Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Fanclubdag 2010! (kaartjes zijn verstuurd)

De kaartjes zijn maandag 25-10 verstuurd!


Jaaaa! Kruis alvast maar aan in je agenda: op zondag 7 november is er weer een fanclubdag!

Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar.

De fanclubdag zal dit jaar weer plaatsvinden in Hart van Holland in Nijkerk, wat een prachtige, ruime locatie is die redelijk centraal ligt. Ze hebben verschillende zalen tot hun beschikking en dat maakt dat er heel veel leuke mogelijkheden zijn...

Jij als vrijwilliger op de FCD?
Vanaf dinsdag 29 juni (Waaaaat? Ja echt waar!) kunnen jullie weer kaarten bestellen voor de jaarlijkse fanclubdag! Een dag vol leuke activiteiten, kraampjes, mensen en vooral veel Marco! Elk jaar hebben we enkele tientallen vrijwilligers nodig en dit jaar is dat niet anders.


De verzoekjes om vrijwilliger te mogen zijn stroomden vlak na de FCD van vorig jaar alweer binnen en ook nu komen er zeer geregeld 'sollicitaties' binnen. Sommige zelfs aangetekend :-)
Vrijwilliger zijn is ook erg leuk! Wat moet je doen, kunnen en laten als je vrijwilliger bent?

* Je dient om 8.30 al op de locatie te zijn!
* Je bent tegen 18.30 pas klaar, niet eerder in ieder geval!
* Je moet fysiek sterk genoeg zijn om te sjouwen, op te bouwen, af te breken, de hele dag te staan, lopen en werken!
* Je mag niemand mee nemen, dwz dat je eventuele familie en vrienden pas om half elf de zaal in mogen en om half zes moeten vertrekken, als jij nog aan het opruimen bent!
* Je krijgt weinig van de dag mee. Je wordt ergens ingedeeld en je bent dan aan het werk. Het kan dus zo zijn dat je Marco de hele dag niet ziet!
* Wel is het uiteraard beregezellig!
* En tot slot: je krijgt een cool pasje waar je verder niets aan hebtVrijwilliger zijn betekent dat je het werk moet doen waar je voor ingedeeld bent. Soms is dat heel leuk werk, iets wat goed bij je past. Iets waardoor je veel van de dag meekrijgt. Soms sta je de hele dag in een zaal en zie je niets van wat er op het podium gebeurt. Het is me de afgelopen jaren een paar keer gebeurd dat mensen eigenlijk niet zo blij waren met hun taak. Me een paar dagen voor de fanclubdag vroegen of ik ze op een andere plek wilde indelen om uiteenlopende redenen. Dat wil ik eigenlijk niet meer doen! Wil je vrijwilliger zijn, dan moet je je neer leggen bij de taak die je toebedeeld krijgt...

Vorig jaar heb ik uitgelegd hoe ik tot de lijst met vrijwilligers kom, en dat stukje kopieer ik even hier onder:

De vrijwilligers zijn er om mij deze dag te helpen. Ik probeer een hele leuke dag te organiseren voor de fans van Marco en uiteraard Marco zelf, en daar kan ik op zo'n dag veel hulp bij gebruiken. Ik kies daar alleen wel mensen voor waar ik dus iets mee heb. Soms ken ik ze al jaren, soms vraagt Marco me mensen in te delen omdat hij iets met hen heeft, soms heeft iemand een speciaal talent waar ik graag gebruik van maak. Vrijwilliger zijn is geen recht wat je hebt, is geen speciale titel, het is ook geen cadeautje voor de fans. Het is uitsluitend om mij te helpen!

Het belangrijkste is dat ik deze personen ken, en ze mij ook redelijk kunnen inschatten. Dat betekent dat ik, aangezien ik op deze dag onder grote druk sta, soms bot kan zijn of kortaf. Of bot n kortaf. Dat ik commando's rond kan strooien en daar nog heel dwingend 'Nu!' achter kan zeggen. Of dat ik een vrijwilliger per ongeluk negeer, gewoon omdat ik met iets anders bezig ben. Deze mensen moeten weten dat ik het niet persoonlijk bedoel en aan het overleven ben. In het verleden heb ik wel eens een vrijwilliger aan het huilen gemaakt, omdat ik drie keer langs gelopen was zonder wat te zeggen. Dat zou niet moeten mogen gebeuren! Ik hoop dat ik, door de juiste vrijwilligers te kiezen, dit soort problemen kan voorkomen. Elk jaar zitten er mensen bij die nog niet eerder aan de beurt zijn geweest. Het betekent dus dat iedereen heus wel kans maakt, maar inderdaad, de mensen die ik beter leer kennen maken meer kans. Maar ook dit jaar zullen er weer mensen bij zitten die nog niet eerder geholpen hebben of langer geleden.Wil je na al deze info nog steeds graag vrijwilliger zijn, geef je dan op!
Ben je al jaren vrijwilliger en lijkt het je dit jaar ook weer leuk? Mail dan!
Ben je jaren geleden vrijwilliger geweest en lijkt het je weer leuk? Mail me dan!
Ben je nog nooit vrijwilliger geweest maar lijkt het je wel leuk? Mail me dan!

Stuur je mail met je naam en leeftijd, eventuele ervaring en voorkeuren, en misschien namen van andere mogelijke vrijwilligers waar je goed mee overweg kunt naar:

nathalie@borsato-fanclub.nl
(Wanneer je op dit linkje klikt kom je meteen in het goede mapjeen kan je mail niet verdwalen!)


Groetjes Nathalie
Westerpark prijsvraag
Toen bekend werd gemaakt dat Marco dit jaar in het Westerpark ging optreden, hebben we hier een prijsvraag aan gekoppeld. We vroegen aan jou of je wilde omschrijven hoe jouw dag met Marco in het Westerpark er uit zou gaan zien. Voor het logje dat er volgens Marco het meeste uitsprong, lagen twee kaartjes voor het optreden plus meet & greet met Marco te wachten.

Tijdens het doornemen van alle logjes kwamen we weer een aantal kunstwerken tegen. Jullie hebben er weer veel werk van gemaakt. Het was lastig om tussen al die verschillende logjes een keuze te maken, maar het is Marco gelukt. Het winnende logje is geschreven door....


Lucinda

Marco zei op de site het volgende over haar logje:

Het logje wat er mij voor uitsprong was het logje van Lucinda! Ze omschrijft in haar logje een geweldige dag in het Westerpark met prachtig weer op een heerlijke locatie. De zelfgemaakte foto's bij het logje zouden zo van de dag zelf kunnen zijn, erg mooi gedaan! En het ziet er naar uit dat het inderdaad geweldig weer wordt, dus leg je zonnebril maar alvast klaar!

We hopen dat jullie allemaal met veel plezier hebben meegedaan met deze prijsvraag. Over twee weken begint voor veel mensen de zomervakantie. Uiteraard ontbreken de prijsvragen op borsato.nl ook dit jaar weer niet. Vanaf 12 juli verschijnt er elke week een nieuwe prijsvraag, doe dus gezellig mee en wie weet win je ook een mooie prijs!


Groetjes,
Eric

(namens Nathalie, Anneke, Esther, Danille en Tamara)

En keer in de zoveel tijd...
We hebben allemaal dromen. Gelukkig wel, want als je op dit punt in je leven alles al bereikt hebt wat je te wensen hebt, dan vallen er geen dromen meer na te jagen, geen verlangens meer worden bevredigd en zijn er geen wensen meer om uit te laten komen.
Dromen is gezond. Het houdt het leven zinvol en spannend, leuk en avontuurlijk.Wie droomt er niet van een verre reis, een mooie auto of dat boerderijtje of grachtenpandje? Een mooie prijs in de loterij, een vette promotie of een romantisch aanzoek? Sommige dromen komen nooit uit, al wil je het nog zo graag. De mens is niet gebouwd om te gaan vliegen en als je niet kunt acteren zal die Oscar winnen behoorlijk lastig zijn.

Maar... sommige dromen kunnen wel uitkomen. Die paar kilo verliezen. Een ruzie bijleggen. Of trouwen met je grote liefde.

Wat we ons echter afvragen is welke dromen je rondom Marco hebt? Waar fantaseer jij over op een mooie zomerdag als je even een minuutje voor jezelf hebt? Ook daarin zijn er dromen die onmogelijk uit kunnen komen, maar ook dromen die misschien niet zo onmogelijk zijn als ze in eerste instantie lijken...Mail ons jouw droom! Sommige dromen zullen we afdrukken in de Tifosi. Maar wie weet is jouw droom zo bijzonder, origineel, ontroerend of leuk, dat Marco hem wel wil laten helpen uitkomen? Je weet maar nooit, want... n keer in de zoveel tijd komen dromen uit!

Stuur jouw droom, maximaal een half A-4tje samen met een foto (minimaal 1 MB, let erop dat jouw mailprogramma hem niet automatisch verkleint!) naar tifosi@borsato-fanclub.nl en doe dit voor 20 juni!

Succes!

Groetjes Nathalie
en de rest van ons Borsato-team!


P.S. Je zult het vermoedelijk nauwelijks kunnen geloven, maar de bovenstaande foto's zijn allemaal op de computer gemanipuleerd en hebben dus niet echt plaatsgevonden! Maar dromen we niet allemaal...?

Jij & Marco
Achter de schermen wordt weer hard aan de Tifosi gewerkt. Wil je misschien meewerken? We zijn nog op zoek naar een aantal van jullie ervaringen!

* Beste Marco...
Je hebt het programma misschien op Radio 2 destijds gehoord, je kon een brief naar Marco sturen en de mooiste werden voorgelezen. Wij willen je iets soortgelijks vragen. Als je Marco een vraag mocht stellen, wat zou dat dan zijn? Probeer je vraag wel in te leiden (waarom wil je juist dit weten) maar probeer het binnen 150 woorden te doen. Een aantal vragen beantwoordt Marco in de Tifosi!Stuur ook een foto mee, minimaal 1 MB groot.

* Jij & Marco...
Aan welk Marco-moment heb jij warme herinneringen? Was het toen Marco 'Slaap Maar' zong terwijl jij net in verwachting was? Die keer dat Marco jou die knipoog gaf tijdens 'Binnen', het moment waarop je besefte dat Dochters ook over jouw dochter gaat of was het het fotomomentje na een show? We willen het graag weten! Stuur ook een foto mee, minimaal 1 MB groot.

* Zomaar een fan
Ook deze keer komt er weer Zomaar een fan... in. Wil jij Zomaar een fan zijn? Stuur je foto, liefst twee of meer met je verhaal van maximaal 1 A4 naar ons toe en wie weet vind je jezelf terug in de volgende Tifosi!

* Marco in Concert!
Voorjaar 2011 zal Marco vermoedelijk weer een concertreeks geven. Onze vraag is: hoe leef jij naar een concert toe? Hoe gaat de kaartverkoop, hoe laat vertrek je, wat trek je aan, blijf je slapen of ga je naar huis, wie neem je mee, hoe laat wil je bij de locatie zijn, wacht je na de show op Marco en wat zijn je verwachtingen?We willen het graag weten! Stuur ook een foto mee, minimaal 1 MB groot.

* Schouder aan schouder
Met wie sta jij schouder aan schouder? Op wie kun jij rekenen door dik en dun, voor wie sta jij altijd klaar, bij wie heb jij aan een half woord genoeg?We willen het graag weten! Stuur ook een foto mee, minimaal 1 MB groot.

* Leuke anekdotes
Heb je een andere leuke ervaring, die niet onder bovengenoemde stukjes valt? Heb je een leuk voorval meegemaakt wat Marco-gerelateerd is? Ook dat willen we graag horen!
Stuur ook een foto mee, minimaal 1 MB groot.

Wil je meewerken aan een van de gevraagde stukjes, mail dan naar tifosi@borsato-fanclub.nl en zet in de onderwerpregel voor welk artikeltje je mailt (Zomaar een fan bv of Schouder aan schouder etc)

Twintig juni wil ik alles afgerond hebben, dussssss... kom maar op met jullie stukjes!

Groetjes, ook van mijn collega's,

Nathalie


P.S. Met dank aan Lunarda voor weer een aantal briljante ideen!
P.S.2 Met dank aan Eric voor de prachtige lay-out
"Al wordt het morgen nog zo licht
Zet je de zon op mijn gezicht"