Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Borsato Weblog
Het is alweer negen jaar geleden dat Marco het initiatief nam tot het creëren van Borsato Weblog. Ik had zelf een weblogje bij 'punt' en logde er heerlijk op los. Toen ik een keer vertelde hoeveel plezier ik daaraan beleefde nam hij een kijkje op mijn logje en ontdekte dat in mijn vriendenlijst veel fans stonden. 'Maar dat zijn mijn mensen!' zei hij. Hij had natuurlijk gelijk, maar ik weet nog hoe lekker ik het vond te zeggen dat op deze website het toevallig 'mijn' mensen waren. Ik had een logje, dus waren het mijn vrienden. "Kijk maar," zei ik plagend. En wees naar het kopje 'Mijn vrienden'. We plaagden elkaar over en weer, dacht ik, maar de radartjes in Marco's hersenpan gingen ondertussen in een razendsnel tempo aan het werk.
Hij wilde 'zijn' mensen (hij bedoelde vanzelfsprekend 'mijn' vrienden) dichtbij zich houden. En zo ontstond het fenomeen Borsato Weblog. Acht jaar lang worden er al logjes gemaakt en er zijn inmiddels ruim 200.000 stukjes geschreven! Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat ik zelden nog log. Niet omdat ik het niet wil, integendeel, maar omdat het er gewoonweg niet van komt. Ik schaam me diep. Want het is zó leuk!

Wel ben ik hier heel vaak te vinden. Beetje rondsnuffelen op andermans logjes, kijken wat er gebeurt en leeft onder de fans. Heerlijk ontspannen momenten waarop je elkaar toch weer een beetje beter leert kennen.
Dankzij de Moderators word ik ook geregeld op een logje gewezen wat echt de moeite waard is, waarbij zij natuurlijk ook zorgen dat iedere logger met vragen geholpen wordt. Een mooie header of handtekening maken, problemen met uploaden of grootte aanpassen, je achtergrond veranderen? Ze staan iedere logger met raad en daad bij en ik ben daar ongelofelijk blij mee. 


De samenstelling van de Moderators verandert, net als bij de medewerkers van de fanclub, om de zoveel tijd. Soms gebeurt er in het priveleven van de medewerkers iets wat veel tijd en energie kost, soms ook is het gewoon mooi geweest. Bij Bernadette is dat nu het geval. Ze heeft zich bijna vier jaar met heel veel toewijding en liefde ingezet en veel loggers vinden het dan ook erg jammer dat ze de moderators gaat verlaten. Wij vinden dat ook heel jammer natuurlijk, maar zijn vooral heel blij met de jaren waarin ze zich voor ons heeft willen inzetten! Bernadette, dank je wel! Omdat we weten dat de liefde voor Borsato een eeuwigdurende liefde is, weten we zeker dat we je gelukkig nog geregeld tegen zullen komen!Op zich hebben we niet de intentie om Bernadette te vervangen, omdat we nog drie mensen hebben die zich met hart en ziel inzetten. Maar een open sollicitatie mag natuurlijk altijd. Log je graag en regelmatig, ken je de basisprincipes van het loggen en/of de layouts en/of wil je dit graag meer ontwikkelen? Lijkt het je leuk andere loggers te helpen en af en toe de fanclub te ondersteunen? Heb je enkele uurtjes per week over? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar mij. Onderbouw waarom jij denkt een geschikte moderator te zijn en wie weet...

Over Borsato Weblog gesproken, we hebben Qball verzocht de logjes ook benaderbaar te maken via mobiel. Dat is nu namelijk nog een hele klus. Ik weet niet hoe dat voor andere telefoons is, maar als ik een reactie achter wil laten of een logje wil schrijven via mijn iPhone, ontdek ik altijd weer hoeveel indrukwekkende woorden die mijn ongenoegen kunnen uiten ik in mijn vocabulaire heb...

Qball heeft er maanden aan gewerkt en de eerste versie is af. Eigenlijk zouden we het nu met een team moeten testen. Maar toen ik daar even over nadacht vond ik dat toch een beetje omslachtig. Ik kan zelf wel gaan testen natuurlijk, maar je ontdekt het pas echt als je veelvuldig logt. En wie doen dat? Jullie! Ik heb Qball dus gevraagd een en ander zo snel mogelijk online te zetten, vermoedelijk volgende week al. Uiteraard geef ik een seintje als het zover is.
 
Zouden jullie, de loggers van Borsato Weblog dan willen testen? Maak een logje, probeer plaatjes toe te voegen, laat een reactie achter. Niet alle functionaliteiten zullen op mobiel ook werken, je hele layout ontwerpen is vermoedelijk handiger via je pc. Maar alle functionaliteiten die er wél zijn, zie ik graag getest! 

Loop je ergens tegen aan? Mail me dan via deze link. Vermeld welk type toestel je hebt en wat het probleem exact is. Een screenshot toevoegen zou geweldig zijn!

Dank jullie wel! Hopelijk is Borsato Weblog voor mobiel niet alleen fijn voor de huidige loggers, maar zet het een aantal mensen zoals ik ook weer in beweging!

Liefs, ook van mijn collega's,

Nathalie


 
Een nieuwe medewerker!
In de jaren dat de fanclub bestaat is de samenstelling van het team regelmatig veranderd. Hoewel veel mensen vaak tegen verandering opzien is dat voor een team zoals het fanclubteam altijd heel verfrissend. Nieuwe medewerkers brengen nieuwe, frisse energie, nieuwe ideeën en zo wisselen we onderling regelmatig ook nog van taken. Sinds een paar jaar hebben we naast de fanclubmedewerkers ook nog onze helpende handjes gevonden in Martine, Eric, Tamara en Lunarda en zij zijn een heel welkome aanvulling op het team.

De afgelopen tijd werkten we met zijn vijven; Bianca, Diana, Esther, Kimberley en Nathalie. Dat ging prima maar wanneer je zowel in de drukte rondom de voorverkoop als de voorbereidingen op de fanclubdag zit is dat, ondanks de helpende handjes, toch echt te krap en je bent zo kwetsbaar wanneer er iemand uitvalt door ziekte of iets dergelijks. Hoewel de fanclubdag en voorverkoop achter ons liggen en het iets rustiger is betekent dat wel dat we inmiddels druk zijn met het voorbereiden van een nieuwe Tifosi, de vakanties komen eraan en die worden gevolgd door een enorm drukke periode rondom Symphonica in Rosso. 

Maar 'prima redden', dat is eigenlijk niet goed genoeg en daarom hebben we extra hulp gevraagd en gekregen van Yaiza Kessels!

Yaiza werkt al drie jaar bij onze moderators, stuurt hen sinds het vertrek van Ine als hoofd moderators ook aan en wij hadden natuurlijk al lang gezien dat ze dat bijzonder goed doet!
En van bijzonder goed houden wij! 

De komende drie maanden zal Yaiza stage bij ons lopen, gaan we haar laten zien dat wij ook bijzonder goed, maar met haar nog beter zijn en gaan we kijken of ze haar plekje binnen het team net zo fijn vindt als wij hopen. Daarnaast zal Yaiza de moderators aan blijven sturen en gaat ze het niet alleen lekker druk maar hopelijk ook extra leuk krijgen!

Wij hebben er veel zin in met Yaiza aan de slag te gaan en gisteren hebben we haar kunnen laten zien dat een overleg met ons ook nog eens heel gezellig is!

Succes en welkom, lieve Yaiza!

Je collega's van Team Tifosi


 
Friends for War Child
Als Friend van War Child kreeg ik een aantal weken geleden een uitnodiging om bij de live show 'Friends for War Child' aanwezig te zijn. Het was de eerste keer dat War Child een TV-opname live ging uitzenden en ik meldde mij hiervoor aan. Samen met een vriendin vertrok ik op woensdag 10 juni naar Lelystad waar de opnames hiervoor zouden plaatsvinden in het sfeervolle en knusse Angora Theater.
 
De presentatie van deze avond lag in handen van Tooske Ragas, Nelleke van der Krogt en Marco.
Marco was zichtbaar zenuwachtig maar wat deed hij dit ongelofelijk goed!
Voor deze speciale uitzending was Marco samen met Jada afgereisd naar Libanon ook Nelleke ging hiervoor naar Libanon maar naar een ander gedeelte, het contrast in dit land is hierdoor ook heel duidelijk zichtbaar. Tooske en Dotan gingen afzonderlijk van elkaar naar Columbia en maakten hier ook een heel indrukwekkende reportage over.
 
De verhalen die deze avond voorbij kwamen waren dan ook zeer indrukwekkend en dan in combinatie met de liedjes die hierbij gezongen werden, door oa. Marco samen met Jada, maakte dat de zaal muisstil was. Ali B en Glen Faria verzorgen de livemuziek bij het item van Nelleke van der Krogt en maakten dan ook heel veel indruk met het door Ali-B zelf geschreven nummer ‘Mama’.
 
De uitzending Friends for Warchild was dan ook een groot succes en heeft dan ook heel veel nieuwe Friends opgeleverd. Na deze uitzending kunnen er namelijk weer 8317 kinderen extra geholpen worden, geweldig! Maar eigenlijk hoort een kind helemaal niet in een oorlog thuis want tenslotte vragen zij er niet om, om dagelijks in angst te leven, zij moeten kunnen spelen, gewoon kind kunnen zijn. Ben je nog geen Friend maar wil je dat toch wel heel graag dat kan natuurlijk altijd, twijfel dan niet langer en meld je hier aan!
 
Mocht je de uitzending niet hebben kunnen bekijken of wil je hem nog eens terug zien dan kan je dat via deze link bekijken.
 
Deze avond heeft heel veel indruk op mij gemaakt en ben blij dat er weer zoveel kinderen geholpen kunnen worden alhoewel dit er altijd meer kunnen zijn.
 
Ik ben Friend van War Child, jij ook?
 
Groetjes ook van mijn collega’s,
 
Bianca
"En nu sta je hier zo voor me
De rode avondzon streelt jouw gezicht"