekening mee!


Elk jaar zullen er vrijwilligers op de lijst staan die al meerdere jaren meehelpen. Het is fijn om deze mensen te hebben, omdat zij weten hoe het is om een hele dag mee te draaien, ze zien het als dingen fout gaan en springen hierop in. Maar ook worden er elk jaar nieuwe vrijwilligers gekozen, of mensen die in het verleden geholpen hebben en daarna niet meer, dus geef je op als je zin hebt om je handen uit je mouwen te steken, want iedereen maakt kans!

Lijkt het je na dit alles gelezen te hebben leuk om (ook) dit jaar vrijwilliger te zijn? Mail ons dan!

Vermeld in je mail je naam en leeftijd, eventuele ervaring en voorkeuren, en misschien namen van andere mogelijke vrijwilligers waar je goed mee overweg kunt naar:
vrijwilliger@borsato-fanclub.nl

(Wanneer je op dit linkje klikt kom je meteen in het goede mapje en kan je mail niet verdwalen! )

Groetjes, Team Tifosi
"Dit is jouw moment                         
Dus ga nu maar staan                       "