Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
De opening van de Nationale Sportweek!
Zaterdag 20 april werd in Tilburg de Nationale Sportweek geopend en Marco was er als ambassadeur niet alleen bij, hij mocht deze Sportweek ook nog eens openen.

Een stralend zonnetje scheen toen we het Pieter Vreedeplein opliepen en wat zo leuk is aan zo’n dag is dat wanneer je links naar dat terrasje keek, rechts richting podium, naar de klimmuur die opgesteld was, of naar de spelletjes voor de kinderen die er waren, je toch wel heel erg veel bekende gezichten zag.
Het blijft keer op keer bijzonder te zien dat er zoveel fans met als gezamenlijke hobby Marco en zijn muziek elkaar allemaal weer ontmoeten tijdens evenementen als dit. Veel mensen hadden met elkaar afgesproken elkaar te treffen tijdens deze openingsdag, mensen die elkaar soms alleen maar van de logjes kennen en dat is een mooi gegeven.


Buiten Marco zijn aanwezigheid was er tijdens deze opening van de Nationale Sportweek ook heel veel te doen. Allerlei takken van sport kon je beoefenen en laten we wel zijn, sporten is iets dat iedereen zou moeten doen. Hé, Marco is niet voor niets ambassadeur van de Nationale Sportweek! Sporten is niet alleen gezond voor je lijf, helpt niet alleen je weerstand te verhogen maar na een stuk hardlopen is mijn hoofd altijd een stuk leger of ben ik bijvoorbeeld mijn frustratie weer even kwijt.
Dat is iets dat sporten ook met je doet!

Op het Pieter Vreedeplein maar ook verderop in de binnenstad kon je zoveel verschillende sporten uitproberen. We hebben ze gezien hoor, de Borsato-zumba-ers, de Borsato-klimmers en de kleine fans die na hun spelletjesparcours met rugzakje en voetbal als beloning trots over het plein liepen. Ralph Mackenbach, Jamai en ook Brainpower zijn een paar van de collega-ambassadeurs die Marco heeft en zij hadden behalve hun sportieve bezigheden ook een muzikale taak met een optreden op het hoofdpodium.


Marco tekende eerst het inschrijfformulier voor de Ten Miles van Tilburg, een hardloopevenement over 10 kilometer waarmee de inschrijving geopend werd. Vervolgens mocht hij daad bij woord (of eigenlijk handtekening) voegen door samen met atleet Greg van Hest te gaan hardlopen en later met de fakkel met het Olympisch vuur terug te komen rennen. De uiteindelijke opening, het hijsen van de vlag, deed Marco erna vanaf het podium.

Bij Square hadden we als fanclub geregeld dat je bij het bestellen van een broodje je op vertoon van je fanclubpas een gratis kopje koffie of thee kreeg. Superleuk dat hier zo’n enthousiast gebruik van is gemaakt! Het motiveert ons natuurlijk om in de toekomst soortgelijke acties vaker te proberen te regelen.
Ook dit jaar was er een signeermoment ingepland waarvan heel dankbaar gebruik werd gemaakt. De rij was lang en zo heel veel werd er niet gesigneerd maar er werden wel heel veel hele leuke foto’s van en met Marco gemaakt. Een groot aantal hebben we al gezien op de diverse social media, maar wat ons betreft nog lang niet genoeg! Willen jullie ze vooral blijven plaatsen want we worden zo blij van die vrolijke plaatjes met blije gezichten!


Voor Marco blijven dit ook topdagen want reken maar dat hij het ook erg leuk vindt als er zoveel bekende fans op een evenement als dit afkomen. Een signeermoment geeft hem de kans iedereen weer even te zien en, al is het soms nog zo vluchtig, even een kort praatje te maken of even te vragen hoe het met iemand gaat.

De opening van deze Sportweek was wat ons betreft weer een enorm geslaagde, op naar die van 2014!

Groetjes,

Esther (en haar fijne collega's!) 


Kom jij ook naar de opening van de Nationale Sportweek?
Aanstaande zaterdag 20 april is de officiële opening van de Nationale Sportweek.  Deze tiende editie van dit evenement vindt plaats in Tilburg. Als vaste ambassadeur zal ook Marco hier natuurlijk bij aanwezig zijn! Hij zal zich deze dag van zijn sportieve kant laten zien.

Ook andere ambassadeurs zoals Jamai, Brainpower, Maud Mulder, Ralf Markenbach en Jochem van Gelder zullen deze dag aanwezig zijn.
Op het Pieter Vreedeplein staat een groots podium waar tal van activiteiten plaats zullen vinden. Zo zullen er verschillende optredens zijn, sportieve acts van zowel lokale als (inter)nationale sporthelden en de binnenkomst van de fakkelloop waar ook Marco aan mee zal doen.

Buiten het podium zullen er ook in de rest van de stad sportactiviteiten plaatsvinden. Op het vechtsportplein kun je o.a. kickboksen, taekwando, chinese vechtsporten en hapkido uitproberen. Je kunt turnen, tafeltennissen, schermen, roeien, golfen, er is een klimwand en er is een plein waar je aangepast kunt sporten.Veranderingen bij de Moderators!
Op Borsatoweblog staat sinds een jaar een enthousiast team moderators voor jullie klaar om jullie te helpen met tips voor je weblogje, het maken van een layout en ook binnen de fanclub kunnen we altijd een beroep op hen doen.

Het moderaten doen Ine, Yaiza, Ellen, Kimberley, Linda en Bernadette naast hun eigen werkzaamheden en hobby's en regelmatig gaat daar toch behoorlijk wat tijd in zitten.
Wanneer je, zoals Linda, net een nieuwe baan hebt of zoals Kimberley besluit een studie naast je baan te gaan volgen dan is het best voor de hand liggend dat je tijd tekort gaat komen om het moderaten ernaast te blijven doen.

In overleg met beide meiden is dan ook besloten het moderatorschap op te geven en hiermee plaats te maken voor twee nieuwe medewerkers die zich vol enthousiasme op het moderaten gaan storten.

Mariëtta en Marja zullen Linda en Kimberley op gaan volgen. Mariëtta kennen jullie misschien al van haar logje Klavertje en Marja houdt een logje aan onder haar eigen naam. Op hun eigen logjes kun je natuurlijk al wat nader kennis met ze maken maar vanaf nu zullen jullie ze ook op het logje van onze moderators terug gaan zien!

Wij willen Linda en Kimberley heel graag bedanken voor alle tijd die zij in Borsatoweblog hebben gestoken en natuurlijk Mariëtta en Marja enorm veel succes wensen!

Meer over de moderators, zowel degene die gaan als zij die komen
lees je op de log van de moderators.

Groetjes,

Team Tifosi


Nieuwe fanclubmedewerkers!
Jahaa, jullie lezen het goed! Nieuwe medewerkers, in meervoud!
Niet alleen het vele werk dat er is, de nieuwe Tifosi waar we al aan werken, de fanclubdag die we ook dit jaar organiseren, de social media die we bijhouden en de wens om Borsatoweblog in een nieuw jasje te steken maakt dat meerdere helpende handen fijn zijn, ook was het aanbod zeer bruikbare sollicitanten gewoon heel groot.

De reden dat er nieuwe medewerkers moeten komen is vanzelfsprekend niet leuk. Het betekent het vertrek van een medewerker, al moeten we dit eigenlijk ook in meervoud aangeven. Tamara gaf een tijdje geleden aan te willen stoppen met het werk voor de fanclub en jullie mogen best weten dat onze baalmodus daar behoorlijk van aan ging. Tamara is altijd enthousiast, merkt veel op, handelt snel, weet veel en ook niet geheel onbelangrijk, Tamara is ontzettend lief en een inspiratiebron voor ons allemaal.
Het is een natuurlijk proces om na een aantal jaar werken voor de fanclub de behoefte te voelen weer wat anders te gaan doen, en Tamara stak al veel meer tijd in de fanclub dan de gemiddelde werknemer, dus we begrijpen heel goed dat ze na twee jaar weer iets anders om handen wil hebben. Maar hee, leuk vinden we het niet!Omdat de fanclub iets is dat Eric en Tamara samen doen heeft Eric besloten ook geen officieel medewerker van de fanclub meer te zijn. Hij werkt weliswaar graag voor de fanclub, maar doet wel zeer expliciete dingen en zelden dingen die meteen af moeten. Zelf vindt hij een officiele rol dan ook niet nodig. Het feit dat hij niet meer als officieel medewerker voor ons zal werken betekent gelukkig wel dat we nog gebruik van hem mogen maken voor onder andere alle technische snufjes rondom de fanclubdag, het ‘timmeren’ van bestandjes, de ledenpassen en nog veel meer. Dat Eric dat wil blijven doen, daar zijn we ontzettend blij mee want zijn kennis op technisch gebied is niet alleen enorm, het is ook bijna onmogelijk hem te vervangen.

Op onze oproep ontvingen we echter meer dan 40 sollicitatiebrieven en dat was meer dan we verwacht hadden. Heel graag wil ik jullie bedanken voor jullie enthousiasme, jullie openhartige brieven en jullie bereidheid een groot deel van jullie vrije tijd te willen delen met ons.

Met het hele team hebben we ons over de sollicitanten gebogen. Niet alleen hadden we om een aantal capaciteiten gevraagd waarop we een eerste screening loslieten, het is zeker ook niet onbelangrijk dat iemands persoonlijkheid binnen het huidige team past. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat we elkaars capaciteiten goed aanvullen en we zo een  samenstelling hebben van mensen met verschillende talenten. 

Ieder van ons heeft uit alle sollicitaties een lijstje met voorkeuren gemaakt en die zijn naast elkaar gelegd zodat we een nieuwe lijst hadden. Ook hier hebben we onafhankelijk van elkaar weer onze voorkeuren opgegeven in de vorm van een top 3.
Grappig dat we zo uiteindelijk bijna unaniem kwamen op....

*tromgeroffel*

Diana Verschoor en Regina ten Kate!

Maandagavond hebben we met zowel Eric en Tamara als Regina en Diana ons eerste fancluboverleg gehad en dat eerste gevoel was al heel goed!
Zowel Regina als Diana zullen een heleboel moeten leren waarbij niet alleen wij maar ook Tamara ze zal helpen. Na een eerste inwerk- en leerperiode zullen ze allebei aan de slag gaan om ons team te gaan versterken. Na een proeftijd waarin zowel Diana als Regina als wij kunnen kijken hoe het bevalt, besluiten we dan of we met dit enthousiaste duo door zullen gaan.

Wij hebben heel erg veel vertrouwen in de nieuwe samenstelling van ons fanclubteam en we hopen dat jullie dat enthousiasme en vertrouwen met ons delen.Van Tamara en half van Eric gaan we binnenkort afscheid nemen maar daar willen we nog even niet aan denken. 

Lieve Diana en Regina, welkom binnen ons team! We hopen dat jullie het enorm naar jullie zin zullen hebben en met heel veel plezier vooral heel, heel erg hard met ons samen zullen werken!Groetjes,

ook namens mijn collega's
Eric, Esther, Daniëlle, Bianca, Martine en Tamara,


Nathalie Thielen


23 jaar genieten!
Vandaag is het alweer 23 jaar geleden dat Marco de soundmixshow won. Al 23 jaar lang mogen wij genieten van de prachtige muziek die Marco maakt. En zoals Marco zelf zegt op twitter:  "Het is vandaag 23 jr geleden dat ik de Soundmixshow won. Er is veel veranderd, maar de liefde voor het vak is alleen maar gegroeid!"en  "Heb in die 23 jaar veel mooie dromen zien uitkomen. Maar ik ga nog een aantal hoofdstukken aan dit spannende jongensboek toevoegen!" En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Gefeliciteerd Marco met dit prachtige jubileum en wij hopen ook dat er nog vele hoofdstukken in jouw jongensboek komen. Wij lezen dan graag met je mee.

      

Liefs team Tifosi,
Nathalie, Daniëlle, Tamara, Eric, Esther, Martine en Bianca.
"Ik heb bijna alles geprobeerd
Alles om je te vergeten"