Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Voor de lens van Marco!
Zoals jullie allemaal vast wel weten is Marco een zeer enthousiaste amateurfotograaf. Dit betekent dat hij vooral foto’s maakt als hobby. Het niveau waarop hij echter foto’s maakt, is zeker niet meer amateuristisch te noemen! Marco leert ongelofelijk snel en is zeer fanatiek en kan snel nieuwe kennis en ervaring in zich opnemen. Inmiddels is Marco dus een zeer ervaren fotograaf geworden.

Marco heeft er vooral veel plezier in om mensen te fotograferen. Waar andere fotografen het juist leuk vinden om bijvoorbeeld landschappen of sportactiviteiten of de problematiek in de wereld op de gevoelige plaat vast te leggen, is Marco vooral gefascineerd door mensen. We hebben dan ook op de fanclubdag, via de Tifosi en via diverse prijsvragen al een aantal keren een fotoshoot door Marco mogen weggeven. Dit heeft al de prachtigste foto's en de meest geweldige ervaringen voor een aantal fans opgeleverd. Judith bijvoorbeeld was het allereerste ‘model’ voor Marco’s camera. Vervolgens waren Kelly, de tweelingzussen Francien en Jacqueline, Suzan en Marcha aan de beurt.Binnenkort worden er nog een paar namen aan deze rij toegevoegd. Zo zal Marco doordat Leoni het hoogste bedrag bood op de 538voorWarchild-veiling haar met haar kinderen op de foto vereeuwigen. Vorig jaar was er een bedrijf dat een heel mooi bod deed op deze veiling en ook die fotoshoot zal binnenkort gaan plaatsvinden. Toevallig heeft dit jaar een ander bedrijf eenzelfde voorstel gedaan. Ze hebben niet aan de veiling mee gedaan, maar ze hebben wel een mooi bod gedaan als Marco hun bedrijf op de foto zou willen zetten.
Hiermee werd een zeer mooie donatie voor WarChild toegezegd waarmee veel kinderen geholpen kunnen worden, en dus heeft Marco geen moment geaarzeld. Dit moest doorgaan! Ook die fotoshoot zal binnenkort plaatsvinden. 

Afgelopen fanclubdag hadden we een kleine setting gemaakt waarbij de inmiddels bekende stoel, die de laatste fotoshoots onderdeel was van de shoot, opgesteld stond en vrijwilligster Angelique iedereen die dat wilde heeft gefotografeerd. Al die foto’s zijn door Marco bekeken! Hij heeft daarbij gelet op uitstraling, de mate waarop leek dat iemand ontspannen op de foto ging, iemands lach en houding. Marco is niet per definitie op zoek naar een ‘mooi’ iemand, maar vooral naar iemand die zich comfortabel voelt voor de camera en durft te poseren. Iemand die het écht leuk vindt. Alle foto's heeft hij bekeken en hij heeft gedacht "Met wie zou ik een mooie fotoshoot kunnen doen?” Uit alle foto's heeft Marco een top 5 samengesteld. Vervolgens kwam hij tot een top 3. Uiteindelijk heeft hij een winnaar aangewezen. 
Dat is Kyra geworden! Gefeliciteerd Kyra!
Kyra was op de fanclubdag met een fanclublid mee als één van de introducees. Ze is zelf geen lid van de fanclub, maar zeker niet minder fan. Ze was ontzettend enthousiast toen ze hoorde dat Marco haar foto geselecteerd had. Deze fotoshoot gaat deze week nog plaatsvinden. We wensen Kyra natuurlijk heel veel plezier toe!

Bij de prijsvragen vorig jaar bij het feest ter ere van het vijfjarige bestaan van Borsatoweblog heeft Cindy een mini-fotoshoot gewonnen. Zij vertelde in haar winnende log dat haar trouwfoto’s toen zij destijds met haar Teun trouwde helaas door een minder ervaren fotograaf waren gemaakt. Heel veel foto’s zijn veel te donker geworden. Hierdoor kijkt ze niet echt met plezier in haar trouwalbum. Dat is natuurlijk heel erg jammer. Daarop heeft Marco aangeboden haar en haar man op de foto te zetten. Dat zullen natuurlijk geen echte trouwfoto’s worden. Ze zal immers niet haar trouwjapon dragen en zijn ze inmiddels ook een paar jaartjes ouder geworden. Wel zijn ze nog steeds een heel liefdevol koppel en dat kan absoluut op de foto vastgelegd gaan worden! Marco heeft al heel veel leuke en romantische ideetjes voor dit echtpaar in petto. Ook deze fotoshoot zal deze week zijn, aansluitend aan de fotoshoot van Kyra. Ook Cindy en Teun wensen we heel veel plezier toe. We zijn heel benieuwd naar het resultaat. Geniet ervan, want het zal een dag zijn om nooit meer te vergeten!

Groetjes,

Team Tifosi
Cadeau voor Marco & Leontine!
Via onze extra nieuwsbrief hebben we jullie gevraagd of jullie het leuk vonden mee te doen met een kleine bijdrage voor een cadeau voor de kristallen bruiloft van Marco en Leontine.
Daar hebben jullie massaal op gereageerd!

Vandaag hebben ze een prachtige bos bloemen gehad (de foto van Marco met de bloemen zit op mijn fototoestel en deze camera heb ik in de auto laten liggen die ik net naar de garage heb gebracht en dus nu dicht is.... ik wil het er niet meer over hebben) maar ook een overheerlijk etentje in hun favoriete drie sterren restaurant in Nederland.Hoewel er enorme wachtlijsten voor dit restaurant zijn, is het gelukt om voor vanavond nog te reserveren, waardoor ze dankzij jullie vanavond hun kristallen bruiloft vieren met een intiem dineetje voor twee personen!

Ik verwacht dat Marco jullie zelf nog wel zal bedanken via bv Twitter, maar namens mijn collega's van Tifosi en natuurlijk ook namens mij: heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!
Ze waren ontzettend blij en verrast!

Groetjes,

Nathalie
& haar Team Tifosi 
Gefeliciteerd Marco en Leontine
Lieve Marco en Leontine,

Vandaag zijn jullie 15 jaar getrouwd en natuurlijk willen wij dat niet ongemerkt
voorbij laten gaan.
Namens de fanclubmedewerkers en alle fans willen we jullie graag van harte feliciteren met 15 prachtige jaren en we wensen jullie samen met Luca, Senna en Jada nog vele liefdevolle jaren toe.Borsato Weblog zes jaar!
In de nieuwsbrief en op de log van de moderators hebben jullie er al het een en ander over kunnen lezen, 21 mei bestaat Borsato Weblog al weer zes jaar! Het is bijzonder wat deze logjes allemaal wel niet te weeg hebben gebracht. Gezellige uitjes, hechte vriendschappen en zelfs relaties, huwelijken en baby’s! Dat is natuurlijk wel heel bijzonder, een goede reden voor een feestje dachten wij zo.

Het vijf-jarig jubileum hebben we vorig jaar groots gevierd en dat was zo leuk dat we hebben besloten dat we hier niet nog eens vijf jaar mee wilden wachten! Daarom willen we jullie allemaal uitnodigen om op dinsdagavond 21 mei (dat is dus aanstaande dinsdag al!) het 6-jarig bestaan van Borsatoweblog met ons te komen vieren. Deze feestelijke avond begint om 19.00 uur en zal tot 22.00 uur duren. Er zullen hele leuke puzzels en vragen online komen op de weblog van de moderators en uiteraard zullen er ook weer fantastische, Marco gerelateerde prijzen te winnen zijn!

Zorg dus dat je dinsdagavond om 19.00 uur ingelogd bent op Borsato Weblog en surf dan naar de pagina van onze Moderators om te zien wat jij kunt doen om kans te maken op deze prijzen!

Met feestelijke groet,
Team Tifosi
Tifosi Trip 2013!
Het is nu alweer een halfjaar geleden dat ik gevraagd ben door Nathalie of ik wilde vrijwilligen voor de allerleukste fanclub van de wereld. Nog steeds doe ik dat met heel veel plezier. Het is druk, maar heel leuk werk en ik heb hele lieve collega’s. Geen vraag is teveel en dat voelt goed. Het is vrijwilligers werk dus je krijgt er niets voor, maar als je dan zo'n dag als gisteren meemaakt is dat ook onbetaalbaar.

Begin dit jaar kregen we allemaal een hele leuke uitnodiging voor het jaarlijkse team-uitje. Wat we gingen doen was toen nog niet bekend, maar de voorpret kon al wel beginnen. Er werd nagedacht wat we gingen doen en uiteindelijk heeft Nathalie iets heel leuks gevonden. We zouden gaan varen in Amsterdam en ’s avonds wat eten in een tapas restaurant waar ook de moderators aan gingen schuiven. Nou daar hadden we wel zin in.

Proud to present...


Mag ik jullie voorstellen aan ons nieuwe, complete team?Van links naar rechts:
Bianca, Martine, Diana, Regina, Marco, Daniëlle, Esther en daarnaast sta ikNog leuker  is om de hele groep bij elkaar te zien!Van links naar rechts:

Bianca, Martine, Diana, Regina, Marco, Daniëlle, Esther, Nathalie, Bernadette,
Marja, Ine, Marietta, Ellen en Yaiza.


Wat een fijne club mensen en wat ben ik blij met ieder van hen!Groetjes,

Nathalie Thielen
Bijzonder Trotse Voorzitter van Tifosi di Marco Borsato 
Onze workshop is VOL! Een handtekening op jouw canvasdoek?
Inmiddels hebben we alle stoelen voor onze workshop op 2 juni van een eigenaar kunnen voorzien en is de workshop vol!
Voor degenen die net te laat waren met hun aanmelding hebben we inmiddels een wachtlijst aangelegd. Nog niet alle betalingen zijn ontvangen en dit betekent dat er mogelijk nog plekjes vrijkomen voor diegenen die nu nog op de wachtlijst staan. Je opgeven kan nog wel alleen kom je dan wel op onze wachtlijst terecht.


Laatste kans…


Want op 19 mei sluit de inschrijfdatum voor onze Workshop en jij kunt er nog bij zijn! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen en we denken dat dit een dag gaat worden die je echt niet wilt missen!

Voor slechts € 27,50 (en voor niet leden € 32,50) bieden we je een hele leuke middag!
In dit bedrag zit het canvasdoek en de benodigdheden inbegrepen, net als een welkomstdrankje en een lunch (twee heerlijke broodjes en een drankje). Tevens krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis met hierin onder andere een exclusief Borsato merchandise item!

De workshop vindt plaats in Almere, makkelijk te bereiken met OV en voldoende ruimte om te parkeren.

In principe bieden we je alles wat je nodig hebt voor deze dag. Maar om je canvas een persoonlijk tintje te geven, is het leuk enkele foto's mee te nemen. Dat kan een (of meer) foto's van jezelf met Marco zijn, maar ook bijvoorbeeld van je kind(eren) of lieve vriendinnen. Wij hebben natuurlijk ook enkele mooie foto's van Marco voor je, net zoals oude Tifosi's waar je in mag knippen.

Om je canvasdoek helemaal compleet en uniek te maken, zal Marco in de loop van de middag even langskomen om je canvasdoek van een handtekening te voorzien!

We hebben in de zaal echter ook drie kraampjes ingericht met de restanten van onze merchandise. Mocht je niet naar de workshop (kunnen) komen maar wil je wel graag van deze 1-daagse merchandise actie gebruik willen maken dan ben je vanaf 16.30 uur welkom om in onze kraampjes te komen kijken. Toegang is dan gratis. Je kunt natuurlijk ook iemand die je kent die wel naar de workshop gaat vragen of hij of zij voor jou enkele items mee willen nemen. Hieronder zie je onze prijslijst voor deze dag.

Prijslijst SALE merchandise ALLEEN op 2 JUNI!

ALLE kindershirts €1 p/st (6 voor 5 euro)
ALLE volwassen shirts €1 p/st (6 voor 5 euro)
(keuze uit o.a. lange mouw, korte mouw, tanktop en spaghettishirtjes)

ALLE vesten                 €5 p/st (3 voor 12,50)

En verder nog leuke hebbedingetjes zoals...
 
Sjaals (wit of crème) Normaal €5 nu € 1 p/st
Petjes  (zwart of wit) Normaal € 2,50 nu  € 1 p/st
Zwarte Borsato tas met logo Normaal €25 nu € 10 p/st
Kettinkje (twee soorten) Normaal €12,50 nu € 5 p/st
Mok (zwart) Normaal €10 nu € 2,50 p/st
Kookboekstandaard Normaal €15 nu € 5 p/st
Muismat muzieklogo Normaal € 10 nu € 2,50 p/st
Toilettas Normaal €15 nu € 7,50 p/st
Kookschort Normaal €12,50 nu € 5 p/st
Onderzetters Normaal €7,50 nu € 2,50 p/set van 4
Key cords Normaal € 2,50 nu  € 1 p/st
Ansichtkaarten Normaal € 2,50 nu  € 1 p/set van 6
Silent Army DVD Normaal €12,50 nu € 5 p/st
 
 

Tijdens de sale om 16.30 is Marco niet aanwezig. Hij zal uitsluitend langskomen om de workshoppers aan het werk te zien en de kunstwerken te signeren.

Lijkt het jou leuk om ook zo’n mooi canvasdoek te maken en gezellig (bij) te kletsen met andere fans? Geef je dan nu op! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar workshop@borsato-fanclub.nl. Vermeld hierin duidelijk om welke naam/namen het gaat (max. 4 personen per mailadres). Na bevestiging van je aanmelding kun je het bedrag aan ons overmaken. Wij geven jullie hiervoor per e-mail de benodigde gegevens.
Tot 2 juni!


Groetjes

Martine, Danielle, Bianca, Regina, Eric, Tamara, Diana, Esther
en

Nathalie
Prijswinnaars Meivakantie!

In de meivakantie waren er weer leuke prijsvragen op borsato.nl.
We hebben weer heel veel inzendingen binnen gekregen en het is leuk om te zien dat er een aantal mensen zijn die echt fanatiek aan elke prijsvraag mee doen. Dat is natuurlijk ook hartstikke goed want als je dan alle vragen juist hebt beantwoord maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs!
En die is deze keer niet mis... Je mag namelijk later dit jaar varen met Marco! En uiteraard mag je iemand meenemen! 

Sommige deelnemers doen niet elke dag mee, of hebben niet alles goed. Je maakt dan nog wel kans op een super leuk verrassingspakketje.

Een Borsato verrassingspakketje gaat naar:

1: Stefan de Groot uit Almere
2: Marjolein Korte uit Borne 
3: Benjamin van der Meer uit Naaldwijk
4: Miriam Korevaar uit Sliedrecht
5: Iris Buijs uit Capelle aan den Ijssel

Prijsvraag 5 was het maken van een elfje. We hebben veel mooie inzendingen gehad en daarom willen we er een paar laten zien. En natuurlijk ook het winnende elfje, deze is gemaakt door Iris Buijs.

         En de hoofdprijs, 2 plekjes op de boot waar Marco met een aantal van zijn fans gaat varen, zijn gewonnen door:

Sonja van de Velde uit Vlaardingen

Gefeliciteerd met jullie prijs!
We zorgen ervoor dat de pakketjes snel bij jullie in de brievenbus komen.
Sonja, jij zult nog even geduld moeten hebben tot het najaar, maar volgens ons is het het wachten waard...


Groetjes, ook namens Daniëlle, Regina, Diana, Esther, Nathalie, Diana

Bianca.
Wij hebben jouw hulp nodig!
Voor Tifosi nummer 53 zijn we weer op zoek naar leuke, interessante, nieuwe en grappige artikeltjes van en over Marco. We zijn goed op weg, maar hebben ook een beetje hulp van jullie nodig. Want we hebben een aantal items waarin wij ook graag iets van jou willen weten!

Dieren

Wij willen graag weten wat jouw huisdier is? Wat is zijn/haar naam, wat voor soort dier is het, waarom juist de keuze voor dit huisdier? En heb je een leuke foto van jou en je huisdier, willen we die ook graag hebben! 

EN/OF

Wat is je lieverlingsdier en waarom? Als je hier ook een foto van hebt is dat natuurlijk ook erg leuk en zouden we deze foto heel graag hebben.

Wil je over dit onderwerp vertellen, mail dan je tekst en/of foto naar tifosi@borsato-fanclub.nl met als onderwerp 'dieren'.


Tagcloud

Als we vragen 'Waar denk je aan bij het woord BOOM?' dan antwoord je vast iets als 'stam', 'takken', bladeren' of 'groen'.
Maar wat antwoord je als we je de volgende vraag stellen: ”Waaraan denk jij als je aan Marco denkt?”  Mail ons vijf woorden die bij je opkomen als je aan Marco denkt!

Wil je over dit onderwerp mailen, mail dan je tekst naar tifosi@borsato-fanclub.nl met als onderwerp 'tagcloud'. Korte vragen

Ook willen we graag antwoorden op de volgende vragen:

- Wanneer voel jij je helemaal okay?
- Waarvan krijg jij het benauwd?
- Wat is het liefste wat iemand ooit voor je gedaan heeft?
- Wanneer sprong jij echt in het diepe?
- Waar gaat jouw humeur van omhoog?
- Heb jij een maatje waar jij veel mee doet?

- Waar ben jij bang voor?

Wil je over dit onderwerp mailen , mail dan naar tifosi@borsato-fanclub.nl met als onderwerp 'korte vragen'.

Mail dus al je teksten en/of foto's naar: tifosi@borsato-fanclub.nl en wie weet sta jij binnenkort in het mooiste fanclubblad van Nederland!
Let op: je foto's moeten minimaal 1MB zijn. Mail zoveel mogelijk de originele foto!

Voor 20 mei moeten we je mailtjes binnen hebben!

We zijn reuze benieuwd naar jullie bijdragen! Doe dus mee, ook als je maar een paar antwoorden weet. Je hoeft echt niet op allle onderwerpen of vragen te reageren, beantwoord gewoon wat jou aanspreekt! We staan trappelend van ongeduld bij onze mailbox...Groetjes Team Tifosi

Een woordje van dank...
Een woordje van dank? Mensen, woorden schieten te kort!
Nieuwe medewerkers binnen de fanclub en het afscheid nemen van huidige werknemers gaat volgens een natuurlijk verloop. Op een gegeven moment is het mooi geweest. Soms vanuit mij, soms vanuit de ander. Hoewel het nooit leuk is om te horen dat iemand wil stoppen, was het nu helemaal drama.

Tranen met tuiten jankte ik. Eric en Tamara zijn niet alleen waardevolle medewerkers, maar ook gewoon lieve vrienden. Mensen waar ik iets mee heb, waar ik aan gehecht ben, mensen waar ik graag bij in de buurt ben. En dat geldt ook voor de fanclub. Ze inspireren, lossen op, vullen aan... Kortom, op alle fronten de ideale medewerkers.

Ik heb even aan het idee kunnen wennen dat ze niet meer bij de fanclub horen. We hebben de tijd genomen om het af te bouwen, ze helpen met het inwerken van onze nieuwe mensen en hoewel het allemaal iets anders gaat dan eerst, gaat het zonder een zeer actieve Tamara en Eric blijkbaar ook.


En privé hoeft er natuurlijk niets te veranderen. Tamara past heel goed op een donutboot. Er zullen verjaardagen komen waar ze een stukje taart gaan eten en ik kan eigenlijk zo wel vijftien dingen bedenken die met Eric en Tamara leuker om te doen zijn dan zonder hen. 

Dus het komt natuurlijk gewoon goed. 
Het belangrijkste vind ik dat ze dat wat ze doen, met veel plezier doen. Want zo gaat dat als collegaatjes ook je vrienden worden. Je wilt dat ze blij en gelukkig zijn.
En er was een tijd dat werken voor de fanclub ze veel voldoening gaf. En ik hoop dat er binnenkort andere, mooie, fijne dingen voor in de plaats komen.
Nieuwe uitdagingen, nieuwe hobby's. 

Lieve Eric en Tamara, bedankt bedankt bedankt voor jullie enthousiasme, energie, kennis en inspiratie! We hebben zo van jullie genoten!
Op het jaarlijkse uitje met de fanclub nemen we jullie op verzoek van Marco gezellig nog mee, want ook hij heeft nog een appeltje met jullie te schillen wil jullie graag bedanken voor de mooie jaren...

Heel veel liefs en geluk,
ook namens Danielle, Martine, Esther, Diana, Regina en Bianca,

Nathalie


"Al lijken je kleurrijke vleugels voor eeuwig gevangen
Ja, toch op een dag vlieg je weg"