Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
LIFE FM voor WarChild
Net als vorig jaar, komt LIFE FM ook dit jaar met een actie voor WarChild. Zondag 22 juni staat LIFE FM (voorheen Hoe Heet Ut FM) op het Waagplein met een geheel eigen buitenpodium. Dit in samenwerking met Stichting Evenementen Waagplein.

Die dag zamelt LIFE FM geld in voor WarChild. ’s Ochtends is er een live-uitzending met diverse gasten vanuit café 't Hartje. De uitzending begint om 07.00 uur en zal te horen zijn via radio en tv.

Vanaf 13.00 uur treden er verschillende artiesten op en is er genoeg te doen en te zien rondom het Waagplein. Ook Marco zal die dag aanwezig zijn! De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Carlos Barbosa. Maar daarna kun je nog door: vanaf 22.00 uur is er een afterparty in 't Hartje!

Wil jij 22 juni ook meedoen of helpen? Stuur dan een mailtje naar LIFE FM.

Voor meer info en updates over deze dag houd dan de website van WarChild in de gaten!

Komen jullie ook gezellig op 22 juni naar het mooie Alkmaar?

Groetjes

Team Tifosi.


... zal ik er zijn!
Een tijdje geleden gaven we aan dat we twee nieuwe medewerkers aangenomen hadden bij de fanclub. Twee meiden die gedurende een proeftijd van een paar maanden konden kijken of het werken voor de fanclub bevalt, zoals wij dat ook zouden doen. Hoewel het werken voor de fanclub wel eens als een erebaantje wordt gezien gaan er elke week heel wat vrije uurtjes inzitten. Het is iets dat je niet moet onderschatten maar als 'stagiaire' ook echt zelf moet ondervinden. Daarnaast is het altijd even de vraag of jouw talenten ook echt tot zijn recht komen, of je je creativiteit erin kwijt kan en natuurlijk of je binnen het team past.

En zo deden Kimberley Vaessen en Esther Louter hun intrede binnen het team. Wat ik je kan vertellen is dat ze met een concerttour in aantocht direct voor de leeuwen werden geworpen want dat zijn voor ons enorm drukke tijden. Beiden hadden veel te leren en dat was soms best wel eens lastig maar ze sloegen zich er dapper doorheen!

Na een dergelijke proeftijd gaan we dan kijken hoe het over en weer bevallen is. Over Kimberley was er geen enkele twijfel. Ik geef toe, dat had ik in het egin wel. Kimberley is na haar proeftijd bij de moderators niet aangenomen als moderator maar ik had het gevoel dat er echt meer in Kim zat. En wat fijn dat ze me zo aangenaam verraste! Kimberley is jong, enthousiast, pakt dingen heel snel op, past uitstekend binnen het team en blijkt het werk goed te kunnen combineren met haar baan. Een voordeel is dat Kimberley wisseldiensten werkt en daarom vrij is als anderen vaak aan het werk zijn en dat werkt fijn! Kimberley heeft me aangenaam verrast, het jasje van een fanclubmedewerker past haar uitstekend.

Bij Esther Louter lag het een beetje anders. Esther is ook creatief, tevens ook heel praktisch. Zij maakte lijstjes en overzichtjes, wist precies wie wat waar en had ook veel leuke ideetjes. Wel merkte Esther dat de hoeveelheid werk en haar eigen praktijk moeilijk te combineren waren. Ze was ook snel moe en kon ons tempo niet altijd goed bijhouden. Daar was echter een logische verklaring voor, Esther blijkt namelijk in verwachting te zijn van haar eerste kindje! Geweldig nieuws natuurlijk! Ik beloofde mijn collegaatjes nog niets te zeggen en probeerde Esther gedurende haar proeftijd en de eerste riskante maanden van haar zwangerschap een beetje te ontzien. Maar nu mag het wereldkundig gemaakt worden, Esther en Joep worden mama en papa! Dat dit niet te combineren is met werken voor de fanclub was voor ons allemaal meteen duidelijk. Hoewel onze wegen hier dus scheiden, blijven we Esther en haar kleine natuurlijk wel volgen! Esther, dank je wel voor je inspirerende tijd bij ons, we wensen jou en Joep alle goeds!

Kimberley willen we hierbij dan ook van harte welkom heten als vast teamlid en Esther willen we hierbij van harte bedanken voor alles wat ze in ons en de fanclub heeft gestoken!

En tja, dan is er nog iets. Iets dat helemaal niet leuk is eigenlijk... Onze Martine heeft een fulltimebaan, inmiddels ook een eigen huishouden en daarnaast werkt ze hard voor de fanclub. Martine vond zelf alleen dat ze vaak minder deed dan de rest, dat ze gewoon niet genoeg tijd had om net zo hard mee te werken als de anderen in het team. Dat laatste is onzin maar we kregen het Martine niet aan haar verstand gepeuterd. Voor mij is het werk voor de fanclub een (meer dan) fulltimebaan maar de anderen werken parttime en zijn door hun gezinnen vaker thuis en dus ook vaker beschikbaar dan Martine. Maar Martine twijfelde en wie Martine kent weet dat twijfelen en Martine één zijn. Stoppen met de fanclub wilde ze niet maar doorgaan was ook geen optie en zo bleef ze wikken en wegen en twijfelde zich een slag in de rondte. Ik kan echter prima een knoop doorhakken en dus nam ik het bijltje in handen en hakte de knoop voor Martine door, hihi.

Martine heeft, min of meer helemaal zelf, besloten haar functie als medewerker van de fanclub neer te leggen. Gelukkig is hier ook nog goed nieuws te bespeuren want kwijt raken we haar niet helemaal! Net als Eric, Tamara en Lunarda zal ook Martine in het vervolg een Helpend Handje zijn. Daar ben ik erg dankbaar voor want de inbreng van Martine is van onschatbare waarde. Echt afscheid nemen, dat doen we dan ook niet! Voorlopig mogen we nog op haar inzet, humor, creativiteit, initiatieven, goede ideeën en talenten rekenen, maar dan zonder dat ze de druk ervaart die een mederwerker van de fanclub vaak voelt.
Ik ben (zo ongelofelijk) blij haar nog te hebben, hihi!

Lieve meiden, bedankt voor alles! 


Groetjes,

Nathalie en haar Team Tifosi
"Fluister mijn naam
En ik kom er aan"