Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Genieten in Gent!
Er is al veel over gezegd en geschreven, want a.s. vrijdag start de voorverkoop van VTM Live 2007, waar Marco Borsato de headliner van is. Ik vind het allemaal ontzettend spannend en ben heel erg benieuwd wat er vrijdag precies gaat gebeuren. Hoe hard gaat die kaartverkoop? Op het prikbord lees ik een aantal reacties van mensen die niet gaan omdat ze het festival niet zien zitten. Maar de meeste reacties zijn gelukkig positief. Tel daar bij op dat Marco afgelopen jaar niet in Vlaanderen geweest is én het feit dat ook Clouseau wat vonken en vuur zal toevoegen en ik denk en hoop dat het een groot succes wordt!
Filmpjes Fanclub
In de loop der jaren heb ik veel leuke filmpjes gemaakt, vaak heel kort, vaak ook erg leuk.
Het filmpje wat ik nu laat zien is geschoten tijdens de opnamen van de eerste commercial van de BelCompany, die met Marco en Frans Bauer. Marco heeft het script en zijn tekst al eerder ontvangen, maar maakt nu een paar keer een testrondje voor er echt gefilmd wordt. Eerst heeft iemand de looproute aan Marco laten zien, daarna mag Marco het doen. Op dat punt start de film. Er staat een man vlak naast Marco met zijn hand omhoog, hij doet alsof hij een camera heeft en Marco's acties volgt, zodat Marco weet waar de cameraman tijdens de echte opnamen ook zal zijn. De meesten van jullie hebben de commercial wel gezien, maar dat hij zonder lachen is opgenomen mag bijna een wonder heten. Er was altijd wel iemand die in de lach schoot! Het is natuurlijk ook een leuk filmpje! Opnieuw een tikkie donker, maar ja, ik heb geen lichtman bij me ;-)

Lees verder voor het filmpje!
Opkikkerdag voor Amber!
Marco's agenda zou uit zijn voegen barsten als het niet gewoon een excell-bestandje was waar je eindeloos afspraken aan toe kunt voegen. Elke donderdag komt de nieuwe agenda binnen en elke donderdag moet ik constateren dat Marco zich nooit hoeft te vervelen. Er zijn dagen bij waarop zijn agenda tot op het kwartier toe volgeboekt staat, er zijn dagen bij waar er uren achtereen vergaderd en overlegd wordt. Mijn ding zou dat niet zijn! Maar op sommige momenten benijd ik Marco. Er zijn dingen die hij kan en doet die me heerlijk lijken. Muziekmaken is één ding, natuurlijk lijkt het me fijn mensen te kunnen raken met je stem en liedjes. Maar het is het verlengde daarvan, wat me zo aantrekt. Door de muziek van Marco in combinatie met zijn persoonlijkheid, zijn veel mensen op hem gesteld en hechten veel mensen waarde aan zijn aanwezigheid, mening of knuffel.
Welkom op de Borsatoweblogjes!
Bijna anderhalf jaar geleden opperde Marco het idee van de weblogjes. Ik had hem aan de telefoon en wisselde de laatste nieuwtjes met hem uit. Ik surf regelmatig over de logjes van fans die ik ken, en zo vertelde ik wel eens wat. Bijvoorbeeld wat bepaalde fans het weekend hadden gedaan, wie er naar een besloten show was geweest, wie een bepaald liedje uitgelicht had of wie een leuke of juist achterlijke foto van Marco op zijn logje had gezet...
Marco-filmpjes!
Tot vorig jaar had ik een Fuji S602Z, een fijne camera die me veel plezier geschonken heeft. Inmiddels is hij vervangen door een Canon350D, die slechts één nadeel heeft ten op zichte van de Fuji en dat is dat hij geen filmpjes kan maken. Want ik heb erg veel filmpjes van Marco gemaakt de afgelopen jaren. Meestal voor mezelf, als leuke herinnering of als geheugensteuntje bij het schrijven van mijn artikelen, soms ook voor Marco, als ik dacht dat het leuk voor hem was, en heel vaak voor fans, omdat ze gingen trouwen, iemand waren verloren of met pensioen gingen.

Veel van deze filmpjes heb ik op mijn computer staan. Ik vond het niet nodig er iets anders mee te doen dan ze te bewaren. Nu deze weblogjes er zijn zie ik opeens wel veel leuke mogelijkheden! De filmpjes geven je een extra kijkje in de keuken. Soms zijn ze erg grappig (Giovanni met zijn eigen versie van 'One Love' tijdens het Friends for War Child concert in de repetitieruimte) , soms zijn ze interessant (bijvoorbeeld Marco tijdens de opnamen van diverse videoclipjes) en soms zijn ze gewoon leuk om te zien (bijvoorbeeld tijdens repetities, of Marco die gaat duiken). De meeste filmpjes zijn erg kort, maar dat maakt ze niet minder leuk! Hier plaats ik de eerste twee, ze zijn van 2006. 


Het was de dag van de Vrolijkheid, de dag waarop er extra aandacht wordt besteed aan kinderen in Asielzoekerscentra door Stichting De Vrolijkheid. Dit is een kleine stichting die vergelijkbaar werk doet zoals War Child, maar dan in Asielzoekerscentra in Nederland. Kortom, kinderen die door oorlog en geweld geraakt zijn en gescheiden van alles wat ze vertrouwd is, veiligheid bieden, een luisterend oor en de ruimte (zowel fysiek als psychisch) om te spelen. Samen met Marco ben ik op de dag van de Vrolijkheid naar het AZC in Utrecht geweest, waar enkele tientallen kinderen stomverbaasd maar dolblij waren dat Marco er was! Marco zong en danste met de kinderen, sprak met ze, lachte met ze en gaf ze het gevoel mee te tellen, bijzonder te zijn.
De filmpjes zijn maar kort. Ik heb een paar keer een seconde of tien gefilmd. Maar ik vind het heerlijke filmpjes om te zien. De kinderen die genieten, en Marco die voor de volle 100% meedoet. Hij is daar niet alleen in naam, niet alleen om aandacht te vestigen op deze stichting. 
Hij is er ook omdat hij begaan is, met ze meeleeft. Omdat hij naast zanger en ambassadeur, vooral gewoon mens is.

Fanclubdag 2007
Het is nu nog maar mei, maar toch zit ik alweer helemaal in de Fanclubdag van 2007!
Deze zal plaats vinden op 7 oktober en ik heb er al ontzettend veel zin in!
De locatie die we voor ogen hebben is kleiner (!) dan we gewend zijn, maar door het huren van een speciale muziektent eigenlijk juist ideaal. In de tent kan Marco zijn podiumactiviteiten doen, want daar kunnen meer dan 3000 mensen in (zoveel mensen zullen er niet zijn, dus ruimte genoeg voor iedereen). En in de rest van de locatie is ruimte voor eten & drinken, een kinderhoek, een zaal vol kraampjes en ook een zaal voor de meet & greets die er die dag zullen plaatsvinden. Als het goed is krijg ik volgende week een gespecificeerde offerte want er komt nogal wat bij kijken. Garderobe, parkeren, bussen, securities, EHBO, kassa's, dranghekken, kraampjes, catering voor de vrijwilligers, alles moet besproken worden en hangt een prijs aan vast...
"We verbannen de dromen naar morgen en later
Maar doet het je stiekem geen pijn"