Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Zeer geslaagde workshop!
De workshop die we vorig jaar organiseerden was zo'n enorm succes dat we er toen al gelijk over uit waren dat we dit nog eens wilden gaan doen. Toen Paula met het superleuke idee kwam om een explosieboekje te maken en die bovendien ook wel wilde begeleiden waren we dan ook meteen enthousiast! Wij zorgden voor de locatie, voor de merchandise, regelden een lekkere lunch en deden een oproep wie er mee wilde doen aan deze workshop. Het blijft altijd spannend of er wel animo voor is, maar gelukkig stroomden de aanmeldingen al snel binnen en konden we gaan aftellen.Afgelopen zondag 23 maart was het dan zover. Om half 10 stonden wij al bij de opslag om alle spulletjes op te halen en toen we rond 10 uur aankwamen bij het Lido stonden Paula en haar vrijwilligers ons al op te wachten en hielpen ons mee de spullen naar boven te sjouwen. Door deze extra hulp stond alles in een rap tempo boven, zo fijn en lief! Paula ging met haar meiden de tafels klaar zetten en de spullen verdelen en wij richtten de merchandise kraam in.

Leuke nieuwe spulletjes zoals een lippenbalsem en een strandbal, voordeelpakketjes, fleecedekentjes, snoeppotten maar ook kon je bijvoorbeeld nu een tas of armband voor een heel laag prijsje kopen. Een exclusief voordeeltje dus voor de workshoppers! De workshoppers druppelden binnen en toen iedereen een plekje had gevonden heette Nathalie iedereen welkom en vertelde hoe de dag eruit zou komen te zien. We begonnen met een lunch en een drankje en tussendoor werd er bijgekletst of kennis gemaakt met andere fans.

Degene die klaar waren kwamen al snel een kijkje nemen in de kraam met merchandise. Wat heerlijk om de mensen zo enthousiast te zien en gewoon weer zien terug komen om toch dat ene unieke item te kopen. Na de lunch nam Paula het woord en stelde haar vrijwilligers voor die haar begeleidde met de workshop. Deze vrijwilligers waren allemaal al een keer bij Paula geweest voor instructies en uitleg en wisten dus precies wat de bedoeling was. Elke tafel kreeg zijn eigen begeleider die de workshoppers dus ook uitstekend konden helpen.

Toen was het tijd om te beginnen en was het ineens behoorlijk stil. Heel geconcentreerd luisterde iedereen naar de aanwijzingen van de begeleiders. Leuk ook om te zien dat de één gelijk enthousiast begint en een ander nog twijfelt of ze het wel kan. Maar na een korte tijd was iedereen vol overgave bezig. Nu het eerste spannende eraf was werd er ook volop gekletst terwijl de muziek van Marco door de ruimte knalde.Maar opeens werd het heel onrustig… Geroezemoes, gedraai op de stoelen, gefluister en steelse blikken. De oorzaak was al snel zichtbaar: Marco was spontaan binnengekomen samen met zijn dochter Jada. Marco wilde met eigen ogen zien hoe gezellig het was en had Jada gezellig meegenomen. Hij nam uitgebreid de tijd en ging elke tafel langs om de explosieboekjes te bewonderen, op de foto te gaan of om iets te signeren. Ook kwam hij nog even gezellig shoppen in de merchandise kraam. Daar signeerde hij ook nog onze unieke abri`s en zo konden de workshoppers ook deze toch al bijzondere posters ook nog eens met handtekening kopen! Nadat iedere workshopper zijn momentje had gehad nam Marco weer afscheid.

De workshoppers waren voor Marco kwam, net met het vouwen begonnen en de vrijwilligers hadden hun handen vol aan de workshoppers die hun velletjes papier alle kanten op gevouwd hadden in alle consternatie, haha! Vervolgens werd de laatste hand  gelegd aan de explosieboekjes. En wat een mooie creaties kwamen er tevoorschijn! Iedereen heeft een zelfde explosieboekje gemaakt maar door de eigen foto`s en zelfgekozen papieren en kleuren heeft iedereen toch zijn eigen unieke en persoonlijke boekje. Er werd nog een groepsfoto gemaakt en toen was het toch echt afgelopen.

Nathalie bedankte iedereen voor de gezellige middag en vertelde dat iedereen nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis mocht nemen. Wat een geweldig succes deze middag en wat een heerlijke kers op de taart dat ook Marco langskwam!


Groetjes ook namens mijn collega`s,


DianaBen je met Marco op de foto geweest of benieuwd naar de sfeerimpressie?
Je ziet de foto's van Eric hier!


Terugblikken op deze leuke dag of zien wat je gemist hebt?
Geniet van onderstaand filmpje!Win kaarten voor Duizend Spiegels!
Jullie kunnen je waarschijnlijk allemaal nog de spectaculaire opening herinneren van de Ziggo Dome! Marco maakte er een waar spektakel van!!Vele grote artiesten gingen hem na, maar we zijn er maar wat trots op dat onze eigen Borsato met band de eerste schreden op het podium zette en het dak uiteraard eraf blies met jullie als enthousiast publiek.
Met de tour 'Duizend Spiegels' keert Marco daar terug, als eerste met vier concerten!!

Nu heeft 100%.nl , de zender waar jullie vast op afstemmen deze week,  een super leuke actie bedacht.
Ze geven kaarten weg voor het slotconcert 6 juni in de Ziggo Dome.
Vanaf vandaag kun je meedoen middels een sms te sturen met MARCO naar 2060 (0,40 per bericht ).
Ook op de site van 100%.nl kun je meedingen, alsmede via Facebook, waar ook je nog extra kaarten kunt winnen.


Zo´n kans laat je toch niet liggen!? En stel dat je niet kunt gaan (wat hartstikke jammer is natuurlijk) dan kun je er misschien wel een andere fan blij mee maken.
Wij doen in ieder geval mee! 

Groetjes, ook namens mijn collega's, 
Lunarda
Leuke actie Ziggo!
Nog maar een paar weekjes en dan start Marco met zijn Duizend Spiegels tour, en wat hebben we er een zin in! Het is al maanden geleden dat de kaartverkoop startte en destijds waren deze kaarten al binnen 9 minuten uitverkocht. Dat hadden we op geen enkele manier zien aankomen maar wat waren we blij! Inmiddels treedt Marco in iedere provincie een keer op, en drie keer in Antwerpen plus vier keer de Ziggo Dome. Uiteraard hoort ook Curaçao in dit rijtje thuis.

Deze tour wordt uitgevoerd met een aantal partners. Als fan merk je daar, op de vaak bijbehorende leuke acties na, meestal niet zo heel veel van. Maar in het verleden had Marco natuurlijk samenwerkingsverbanden met bv T-Mobile, Univé, Samsung en Belcompany. Duizend Spiegels heeft als partner Telegraaf en Ziggo. De Telegraaf heeft inmiddels 5 reizen naar Curaçao weggegeven aan haar lezers, wat een geweldige prijs is om te winnen!

Afgelopen dagen was er een actie van Ziggo voor de klanten van Ziggo, namelijk twee kaarten halen, één betalen. Ook dat is een geweldige actie, het scheelt tenslotte een heleboel geld.
Er zijn echter een aantal fans die teleurgesteld zijn, omdat ze destijds geen kaarten hebben weten te bemachtigen of het volle bedrag hebben moeten betalen.

Zo gaat het natuurlijk vaak met aanbiedingen. Kortgeleden had Bol.com een actie waarbij het album Duizend Spiegels heel goedkoop was. Als fan heb jij dat album natuurlijk al lang in huis! Ziggo heeft een aantal stoelen gerserveerd in de Ziggo Dome, maar had ook voor de shows in de regio heel beperkt kaarten. Als aardigheidje naar hun klanten toe. Deze kaarten waren binnen enkele minuten natuurlijk volledige uitverkocht. Maar eerlijk is eerlijk, als je erbij zat, heb je voor een schappelijk prijsje wel hele mooie kaarten te pakken! Dank je wel, Ziggo!

Maar zo zijn er nog steeds acties om kaarten te winnen voor de tour. Een aantal regionale bedrijven hebben acties, maar ook via ‘Show Vandaag’ en 100% NL kun je nog kans maken op kaarten. Voor de winactie van 'Show Vandaag' klik hier, en voor 100% NL klik hier!

Los van de actie van Ziggo is het natuurlijk niet leuk wanneer je niet direct de kaarten kunt bemachtigen die je eigenlijk het liefste wil. Voor de Ziggo Dome zijn nog enkele tickets berschikbaar. Hoewel het voor sommigen wat verder reizen is denken wij dat je uiteindelijk wel heel blij zult zijn met de kaarten voor de Ziggo Dome. Qua inhoud zullen de shows in de Ziggo Dome groter van opzet en anders zijn dan de shows in het land. Er zullen in de Ziggo Dome bijvoorbeeld diverse gasten zijn die er in de regio niet zullen zijn. Zo heeft Marco al verteld dat hij Jada mee zal nemen naar de Ziggo Dome. Ook Julia van der Toorn, Trijntje Oosterhuis en nog een aantal verrassingen zullen hun opwachting maken tijdens de shows in de Ziggo Dome. Hoe dan ook, het gaat genieten worden!

Jullie zullen zeker op en top genieten van een geweldige tour!

Groetjes,

Team Tifosi


Laatste plekjes Workshop!
Zondag 23 maart organiseren we een tweede workshop in Almere.
De voorbereidingen zijn in volle gang, en zijn er door de vrijwilligers onder leiding van Paula al enkele prachtige voorbeelden van de Explosieboekjes gemaakt.
Maar ook hebben wij van de fanclub onze creativiteit laten spreken en wat nieuwe merchandise gevonden
Uiteraard hebben we de 'oude' merchandise ook, en zullen we deze tegen leuke prijsjes verkopen!

Maar wat ook wel heel leuk is, is dat we gewoon nog wat extra plekjes hebben!
In deze log kun je alles lezen over de workshop, wat de kosten zijn en hoe je je kunt aanmelden.

Zoals we allemaal wel weten heeft Marco vanwege zijn gezondheid alles uit de agenda laten halen op de (voorbereidingen van de) tour na.
Mocht hij zich echter goed voelen, dan bestaat er een kansje dat hij even komt buurten! Hij vindt het in ieder geval heel erg leuk dat er weer een workshop is en is ontzettend benieuwd naar de resultaten.

Heb je zin in een leuke workshop, gezellig bijkletsen met de mede-fans, eigenlijk gewoon een hele leuke zondag middag hebben, geef je dan snel op en dan zien we jullie 23 maart!

Groetjes,

Team Tifosi

Weet je nog hoe het vorige keer was? Heel gezellig... kijk maar mee!

Prijsvraag!
Vandaag vertelde Marco in het SBS6-programma ‘Show Vandaag’ hoe het nu met hem gaat.
Heb je het gemist, wil je het terugkijken of wil je het gewoon nog een keer zien, wat wij ons heel goed kunnen voorstellen, dan kun je dat hier doen.
 
Show Vandaag’  geeft ook 2 x 2 kaarten weg voor het laatste concert op 6 juni in de Ziggo Dome. Het enige wat je daarvoor moet doen is even op de foto klikken en daar de ontzettend moeilijke vraag goed beantwoorden.
 

Ik zou zeggen waag een gokje, leuk toch?!

Groetjes, ook namens mijn fanclubcollega's,
Bianca

Bianca is jarig!
Vandaag is het feest want 'onze' Bianca is jarig!
Bianca steekt heel veel vrije tijd in de fanclub en wij zijn dan ook erg blij met haar als collega. Vandaag mag ze van ons haar tijd echter alleen besteden aan jarig zijn en daar van genieten!
Lieve Bianca, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We wensen je een mooie feestelijke dag toe met veel taart en cadeautjes!
 
Liefs van al je fanclubcollega`s


"Zijn jouw dagen zonder mij
Beter dan ons leven samen"