Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
In een ander jasje deel 29

Op deze woensdag, waarop heel Nederland zich in een oranje getint jasje steekt om samen Koningsdag te vieren, willen wij heel graag weer een ander ‘Jasje’ met jullie delen. Om in de sferen van het koningshuis te blijven hebben we een leuk passend 'Jasje' met een feestelijk tintje uit de archieven opgedoken. In 2002 mochten Marco en Sita tijdens het grote feest dat in de Amsterdam Arena gehouden werd, ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima, het prachtige lied ‘Lopen Op Het Water’ live ten gehore brengen. Deze single behaalde ook een mooie eerste plaats in de hitlijsten.
 
Een aantal jaren later werd dit nummer op 19 maart 2006 tijdens het 'Gala van het Nederlandse Lied', waarin Marco centraal stond, op hun eigen unieke wijze gezongen door Veldhuis en Kemper. Het is even wennen, omdat het echt totaal anders klinkt, maar ze hebben het wel heel erg leuk gedaan. In de zaal bracht het in ieder geval de lachers op hun hand.
 


Wij zijn heel benieuwd wat jullie van deze versie vinden. 
Graag willen we toch ook nog even het origineel met jullie delen, omdat het vandaag feest is en omdat het zo’n mooi lied is.
Genieten jullie mee?
 
 

Wij wensen jullie een hele fijne Koningsdag vandaag!

Groetjes Team Tifosi
 
 
 
Een geweldige workshop!
Nadat de eerder georganiseerde workshops zo’n succes waren, stond het organiseren van een nieuwe workshop hoog op ons verlanglijstje. Door alle activiteiten rond het vijfentwintig-jarig jubileum van Marco was het er vorig jaar niet meer van gekomen om een workshop in te plannen. Patricia had een heel leuk idee aangedragen voor deze workshop en samen met de werkgroep workshop werd dit idee in de afgelopen maanden uitgewerkt en voorbereid. Vrijwilligers werden gevraagd en ingewerkt en een leuke nieuwe locatie werd gezocht. Toen dat allemaal rond was, deden we een oproep op de log wie er mee wilde doen aan deze workshop. Ondanks dat de vorige workshops goed bezocht waren en iedereen enthousiast was, blijft het altijd spannend of er wel animo voor is. Maar gelukkig stroomden de aanmeldingen al snel binnen en tot onze grote verrassing was de workshop binnen anderhalve dag volledig uitverkocht en konden we gaan aftellen. De voorbeelden waren af en de vrijwilligers waren er klaar voor.


 
Afgelopen zondag 24 april was het eindelijk zover en vond de #TdMB workshop fotoletters maken plaats. Een aantal vrijwilligers stond zo te trappelen om te beginnen, dat ze al om 09.10 uur bij de Boathouse in Almere aanwezig waren. Rond 10.00 uur kwamen de overige vrijwilligers om hen verder te helpen bij het klaarzetten en niet veel later kwamen ook de fanclubmedewerkers die de merchandise uit de opslag hadden gehaald. Na met zijn allen even flink de handen uit de mouwen gestoken te hebben stond ruim voor twaalven alles klaar en was ook de merchandisekraam ingericht. Nu was het wachten op de workshoppers en uit de geluiden die vanaf de hal te horen waren, waren er al een aantal enthousiaste vroege vogels aanwezig. 
 
De workshoppers druppelden langzaamaan binnen en toen iedereen een plekje had gevonden heette Nathalie iedereen welkom en vertelde hoe de dag eruit zou komen te zien. Patricia lichtte het stappenplan nog even toe en stelde de vrijwilligers aan iedereen voor, want elke tafel kreeg zijn eigen begeleider die de workshoppers uitstekend konden helpen.
 

Daarna was het tijd om te beginnen en was het ineens behoorlijk stil.
Iedereen kreeg een pakketje met daarin de letters M en B, creapodge, een kwast, wat leuke fotootjes van Marco en wat leuke materialen om de letters te versieren. Sommigen hadden eigen letters bij zich, maar de meeste fans gingen met de M en de B aan de slag om er een uniek exemplaar van te maken. Al snel was iedereen dan ook vol overgave aan het werk. De meesten begonnen met verven van de letters en omdat dat even tijd nodig had om te drogen werd rond 13:00 uur de heerlijke lunch geserveerd. Daarna werd er al snel weer heel geconcentreerd gewerkt en naar de aanwijzingen van de begeleiders geluisterd als men even niet wist hoe verder te gaan.
Het was ook heel leuk om te zien dat iedereen de vrijheid kreeg om zijn eigen invulling aan de letters te geven waardoor er hele unieke creaties ontstonden. Er werd ook gezellig met elkaar gekletst, terwijl de muziek van Marco door de ruimte knalde.
 

Ook de merchandisestand werd veelvuldig bezocht. Bestaande merchandise veranderde voor zeer vriendelijke prijsjes van eigenaar, maar ook de nieuwe artikelen gingen gretig over de toonbank.
Zo hadden we een toffe sleutelhanger met de afbeelding van Marco én zijn handtekening, een te gek kralenarmbandje met Marco's logo aan de ene kant en zijn handtekening aan de andere kant en een stoere armband van zwart, soepel echt leer met daaraan twee photosliders met een foto en het logo van Marco.
Verder was er een lief blikje met alles wat je nodig hebt om een klavertje vier te laten groeien. En tot slot hebben we unieke ansichtkaarten laten maken. Tien verschillende regels uit songteksten van Marco op een hippe kaart in een zakje, maar ze waren ook per stuk te verkrijgen.

 

Rond half 4 waren de meeste workshoppers klaar en heel tevreden met hun letters. In die paar uurtjes waren er ontzettend mooie creaties ontstaan, die elk hun eigen verhaal vertelden. Er werd nog een groepsfoto gemaakt en toen was het toch echt afgelopen. Een aantal fans hadden nog gereserveerd voor het speciale Borsato-menu en sloten de dag gezellig met elkaar af in het restaurant.
 


Op social media verschenen hele enthousiaste berichtjes van de workshoppers en vol trots werden de gemaakte letters getoond.
Al met al een hele geslaagde middag waar wij heel blij van worden en dat dit niet de laatste workshop zal zijn staat als een paal boven water.

Groetjes Hillie
ook namens mijn collega's van Team Tifosi 

 
In een ander jasje Deel 28
Wat een geweldige week hebben we achter de rug. Jullie waren natuurlijk na die ene foto allemaal reuze nieuwsgierig naar de bekendmaking van de fanclubdag. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover en dat hebben we geweten ook! Wat een super leuke reacties hebben we gekregen toen alles bekend werd over dat coolste weekend van het jaar! De hotels in Egmond aan Zee zitten zo goed als vol. Hotel Zuiderduin wordt omgetoverd tot Borsato hotel en de bekende Borsato Bingo is volgeboekt! 

Kortom ‘Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht’ kunnen we heel hard meezingen in de nacht van 29 op 30 oktober 2016! Egmond aan Zee zal na dat weekend nooit meer hetzelfde zijn

Deze woensdag laten we dan ook graag dit swingende nummer in een ander 'jasje’ horen. Koen Wauters, een goede vriend van Marco, mocht dit nummer ten gehore brengen tijdens het Gala van het Nederlandse lied in 2006. Die avond ontving Marco de Radio 2 Zendtijd prijs. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend door Radio 2 en Buma Cultuur die van blijvende betekenis is voor de Nederlandse radio.

Dit ander 'jasje' is inmiddels nummer 28 en we kunnen gelukkig nog even doorgaan met al die verschillende 'jasjes'. Was mijn kledingkast maar zo vol met zoveel moois.

Luister en zing vooral hard mee met deze versie van 'Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht' dit keer gezongen door Clouseau.

 


Groetjes Imke,
Ook namens alle collega's van Team Tifosi
Fanclubdag 2016!!
Nadat door Nathalie het berichtje op facebook werd geplaatst dat de Werkgroep Fanclubdag 2016 de locatie voor deze dag had bezocht werd het een gekkenhuis. De bijgevoegde foto werd aandachtig bestudeerd en de gehele Nederlandse kustlijn werd afgebeld door onze leden op zoek naar de exacte locatie. Er gaat echter wat voorbereiding aan vooraf en konden we het niet gelijk bevestigen maar vanaf nu mogen we het van de daken schreeuwen!
 
Op 30 oktober 2016 zal de Fanclubdag plaatsvinden in ‘Hotel Zuiderduin’ in Egmond aan Zee. De avond voor de Fanclubdag, op 29 oktober 2016, zullen we ook in ‘Hotel Zuiderduin’ de bekende Borsato Bingo weer organiseren.

Deze geweldige locatie biedt ons heel veel mogelijkheden om er weer een onvergetelijk weekend van te maken! Het heeft een prachtige sfeervolle zaal waar we jullie allemaal een mooi plekje kunnen geven zodat jullie de hele dag goed van Marco kunnen genieten. We hebben rekening gehouden met het feit dat sommige bezoekers af en toe graag even zitten. Ook heeft het voldoende plek om weer de Borsato Bingo te kunnen organiseren en daar kijken we ook erg naar uit!
Graag zetten we alles even voor jullie op een rijtje.

      

Locatie
'Hotel Zuiderduin' ligt aan de rand van het duingebied van Egmond, op 100 meter van het strand en het gezellige centrum, met veel restaurants en terrasjes. De fraaie omgeving met strand, duinen en bossen is bij uitstek geschikt voor een wandel- of fietstocht. Eigenlijk is een lang weekend de beste optie, want de historische stad Alkmaar, Marco's geboortestad, waar je een rondvaart kunt maken door de eeuwenoude grachten en singels mag je eigenlijk ook niet missen. Je kunt een bezoek brengen aan het kunstenaarsdorp Bergen, of de onderwaterwereld in het zeeaquarium van Bergen aan Zee beleven. Wanneer je de mogelijkheid hebt dan raden we je dus zeker aan om er lekker een weekendje weg van te maken! Overnachten is geen probleem, er zijn mogelijkheden genoeg! Een overnachting boeken bij 'Hotel Zuiderduin' doe je via deze link. Hotel Zuiderduin heeft echter nog twee accomodaties, namelijk Hotel de Boei en Strandhotel Golfzang. Hoewel het laagseizoen voor deze hotels normaal gesproken op 1 november ligt, hebben ze speciaal voor ons deze datum naar voren gehaald, zodat jullie van een behoorlijke korting gebruik kunnen maken. In totaal zijn er zo'n 550 hotelkamers, dus er is genoeg plek voor iedereen!
Voor meer informatie kun je ook op deze website terecht. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden op de site dan kun je contact met het hotel opnemen via telefoonnummer 072 - 7502000. Omdat wij je niet kunnen vertellen of en hoeveel kamers er nog vrij zijn, verwijzen wij je dan ook naar de website en bovengenoemde telefoonnummers voor vragen over de locatie.

Parkeren
Boek je een overnachting bij 'Hotel Zuiderduin' dan krijg je een plaats in de parkeergarage of op het parkeerdek.
Blijf je niet overnachten dan kan je in de buurt parkeren, er zijn rondom de locatie voldoende parkeerplekken. Een dagkaart kost 12,50.
Voor onze mindervaliden gasten hebben we uiteraard wel een aantal plaatsen bij 'Hotel Zuiderduin' gereserveerd, ongeacht of je er blijft overnachten. Maar ook voor daar geldt: vol = vol.

Wat gaan we doen?
Natuurlijk gaan we nog niet alles verklappen en zullen we in aanloop naar de fanclubdag steeds een tipje van de sluier oplichten. Als eerste kunnen we verklappen dat er al een aantal leuke muzikale gasten hun opwachting zullen maken! Ook zullen er diverse kramen op de fanclubdag staan met onder andere nieuwe merchandise. We gaan bijzondere prijzen verloten en ook aan onze kleine bezoekers wordt gedacht want ook dit jaar zal de kinderhoek uiteraard niet ontbreken. Sterker nog, de kids kunnen een disco-dansje wagen of zelfs bowlen! Heb jij er altijd al van gedroomd om eens samen met Marco een mini photoshoot te doen of doe jij liever een dansje met Marco? Droom jij ervan om Marco eens diep in de ogen te kijken onder het genot van iets lekkers bij kaarslicht, wie weet komt dan jouw droom deze fanclubdag wel uit! 

 

We zullen nog veel meer gaan doen en organiseren maar daarover later meer. Voor nu is maar 1 ding belangrijk en dat is dat je snel kaarten bestelt. Want vol=vol!
De prijs voor de fanclubdag is voor de leden 23 euro en niet leden betalen 27 euro. Je mag per lid 2 introduceés meenemen. De gratis begeleider van onze leden met een beperking is met ingang van dit jaar helaas komen te vervallen. Uiteraard mogen ook zij twee introducees meenemen.

De Borsato Bingo heeft dit keer een andere opzet! En een hele leuke! Dit keer kun je wanneer je naar de Borsato Bingo komt, een spelpakket afnemen. Hierin zit 1 bingokaart (U allen bekend), 1 antwoordformulier voor onze Borsato Quiz (hele gave prijzen mee te winnen!) en een gelukslot. Dit is een kaart met een vakje wat je kunt openen (zoals bij een adventkalender) en achter een groot aantal van deze vakjes staan ook een aantal heel bijzondere prijzen! Wat je kunt winnen maken we later bekend, maar het is veel Marco, dichtbij Marco en nog meer Marco! Het spelpakket heeft een vaste prijs en bedraagt 15 euro per persoon voor zowel leden als niet leden. Indien je wilt kun je wel extra bingokaarten en geluksloten afnemen. Ook hier geldt: op = op!
Zowel voor de Bingo als de fanclubdag geldt dus dat je per lid maximaal 2 introduceés mag meenemen.

Je opgeven voor de Fanclubdag kun je hier doen! 

Je aanmelden voor de Borsato Bingo kan via
deze link!
Wij hebben er nu al ongelooflijk veel zin in, jullie ook?


 
Hoera, Yaiza is jarig!
 
Hiep Hiep Hoera, opnieuw is het feest voor onze lieve Yaiza!
Want vandaag is deze goedlachse en kersverse mama jarig!
Yaiza zet zich al heel wat jaren met hart en ziel in voor de fanclub en doet dit zo ontzettend goed, dat wij haar inbreng in de werkgroepen, nu ze geniet van haar welverdiende zwangerschapsverlof, echt missen.
Maar gelukkig heeft ze ons beloofd na haar verlof weer rustig aan bij ons terug te komen! Yaiza is altijd heel betrokken bij het reilen en zeilen binnen de fanclub en dat maakt haar tot een hele fijne collega, een collega waarop je kan bouwen. Yaiza heeft altijd een luisterend oor en haar humor is ronduit heerlijk! Wij zijn dan ook ontzettend blij met haar als collega maar houden vooral van haar zoals ze is
Lieve Yaiza, geniet van deze bijzondere dag en maak er een mooi feest van met allen die je lief zijn.

Liefs van ons allemaal

In een ander jasje Deel 27
Wat gaan de weken toch enorm snel. We zijn alweer toegekomen aan ‘Jasje’ nummer 27! We beloven jullie dat er nog veel leuke, mooie, ontroerende en swingende jasjes zullen volgen.

We zijn achter de schermen alweer druk bezig met het voorbereiden van de leukste dag van het jaar. Zoals de meeste van jullie wel weten is de fanclubdag altijd een enorm leuke dag wat voor vele van ons zelfs al een heel weekend is geworden. Want alleen de zondag is voor de meeste fans niet genoeg. Want zeg nu eerlijk wat is er leuker om zaterdagavond al te beginnen met een feestje, een kussegevecht op de kamer, urenlang nog samen chips eten in bed en vooral veel lachen samen. En dan te bedenken dat je de volgende dag strak op de fandag wil verschijnen maar dat dat door dat korte nachtje niet altijd even goed lukt. Kortom een hoop voorpret op de leukste dag van het jaar! We hopen jullie dan ook snel meer te kunnen vertellen over waar en vooral wanneer deze happening plaats gaat vinden.

Daarom hebben we deze week voor een heel leuk ‘ander jasje’ gekozen namelijk het mooie duet van Marco samen met Do. We nemen jullie mee terug naar de fanclubdag van 13 oktober 2013. Tijdens deze fanclubdag werd ‘Voorbij’ gezongen door Jesse Pardon en Laura van Kaam.
Jesse en Laura zaten samen in Team Borsato tijdens The Voice Kids seizoen 2 en bereikten ook beide de finale op 15 februari 2013. Tijdens de finale zongen zij samen met coach Marco ‘Go Your Own Way’ van Fleedwood Mac. Ook toen klonken ze samen prachtig. Laura van Kaam ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor en won dan ook The Voice Kids!
 


Krijgen jullie bij het zien van dit filmpje ook al zo'n zin in de fanclubdag?!

Groetjes Imke
Ook namens mijn lieve collega’s van Team Tifosi

 
Marco gefeliciteerd, 26 jaar in het vak!


Vandaag staan we graag even stil bij die ene dag, nu al weer 26 jaar geleden, waarop Marco de soundmixshow won en zijn carrière in de muziek begon.
We delen speciaal voor jullie nog een keer het filmpje waar het destijds allemaal mee begon. De voorrondes van de Soundmixshow...In de jaren die daar op volgden heeft Marco ons elke keer weer weten te raken met zijn prachtige muziek, maar ons ook verrast met nieuwe muziekstijlen, een indrukwekkende film, bijzondere optredens en zelfs een musical in 3D!

Zijn muziek loopt als een rode draad door vele levens, heeft troost, steun en houvast geboden, maar ook gedeeld in de feestvreugde op bijzondere momenten. De muziek van Marco is eigenlijk onderdeel van ons cultureel erfgoed geworden. 

Lieve Marco, we hopen nog lang van je prachtige stem en warme persoonlijkheid te mogen genieten!
Wij zijn ontzettend trots en willen je hartelijk feliciteren met je 26-jarig jubileum!


Liefs,
Team Tifosi

 
 
 
Liam is geboren!
Hoera! We zijn ongelofelijk blij, want we hebben ontzettend leuk nieuws!Onze lieve collega Yaiza en haar Johan zijn op woensdag 30 maart de trotse ouders geworden van hun prachtige zoon Liam.
 
De geboorte van een kind is één van de meest bijzondere momenten die je kan meemaken in je leven. We hebben de afgelopen maanden dan ook enorm met haar meegeleefd en samen met haar genoten van haar zwangerschap, door haar verhalen, de echofoto’s en haar groeiende buik. Vooral toen de uitgerekende datum langzaam dichterbij kwam werd het spannend en net op het moment dat we Yaiza wel heel erg stil vonden wilde ze heel graag iemand aan ons voorstellen. Wat een verrassing! Yaiza was namelijk pas later uitgerekend, maar Liam wilde zijn ouders zo graag ontmoeten dat hij na een pittige bevalling twee weekjes eerder al ter wereld kwam. Vanwege een wat lastige start moesten moeder en zoon nog even in het ziekenhuis blijven, maar gelukkig mocht het kersverse gezinnetje twee dagen later al naar huis. Zo mooi om te zien hoe hun liefde voor elkaar verenigd is in dat kleine mooie mannetje! 

 
Wil je hen graag persoonlijk feliciteren door een kaartje te sturen dan kan dat via ons postadres. Wij zorgen er dan voor dat het kaartje bij hen terecht komt.
 
Yaiza en Johan
Postbus 60033
1320 AA Almere

 
Lieve Yaiza en Johan, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Liam. Wij wensen jullie enorm veel liefde, gezondheid en geluk met zijn drietjes!
 
Liefs van Bianca, Corine, Diana, Esther, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie en Marco


 
 
 
De Finale van The Voice Kids


Afgelopen vrijdag konden we na een aantal weken van Blind Auditions en zenuwslopende Battles genieten van de spannende Finale van The Voice Kids.
Bodine en Selenay waren de twee kandidaten uit Team Borsato, die met hun prachtige stemgeluid een plekje in de finale veroverd hadden. Na de geweldige opening die in Disneyland was opgenomen, mocht Bodine het spits afbijten met ‘In The Night’ en wat deed ze dat geweldig en vol passie! Het spetterde van de buis af en de hoge noten bezorgden je gewoon kippenvel. Wat een talent!
 

 
Daarna was het de beurt aan Selenay met het prachtige nummer ‘Hold On’. Ze zong het zo krachtig en stond daar enorm te stralen, dat je niet anders kon dan enorm onder de indruk zijn van haar talent.
 

 
Ook mocht op deze finaleavond het duet met hun coach natuurlijk niet ontbreken, dus deelden Selenay en Bodine het podium met Marco en zongen ze samen ‘De Bestemming’.
Wat was dat een feestje om naar te kijken. Ze waren alle drie zo in hun element en stonden zo te genieten tijdens hun optreden en deden het geweldig.


 
En toen was het moment aangebroken dat er één kandidaat moest afvallen en bleek Selenay de meeste stemmen gekregen te hebben, waardoor zij door ging en Bodine helaas afscheid moest nemen. Met haar vertolking van het lied ‘Running’ deed Selenay een gooi naar de titel ‘The Voice Kids 2016’.In Team Ali gingen Alexander en Imani de strijd met elkaar aan en kreeg Imani de meeste stemmen. Zij mocht in de laatste ronde haar versie van ‘Hello’ ten gehore brengen en dat deed ze op indrukwekkende wijze. 
Tot slot streden Jaco en Esmée uit Team Ilse voor het laatste plekje in de eindronde.
Esmée overtuigde iedereen van haar talent met haar versie van ‘Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn’ en zong zich rechtstreeks naar de eindstreep. Marco gaf haar een geweldig compliment, door te zeggen “degene die wil winnen vandaag, moet vooral winnen van jou” en dat ze dan ook van het publiek de meeste stemmen kreeg was dus geen grote verrassing.
In de laatste ronde zong ze vol overtuiging ‘A Moment Like This’.En toen kwam dat spannende, zenuwslopende moment, wachten op de einduitslag, waarna bekend gemaakt werd dat de nuchtere Almelose Esmée met haar prachtige stem de studiebeurs en de felbegeerde titel ‘The Voice Kids 2016’ had veroverd en Ilse de winnende coach van dit seizoen was.
Een terechte winnares!Wij hebben enorm genoten van dit seizoen The Voice Kids, al die talentvolle kandidaten, de leuke interactie tussen de coaches maakten het ontzettend leuk om naar te kijken. Wij kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen! Jullie ook?

Groetjes, Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
In een ander jasje deel 26
Het afgelopen half jaar hebben we al ontzettend veel mooie, ontroerende, indrukwekkende, vrolijke en vooral mooie ‘Jasjes’ met jullie gedeeld. Al deze varianten werden tot nu toe door bekende nederlanders uitgevoerd, maar er zijn ook veel (nog) onbekende nederlanders die een filmpje, waarin ze een liedje van Marco zingen, op You Tube zetten.

Tijdens een concertreeks verrast Marco ons wel eens met een andere versie van een eigen lied, zoals bijvoorbeeld tijdens de Dromen Durven Delen tour, toen hij van ‘Dromen Zijn Bedrog’ een Cubaanse versie uitvoerde. Wat een leuke, swingende verrassing was dat!
Maar Marco is niet de enige die een hele andere draai aan een eerdere versie van een liedje van Marco's repertoire geeft. Onlangs kwam ons namelijk een filmpje onder ogen van twee Friese studentes die 'Samen Voor Altijd' in een wel heel bijzonder jasje staken, wat we natuurlijk heel graag met jullie willen delen. Geertruida van der Ploeg en Joukje Beiboer hebben iets heel origineels bedacht en het liedje, wat Marco samen met Jada zingt, vertaalt naar het Fries en dit ingezongen. Het is even wennen, maar wel ontzettend leuk om te beluisteren.
De Friese fans onder ons worden vast en zeker aangestoken door het enthousiasme van deze twee studentes en zullen het zo meezingen.Wij moeten de Friese taal nog even oefenen hoor , maar zijn wel heel benieuwd naar jullie reacties. 

Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
"Omdat je weet dat je vroeg of laat
De drang weer voelt om terug te gaan"