Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Werken voor de allerleukste fanclub van Nederland
Toen Marco in de zomer van 1994 het nummer ‘Dromen Zijn Bedrog' uitbracht was ik eigenlijk verbaasd. Ik hield helemaal niet van Nederlandstalige muziek, maar wat vond ik dit een onwijs leuk nummer. En de man die dit zong, nou hier was niks mis mee! Toen het album uitkwam heb ik deze ook vrij snel gekocht.

Mijn allereerste concert was bij de tour ‘De Waarheid’ in 1997 in Rotterdam Ahoy. Ik had kaarten gewonnen via het Veronica Magazine. Ik ging samen met een vriendin in de bus naar Rotterdam. Helaas voor ons speelde het Nederlands Elftal ook net, waardoor we in de file kwamen te staan. Het concert was al drie kwartier bezig toen wij arriveerden. Ik baalde behoorlijk! Iemand van de beveiliging leidde ons naar binnen en vertelde me dat we even om moesten lopen omdat er rechts vooraan nog wel plaats was. Dus wij zijn door de menigte naar de zijkant gelopen om zo naar voren te kunnen, en ja hoor daar was nog plek. We hadden 45 minuten gemist maar ondanks dat hebben we zo genoten! Wat een fantastische man om te zien, wat was hij live goed, en wat een feestje werd hier gemaakt! Oh ja, wat stonden we dichtbij. Ik was helemaal om, dit was een man waarvoor ik wel wat kilometers wilde afleggen. En dat ging ik dus ook doen. Ik ging naar de Kuip, naar het Gelredome en ohhh wat was dit genieten. Het enige probleem was dat ik een zitplaats had. Maar hier kwam snel verandering in.

Ik was nog geen lid van de fanclub want ik dacht altijd dat dat iets voor kinderen was. Hoe heb ik dit kunnen denken. Totdat ik er in 2008 achter kwam dat dit echt niet zo was. Dus ben ik snel lid geworden. En dat heeft me wat gebracht. Allereerst een weblog waar ik dagelijks op te vinden was, en ondanks dat ik nog niet helemaal begreep hoe het moest deed ik gezellig mee en door die weblog heb ik mensen leren kennen, mensen met dezelfde passie als ik, mensen waar ik een vriendschap mee heb opgebouwd.

In 2009 ben ik uitgenodigd om mee te gaan naar het Sportpaleis in Antwerpen en had ik voor het eerst een kaart in de Golden Cirkel. En ik vergeet het nooit weer, ik viel letterlijk voor Marco met als gevolg dat ik een dikke blauwe kin had....haha. In juni 2009 kwam Guus Meeuwis bij ons in Heerenveen, ik ben geen fan van Guus maar wel van de gastartiest! En dat was Marco. Ik kon via de fanclub kaartjes krijgen om te gaan genieten van Guus…ehhh Marco!

Tijdens het eerste fanclubweekend in 2009 won ik 2 concertkaartjes met Meet en Greet. Ik was door het dolle heen! Deze Meet en Greet was in 2010 in het Westerpark waar we met onze blote voeten in het gras stonden. Daarna volgden nog vele besloten concerten, The Voice of Holland opnames en natuurlijk alle tours van Marco. Zoals de tour 3Dimensies, Ik mocht komen slapen in de tentjes die in het Gelredome stonden, zo ontzettend gaaf! Echt om nooit te vergeten.
 

Samen genieten met je dochter is ook zo bijzonder. Mijn dochter werd 10 jaar en s ’ochtends vroeg kreeg ze een concertkaartje voor Marco cadeau, want die avond was Marco vlakbij! En de fanclub had geregeld dat ze eerder naar binnen mocht om zo het allermooiste plekje te bemachtigen. Ik zie haar nog staan met haar roos die ze aan Marco gaf! Wat een fijne verjaardag was dit. Dat was haar verjaardag maar de mijne was ook niet mis.

​Ik was jarig op DE FANCLUBDAG ALLERTIJDEN, de dag dat Marco vierde dat hij 25 jaar in het vak zat. En daar was ik natuurlijk bij! En weet je, toen we na de bingo in de bar zaten en het 00.00 uur was gingen ze voor me zingen en de allereerste die me feliciteerde zoende was Marco.

Hoe cool is dat…ik ruik nog steeds zijn luchtje…

Als ik er over nadenk heb ik zoveel momentjes ingelijst, zoveel om nooit te vergeten en waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben.
Vorig jaar mocht ik voor het eerst vrijwilliger zijn op de Fanclubdag. En dat betekende hard werken en bijna geen Marco zien, maar wat wilde ik dit graag doen, alles eens van de andere kant bekijken. Want wat doen ze nu allemaal? Ik had hele fijne taken gekregen. Samen met Imke en Marja zijn we begonnen met de kaartcontrole en het naar binnen begeleiden van de mindervaliden. Daarna stond ik bij de kraam met de gelukslootjes. Wat was dit fijn om te doen. Al die blije gezichten van iedereen, zo fijn!

Tja en toen, 22 januari, kwam ik moe uit mijn werk en nadat ik me had omgekleed ging ik mijn mail maar eens checken. En ineens zag ik staan, Redactie Borsato, met Vraagje….Dus ik snel aanklikken want dit was iets anders dan anders, Ik krijg nooit mail van Redactie Borsato. Er stond dat ik wel verrast zou zijn door de mail. Alles stond gelijk op scherp, ik was niet meer moe van het harde werken en ging snel verder lezen. Ik las en ik las het nog eens en dacht, dit kan niet, dit vraag je aan mij? Ik keek mijn man aan en zei heel rustig dat ik een mail van Nathalie had gekregen. Oh, was het antwoord, wat wil ze? Toen was het met de rust gedaan, ik kon het bijna niet geloven maar er werd me gevraagd of ik voor de Fanclub wilde gaan werken. En dat riep ik dan ook heel luid door de kamer! Nathalie vroeg of er ik er over na wilde denken en dan met elkaar af te spreken. Nou dat nadenken hoefde niet want wat vond ik dit een eer dat ze mijn gevraagd had en mailde dat dan ook de volgende dag terug. En aangezien ik moest werken had ik de hele dag tijd om na te denken wat ik zou willen zeggen. Ik had een dag vrij gevraagd en  ging naar Almere waar Nathalie me veel, heel veel heeft verteld. Met de nadruk op dat dit best veel vrije tijd kost maar dat had ik eigenlijk wel een beetje in de gaten met alles wat ze me had verteld.
En nadat ik JA, IK WIL had gemaild zit ik sinds 31 januari in mijn proeftijd, en in die proeftijd heb ik al veel geleerd. Bianca is mijn coach en ben dan ook direct een dag naar haar toe gegaan. Bianca heeft me heel veel verteld en uitgelegd. Het is echt niet te geloven wat deze meiden en man allemaal doen. Dit zie je pas als je er zelf mee bezig bent. We hebben veel werkgroepen en voor alle groepen zijn er groepsapps en ik kan je vertellen dat er wat wordt af geappt. Als ik een dag werk dan kan het zomaar zo zijn dat ik zo’n 100 apps of meer heb gemist. En dan is het nog rustig….haha  Ik zit in de werkgroep Social Media, Borsato Weblog, Borsato.nl en Nieuwsbrief. Ik vond en vind het eigenlijk nog steeds best spannend. Ik doe dingen die ik nog nooit heb gedaan, maar je doet het nooit alleen. Van alle kanten krijg je hulp. Teksten worden in de app of mail gezet en met elkaar kijken we ernaar. Het is een team die echt alles met en voor elkaar doet. Daar ben ik al achter, heel fijn! Je staat echt niet alleen en ik voel me dan ook heel erg welkom.Vorige maand gingen we afscheid van Martine en Esther nemen en had ik dus mijn eerste teamuitje. Echt heel bijzonder dit! Ik ben blij voor het vertrouwen dat me gegeven wordt om dit werk te mogen doen. Ik hoop dan ook van harte dat mijn proeftijd wordt verlengd en ik vele leuke dingen voor en met jullie mag gaan doen.
 
Liefs Monique 

 
 
Vandaag is het feest! Monique is jarig!
Vandaag vieren we alweer een feestje,
want onze lieve collega Monique is jarig! Monique maakt nog niet zo heel lang deel uit van ons team, maar daar merken we helemaal niets van. Buiten dat ze heel lief en behulpzaam is, is ze ook heerlijk enthousiast en heel leergierig. Ze heeft zich in deze korte tijd al heel veel taken eigen gemaakt. Daar maken we dan ook dankbaar gebruik van. Plaats je een logje op de weblog, dan is de kans groot dat je namens Tifosi di Marco een reactie van Monique hierop krijgt, maar ook onder andere in de werkgroepen Social Media, de Nieuwsbrief en Borsato.nl, draagt Monique graag haar steentje bij. Naast haar werk voor de Fanclub werkt zij ook nog een aantal dagen in een hotel en zet ze zich met haar jaarlijkse paaseitjesactie met hart en ziel in voor War Child. Elk jaar verkoopt ze namelijk op verschillende evenementen zakjes met paaseitjes, waarvan de opbrengst volledig naar dit goede doel gaat. Hier steekt ze heel veel vrije tijd in en dat doet ze met enorm veel plezier.


Jullie begrijpen vast wel dat wij ontzettend blij zijn dat dit bezige bijtje ook bij ons haar handen uit de mouwen steekt en vandaag mag ze echt maar één ding doen en dat is lekker genieten van haar verjaardag.

Lieve Monique, wij wensen je allemaal een hele fijne dag toe! Laat je vandaag maar lekker verwennen.

Liefs,
Je collega's van Team Tifosi
Hoera Yaiza is jarig!
Vandaag is het FEEST want Yaiza is jarig!!
Yaiza is al vele jaren actief binnen de fanclub. Heb je een probleem op je weblog dan is de kans groot dat Yaiza het voor je oplost. Heb je een nieuwe header nodig dan draait Yaiza haar hand er niet voor om en zorgt dat je met een prachtige header op je weblog kan pronken. Maar ook helpt ze bij het beantwoorden van de mail, de prijsvragen en het forum is ook één van de werkgroepen waar ze meehelpt. Naast haar baan in de zorg en het werk voor de fanclub is ze een jaar geleden ook moeder geworden van zoon Liam. Een heel lief ondernemend jongetje dat veel aandacht vraagt. Maar ondanks dat ze soms handen en ogen tekort komt geniet ze volop van haar drukke leventje.
We zijn heel blij met zo`n lieve behulpzame collega en vandaag viert ze haar 33e verjaardag! Lieve Yaiza, namens ons allemaal van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag met je mannen en iedereen die je lief is. Geniet van jouw dag!
Liefs je collega`s.

Verrassing voor Marco, doe jij ook mee?


De voorbereidingen voor de Fanclubdag, die op 15 oktober zal plaats vinden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee, zijn in volle gang en de werkgroep is druk bezig met het uitwerken van alle leuke ideëen. Maar soms hebben we daar ook jullie hulp bij nodig. Het is namelijk de bedoeling dat we ook dit jaar weer een filmpje gaan opnemen samen met de fans!

In voorgaande jaren hebben we Marco tijdens de Fanclubdag verrast met een leuk filmpje dat werd gemaakt met medewerking van de fans. Vorig jaar ligt jullie vast nog wel vers in het geheugen met het lied ‘Mooi’ waar we een clipje bij hadden gemaakt met behulp van de fans, die hiervoor eigen beelden hadden ingezonden. In 2015 hebben we dat ook gedaan bij het lied ‘Het Beste Wat Ik Ooit Had’, waar we in het clipje tekstbeelden om hoog hielden met een stukje van de tekst. Ook hebben we een aantal jaren geleden, in Nijkerk, een Lipdub gedaan.

Deze keer hebben we gekozen voor het maken van een Flashmob, welke we in het centrum van Almere zullen gaan opnemen.
Een flahsmob is een actie op een openbare plek die door heel veel mensen tegelijk wordt gedaan maar spontaan lijkt. Een leuk voorbeeld zie je hier:Super leuk filmpje, al pakken wij het natuurlijk wel veel kleiner en minder professioneel aan. Maar ook wij willen een dansje doen en wel in het centrum van Almere.
Dat betekent dat we allemaal thuis ons hierop voorbereiden door een dansje te oefenen, waarvoor een instructiefilmpje zal volgen, zodat we op zondag 28 mei in de loop van de middag het filmpje kunnen opnemen. In eerste instantie gaan we oefenen op het veldje voor mijn huis, omdat ik dan aan de beschikbare mensen een volgorde wil vertellen. Je weet dan precies wanneer je moet beginnen. De flashmob wordt gedaan op het liedje ‘Neem Me Mee’ van Marco en Sanne Hans en het dansje zal op een zodanig niveau zijn zodat iedereen kan meedoen. Waar het om gaat is niet dat het dansje perfect uitgevoerd wordt of een hoge moeilijkheidsgraad heeft, maar om het verrassingseffect, omdat we het in Almere, bij de terrasjes uit zullen voeren.

Het betekent dat we ons binnen een half uur zullen verspreiden over het marktplein. Sommigen zullen een terrasje pakken, andere zullen ergens met elkaar staan, weer anderen zijn foto’s aan het maken enzovoort. En dan zal één iemand in het midden gaan staan, die de muziek zal aanzetten en begint met dansen. Na twee regeltjes gaan er drie of vier mensen ook mee doen, vervolgens weer een paar mensen en uiteindelijk zal iedereen meedansen. Het gaat er dus om dat mensen kijken en wijzen en het een spontane actie lijkt, maar we dit natuurlijk zo geoefend hebben. Na de laatste pasjes valt de groep ook onmiddellijk uit elkaar. Geen high five, niet napraten, iedereen loopt weer een eigen kant op. Als toevallige passant moet je echt denken: WTF gebeurt hier? Hahaha!

Ik hoop eigenlijk op enkele tientallen deelnemers en we zullen het met twee of drie camera’s op gaan nemen. Als het materiaal zo geschikt is dat ik denk dat ik al voldoende heb, dan zal het bij één keer blijven en anders verwacht ik dat we nog langzaam naar een ander pleintje zullen lopen, waar we het een half uurtje later nog een keer proberen, zodat ik die beelden door elkaar kan mengen. Deze Flashmob is een verrassing voor Marco. Uit het verleden weten we al dat Marco gek is op filmpjes met fans. Dus alleen al voor hem willen we dit heel graag doen. Het belooft een leuke middag te worden en we hebben ook al mooi weer voorspeld

We hopen echt dat je mee wil doen! Je krijgt onze oprechte dank en eeuwige roem, want je krijgt een prominente rol in een uniek filmpje, wat voor de rest van je leven op internet zal staan. Marco zal het filmpje vermoedelijk na de Fanclubdag ook op zijn website zetten.
Het is vermoedelijk bij elkaar twee uur werk om het er goed op te zetten, inclusief oefenen en van locatie wisselen. Maar Almere is een leuke winkelstad en als je bijvoorbeeld een man hebt die niet mee wil doen maar het prima vindt om naar Almere te komen, dan zijn jullie samen ook meer dan welkom.

We hoeven je vast niet te vragen of je mee wil doen. Natúúrlijk wil je meedoen! Aanmelden kan door ons een mailtje te sturen via de onderstaande link:

Meld je hier aan!

Ik heb je naam, leeftijd en het aantal personen waarmee je komt nodig. Je ontvangt dan een bevestigingsmail dat we je hebben genoteerd en ik zal dan vermoedelijk volgende week een mailtje eruit doen naar alle geinteresseerden met het instructiefilmpje, zodat je thuis alvast een beetje kan oefenen. De opnamen zullen ergens tussen 12.00-15.00 zijn, daar vertel ik tegen die tijd meer over.

Nogmaals, je hoeft geen goede danser te zijn, het gaat erom dat we met elkaar een verrassingseffect neerzetten, waarbij we het Almeerse winkelpubliek en uiteindelijk Marco zullen verrassen. Zie ik je dan?

Groetjes,

Nathalie Thielen


P.S. Ook als je niet naar de FCD komt kun je mee doen, dus je kunt ook met vriendinnen of familie mee doen met de flashmob. Hoe meer liefhebbers hoe beter! Dank je wel!

 
Werken voor de állerleukste Fanclub van Nederland!
Ik zal bij het begin beginnen. De meeste fans zijn rond het begin van Marco’s carrière met Marco’s muziek in aanraking gekomen of zijn fan geworden, nadat ze een concert hebben bezocht.
Voor mij liep dat net iets anders. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst de dvd: ‘Live in de Kuip’ uit 2002 opzette.
Ik vond het liedje ‘Voorbij’ erg leuk, vooral door het duet met Dominique van Hulst. Om eerlijk te zijn was ik toen meer onder de indruk van Do. Wat had ze mooi haar haar gedaan! Ik had wel vaker liedjes van Marco gehoord, maar dacht er verder niet bij na. Wie was die man, buiten dat hij liedjes kon zingen?
 
In die tijd waren mijn ouders net gescheiden. Normaal luisterde ik naar liedjes omdat ik ze leuk vond en het ritme me aansprak. Ik heb de dvd ‘Live in de kuip’ zo ongeveer grijsgedraaid. Ik maakte steeds meer kennis met Marco’s muziek en ik ging de teksten begrijpen, ze verwoordden mijn gevoel, ze waren zo herkenbaar!
Ook in de tijd dat mijn moeder overleed, heb ik heel veel steun gehad aan Marco’s muziek, 24 april alweer 6 jaar geleden.
 
Het eerste concert van Marco, of eerder gezegd, eerste festival wat ik bezocht is mij dan ook zo dierbaar! Het was in 2009, ‘Live at Westerpark’. Dit was mijn eerste en tevens ook mijn laatste concert dat ik samen met mijn moeder heb bezocht.
Ik weet het nog zo goed, dat ik samen met mijn neef, nadat Marco opkwam, naar voren ben gerend en zo Marco voor het eerste live zag.
 


Toen nog, de vriend van mijn moeder en de vriendin van mijn vader beschikten allebei over dvd’s en albums van Marco. Ik heb hier flink gebruik van gemaakt en heb alle dvd’s en cd’s grijsgedraaid. Ik ging Marco steeds vaker googelen, bepaalde informatie over hem verzamelen. Wanneer hij op tv te gast was, keek ik hier naar en zo maakte ik beetje bij beetje kennis met de persoon achter de gezongen liedjes.   
Ik vond de scheiding moeilijk, door Marco als persoon en door zijn muziek begreep ik dat je ondanks vervelende periodes ook gewoon kunt blijven genieten. Ik denk door de combinatie van hem als persoon en zijn muziek dat ik nog steeds fan ben.
Want zeg nu eerlijk, welke artiest maakt zoveel tijd vrij voor de mensen die zijn muziek zo waarderen en welke artiest heeft zo’n goede organisatie, die er is voor zijn fans?
Ik heb het dan natuurlijk over Tifosi di Marco Borsato. Er wordt zoveel gedaan achter de schermen, door de medewerkers van de fanclub. Hier kom ik later op terug.
 
Mijn vader was zo lief om mij lid te maken. Net als jullie mocht ik twee keer per jaar de Tifosi ontvangen, had ik blijkbaar voorrang bij concerten, werden er jaarlijks fanclubdagen georganiseerd en werd er door de fanclub van Marco keihard achter de schermen gewerkt.

Tijdens mijn allereerste Fanclubdag in 2015 mocht ik op het podium komen.
Ik kreeg van Marco een boekje aangereikt met foto’s die ik had bewerkt. Deze kreeg ik doordat ik een Instagram account was begonnen en het leuk vond om foto’s te bewerken en hele oude foto’s plaatste. Het account heet: Borsatohistory
Eigenlijk was ik het account begonnen omdat ik één filmpje met Marco wilde delen en ik zelf geen Instagram account had. Tot mijn verbazing, reageerde Luca. Hij vond het filmpje leuk en heeft dit met Marco gedeeld. Ik vond dat al bijzonder, maar in twee dagen tijd volgden Marco, Leontine, Luca en Jada het account. Ik was toen half in shock, omdat ik maar één doel had en dat was het filmpje laten zien. Ik ben sindsdien het account in stand gaan houden, wat mij heel veel leuke herinneringen heeft opgeleverd.
 

Wat ik toen niet wist, maar wat ik nu wel weet, is dat de fanclub een groot aandeel had in het podium moment en in het boekje wat ik mocht ontvangen, om de bloemen die ik ook nog eens kreeg, niet te vergeten! Zij hebben dit mede georganiseerd, hoe lief!
Ze zijn net als mij fan, maar hebben een gezin, een baan, een sociaal leven, noem maar op. Ze zorgen er in hun vrije tijd die ze nog overhebben, dat wij als fans op de hoogte blijven van alles wat je maar kunt verzinnen wat met Marco te maken heeft wordt gedeeld en goed verloopt.
 
Vorig jaar mocht ik vrijwilliger zijn tijdens de fanclubdag. Wat was dit gaaf! Het maakte me helemaal niks uit dat ik Marco weinig of niet zou zien die dag. Ik vond het een eer dat ik werd gevraagd. Wat was deze dag leuk! Ik werd ingedeeld bij de Merchandise.
Ik vond deze taak heel leuk om te doen, vooral omdat ik dit in mijn dagelijks leven niet vaak uitvoer en dan al die blije gezichten van de fans, heerlijk!
 


Op zondag 22 januari om 13.41 uur, ontving ik een hele leuke mail! Nadat ik de mail had gelezen ben ik opgestaan, heb vervolgens drie rondjes door het huis gerend en de mail nog eens drie keer overnieuw gelezen.
Werken voor de fanclub, ik? Wat een eer vond ik dat! De vraag of het mogelijk was om voor de Tifosi te werken heb ik mezelf nooit gesteld.  
Nathalie vroeg of ik eventueel interesse had. ‘Eventueel’? En of! Als ik enthousiast over iets ben zeg ik vaak te snel Ja! Ik heb om mezelf te beschermen gewacht met antwoorden en gewacht totdat mijn vader en mijn ‘stief’ moeder thuis waren. Ik wilde graag hun advies horen. Ik ben thuis heel vrij opgevoed. Ik mag vrijwel alles, daarom vind ik hun mening en hun advies zo belangrijk. Ze stonden er helemaal achter.
Ik heb Nathalie na de goedkeuring dan ook meteen teruggemaild. We hebben samen afgesproken en Nathalie heeft me de taken rondom de fanclub uitgelegd. Ze zei er nadrukkelijk bij dat ik me niet moest vergissen in de tijd die er in de fanclub wordt gestoken. Ik wist dat ik dit daarom ook eerst moest ervaren, maar dat veranderde mijn besluit niet. De tijd die erin de Fanclub word gestoken is inderdaad veel meer dan ik had verwacht, maar hé!
Tot op vandaag heb ik helemaal geen spijt! Je krijgt er zoveel voor terug!
 
Ik zit sinds 31 januari in mijn proeftijd van drie maanden. De fanclub kent veel werkgroepen o.a. de werkgroep: mail, tifosi, Fanclubdag, ledenadministratie, prijsvragen, nieuwsbrief, correcties en de werkgroepen waarin ik zit: social media, workshop, borsato.nl en borsatoweblog.
We hebben met alle vrijwilligers van de fanclub contact via Whatsapp, audio’s worden ingesproken of we bellen met elkaar.
Voor elke werkgroep is er een groepsapp, waarin we op een hele fijne manier kunnen samenwerken.
Ik vind het team echt fijn. Ik ben een persoon die meer op de achtergrond aanwezig is en niet snel een idee zal delen, maar bij hun heb ik hier totaal geen last van. Als je een foutje maakt, vinden ze het geen probleem. Iedereen helpt elkaar en zorgt ervoor dat iedereen mag en kan leren. Ik vind het leuk dat ik nu meer weet over mijn collega’s en dat ik ze mag leren kennen. Zoveel verschillende karakters, humor, begrip, en vooral dankbaarheid.  
We zitten op één lijn, met hetzelfde doel: de fans en elkaar behandelen zoals Marco dat zou doen.Vorige maand mocht ik mijn eerste team uitje bijwonen, wat bijzonder was dat!
Ik ben iedereennog steeds dankbaar voor het vetrouwen en hoop dat ik nog lang zoveel leuks met en voor jullie mag doen!
 
Liefs, Venice


 
Gefeliciteerd Marco
 

Vandaag is het alweer 27 jaar geleden dat de geweldige carrière van Marco begon met het mooie optreden tijdens de Soundmixshow en Marco als winnaar uit de bus kwam. Velen kunnen het zich nog wel herinneren en nu 27 jaar later staat Marco nog steeds aan de top! Hieronder kun je weer genieten van dit mooie optreden, vandaag precies 27 jaar geleden...Marco raakt nog steeds mensen met zijn prachtige muziek en we kijken dan ook reikhalzend uit naar zijn nieuwe album.
 
Marco zijn muziek geeft veel vreugde, troost, houvast en steun aan vele mensen en we hopen dat we nog lang van zijn prachtige stem en Marco als persoon zelf mogen genieten!
 
Gefeliciteerd lieve Marco met je 27-jarig jubileum!
 
Liefs,
Team Tifosi

 
Vrijwilligers Marco Meeting Belgie gezocht!
Hebben jullie enig idee hoe gaaf ik het vind dat we dit jaar niet alleen de ‘Fanclubdag’ zullen organiseren maar ook een ongelooflijk leuke en unieke Marco Meeting in België?
Nou, ik kan jullie vertellen DIT IS HEEL ERG GAAF! En weet je, de dagen voor de Marco Meeting kunnen al bijna afgeteld gaan worden, want over een kleine twee en halve maand is het gewoon al zover! Wat ik jullie ook kan vertellen is dat deze dag, welke we op speciaal verzoek van onze Belgische fans op touw zetten, super gezellig gaat worden en je eigenlijk gewoon niet mag missen. 
Wij hebben jullie hulp nodig!
Ondanks dat 17 juni nog ver weg lijkt, zijn wij al heel druk met de voorbereidingen voor de Marco Meeting in België. Zo zijn we al weken op zoek naar speciale merchandise die te koop zal zijn bij de Marco Meeting waarbij dan ook geldt op = op. Zo hebben we bijvoorbeeld een heel mooi keycord laten maken, uniek in zijn soort, waar je werkpasje of je sleutels wel heel erg mooi aan hangen! Vind je hem niet GEWELDIG?

Deze dag die in Antwerpen zal plaatsvinden belooft echt een unieke dag te worden! De setting hiervan zal iets kleiner zijn maar doet zéker niet onder voor de  fanclubdag zelf. Want op deze dag mag iedereen, in tegenstelling tot de fanclubdag, met Marco op de foto en gaat iedereen met zekerheid met een prachtige handtekening naar huis! Er zijn voor deze dag nog enkele plekjes vrij en via deze link kun je je nog aanmelden.
"Hé Joh!
Wees wie je bent!"