Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Timerime; Marco Borsato
Natuurlijk konden we het zelf niet laten om uit te proberen wat er†mogelijk is met Timerime; geloof ons....dat is veel en heel verslavend .
Over 't onderwerp voor de 'tijdlijn' hoefden we niet heel lang na te denken....ideaal voor zo'n tijdslijn is een overzicht van Marco's uitgebrachte albums, singles en film.
Er is alleen bij het eerste item (At This Moment) een youtube filmpje toegevoegd.
Iets wat ook kan is geluidsfragmenten toevoegen, misschien dat dit later nog gebeurd.

Onbekende gadget

We hopen jullie op 'n leuk idee te brengen voor je eigen weblogje waar je op deze manier een†overzicht kan maken van je vakantie ,†pasgeboren baby ,† inmiddels al grotere kinderen,†carriŤre, hobbies †of kapsels door de jaren heen of wat dan ook......

groetjes,
Anneke (en natuurlijk ook van DaniŽlle, Eric, Esther, Nathalie en Tamara)
Nieuwe gadgets op borsatoweblog!
De oplettende Platina loggers is het misschien al opgevallen: sinds vandaag zijn er een aantal nieuwe opties actief op de weblog. Je kunt je weblog vanaf nu uitbreiden met twee exta gadgets en je eigen videoalbums. Om jullie alvast kennis te laten maken met deze opties, vindt je hieronder een korte omschrijving plus de stappen die je moet doorlopen om de gadgets toe te voegen.

Twitter gadget
Veel van jullie zijn inmiddels actief op Twitter. Tot nu toe was er nog geen (makkelijke) manier om je Twitter berichten ook op je log te plaatsen. Daar is nu verandering in gekomen! Via een speciale gadget kun je je Twitter account koppelen aan je weblog. Je vindt deze gadget in je weblog beheer onder het kopje 'HTML Gadgets'. Door hier een twitternaam in te voeren, verschijnt er in je menubalk een gadget die je net als andere menu-items een eigen plek kunt geven. Je moet het menu-item nog wel even activeren. Dit doe je door in je beheer naar 'Menu instellen' te gaan, en daar een vinkje te zetten achter het Twitter item.Je kunt er ook voor kiezen om de† Twitter feed van iemand anders te laten zien. Bijvoorbeeld van je sportclub of gewoon van Marco zelf. Je bent daarin helemaal vrij.

Om de gadget goed in je bestaande opmaak te laten vallen, kun je de kleuren van de gadget zelf aanpassen. Daarnaast kun je aangeven hoeveel berichten er getoond moeten worden en of de gadget zichzelf automatisch moet herladen. Voor een volledig overzicht van de opties kun je het beste even in het beheer kijken.

Videoalbum's
Het was al mogelijk om zelf foto's in albums te plaatsen op je weblog, maar vanaf nu kan dat ook met video's. Dit betekend dat je je mooiste video's via je weblog kunt delen, zodat andere loggers deze in een mooi overzicht zien en op video's kunnen reageren.Het inrichten van het videoalbum gaat bijna hetzelfde als bij het fotoalbum. Je upload je video's alleen niet rechtstreeks naar de weblog, maar moet deze eerst op Youtube plaatsen. Elke video op Youtube heeft een unieke code, die bestaat uit een aantal letters en cijfers. Je vindt deze code het makkelijkst door je video op Youtube te openen en uit de adresbalk de code te kopieren. Deze code voeg je vervolgens toe aan je album, aangevuld met een foto, titel en een omschrijving.

TimeRime gadget
De laatste nieuwe gadget is meteen een hele uitgebreide. Via TimeRime kun je gebeurtenissen op een tijdlijn plaatsen. Dit kunnen persoonlijke gebeurtenissen zijn, maar ook die van Marco of misschien wel van je hele familie! Deze gebeurtenissen kun je voorzien van tekst, video, foto's en nog veel meer details. Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden kun je terecht op de website van timerime.comOm gebruik te kunnen maken van deze gadget, heb je een account bij TimeRime nodig. Deze kun je aanmaken via hun site. Nadat je je account geactiveerd hebt, kun je direct aan de slag. Je kunt een nieuwe tijdlijn aanmaken. Zet deze wel even op Publiek, anders kun je hem niet op je site plaatsen. Je kunt nu tekst, foto's en video's aan je tijdlijn toevoegen. Vergeet na het uploaden van foto's of video's niet om op 'Opslaan' te klikken, anders worden je bestanden niet opgeslagen.

Als je tijdlijn klaar is, kun je deze op je log plaatsen. Open hiervoor eerst het beheer onder HTML Gadgets en TimeRime. Je ziet hier een veld voor de titel en code van je tijdlijn. De code is de zogenaamde <embed> code. Deze vind je door op de TimeRime site rechtsboven je tijdlijn op het "<>" icoon te klikken. Klik vervolgens op 'Generate code' en kopieer de code die verschijnt in het veld van het weblogbeheer. Sla je wijziging in het beheer op en je tijdlijn is toegevoegd!

De mogelijkheden van TimeRime kunnen in het begin nogal overweldigend zijn. Probeer klein te beginnen, op een gegeven moment wordt het vanzelf een stuk duidelijker hoe alles in elkaar steekt.

We wensen jullie veel plezier met deze nieuwe mogelijkheden! Mocht je ergens niet uitkomen, dan zijn er genoeg loggers die je vast even willen helpen!

Groetjes,
Eric

(en uiteraard ook Nathalie, Anneke, DaniŽlle, Esther en Tamara!)
"Hoe vaak ben ik niet bijna bij je weg gegaan
Of jij bij mij!"