Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Nóg een extra show in februari!!
We zijn nog steeds helemaal ondersteboven van de afgelopen week. Hoe bijzonder en gaaf is het als er zoveel vraag naar de Symphonica in Rosso concerten is dat er 8 shows in de verkoop gaan! Welke artiest krijgt het voor elkaar om zoveel avonden de Ziggo Dome uit te verkopen? 
Marco kan dat!! En het is bijna niet te geloven maar hier blijft het niet bij!!

Supermegatrots zijn we dat we kunnen aankondigen dat er zojuist een 9e concert is toegevoegd!! Ja, jullie lezen het goed!! 
Symphonica gaat verder op 27 februari 2016!!

KAARTEN KOOP JE HIER!!

Groetjes van een super trots Tifosi di Marco Borsato
Diana
Symphonica gaat door in februari 2016! UPDATE
We dachten best goed ingeschat te hebben hoe de presale en kaartverkoop voor Symphonica in Rosso zou gaan verlopen. We waren in ieder geval heel erg goed voorbereid. Alles stond klaar, we zorgden er iedere keer voor dat we met voldoende mankracht klaar zaten en het is tenslotte niet onze eerste presale en kaartverkoop!

Maar wat er vervolgens gebeurde was wel zo ongelofelijk! Er kwamen twee shows in de presale en we dachten dat dat genoeg was tot de start van de kaartverkoop die vanmorgen zou plaatsvinden. Niets maar dan ook niets bleek minder waar. De cijfers van de kaartverkoop vlogen om onze oren, de mailbox stond roodgloeiend en we kwamen handen tekort terwijl we met het volle team aan het werk waren.

De druk op de systemen werd zo enorm groot dat men bang was dat heel Ticketmaster plat zou gaan en er ook voor andere evenementen geen kaarten meer gekocht konden worden. En dus nam Marco het besluit iedereen te geven wat ze wilden, kaarten voor deze shows. Er kwam een derde en vierde show en de verkoop bleef zo enorm hard gaan dat al snel besloten werd ook een vijfde en zesde show aan te kondigen en direct in de verkoop te doen. Niemand van ons, inclusief Marco, had dit voorzien. Niemand!
En daarom ging Marco vanmorgen naar de Ziggo Dome om te overleggen of er nog geschoven kon worden zodat er in oktober of november nog extra data bij konden komen. Geschoven kon er niet meer maar er kwam een ander, meer dan fantastisch voorstel. 

Symphonica in Rosso gaat door in 2016!
Op 25 februari 2016 zal de Ziggo Dome weer rood kleuren en we kunnen er allemaal weer bij zijn. 
Maar ook kunnen we melden dat inmiddels show 8..... ja show 8, in de verkoop is gegaan en wel voor 24 februari 2016!

Kaarten kopen kun je hier!

Dit is zo bijzonder, zo geweldig, zo megagaaf en zo fantastisch!
We worden er bij voorbaat al rood van! 

groetjes van een héél trots Tifosi di Marco Borsato
Esther

 
Vierde, vijfde en zesde show in de verkoop!
Oh jongens, wat is dit ongelooflijk gaaf! Het is gewoon bijna niet meer bij te houden! De derde show voor Symphonica in Rosso ging vanmiddag in de verkoop en de kaartverkoop gaat zo verschrikkelijk hard dat er zojuist een vierde show in de verkoop is gegaan op woensdag 28 oktober

Maar ook dit ging zo ontzettend hard dat we met trots kunnen zeggen dat er nu zelfs een vijfde en zesde show is toegevoegd op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november!

Marco is zo blij en wij zijn minstens zo blij met hem! Wat heerlijk dat iedereen Marco zo graag weer in Symphonica in Rosso wil zien.

Wij zijn supertrots!

Oh en… kaarten voor deze show kun je hier kopen!

Woohoo!

Groetjes van mij en al mijn superhard werkende collega’s,
Esther

 
Extra show SIR!
Goed nieuws! Er is zoveel vraag, zoveel animo en er zijn zoveel systemen die onder druk komen te staan dat Marco heeft besloten het publiek te geven wat ze willen. Namelijk de ruimte en de mogelijkheid om kaarten voor Symphonica in Rosso te bestellen!

Zojuist is bekend gemaakt dat er een extra show bij zal komen! Hoe tof is dat?!! Ook op dinsdag 27 oktober zal Marco de Ziggo Dome rood laten kleuren!

De reguliere kaartverkoop van morgen is achterhaalt, er kunnen vanaf NU kaarten gekocht worden via www.ticketmaster.nl

Veel succes!

Groetjes,
ook namens mijn collega's,
Kimberley
Update!
Gisteren hebben jullie allemaal onze nieuwsbrief ontvangen met daarin de link om kaartjes te bestellen voor de Symphonica in Rosso concerten die Marco in oktober gaat geven. Dat de presale met veel gejuich is ontvangen is bij ons niet onopgemerkt gebleven. Wat heerlijk om overal alle blije reacties te zien. Men heeft volop besteld en we kunnen dan ook vol trots melden dat de kaartverkoop erg hard gaat!
Morgen zal de reguliere verkoop via Ticketmaster starten en er is een kans dat er een extra show wordt toegevoegd al kunnen we dat op dit moment nog niet met zekerheid zeggen. Heb je nog geen kaartjes of zie je het wel zitten om nog een keertje extra te gaan genieten hou dan goed al onze social media in de gaten! En vergeet natuurlijk Marco's website niet. Hebben jullie overigens al gezien hoe mooi deze is geworden? Geheel aangepast in de stijl van Symphonica in Rosso. 

Helaas hebben sommigen van jullie de nieuwsbrief om verschillende redenen niet ontvangen. Mocht je dit nou lezen en je afvragen 'Link? Welke link? Ik heb helemaal niks ontvangen' check dan je gegevens nog eens. Is het emailadres dat je bij ons hebt opgegeven nog wel actief?  Of misschien is de nieuwsbrief wel per ongeluk bij de spam beland? Mocht je geen nieuwsbrief hebben ontvangen en twijfelen of wij de juiste gegevens wel hebben dan kun je ons natuurlijk altijd even mailen via info@borsato-fanclub.nl. Dan kijken wij dit voor je na.

En tot slot kan ik jullie nog melden dat de Borsato-app ook weer een update heeft. De Facebook feed werkt weer en er zijn kleine stabiliteitsverbeteringen gedaan. Dus updaten maar allemaal! :-)

Groetjes,
ook namens mijn collega's,
Kimberley

 
Symphonica in Rosso met... Marco Borsato!!!
Dat dit een heel bijzonder jubileumjaar zal gaan worden hadden we denk ik al wel duidelijk gemaakt! Afgelopen weekend hebben we onze leden dan ook al voorzien van een extra nieuwsbrief waarin we zeiden dat ze dinsdagochtend hun mailboxen maar goed in de gaten moest houden.
Altijd leuk om de spanning een beetje op te voeren maar nu mag iedereen het weten: Marco zal dit jaar Symphonica in Rosso gaan doen. Wat een gaaf nieuws is dat dan!! 
 
Gisteravond bij RTL Late Night bij Humberto Tan kon Marco dan eindelijk zijn grote nieuws delen en vertellen dat hij in oktober weer Symphonica in Rosso gaat doen. De kaartverkoop voor onze leden is vanmorgen om 10.00 uur van start gegaan, hoe gaaf is dat!!
 
Op 23 en 24 oktober van dit jaar zal de Ziggo Dome in Amsterdam ‘Rood’ kleuren! Nadat hij in 2006 de eerste uitvoerend artiest van dit muziekspektakel was is dit inmiddels uitgegroeid tot een vast gegeven binnen de Nederlandse muziekscène!
Na hem zijn er al een tal van artiesten in zijn voetsporen getreden. Denk hierbij aan Sting, Diana Ross, Lionel Richie, Paul de Leeuw, Nick en Simon, Doe Maar en Anouk en dat allemaal samen met het symfonisch orkest onder leiding van Guido Dieteren!
 
Symphonica in Rosso is zo’n geweldig muzikaal spektakel dat Marco juist in dit jubileumjaar graag deze shows wil gaan doen. De zaal weer rood gekleurd zien, het enorme enthousiasme van het publiek over dit concept en naast Marco zijn bandje dat geweldige Guido’s Orchestra.
De fans die in 2006 hierbij ook aanwezig waren weten als geen ander wat een geweldig feest dit toen was.
Dat Marco dit jaar weer Symphonica in Rosso gaat doen vinden wij dan ook fan-tas-tisch!
Wie van jullie gaan we daar allemaal zien?

Groetjes,

ook namens mijn collega's
Bianca
Doen jullie de enquete voor ons?
Op de frontpage vind je een korte enquete over jou als fan!
Zou je die voor ons willen invullen zodat we op de fanclubdag weer een aantal leuke weetjes hebben?
Meedoen kan geheel anoniem en is geheel vrijblijvend.
Klik gauw op onderstaand plaatje en laat het achterste van je tong zien :pDank je wel!

Groetjes,

Nathalie & Team Tifosi
Wil jij in de Telegraaf?
In een jubileumjaar horen bijzondere dingen te gebeuren en geloof ons, die staan er ook zeker te gebeuren. Niet alleen wij zullen, logischerwijs, heel veel aandacht aan dit jubileumjaar gaan schenken ook de media zal dat doen!

Een voorbeeld hiervan is natuurlijk de documentaire die RTL4 vanaf zondag 29 maart zal gaan uitzenden. Overigens wordt de documentaire niet vierdelig maar maar liefst zesdelig! RTL-baas Erland Galjaard was zo enthousiast over al het aanwezige materiaal dat hij besloot dat er zes afleveringen gemaakt moeten worden. Dat is nog eens een wijs man! ;-)

Ook de Telegraaf gaat veel aandacht besteden aan Marco zijn jubileum en voor één van die dingen hebben zij onze hulp gevraagd. 

Wat is namelijk het geval? De Telegraaf kent in het weekend altijd een speciale bijlage. De bijlage van 28 maart zal een echte special worden want deze zal helemaal in het teken van Marco en zijn 25-jarig jubileum komen te staan! De bijlage zal ‘Nederland feliciteert Borsato’ gaan heten en wordt prachtig!

In deze special zullen interviews verschijnen met mensen die nauw met Marco hebben samengewerkt. Van Armando tot John Ewbank, van Ali B tot Ilse DeLange maar ook tot jullie! Ja, ook jullie hulp is nodig! 

In deze bijlage zijn twee pagina’s gereserveerd voor trouwe fans van Marco die een ontroerende, blije of hilarische herinnering hebben bij een nummer van Marco. Jullie zijn allemaal trouwe fans en het zou zo leuk zijn als een aantal van jullie een plekje in deze special gaan krijgen!

Heb jij een bijzondere, blije of hilarische herinnering bij een liedje van Marco? Denk je bij dat ene liedje terug aan een grote liefde, je trouwdag of die ene fijne vakantie? Zou je het leuk vinden om met jouw verhaal in deze bijlage te staan en door een fotograaf van de Telegraaf op de foto gezet te worden? Mail jouw verhaal dan naar NederlandfeliciteertBorsato@telegraaf.nl ! Komende zaterdag zal deze oproep landelijk gedaan worden maar de Telegraaf wil graag de trouwste fans bereiken en vroegen ons jullie vast te benaderen. Tof hè!

Let er wel op dat je niet te lang wacht met mailen want de bijlage zal niet alleen zaterdag 28 maart al verschijnen in de tussentijd moeten ook nog de fans geselecteerd worden en op de foto gezet worden!

Het zou te gek zijn als jullie massaal meedoen!

Groetjes,
namens Team Tifosi
Esther
Onze windlichten en meer...
Nog maar een aantal weken dan is er eindelijk de fanclubdag. De dag waar de fans al maanden reikhalzend naar uitkijken. In een eerder logje lieten we de mooie windlichten al zien die we in zeer beperkte oplage hebben besteld als merchandise. Maar wat vinden jullie van deze zwarte zonnebril? 
Wie wil er nou niet zijn ogen beschermen met deze stoere, lichtgewicht zonnebril? Deze retro zonnebril, met glazen in de categorie 3, UV400, zal te winnen én te koop zijn op de fanclubdag!
 
Omdat we de grote windlichten in beperkte oplage besteld hebben en we de vraag al kregen of ze deze windlichten op voorhand al konden reserveren hebben we besloten om voor dit windlicht een uitzondering te maken. 
Wil jij verzekerd zijn van een ‘Samen Voor Altijd’ windlicht dan kun je deze dus tot en met 30 maart reserveren.
 
Het windlicht is 25 cm groot en heeft een diameter van 15 cm.
De prijs voor leden bedraagt € 20,00 en voor niet-leden komt de prijs op € 22,50
 
Stuur ons een mailtje met als titel Reserveren windlicht en geef aan welk windlicht je graag hebben wilt (mat of transparant), maar beiden kan natuurlijk ook! Vergeet je naam niet door te geven en of je lid van de fanclub bent of niet. Wij zullen je vervolgens terug mailen met de verdere info!
 
LET OP: Wanneer je reserveert moet je het windlicht op voorhand betalen. Wanneer je betaald hebt kun je je gereserveerde windlicht(en) op de fanclubdag (of Bingo) af halen. Helaas kunnen we ze niet gaan verzenden!
 
Denk je: "Ja, het is allemaal wel prachtig, maar dan loop ik de hele dag met zo’n groot breekbaar windlicht rond!" dan kunnen we je vertellen dat we ook daar aan hebben gedacht.

Dit jaar hebben we namelijk voor het eerst een shopservice waar je al je aankopen veilig en gratis kan laten opbergen en aan het einde van de dag weer kunt ophalen. Dat noemen we nog eens service!


Groetjes,

ook namens mijn collega's
Bianca


 
O'G3NE's Cold!
O'G3NE's eerste Gouden Plaat hangt nog maar net aan de muur en de dames brengen hun tweede singel uit, genaamd; 'Cold'.

Ook deze keer is Marco de producer en Ton Dijkman mede muziekproducer van deze plaat. Dat klinkt al supergoed, zonder dat je een noot hebt gehoord :-)

De mannen zijn samen de studio ingedoken met Rick Vol,
de vader van Lisa, Amy en Shelley. Rick heeft het nieuwe fantastische nummer 'Cold' net als het magische 'Magic' geschreven, dus de lat ligt qua verwachtingen wel erg hoog.

        

Bijzonder is het om te vermelden dat hij vanaf nu 'fulltime professioneel componist' is en deze week een prachtig samenwerkingsconctract heeft mogen tekenen met BMG Talpa Music!! Superfijn zo'n vertrouwen en waardering.


RTL Boulevard mocht al een kijkje nemen in de studio tijdens het maken van de singel waarvan hier een leuk filmpje met O'G3NE én een enthousiaste Marco.


'Cold' zal vanaf vandaag te verkrijgen zijn via dit linkje en we zijn benieuwd hoevaak hij over de spreekwoordelijke toonbank gaat.

Laten jullie horen wat jullie ervan vinden?


Groetjes, ook namens mijn Tifosi collega's,
Lunarda 
"Juist al die dingen doen
Die bijna niemand anders mag"