Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
We gaan je missen, Tamara!
Soms krijg je een berichtje waarvan je weet dat hij eraan komt, maar waar je liever niet over nadenkt…

Tamara werkt al zes jaar voor de fanclub. Samen met haar lieve, intelligente en handige man Eric zijn ze samen een ijzersterk team. Ze hebben allebei hun eigen talenten, talenten die zó bruikbaar zijn voor de fanclub. Tamara is eigenlijk overal bijzonder goed in, ze is creatief, handig met Photoshop, kent ons Content Management System van binnen en buiten, is altijd bereid om te helpen, kan goed voor zichzelf opkomen en bovenal ontzettend lief.

Tamara heeft dus alle taken binnen de fanclub de afgelopen jaren wel gedaan, en dat zijn er heel wat! Daarnaast is ze een heerlijk mens om mee samen te werken. Tamara is dus eigenlijk gewoon onmisbaar! Daarom dook ik direct in de ontkenning toen zij mij vertelde dat de tijd was gekomen om te stoppen met haar werk binnen de fanclub. Een paar jaar geleden had ze dit ook al eens aangegeven maar toen riep Marco onmiddellijk de ‘helpende handjes’ in het leven en dat was een gouden zet! Zo kon Tamara zich blijven inzetten voor de fanclub zonder de druk te ervaren die een fanclubmedewerker al snel ervaart gezien de hoeveelheid werk.Maar inmiddels waren we weer een paar jaar verder. Ik wist dat het eraan zat te komen. Maar ik wilde het gewoon niet. En ik wist heus wel dat het steken van mijn vingers in de oren en mijn kop in het zand, geen oplossing was. Maar gelukkig kreeg ik van Tamara de nodige tijd om er even aan te wennen. Ik ben dus met lood in mijn schoenen haar taken gaan verdelen onder de overige werknemers en –helaas is het geen grap- per 1 april zal Tamara geen fanclubmedewerker meer zijn.

Afgelopen zomer is Tamara natuurlijk de trotse moeder geworden van een wolk van een dochter, Marit. Ik, als medemoeder, snap als geen ander hoe rijk je bent als je moeder wordt. Dat er dan eigenlijk niks anders meer écht belangrijk is. Daarbij heb ik Marit gezien, ik zou bijna zelf mijn taken neerleggen, haha, wat een ongelofelijk lief en blij grietje is dat!
Maar Tamara haar gezondheid laat geregeld te wensen over, en als je zo creatief bent, zulke leuke vriendinnen en ouders hebt, als je zo’n fijne relatie hebt en zo’n wolk van een dochter, dan kan ik me voorstellen dat als je een goede dag hebt er leukere dingen te doen zijn dan voor de fanclub werken. Alle begrip dus!Maar… we gaan Tamara wel ontzettend missen. Omdat we al druk zijn met de voorbereidingen van de fanclubdag dit najaar en Tamara daar een grote organisatorische rol in speelt met veel plezier, hebben we afgesproken dat ze voorlopig in de Werkgroep Fanclubdag blijft. Dat is wel echt heel fijn! En ze blijft gewoon mijn vriendinnetje, dus echt afscheid nemen doen we ook niet. En ook Eric blijft gewoon onderdeel van ons Fanclubteam, dus we weten je heus nog wel te vinden, haha...

Lieve, lieve Tamara, dank je wel voor alles wat je in al die jaren hebt gedaan! Bedankt voor je inzet, je creativiteit, je ideeën, je geduld, je humor, je flexibiliteit, het delen van je talenten, en voor alle mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt. De datum voor een mooi afscheidsfeestje staat gepland maar dat duurt nog even. Dus kunnen wij heel voorzichtig nog even aan het idee wennen.

Liefs, namens al je collega’s,

Nathalie
 
 
3D Musical Sky
Iedereen heeft inmiddels al wel gehoord over de 3D musical SKY, die Marco mede met John Ewbank en Robin de Levita geproduceerd heeft. Jaren lang is er hard aan gewerkt en 3 april zal deze in première gaan!
Vanaf de aankondiging van 'SKY' was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Marco's liedjes weten mij als geen ander diep te raken en hoewel ik bij voorkeur Marco zijn nummers het liefst door hem gezongen hoor, was ik wel benieuwd naar een eventueel andere invalshoek.


Afgelopen zaterdagochtend kreeg ik onverwacht 4 kaarten voor deze musical aangeboden en wel bij de Try-Outs.
Bijzonder opgetogen verheugde mijn gezelschap zich op dit zomaar aangeboden uitje. SKY wordt vertoond in het prachtige Theater Amsterdam, waar je als gast in de watten wordt gelegd.
Drankjes en eventuele hapjes kun je vooraf bestellen zodat het in de pauze voor je klaar staat. Erg attent. Nadat ik me geīnstalleerd had kwam regisseur Bobby Boermans nog het één en ander uitleggen over de 3D techniek. Het doek ging op en de musical begon. Na een paar minuten zat ik al zo in het verhaal dat ik mijn hulp wilde aanbieden aan Sky (Lisse Knaapen), die op voortreffelijke wijze een 16 jarige puber neerzette. Het verhaal is zo meeslepend dat je vanzelf meegenomen wordt in de wereld die zich op het podium afspeelt. Ik was zeer onder de indruk van alles wat ik zag en hoorde. Het acteerwerk, de dansers met hun perfecte choreografie, ontzettend knap om dit met zoveel mensen te bewerkstelligen. Ik keek natuurlijk ook uit naar de zangkunsten, met name Marco's liedjes hadden mijn interesse. Zou het geloofwaardig over komen als ik niet Marco's stem hoorde? Na de eerste zinnen hoefde ik me daar niet meer druk over te maken! Het verhaal is zo goed in elkaar gezet dat de liedjes er feilloos in passen. En ze zongen het ontzettend goed! Matteo van der Grijn en Lone van Roosendaal, die de ouders spelen van Sky, weten hun emotie eveneens al zingend heel goed over te brengen. Ook de spectaculaire 3D effecten, alles sloot naadloos op elkaar aan. Het was geweldig om te zien en ervaren. Buiten de emotionele stukken zat er ook humor in. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Maar op enig moment werd ik zo gegrepen, dat er ook geen woorden nodig waren. De tranen biggelden namelijk over mijn wangen...

Het blijft moeilijk om te omschrijven waar de musical over gaat zonder veel te verklappen. Dat ga ik dus ook niet doen. Wat ik wel wil zeggen is dat je absoluut moet gaan kijken! Want ik heb net als bij één concert van Marco niet genoeg en wil beslist nog een keer naar de musical gaan. Willen jullie ook gaan, dan is hier het juiste linkje.
Marco, John en Robin mogen reuze trots op dit fantastische resultaat!Groetjes, ook namens mijn collegaatjes,
Lunarda


 
In een ander jasje deel 25
We zijn alweer toe aan 'Jasje' 25 en er is dus gewoon al bijna een half jaar voorbij vanaf het moment dat we het eerste 'Jasje' deelden, wat gaat de tijd toch snel! Deze keer hebben we een 'Jasje' uitgezocht die je absoluut kippenvel zal bezorgen. Nederland is heel veel jonge, waanzinnige, veelbelovende talenten rijk en met de finale van The Voice Kids in het zicht leek het ons leuk om dit geweldige filmpje met jullie te delen. Wij worden hier zo blij van!

Daniël Kist, die we tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland hebben leren kennen waar hij koos voor Team Borsato, maar in de Battles via een steal in Team Sanne verder ging, had de eer om iets heel bijzonders te doen. Hij mocht samen met een viertal kandidaatjes uit Team Borsato het prachtige lied 'Als Alle Lichten Zijn Gedoofd' van het album 'Zien' van coach Marco opnemen. Wauw, wat klinken de stemmen van Lois, Bodine, Job en Bram prachtig bij elkaar. Vet kippenvel!
Genieten jullie mee?Daar word je toch heel stil van? Wat een talent!

Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Borsato

 
In een ander jasje deel 24
Zijn jullie al klaar voor een nieuw 'Jasje'? Het is namelijk weer woensdag en dat betekent dat het de hoogste tijd is om een nieuw ander 'Jasje' uit het stof te halen. Met het paasweekend voor de deur, leek het ons een mooie gelegenheid om nog een moment uit 'The Passion' met jullie te delen. Deze keer hebben we gekozen voor een fragment uit de editie van 2014, die zich in Groningen afspeelde. Simone Kleinsma zong in de rol van Maria op meeslepende wijze het prachtige 'Voor Altijd'. Het blijft bijzonder hoe de liedjes van Marco in het licht van het paasverhaal heel anders beleefd kunnen worden en de tekst een hele andere betekenis krijgt. Kippenvel!

Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi


 
In een ander jasje deel 23
Soms komen er ‘Jasjes’ voorbij die regelmatig worden aangetrokken zoals ‘Margherita’. In de afgelopen weken hebben we al verschillende versies van dit prachtige lied gedeeld. Op deze woensdag hebben we een filmpje gevonden van de Vrienden van Amstel Live, waar Nederlandse artiesten nummers zingen van artiesten en bands die hen inspireerden in de muziek, hun helden en gaan we even terug in de tijd naar 2011. Mooi om te zien dat Marco niet alleen onze held is, maar ook van zijn collega’s in de muziek. Tijdens deze concertreeks maakten Acda en De Munnik samen met Laura Jansen een geheel eigen versie van dit prachtige lied als eerbetoon aan
Marco, die zelf ook samen met Leontine aanwezig was in de zaal. Zo leuk ook om Marco en Leontine te zien meezingen en genieten.
 
Zijn julliej ook benieuwd naar deze versie van ‘Margherita’? We delen hem graag met jullie. Geniet jullie mee?
 


Groetjes Hillie
ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
 
Hillie is jarig
Hiep hiep hoera, opnieuw is er eentje binnen ons team die vandaag de slingers en ballonnen op kan hangen en de taart aan mag snijden!
Vandaag is onze lieve Hillie jarig.


Sinds september vorig jaar werkt Hillie bij de fanclub en dit doet ze met heel veel plezier. Zo houdt Hillie zich vooral bezig met de nieuwsbrief, de workshop, welke in april gehouden wordt en neemt ze een deel van de mail voor haar rekening. Dit doet ze dan ook super goed! Hillie is altijd enthousiast, denkt graag mee, is altijd bereid de handen uit de mouwen te steken en is ook nog eens super creatief! Een fijne aanwinst voor het team! Wanneer Hillie niet voor de fanclub werkt is ze altijd lekker druk met haar twee mooie meiden, leest ze graag literaire thrillers en lost ze graag een moeilijke Sudoku op!

Lieve Hillie, van harte gefeliciteerd namens ons allemaal. We wensen je een hele fijne en gezellige verjaardag en heel veel gelukkige en gezonde levensjaren toe.

Liefs, 
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie, Tamara en Yaiza


 
In een ander jasje deel 22
Op deze woensdag zijn we alweer toe aan ‘Jasje’ nummer 22 en de voorraad is nog steeds niet helemaal geslonken!
Hoewel wij natuurlijk het liefste naar de originele versie van Marco luisteren blijft het toch heel mooi en verrassend hoe het lied klinkt als het door anderen op hun eigen wijze wordt vertolkt. Ook deze keer hebben we er weer een gevonden die wij graag met jullie willen delen.
 
In 2014 werd op SBS 6 het programma Surprise Surprise uitgezonden, waarin mensen werden verrast. Bijvoorbeeld omdat hij of zij een moeilijke tijd achter de rug heeft en echt een verrassing verdient. Of omdat hij of zij zich altijd vol overgave inzet voor anderen. Do, Henny en Airen gingen op pad om bijzondere mensen de surprise van hun leven te bezorgen.
Tijdens de laatste uitzending van dit programma in september 2014, zongen Antje Monteiro en haar dochter Romy Monteiro het nummer 'Afscheid Nemen Bestaat Niet' van Marco Borsato speciaal voor hun nichtjes, omdat hun moeder Marina, de zus van Antje, is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.Prachtig om moeder en dochter dit nummer samen te zien en horen zingen. 

Groetjes Hillie
ook namens mijn collega's van Team Tifosi


 
Corine is jarig!
Er is er 1 jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij!!!!We hoeven de slingers nog lang niet op te ruimen, want na de verjaardag van Bianca en de laatste 2 Symphonica in Rosso shows eerder deze week, vieren we vandaag opnieuw een feestje. Het is namelijk de dag waarop Corine alle kaarsjes op de verjaardagstaart mag uitblazen.
 
Als brandweervrouw in hart en nieren is ze er heel goed in om iemand uit de brand te helpen, maar ze is dan ook één van de liefste mensen die ik ken. Waar mogelijk staat ze voor een ander klaar en is ze altijd bereid je ergens mee te helpen. Heb je een weblogje, dan heb je vast al eens een reactie van haar gehad, want één van Corines taken is de weblog. Al anderhalf jaar maakt zij deel uit van het team moderators en heeft ze al veel prachtige headers gemaakt, vragen beantwoord of problemen opgelost voor webloggers. Daarnaast is ze ook heel erg creatief met onder andere scrappen, maakt ze daarmee de prachtigste dingen, is ze accuraat, snel, altijd bereid om mee te denken en heel erg handig met het maken van lijstjes. We maken dan ook in meerdere werkgroepen dankbaar gebruik van haar expertise en zijn erg blij om iemand als Corine bij de fanclub te hebben.


 
Lieve Corine, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en wij wensen je vandaag een hele fijne dag met lieve mensen om je heen. Laat je maar lekker in de watten leggen en maak er samen een mooie dag van!

Liefs van al je collega's van Team Tifosi
Bianca, Diana, Eric, Esther, Hillie,
Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie, Tamara en Yaiza


 
In een ander jasje deel 21
Op deze woensdag vindt alweer het op één na laatste concert van de Symphonica in Rosso reeks in de ZiggoDome plaats en misschien ga jij daar ook wel naar toe om Marco te zien optreden en te genieten van een fijne avond. Maar het is natuurlijk ook de dag waarop we weer een nieuw ‘Jasje’ plaatsen.

Over een aantal weken is het alweer Pasen en sinds 2011 vindt elk jaar op Witte Donderdag het Nederlandse evenement ‘The Passion’ plaats, ieder jaar weer in een andere stad. Het wordt ook elk jaar rechtstreeks op televisie uitgezonden en vorig jaar was het zelfs voor het eerst via de radio te volgen.
Twee jaar geleden vond ‘The Passion’ plaats in Groningen en nam Jamai de rol van Judas op zich en Jan Dulles kroop in de huid van Jezus. Samen zongen zij het prachtige ‘Margherita’ en deze vertolking bezorgde mij persoonlijk enorm kippenvel en het lied kreeg ineens een hele andere interpretatie. Kijken jullie mee?Dat Marco ook onder de indruk was van deze vertolking kun je lezen in dit artikel dat hij op zijn eigen website plaatste.

Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
Hoera voor Bianca!

De slingers zijn opgehangen en de champagne staat koud, want Bianca is jarig! In 2013 vroeg ik haar ons team te komen versterken en daar hoefde ze niet heel lang over na te denken. Bianca vindt Marco's muziek bijzonder mooi, ze geniet van zijn optredens en ze is erg gesteld op de fijne vent die hij is, maar wat haar het meest aantrok in dit werk is toch wel het blij maken van zijn fans. En wat kan ze dat goed!
Haar mailtjes zijn altijd zorgvuldig en compleet, als Bianca een (soms wel heel persoonlijke) vraag van een fan voor Marco beantwoordt, weet je zeker dat ze zich helemaal in de vraag verdiept heeft en ze duidelijk uitlegt wat de (on)mogelijkheden zijn. Alles wat ze niet kan, wil ze leren. Wat ze niet begrijpt, wil ze uitgelegd krijgen. Bij alles wat ze niet kan oplossen, vraagt ze hulp. Maar eigenlijk gebeuren bovenstaande dingen tegenwoordig nauwelijks. Ze beheerst haar taken uitstekend en leert nog elke dag bij. Haar toewijding en liefde voor haar werk en Marco's fans is bewonderenswaardig en met haar samenwerken is een feestje. Als ik haar kon klonen zou ik het doen :-)

Lieve Bianca, namens alle fans, jouw collegaatjes, Marco en niet in de laatste plaats mijzelf: bedankt voor alles! We wensen je een heerlijke verjaardag en hopen dat je net zo verwend wordt zoals je ons altijd verwent!

Veel liefs,

Nathalie &
Team Tifosi


"Wil er niemand me vertellen
Dat ik alles heb gedroomd"