Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Grazie Giovanni!
Onlangs maakte Giovianni Caminita op zijn Facebookpagina bekend dat hij stopt als bassist bij Marco zijn bandje. Na 22 jaar bassist en muzikaal leider geweest te zijn heeft hij besloten zich helemaal te storten op zijn passie koken, het werken voor televisiezender 24Kitchen en natuurlijk zijn eigen restaurant ‘Casa Caminita’.

Giovanni is enorm geliefd onder de fans van Marco. Niet alleen vanwege zijn basgitaarspel maar Giovanni doet alles met humor en heeft een heel eigen flair en vriendelijkheid. Zijn grapjes op het podium, zijn interactie met Marco, band en publiek, dat is de kracht van Giovanni en die kracht zie je ook terug bij 24Kitchen en bij ‘Casa Caminita’. Wie kent het bekende ‘huppeltje’ van Gio niet bij ‘Rood’ waarin hij Marco altijd spontaan meetrekt. Zijn strakke basgitaarpartijen en muzikaal leiderschap zijn altijd overgoten met een humoristisch Italiaans sausje waarin je de passie proeft.

Na al een tijd voor 24Kitchen gewerkt te hebben opende Giovanni in december 2013 zijn eigen restaurant ‘Casa Caminita’ en al snel wisten ook veel fans de weg naar Ouderkerk aan de IJssel te vinden. Ook Marco komt er graag eten en hij kookte al vaker met Giovanni voor 24Kitchen. 
Het openen van een restaurant in een tijd dat Nederland nog midden in de crisis zat was een risicovolle onderneming maar met de passie die Giovanni in zich heeft waagde hij toch de stap samen met zijn Linda. Hun huis werd verkocht, de sprong in het diepe werd gemaakt en dat is iets waar we enorm veel bewondering voor hebben. In het interview dat we destijds met Giovanni hadden vertelde hij dat hij er alles aan zou doen het werk voor 24Kitchen, zijn ‘Casa Caminita’ en Marco goed te kunnen combineren en het was heel duidelijk dat dat ook echt zijn streven was. Voor de dagen dat Marco zijn shows had was er vervanging geregeld of werd het restaurant gesloten. Giovanni werkte vooruit en bereidde zoveel mogelijk voor en zo zorgde hij ervoor dat al zijn werkzaamheden te combineren waren.

Als we Giovanni en Linda iets gunden dan was het wel dat hun sprong in het diepe een succesvolle zou zijn en het is heerlijk om te zien dat hen dat ook gelukt is. Helaas blijkt nu dat het combineren van een succesvolle televisiecarrière en een dito restaurant niet langer te combineren zijn met het werk voor Marco. Op de Facebookpagina van Giovanni lezen we heel veel mooie reacties op zijn besluit en daaruit blijkt hoe geliefd Gio is onder de fans. We lezen ook een aantal verdrietige reacties en hoewel we ook dat heel goed begrijpen is het ergens ontzettend mooi dat Giovanni deze stap heeft kunnen nemen.

We weten hoe graag Giovanni voor Marco zijn bandje speelde en hoe diep de vriendschap tussen Marco en Giovanni zit. De beslissing die Giovanni heeft moeten nemen is vast een enorm moeilijke keuze geweest die Giovanni alleen maakte op het moment dat hij zich realiseerde dat combineren echt niet meer mogelijk was en hij ongetwijfeld al veel langer met heel veel kunst- en vliegwerk toch alles wilde blijven combineren. Hoe mooi is het uiteindelijk als je je nek uitsteekt, dat zeer succesvol blijkt te zijn, je daardoor je hart volledig kunt volgen en de mogelijkheid hebt te kiezen voor dat waar je passie ligt; koken! Het vertrek van Giovanni is ontzettend jammer maar het is een keuze die we absoluut begrijpen en die vooral gemaakt is vanwege het succes in zijn ‘andere carrière’ en dat is het mooie stukje aan iets dat meer dan alleen maar jammer is.

Niet alleen Marco en zijn bandje zullen Giovanni gaan missen maar ook wij zullen dat zeker doen!
We willen Giovanni vooral heel veel succes wensen, of eigenlijk voortzetting van zijn succes, want als we hem iets gunnen, dan is het het wel! 


Lieve Giovanni, dankjewel voor je heerlijke baspartijen, je ongekende humor, je vrolijkheid op het podium en je vriendelijkheid en hartelijkheid naar alle fans. Dat we je gaan missen, dat is zeker maar we weten onze weg naar ‘Casa Caminita’ zeker te vinden en behalve heerlijk eten op tafel zal daar ook altijd muziek klinken!

Tja. En dan? Giovanni heeft een enorm gat geslagen. Vanavond treedt Marco met zijn band op bij Joe FM en daar zal Giovanni dus ook niet meer bij zijn. Datzelfde geldt voor de festivals deze zomer. Edwin, die jullie kennen als gitarist en een deel van de backing vocals voor zijn rekening nam de afgelopen jaren, zal nu als bassist in de band te zien en horen zijn. Op de plek van Edwin komt Clemens Blacquière.
Clemens speelde o.a. bij Waylon, Glennis Grace and in Carlo's TV Kantine. Hij heeft ook een muzikale bijdrage geleverd aan tal van televisieprogramma's, denk daarbij aan The Passion, The Voice of Holland (hij begeleidde Brace), It Takes Two, Idols en Holland Zingt...
Met Clemens heeft Marco opnieuw een getalenteerde en zeer ervaren gitarist aan zijn band kunnen toevoegen. We wensen Clemens veel succes en vooral veel plezier!

Team Tifosi

Praatjesmakers gezocht!
‘Praatjesmakers’, je kent het vast nog wel, het leuke programma met Jochem van Gelder waar kinderen bepaalde vragen werden gesteld en hier de meest onbevangen antwoorden op kwamen.

Kinderlogica is zo ontwapenend en zo heerlijk om naar te luisteren!
We weten dat Marco ook veel jonge fans heeft die hem graag eens het hemd van het lijf zouden willen vragen. Maar ons lijkt het juist heel erg leuk wanneer zij ons vertellen wat zij nu eigenlijk zo leuk aan Marco vinden, wat ze van zijn liedjes vinden, of hoe hun ouders reageren wanneer Marco op de radio of televisie komt. Dus zijn we voor een leuk filmpje, welke op de fanclubdag vertoond zal worden, op zoek naar kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar die het leuk vinden hier aan mee te doen en het niet eng vinden om te praten wanneer er een camera op hen gericht is.

We vinden het wel belangrijk er bij te vermelden dat wanneer je je kind hiervoor opgeeft en wordt uitgenodigd, je tijdens de opnamen niet in dezelfde ruimte aanwezig kunt zijn. Uiteraard ben je van harte welkom op de locatie te blijven en in de tussentijd te genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Overigens zal Marco zelf hierbij ook niet aanwezig zijn.  

Vind jouw kind het leuk hieraan mee te doen, stuur dan een mailtje waarin je wat over je kind vertelt. Naam en leeftijd bijvoorbeeld, hoe ze fan zijn geworden en hoe zich dat uit. Mochten ze juist géén fan zijn, bijvoorbeeld omdat mama niets anders luistert, dan zijn ze ook van harte welkom om dat op camera uit de doeken te doen!

 
Je kunt mailen naar fanclubdag@borsato-fanclub.nl onder vermelding van: Praatjesmakers.

Wij zien de aanmeldingen heel graag voor 1 juli in onze mailbox belanden!
De opnamen zullen vermoedelijk in de zomervakantie plaatsvinden. We zullen waarschijnlijk twee opname data hebben, dus er zit vast een datum bij waarop je kunt.

We zijn heel benieuwd!
Lieve groetjes van ons allemaal 

In een ander jasje deel 33
Het is weer woensdag en tijd voor een ander ‘jasje’.
Zo leuk om de liedjes van Marco te zien en door andere artiesten gezongen te horen.
Dit ‘jasje’ wat ik heb uitgekozen wordt gezongen door Do.
Do vind ik persoonlijk een hele leuke vrouw en ik kan haar stem enorm waarderen. Het liedje 'Voorbij' wat Marco samen met Do zingt vind ik ook echt een prachtig lied.

En nu horen we Do een ander liedje van Marco zingen. Ze zingt ‘Kom Maar Bij Mij’ tijdens ‘Beste Zangers van Nederland’. 
‘Kom Maar Bij Mij’ is een prachtig en gevoelig lied van het album ‘Als Geen Ander’.

Kijken en luisteren jullie mee?Groetjes Marja,
ook namens mijn collega's van Team Tifosi


 
Wie doet er mee?

Onlangs hebben we de datum en locatie van het allerleukste weekend van het jaar bekend gemaakt namelijk het Borsato-Weekend en wauw, wat werd hier ongelooflijk spontaan en massaal door jullie op gereageerd!
Wij waren natuurlijk al super enthousiast, maar door deze hartverwarmende reacties zijn we nu helemaal niet meer te stoppen, en dus volgen de meetings van de werkgroep fanclubdag zich in rap tempo op om allerlei leuke onderwerpen en ideeën uit te werken en voor te bereiden. Maar ook kunnen we jullie hulp heel goed gebruiken! Hoe?! Dat willen we graag even uitleggen.

Vorig jaar is er op het nummer ‘Het Beste Wat Ik Ooit Had’ een geweldig leuke videoclip van de door jullie ingezonden filmpjes gemaakt. Dit vonden wij zo leuk, dat het ons erg leuk lijkt dit nog een keertje te doen, maar dan wel op een ander mooi nummer natuurlijk.

Toen Marco het album ‘Evenwicht’ uitbracht werd het nummer ‘Mooi’ met de prachtige videoclip als eerste gelanceerd. Inmiddels is ‘Mooi’ op YouTube al meer dan vijf miljoen keer bekeken, een record aantal, wat wel aangeeft dat het nummer in combinatie met de prachtige en ontroerende beelden uit het dierenrijk door velen enorm gewaardeerd wordt. De combinatie van de mooie tekst en pakkende beelden bracht ons op het idee om samen met jullie ook zo’n indrukwekkende videoclip te maken.
 

We willen jullie dus vragen een filmpje van je mooiste moment, en dit kan en mag van alles zijn, zolang het maar een moment is wat voor jou van veel betekenis is, naar ons te mailen. Bijvoorbeeld een filmpje van de eerste stapjes van je kindje, de slappe lach met vriendinnen, het moment dat je het jawoord geeft aan je grote liefde, het uitblazen van verjaardagskaarsjes, een mooi moment dat je beleeft met je kleinkinderen of gezin, een diploma uitreiking, een filmpje van je liefste huisdier, genietend van een kopje thee in het zonnetje, wandelend over het strand... het maakt niet uit.
 
Alles wat jou gelukkig maakt of heeft gemaakt
is het waard om gezien te worden.

 
Hoe meer de variatie hoe leuker en wie weet zie je jouw moment straks terug in de videoclip! Je kunt je filmpje tot 1 augustus insturen naar fanclubdag@borsato-fanclub.nl via WeTransfer.
(Je bestand zal namelijk waarschijnlijk te groot zijn voor een mailtje, en via deze link kun je je bestanden insturen. Gewoon even ons mailadres invullen en je filmpje uploaden, het is zo gebeurd!)

Wat nog wel even belangrijk is, is dat wanneer je gaat filmen je er voor moet zorgen dat je je camera/mobiel/webcam in een liggende positie (landscape) houdt. Anders is het filmpje er namelijk niet in te monteren. Houd dus je telefoon NIET rechtop. Heb je een wat langer filmpje waarvan je graag een stukje zou willen gebruiken, maar kun je zelf niet knippen of monteren? Stuur het langere filmpje maar, dan halen we het gewenste stukje er voor je uit.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en stroomt onze mailbox straks vol met leuke, mooie en ontroerende filmpjes. Om alvast in de stemming te komen kun je hier nog even de originele clip van ‘Mooi’ bekijken.  Lieve groetjes van ons allemaal 

Werken voor de allerleukste fanclub van Nederland!

Al vanaf het begin ben ik een enorme fan van Marco ( dat verbaast jullie zeker). Ik probeerde naar veel concerten te gaan en volgde al het nieuws rondom Marco. Zo leerde ik steeds meer gezellige mede fans kennen. Bij veel concerten kom je dezelfde mensen tegen met dezelfde hobby dus het werd natuurlijk steeds gezelliger. Via de weblog en de concerten leerde ik dan ook Marja kennen. We raakten aan de praat, omdat zij ook naar Egypte ging op vakantie. Egypte is en blijft voor mij (ook al is het nu wat gevaarlijk) mijn favoriete vakantieland. Het is er altijd mooi weer en de onderwater wereld is prachtig! Mijn hobby is namelijk ook duiken als ik op vakantie ben. Sinds die tijd zijn Marja en ik dikke vriendinnen geworden en delen wij dezelfde passie namelijk werken voor de allerleukste fanclub namelijk die van Marco! Mijn eerste echte kennismaking met de fanclub was op de fanclub dag 19 april in 2015. Toen mocht ik voor het eerst als vrijwilligster helpen. Ik had die dag samen met Marja en Mariëlle de mooie taak om bij het rolstoel vak te mogen helpen. Nog vaak denk ik terug aan die bijzondere mooie dag! Wat was dat geweldig en zo dankbaar om daarbij te mogen zijn. Al die blije dankbare fans het is een dag die ik nooit meer ga vergeten.  Het leuke is ook dat ik nog steeds contact heb met enkele fans die er die dag bij waren en in het zonnetje werden gezet. Samen hebben we het nog vaak over die geweldige dag! ’s Avonds toen ik doodmoe naar huis reed ( best een eindje trouwens) zette ik natuurlijk de cd van Marco nog even aan. Ik moest al snel mijn auto aan de kant zetten want ik kon niet meer stoppen met huilen. Niet omdat ik zo verdrietig was, nee totaal niet maar om het feit dat het zo bijzondere dag was met een lach en zeker met een traan! Ik heb daar een tijdje aan de kant van de weg gestaan en voelde me rijk! Na die dag had ik ook besloten om ooit eens de stoute schoenen aan te trekken en te mailen naar de fanclub.

Wie weet konden ze wel iemand gebruiken. Vorig jaar op 26 juni  kwam er een logje van Nathalie online dat er wat veranderingen binnen de moderators plaats zouden vinden en dat ze niet echt iemand extra nodig hebben maar een open sollicitatie mocht altijd stond erbij.  Ik stuurde gelijk een berichtje naar Marja… zou ik solliciteren zou je het leuk vinden (stel dat ik uitgekozen word) om dan collega’s te worden? Marja schreef terug JAAAAA geweldig doen! En zo gebeurde het, diezelfde dag heb ik een mailtje gestuurd naar Nathalie. Niet geschoten is altijd mis. Er gingen enkele weken voorbij totdat ik plotseling een mail kreeg van Yaiza. Zij vroeg mij of ik leuk zou vinden om in het team Moderators plaats te nemen. Leuk ????? Meer dan leuk natuurlijk! Ik denk dat het geen minuut heeft geduurd voordat ik terug had gemaild. Daarna gelijk naar Marja gebeld, zij moest heel hard lachen want zij wist natuurlijk al van dit leuke nieuws! In de weken daarna moest ik het nog even stil houden want er moesten nog wat dingetjes geregeld worden zoals mijn mailadres, wachtwoorden voor de weblog enzo. Gelukkig mocht ik het 28 augustus 2015 van de daken schreeuwen. Dat heb ik dan ook gedaan. Mijn gezin werd er soms gek van mijn dochters riepen zelfs mam je bent met Kevin getrouwd niet met de fanclub, hahahahaha hoe blij kan je zijn! Ik werd met open armen door iedereen ontvangen in de app van de moderators. Al snel leerde ik hoe je een header kon maken, hoe je iemand kon helpen met een vraag en alles wat erbij komt kijken. In die tijd wilde Nathalie de krachten meer bundelen en besloot om iedereen bij elkaar te brengen onder de fanclub, dus geen moderators, geen helpende handjes nee één groot team en daar mocht ik deel van uit maken. Super gaaf natuurlijk! Zo hadden we in oktober een heel gezellige high tea met heel het team. Op deze middag kregen wij onze team outfit die Marco kwam brengen. Marco riep natuurlijk heel enthousiast dat er wel gepast moest worden. Help daar sta je dan oog in oog met Marco om een thirt te passen. Maar gelukkig iedereen had wel een hemdje aan en zo konden we onze nieuwe outfit showen en natuurlijk gelijk een foto maken met Marco! 

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en ik heb al onwijs veel geleerd en leer nog elke dag bij. Om heel eerlijk te zijn had ik niet gedacht dat er zoveel bij kwam kijken, het is stiekem, erg verslavend, veel werk maar wat ik met ontzettend veel plezier doe! We hebben allemaal verschillende groeps app-en waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Het is met zijn allen superfijn om één team te zijn. De taken waaraan ik een steentje bijdraag zijn oa: het bijhouden van de weblog dit houdt in dat je aanspreekpunt bent voor de loggers, headers maken, vragen beantwoorden over de log, jasjes schrijven die we elke week delen en allerlei andere dingen die bij de weblog komen kijken. Ook ben ik actief in de sociale media app. Hierin proberen we de laatste nieuwtjes van Marco te melden via facebook, twitter en Instagram. We houden jullie hier op de hoogte van de allerlaatste prijsvragen waarbij je leuke prijzen kan winnen waarbij Marco natuurlijk een hoofdrol speelt. Een drukke maar  gezellige app waarbij het soms echt even puzzelen is met de juiste woorden maar met goed teamwork onder leiding van Lunarda lukt dat prima! Zo hebben we ook de app van de workshop waar we samen creatief bezig zijn om een altijd weer een leuke workshop te organiseren. De laatste was dan ook zeer geslaagd en ik kan jullie melden dat er natuurlijk weer een vervolg komt! Momenteel zijn we samen druk bezig om weer een bomvolle Tifosi te maken met leuke interviews en weetjes over Marco. Ook hier gebeurd er stiekem veel achter de schermen. Het is bijzonder om dit allemaal nu eens echt te zien hoe het allemaal gaat. Zo hebben we ook een app voor de fanclub dag. Samen hebben we dan ook de gezamenlijke app en hier zitten we allemaal in en jullie snappen die loopt soms over met van alles en nog wat. Zo leuk om zo samen met elkaar te werken en elkaar beter te leren kennen. Iedereen heeft wel iets waar hij (Eric) of zij goed in is en zo leren en helpen wij elkaar. Er zijn natuurlijk fanclub medewerksters die al heel wat jaren meedraaien en die altijd willen helpen. Zo heb ik het afgelopen jaar onwijs veel geleerd en ook heel veel mooie dingen mogen meemaken. Ik hoop nog heel veel jaren voor deze allerleukste fanclub te werken want doe het met ontzettend veel liefde en plezier!

Liefs Imke
x

 
In een ander jasje deel 32
Met een heerlijke extra dag vrij, doordat het maandag tweede Pinksterdag was, zijn we alweer aangekomen op woensdag 18 mei. Op deze woensdag hebben wij uiteraard ons best gedaan om een mooi ander ‘jasje’ voor jullie op te zoeken. En ik kan jullie melden, het is weer goed gelukt! Voor Marco is ‘Margherita’ één van de mooiste liedjes die hij ooit heeft opgenomen. Persoonlijk vind ik dit ook één van de mooiste nummers van Marco. ‘Margherita’ komt van het mooie album  'Als Geen Ander' dat in 1995 uit kwam. Later werd ‘Margherita’ ook op single uitgebracht.

'Margherita' is door de fans dan ook gekozen als nummer 1 op het dubbelalbum #1 dat op 25 november 2011 uit kwam.
Brace mocht tijdens The Voice of Holand dit prachtige nummer ten gehore brengen en dit deed hij echt heel goed! Brace zat in het team van Ali B. en haalde een mooie derde plek. De winnares werd toen de mooie Maan uit Team Borsato!

Omdat ‘Margherita’ toch wel heel veel kippenvel oplevert delen wij ook graag die van Marco lekker in zijn eigen ‘jasje’. Want zeg nu eerlijk, Marco past zijn eigen 'jasje' als de beste

Luisteren jullie mee naar deze twee prachtige uitvoeringen?

Groetjes Imke,
ook namens mijn collega's van Team Tifosi
 
In een ander jasje deel 31
Ook deze woensdag willen we weer heel graag een ander ‘jasje’ met jullie delen. Dat de liedjes van Marco niet alleen door Marco graag gezongen worden, hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen denk ik. We zingen tenslotte allemaal om het hardst mee tijdens een concert of gewoon lekker thuis, heerlijk meezingend met een cd. Haha mijn stemgeluid leent zich niet voor opname, maar gelukkig zijn er ook heel veel onbekende zangers/zangeressen die dat wel aandurven en dit op YouTube delen. Als je op YouTube Marco Borsato cover intypt verschijnen er dan ook echt heel veel.
In de afgelopen periode hebben we al heel veel ‘jasjes’, gezongen door collega-artiesten, van Marco gedeeld, maar het is natuurlijk ook heel leuk om deze huiskamerversies te delen, want er zitten echt prachtige opnames tussen.

Tijdens het speuren kwam ik dan ook een hele mooie versie van ‘Engel Van Mijn Hart Tegen’ die was opgenomen nadat deze op een bruiloft van een collega was gezongen. Nou, ik weet haast wel zeker dat het bruidspaar tot tranen toe geroerd was bij deze versie van dit prachtige lied.


 
Ditzelfde lied werd ook door Marco in een ander 'jasje' gestoken, want hij zong ‘Engel Van Mijn Hart’ samen met Ilse DeLange. Deze clip werd uitgezonden op het digitale kanaal Sterren.nl van de Tros.
Genieten jullie mee?


 
Ik vind beide versies prachtig en ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. 

Groetjes Hillie
Team Tifosi

 
In een ander jasje Deel 30
Op deze woensdag 4 mei denken we aan de slachtoffers die zijn overleden tijdens De Tweede Wereldoorlog, maar ook aan alle omgekomenen die sinds De Tweede Wereldoorlog, waar dan ook, slachtoffer zijn geworden van oorlogsgeweld. De oorlog in Nederland is gelukkig al 71 jaar voorbij maar nog steeds worstelen veel ouderen met onverwerkte ervaringen uit de verschrikkelijke oorlog van ’40-’45. En deze verhalen zijn helaas geen verleden tijd, want ook op dit moment zijn er overal ter wereld oorlogen aan de gang.

'Jasje' nummer dertig is dan ook een heel mooi gekozen ‘jasje’ dit keer uitgevoerd door Iris Kroes, winnares van The Voice Of Holland 2012 uit Team Borsato. 

Als er nooit meer een morgen zou zijn
En de zon viel in slaap met de maan
Heb je enig idee wat het met je zou doen
Als je nog maar een dag zou bestaan 

Zou je hart zich weer vullen met vuur
Van de eeuwige schaamte bevrijd
Keek je niet meer benauwd naar de klok aan de muur
Kwam je los uit de greep van de tijd 

Zouden zorgen niet langer je leven bepalen
En had je voor angst geen ontzag
Was je held of heldin van je eigen verhalen
Al was het dan maar voor een dag 

Zou de toekomst niet langer je denken beheersen
En leefde je voor het moment
Met een luisterend oor voor het kind in jezelf
Zou je eindelijk weer zijn wie je bent 

We verbannen de dromen naar morgen en later
Maar doet het je stiekem geen pijn
Dat je dan pas zou doen wat je altijd al wou
Als er nooit meer een morgen zou zijn 

We verbannen de dromen naar morgen en later
Maar doet het je stiekem geen pijn
Dat je dan pas zou doen wat je altijd al wou
Als er nooit meer een morgen zou zijn

Luisteren jullie mee naar deze bijzondere uitvoering ‘Nooit Meer Een Morgen’ en laten we vanavond met z’n alle twee minuten stil zijn! Groetjes Imke,
Ook namens alle collega's van Team Tifosi

 
"Je ziet al veel te lang geen licht
Ook al schijnt de zon"