Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
PRIJSVRAAG 10
PRIJSVRAAG 9
PRIJSVRAAG 8
Extra tijd voor prijsvragen!
We merken dat het druk is op Borsatoweblog en daardoor loopt Borsatoweblog wat langzamer. Super natuurlijk want het geeft aan hoe druk iedereen is.

Om iedereen wel de tijd te geven de prijsvragen te maken verlengen we de inzendtijd van iedere prijsvraag met een uur!Een beetje tijd...Met Marco de boot in
Als dank voor onze werkzaamheden bij de Tifosi, wordt ieder jaar een uitje georganiseerd samen met Marco. Een dagje gezellig met elkaar optrekken, kletsen over koetjes en kalfjes met een kano. Gewoon een dagje met ?ons clubje? er op uit.
Hoewel.. gewoon is het natuurlijk alles behalve!

Omdat je als medewerker van de fanclub vaak alle zeilen bij moet zetten en je hoofd boven water moet houden leek het ons een prima idee om eens een dagje met zijn allen in hetzelfde schuitje te gaan zitten.

De datum stond al een behoorlijk poosje vast, dat we zouden gaan varen ook. Waar en met welk bootje dat werd een week van te voren allemaal geregeld. Jullie kunnen het je haast niet meer voorstellen maar de week voor het uitje was de temperatuur ongeveer 15 graden kouder dan nu, en het regende.
We zochten dus een bootje dat wel dicht kon, zodat we niet nat zouden regenen.
Wat we echter niet wisten was dat Marco mooi weer had besteld voor deze dag. De overkapping was nog wel degelijk nodig, maar nu omdat het anders te warm werd in de zon!
Winnaars Prijsvraag 9!
Jullie hebben er eventjes op moeten wachten, maar hier zijn dan, na nauw overleg met Marco, de winnaars van de voor ons leukste prijsvraag van afgelopen zondag!

We hebben drie eervolle vermeldingen!

Cassandra
Cassandra heeft net een nieuw huis gehuurd en kan wel wat hulp gebruiken met het verven, behangen, vloertje leggen... Ze kon zich wel voorstellen hoe Marco de handen uit de mouwen zou steken en na het leggen van het laminaat een hoekje zou signeren! KimAshley
Kim hoefde ook niet erg lang na te denken over haar dag met Marco. Na haar bezoek aan 3Dimensies LIVE waarbij ze Marco met zijn heupen had zien zwaaien bij de Cubaanse versie van Dromen zijn Bedrog, wist ze meteen dat ze wel een Salsa-lesje met Marco wilde volgen. Spannend!

Hellen
Hellen kon ook heel veel leuke dingen bedenken en haar uiteindelijke inzending was dan ook een hele leuke! Samen in een Tuc Tuc op de Veluwe, met een grote picknickmand! De Tuc Tuc's worden verhuurd met een leuke speurtocht waarbij je foto's op Facebook moet zetten. Heel hip, Hellen!

Jullie krijgen alle drie een leuke sjaal thuisgestuurd!

*tromgeroffel*

We gaan over naar de troostprijs!

Mariska
Mariska wilde haar dag met Marco dan graag aan Hillie gunnen. Hillie heeft nog geen foto met Marco terwijl ze al zo lang fan is, en wanneer er een dag samen opgetrokken zou worden zou die foto er ook meteen kunnen komen! Nou, dat dagje gaat helaas niet door, maar Marco heeft wél gezegd dat Hillie op de fanclubdag in oktober met Marco op de foto kan! Beloofd!

*spannend muziekje*

De hoofdprijs is gewonnen door...

Cindy
Cindy trouwde met haar grote liefde alweer bijna veertien jaar geleden op een zeer liefdevolle maar regenachtige dag. Door de onkunde van het mediagezelschap was haar mooie witte japon al vies nog voor ze haar ja-woord had gegeven, zijn er slechts foto's voor een lelijk mozaieken muurtje (onder een afdak, zo bleef de camera droog) en zijn de foto's tijdens het feest allemaal met een verkeerde flitser gemaakt waardoor ze zo donker zijn dat we er maar vanuit moeten gaan dat de man naast de onherkenbare dame in de witte japon de bruidegom is. Haar ideale dag zou bestaan uit een mooie photoshoot door Marco, van Cindy en Teun, mooi opgemaakt en in een prachtige jurk. Nou een volledige photoshoot gaat niet lukken, maar... Marco zou wel graag enkele mooie foto's van Cindy en Teun willen maken zodat ze indirect toch een mooie digitale herinnering aan die ene hele mooie dag hebben! Visagie regelen wij, voor een mooie jurk zal Cindy vast zelf zorgen. We zullen naar een locatie gaan die zij mooi vinden en daar een paar unieke plaatjes maken! Hoe, waar, wanneer, dat moeten we even uitzoeken nog, maar het gaat een keer gebeuren! 
 
Borsato Weblog bestaat vijf jaar! Het leverde een dag vol puzzelen en plezier op, met maar liefst meer dan dertig winnaars!

Iedereen gefelicteerd met zijn prijs en hopelijk tot volgend jaar!


Ook namens Esther - Tamara - Daantje - Eric - Martine - Bernadette - Yaiza - Bianca - Ine


Nathalie 
Namens Marco en Leontine: BEDANKT!
Veertien jaar geleden vierden Marco en Leontine hun bruiloft in het zonovergoten Italië waar ze ten overstaan van familie en goede vrienden elkaar het ja-woord gaven. Het waren drie feestelijke dagen, met zon, lekker eten en drinken en vooral heel veel liefde.

De jaren erna hebben ze ieder jaar deze speciale datum gekoesterd, die 22 mei waarop hun liefde bezegeld werd. Soms konden ze niet samen zijn, zoals in 2008 toen Marco voor de opnamen van de film Wit Licht in Afrika was. Soms waren ze wel samen maar vierden ze het op een andere manier zoals in 2009, toen Marco en Leontine in Cannes waren waar The Silent Army (internationale bewerking van Wit Licht) werd vertoond.Maar altijd stonden ze stil bij deze dag en altijd waren ze in gedachten bij elkaar.
Via de nieuwsbrief hebben we jullie gevraagd of jullie mee wilden doen aan een cadeau voor dit liefdevolle paar en daar is massaal op gereageerd!

Daarom konden we hen gisteren een romanstisch sterrendiner op het water aanbieden! In een prachtige Italiaanse Salonboot zijn Marco en Leontine gaan varen op de Vecht, waarbij er aangelegd werd bij gerenommeerde restaurants waar de maaltijd vervolgens aan boord werd gebracht. Uiteraard met een heerlijk glas champagne en, alsof het zo heeft moeten zijn, dit alles op de meest zonnige dag van het gehele jaar! 

Marco: "Leontine en ik hebben het heerlijk, wat zeg ik, ge-wel-di-g gehad! Het was zo ontzettend lekker op het water! We hebben genoten van het prachtige weer, het lekkere eten en natuurlijk elkaar! Lieve fans, bedankt voor deze onvergetelijke dag!"Wij zeggen: missie geslaagd!


Team Tifosi
Winnaars!


Na flink wat nakijkwerk zijn er weer een aantal winnaars die we aan jullie bekend kunnen maken

Dagprijsvraag: 
Antwoord: "Zie door de bomen weer het bos"

De hoofdprijs hiervan, twee kaarten voor het Ziggodome, gaat naar Alina Huijskens.

Het Borsatopakketje is gewonnen door Kelly van Luijk.

We hebben een hele hoop goede antwoorden gekregen op deze dagprijsvraag, maar zo snel als Serena was niemand. Binnen 20(!) minuten nadat de eerste prijsvraag online was ontvingen we van haar al het antwoord op de dagprijsvraag. Een gesigneerde fles Symphonica in Rosso wijn komt naar jou toe, Serena Scholten

Super hoofdprijs:
Onder de loggers die aan alle prijsvragen hebben meegedaan, hebben we ook een winnaar getrokken. Iemand die van 's-morgens vroeg tot 's-avonds laat achter de computer heeft gezeten en alle vragen goed heeft beantwoord!

Twee kaarten voor het Ziggodome, inclusief meet & greet met Marco, zijn gewonnen door Sjoukje Hiemstra! 

Alle prijswinnaars: Gefeliciteerd!


Nu horen we jullie denken "en prijsvraag negen dan?"
Daar houden we jullie lekker nog even voor in spanning
5 jaar Borsatoweblog; een feest!
Gisteren vierden we met zijn allen het 5-jarig jubileum van BorsatoWeblog en ook nu nog zijn we er allemaal nog helemaal vol van. Onze mailboxen ook maar dat is weer een ander verhaal, haha!

Natuurlijk hoop je, als je met zijn allen aan de slag bent met het voorbereiden van zo?n dag, dat het een geslaagde dag wordt. De leiding over alle voorbereidingen lag bij Martine en alleen dat ging al zo gesmeerd en vonden we zo geslaagd dat we erover denken zo?n dag vaker te organiseren dan één keer in de vijf jaar.
Iedereen van zowel fanclub als moderators had zijn eigen taak en ook iedereen had een prijsvraag toebedeeld gekregen om te maken. De coördinatie, het mensen achter de broek aan zitten, het testen en oplossen, alles ging onder leiding van Martine. En dat deed ze goed, heel goed. Niet om te slijmen uiteraard maar dat ze wel even weet dat we dus nog een keer zo?n dag gaan organiseren en dat Martine dan diezelfde rol krijgt. :-)

Al voordat we om 11 uur met de eerste prijsvraag van start gingen was het al lekker druk op BorsatoWeblog. Marco logde in en direct zie je dan dat meerdere mensen zich ook aanmelden. De eerste prijsvraag ging online en het aantal bezoekers steeg enorm snel. Zo enorm snel dat de server het zwaarder te verduren kreeg en dat de pagina?s langzamer gingen laden. Wanneer je een prijsvraag aan het maken bent en snel alle antwoorden wilt zoeken om vooral de eerste te zijn, kan dat best vervelend zijn.
Wij zitten natuurlijk aan de andere kant en als we zien dat alles wat trager gaat lopen kunnen wij daar over mopperen maar voor ons geeft het juist iets anders aan. Hoe trager alles ging lopen, hoe drukker het was op BorsatoWeblog en hoe geslaagder de dag eigenlijk is. Als je het zo bekijkt is het al veel leuker, toch?

Buiten dat er massaal werd meegedaan aan de prijsvragen en dat alle slimme postbussen en messagerules die we in onze mail hadden ingesteld ook heel snel volliepen zagen we een record aantal logjes online gaan. Dat is wel heel gaaf om te zien! Weten jullie dat er alleen gisteren al zo?n 400 logjes zijn geplaatst?

Ook het aantal reacties op al die logjes is met ruim 2.200 overweldigend te noemen. Eigenlijk is dat precies hoe we met zijn allen Borsatoweblog zo graag zien, enthousiast, in beweging, Marco die steeds komt kijken en laaiend enthousiast is. Marco die vervolgens allemaal reacties gaat plaatsen en wij die met elkaar in een groepsgesprek op MSN ons angstig afvragen of hij met al die reacties niet één van de prijsvragen in gevaar brengt.

Ondanks dat BorsatoWeblog regelmatig wat traag was bleven jullie allemaal zo actief meedoen, bleven de oplossingen op alle prijsvragen binnenstromen en waren alle reacties op onze prijsvragen onverminderd blij, en lief, en weer zo enthousiast.
Het levert ook hilarisch taferelen ?achter de schermen? op. Mailboxen die vastlopen, het verdelen van het nakijken van alle antwoorden, een speelkaart die ineens zoek is. Het roepen van getallen via MSN om op die manier op winnaars uit te komen. Bijna hadden er allemaal kleine webcams geplaatst moeten worden zodat jullie mee hadden kunnen kijken hoe wij met rode konen, lachstuipjes en tranen van het lachen aan het werk waren. Verstandigerwijs moeten we dat idee maar laten varen, we blijken er allemaal niet mooier of leniger op te worden na al die uren die we op onze stoelen hebben doorgebracht.

Nog een leuk feitje, het hoogste aantal bezoekers dat we op een gegeven moment telden was 267 en dat kunnen er best iets meer zijn geweest hoor. Waarschijnlijk waren we ons op dat moment aan het verbazen over het feit dat er maar liefst exact 100 goede antwoorden op prijsvraag 7 binnen kwamen. Of aan het lachen om Martine die elk mailtje in eerste instantie maar liefst drie keer binnen kreeg.

Feit was dat wij allemaal heel erg blij werden van jullie. Van jullie enthousiasme, van de lieve, leuke, aardige, gezellige, spontane reacties, van jullie doorzettingsvermogen om net zo lang op die stoel te blijven zitten als wij. Van heel veel mensen hebben we gezien dat ze elke prijsvraag meededen en dat is heel bijzonder om te zien omdat er echt tijd is gemaakt om met zijn allen dit feest te vieren.

Met zijn allen, dat is ook weer waar het bij BorsatoWeblog om draait en waar wij zo trots op zijn. Borsatoweblog is er voor ons allemaal en bestaat door ons allemaal en wat ook mooi is om te kunnen zeggen dat het eigenlijk altijd zo enorm positief verloopt. Dat er eigenlijk nooit een reden voor ons is dat we denken in te moeten grijpen of te moeten sussen. Harmonie en saamhorigheid overheerst en dat zagen we ook gisteren weer. Het grappige is bijvoorbeeld dat je aan de antwoorden ziet hoe mensen samenwerken. Dan kwam er bijvoorbeeld een melding van Bianca dat een flink aantal mensen direct na elkaar allemaal dezelfde fout hadden gemaakt. Mooi om te zien dat jullie ook samenwerken met deze prijsvragen en jullie elkaar de antwoorden gunnen en daarmee ook de prijzen!

Ontbrekend in een aantal statistieken die we hebben, is het aantal keren dat het zinnetje ?Oh, wat is het leuk? door onze MSN-schermen vloog. ?Oh, wat is iedereen blij? en ?Oh, wat word ik hier blij van? zijn overigens ook goed voor heel wat keren geweest.

Wij, medewerkers van de fanclub en de moderators hebben een meer dan geweldige dag gehad en denken er hard, heel hard over om dit vaker te gaan doen. Wanneer jullie hier tenminste minstens zo enthousiast over zijn als wij al is dat iets waar we, terugkijkend op gisteren, geen moment over twijfelen!

Wat jullie nog van ons te goed hebben zijn de winnaars van de dagprijsvraag maar natuurlijk ook die van het logje dat massaal is geschreven over een dag samen met Marco. Het aantal logjes was zo overweldigend groot dat het ons niet lukte die allemaal al gelezen te krijgen. Vandaag was daar, tussen het opruimen van alle slingers al wat meer tijd voor maar er moet nog wel even flink overlegd worden omdat er gewoon heel veel hele leuke inzendingen bijzaten en Marco deze natuurlijk ook nog goed moet kunnen lezen.
De uitslag van de dagprijsvraag volgt morgen!

Hierbij willen we jullie allemaal bedanken voor het feit dat jullie zo massaal meededen. Het werkt voor ons heel motiverend en inspirerend als er zoveel respons komt! Dat BorsatoWeblog na 5 jaar nog zo geliefd is en heel veel trouwe bezoekers en loggers heeft is fantastisch. Wat heerlijk dat Marco dit vijf jaar geleden mogelijk heeft gemaakt!
Lieve moderators, dank voor al jullie hulp en inzet, niet alleen vandaag maar voor alles dat jullie voor de weblogjes doen!


Team Tifosi"Ik zit elke nacht gevangen
In de draden van jouw web"