Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Dromen van en op onze fanclubdag 2013!
Hebben jullie hem al binnen zien komen, de nieuwsbrief met het heerlijke nieuws dat we de fanclubdag maar ook de Borsato Bingo kunnen aankondigen?

Op 13 oktober is het weer zover, dan vindt onze jaarlijkse fanclubdag plaats en dit jaar hebben we weer een meer dan schitterende locatie gevonden. Het Claus Event Centre in Hoofddorp zal het hele weekend in het teken staan van onze fanclubdag! Op de zaterdagavond voor de fanclubdag, 12 oktober, wordt de Borsato Bingo georganiseerd en ook deze zal ook in het Claus Event Centre plaatsvinden. Mocht je naar beiden willen en graag willen blijven slapen dan kan dat want het naastgelegen Marriott Hotel is al helemaal op de hoogte en met hen hebben we een korting voor jullie kunnen regelen!Voordat we nog eens vertellen wat we op deze fanclubdag gaan doen zullen we eerst de linkjes voor het bestellen van de kaarten nog eens geven.

Kaarten voor de fanclubdag bestellen kun hier!

Kaarten voor de Borsato Bingo bestellen kun je hier! 

Reserveren van een hotelkamer in het Marriott Hotel
"Om een reservering te kunnen maken bij het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel, voor het speciale Tifosi di Marco Borsato tarief, kunt u de volgende link openen: http://www.marriott.com/hotels/travel/amscy-courtyard-amsterdam-airport/
Aan de linkerzijde van de pagina (in het groene vlak) kunt u de specificaties van uw verblijf invoeren (datum, aantal kamers en personen).
Voer daarbij in ‘Corporate/promotional code’ de code ‘KV6’ in om van het speciale tarief gebruik te kunnen maken."


Zoals we al aangaven staat deze fanclubdag in het teken van dromen en wensen. Het afgelopen jaar hebben we goed geluisterd naar wat jullie graag zouden willen op een fanclubdag. Behalve veel Marco kwam iedere keer weer terug dat veel van jullie een wens of droom hebben die met Marco te maken heeft en daar zijn we druk mee aan de slag gegaan. Dat deze fanclubdag er eentje om van te dromen wordt, dat kunnen we jullie nu al beloven!

Speeddaten met Marco!
Klinkt dat eens even te gek! Zie je het voor je, een zaal met allemaal zitjes en Marco die aan ieder tafeltje plaatsneemt en even alleen tijd voor jou heeft? Je kunt hem vertellen en vragen wat je wilt, niemand die je stoort behalve die onverbiddelijke tijdklok die je na een aantal minuten zal vertellen dat je tijd om is.
Voor het speeddaten kun je jezelf of iemand anders opgeven en daarvoor willen we graag het volgende van je weten.
Natuurlijk willen we graag weten wie je opgeeft en dat mag jezelf zijn maar misschien wil je iemand wel enorm verrassen. Wie zou je mee willen nemen of wie zou je met de persoon waar je voor mailt meesturen en... heel belangrijk, waar zou je het eigenlijk met Marco over willen hebben?
Om jezelf of iemand anders op te geven voor het speeddaten kun je ons mailen via deze link.

Fanmomenten!
Als we vertellen dat we dromen en wensen gaan vervullen dan gaan we dat ook zeker doen maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig want we kennen uiteraard niet ieders wensen en dromen ten aanzien van Marco. Via onze laatste nieuwsbrief deden we al een oproepje om fans op te geven voor de fanmomenten en dat kan nog steeds! Wie gun jij een momentje met Marco en waarom? Maar ook, hoe stel je je dat moment voor, wat zou diegene met Marco kunnen gaan doen, wat is belangrijk tijdens dit momentje? Mailen voor een fanmoment voor het vervullen van een leuke droom of wens kun je via deze link!

Mini-photoshoots
Wat was het druk hè, vorig jaar bij onze vrijwilligster Angelique die jullie in de bekende shootstoel zo mooi mogelijk op de foto probeerde te zetten om kans te maken op een echte photoshoot met Marco.
Inmiddels weten jullie dat Kyra deze photoshoot heeft gewonnen en deze heeft ook al plaatsgevonden. Omdat het een wens is die bij velen van jullie leeft gaan we ook hier mee aan de slag. Je kunt een mini-photoshoot winnen die zal plaatsvinden op de fanclubdag zelf. De vrijwilliger die achter de camera plaats zal nemen is niemand minder dan onze eigen Marco!
Er zullen meerdere mini-photoshoots gehouden worden en iedere winnaar zal een boekje met zijn of haar mooiste foto’s krijgen. Dat is natuurlijk niet alles want om zo mooi mogelijk voor Marco zijn camera te verschijnen zullen we ook voor visagie en styling zorgen.

Zoals ieder jaar zullen er ook verschillende kramen op de fanclubdag staan met onder andere nieuwe merchandise. De vorig jaar zo populaire enveloppenkraam zullen we ook dit jaar weer in het programma opnemen en ook de loterij met bijzondere prijzen zal zeker niet ontbreken. Er staan nog veel meer activiteiten op het programma maar zoals gebruikelijk gaan we lang niet alles verklappen. Aan iedereen wordt in ieder geval gedacht en ook voor de kleine bezoekertjes zal er weer een kinderhoek met leuke activiteiten zijn.

De Borsato Bingo!
Op zaterdagavond 12 oktober zullen we de Borsato Bingo organiseren en hiervoor zijn de plaatsen beperkt. Ben Brand heeft een geheel nieuwe Bingo voor ons in elkaar gezet en als jullie je vorig jaar nog herinneren zal dat heel wat leuke en hilarische momenten op gaan leveren. Waar Bingo gespeeld wordt, daar horen natuurlijk prachtige prijzen bij en daar zullen we voor zorgen hoor!
Voor alle duidelijkheid, je hoeft niet naar de fanclubdag te komen om naar de Borsato Bingo te kunnen gaan dus mocht je voor de zondag andere plannen hebben dan kun je er altijd nog voor kiezen uitsluitend naar de Borsato Bingo te gaan. Om naar de Borsato Bingo te kunnen gaan moet je lid zijn van de fanclub maar je mag wel twee introducés meenemen. Verder moet je voor iedere ronde die er gespeeld wordt minimaal één bingokaart per persoon aanschaffen. Bingokaarten zullen 5 euro per stuk kosten.

Alle voorbereidingen zijn in volle gang en niet alleen wij maar ook Marco heeft enorm veel zin in de komende fanclubdag. Op deze dag gaan we laten zien dat niet alle dromen bedrog zijn, hoe leuk is dat!

De prijzen van de toegangskaarten zijn (na bijna elf jaar!) met ingang van dit jaar, omhoog gegaan. Eigenlijk hadden we dat, met het oog op de verhoogde prijzen van onze leveranciers, al een paar jaar geleden moeten doen. We hebben het zo lang mogelijk uitgesteld en gaan het de komende jaren ook niet opnieuw doen.
We maken zoals altijd onderscheid tussen leden en niet-leden, maar ook betaal je in een jaar waarin Marco niet optreedt tijdens de fanclubdag, minder dan wanneer Marco wel optreedt.
Marco zal dit jaar niet optreden. Leden betalen 23 euro en introducés betalen nu 27 euro voor een toegangskaart.
Wanneer Marco wel optreedt zal de toegang 30 euro zijn voor leden en 34 euro voor introducés. Voor zeven euro heb je dan dus een spetterend optreden!

Marco vertelt jullie in onderstaand filmpje zelf nog graag hoeveel zin hij in de fanclubdag heeft en eigenlijk hoeft hij dat niet eens te doen want je ziet het gewoon aan hem!
Zien we jullie op onze fanclubdag? Bestel dan snel je kaarten en wees ervan verzekerd dat je erbij bent want... een keer in de zoveel tijd, komen dromen uit!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Bianca Heemskerk
Daniëlle Dubel
Diana Verschoor
Esther Dekker
Martine Westerlaken
Regina ten Kate

TIFOSI DI MARCO BORSATO
Een heel gezellige workshop!
Als fanclub hebben we al heel wat dingen kunnen organiseren naast natuurlijk de jaarlijkse fanclubdag maar een creatieve workshop, die hadden we nog niet in ons lijstje staan.
Toen Ellen en Paula dan ook met het idee kwamen en de voorbeelden lieten zien van wat er mogelijk was waren we direct enthousiast.
Wij waren niet de enigen die zo enthousiast waren want zodra de inschrijving voor de workshop geopend was vlogen de mailtjes al binnen. Toen we ook nog eens bekend maakten dat Marco zelf graag langs wilde komen om alle creatieve uitspattingen te zien en te signeren moesten we direct een wachtlijst aanleggen.
Wat Marco niet wist, en wij dus ook niet, is dat Leontine hem net dit weekend zou verrassen met een weekendje Parijs met zijn tweeën en dat hij daardoor niet langs zou kunnen komen. Het was fijn te merken dat iedereen hen dat weekendje samen weg zo gunde want we hebben geen wanklank gehoord, super!We waren met zijn allen al vroeg bij de opslag om alle spullen voor onze garagesale en de workshop op te halen en met de vele handen was het eigenlijk heel snel voor elkaar. Bij het Lido aangekomen waren ook Ellen, Paula en de andere vrijwilligers al aanwezig die ons superfijn hielpen met het naar boven dragen van alle spullen en het klaar zetten van alles voor de workshop. Dat iedereen er vreselijk veel zin in had, dat was al duidelijk want de zon scheen binnen minstens zo hard als buiten!

Om 12 uur kwamen alle workshoppers binnen, iedereen zocht een plekje, bekeek de materialen, zocht patroontjes uit en ook bij onze kraam was het al snel heel druk en vloog de merchandise over onze geïmproviseerde toonbank. Nathalie heette iedereen welkom waarna we allereerst konden beginnen aan een gezellige lunch.
Na de lunch werd het direct een stuk stiller in de zaal en zag je geconcentreerde gezichten, vrijwilligers die af en aan liepen om iedereen te helpen en zag je ook dat iedereen elkaar probeerde te helpen met ideetjes en tips om het canvasdoek nog mooier te kunnen maken.


Er werd veel gelachen en dat is een geluid dat al aangeeft hoe ontzettend gezellig het was want de sfeer was zo ontzettend goed!

Bij het rondlopen door de zaal zagen we de meest mooie creaties verschijnen en iedereen maakte een heel persoonlijk doek. Sommigen werkten uitsluitend met foto’s van Marco maar we hebben ook heel veel heel doeken gezien met foto’s van partners, kinderen, gezinnetjes en vriendinnen. Het leuke is ook nog eens dat wanneer je naar een doek kijkt waarmee iemand mee bezig is dat je soms weer een aspect ziet van iemand dat je nog niet eerder had gezien. Of je zag aan de foto’s die gebruikt werden weer iets van iemand dat je nog niet wist. Meestal zien we elkaar bij bijeenkomsten rondom Marco en hier zat iedereen juist om eens met zijn allen iets heel anders en creatiefs te doen en dat we dat kunnen met zijn allen bewees deze workshop wel!


Aan het einde van de workshop werd er een groepsfoto gemaakt waarbij iedereen met zijn canvas op de foto ging en waarbij je ook duidelijk de mooie verschillen en persoonlijke inbreng in alle canvasdoeken terugzag.
Voor iedereen die meedeed aan deze workshop hadden we als afsluiter nog een leuke goodiebag gemaakt met een aantal leuke artikelen.

Op diverse logjes en social media hebben we al heel erg veel positieve reacties en de meest prachtige canvasdoeken voorbij zien komen en dat maakt ons echt heel blij!


Tot slot willen we Ellen en Paula en alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben om deze workshop tot zo’n groot succes te maken. Wij hebben er zelf zoveel energie van gekregen dat we beloven dat dit niet onze laatste workshop zal zijn!

We hebben ook een kleine sfeerimpressie van de dag online gezet. Deze foto's vind je hier. Je kunt daar ook het origineel downloaden.

Groetjes,

Team Tifosi


"Waarom smelt de sneeuw voor de zon
En speelt de wind het liefst met de stilte"