Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Kaarten voor de 3FM Awards!
Op donderdag 12 april vindt de uitreiking van de 3 FM awards plaats in de Gashouder in Amsterdam. De 3 FM awards zijn ieder jaar weer één groot feest waar te keur aan artiesten voorbij komt. Dit jaar treden onder andere Racoon, Caro Emerald, Gers Pardoel, Waylon en Trijntje Oosterhuis op. De presentatie is in handen van Eric Corton, Giel Beelen en Sander Lantinga. De show begint om 20.00 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden op Nederland 3, 3FM, 3FM.nl en 101TV.

En wat nu zo leuk is, wij mogen voor deze avond een aantal kaarten weggeven! Hoewel Marco niet zal komen zingen belooft het nog altijd een te gekke avond te worden! 

Wat moet je hiervoor doen? Het is een behoorlijke opgave, dus hou je vast:  vóór 4 april moet je een mailtje sturen naar info@borsato-fanclub.nl met hierin, en nu komt het, je naam!Uit de inzendingen trekken we een aantal winnaars die ieder twee kaarten krijgen toegestuurd naar het e-mail adres van waar uit de mail is gestuurd.

Ook Marco is genomineerd en wel in de categorie ?Beste zanger?. Je kunt nog altijd je stem uitbrengen! *klikkerdeklik* En als je dan toch aan het stemmen bent, denk je dan ook even aan Krystl?

Voor meer info over de uitreiking van de 3FM awards klik dan hier.  

Succes!


Groetjes,
Team Tifosi
Stemmen op de 3FM awards 2012
Vandaag zijn de genomineerden voor de 3FM awards 2012 bekend gemaakt op de radio.
Ook Marco is hiervoor genomineerd, en wel in de categorie ?Beste zanger?, samen met Alain Clark, Guus Meeuwis, Tim Knol en Waylon. 

Op 12 april vindt de uitreiking van de 3FM Awards plaats in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark. Het zou toch super zijn als Marco die prijs in de wacht sleept?
Door te stemmen kun je ook nog eens kaarten winnen voor deze show.


Eigenlijk is er gewoon geen reden te bedenken om niet te stemmen, toch? 

Klik op de foto om je stem uit te brengen:P.s. Mocht je nog twijfelen op wie je wilt gaan stemmen (wat we ons niet voor kunnen stellen), misschien dat onderstaande foto je helpt om je keuze te vergemakkelijkenGroetjes,
Team Tifosi
538 voor War Child
Als ambassadeur van War Child is Marco vrijdag 16 maart natuurlijk bij het eindfeest van de 538 voor War Child actie. Hij vertelt over de actie en waarom deze zo belangrijk is voor oorlogskinderen. Marco zal echter niet optreden. Per abuis is dit verkeerd vermeld op de site van 538.

Tijdens 538 voor War Child 2012 draait alles om talent. Iedereen heeft een talent en kan dat deze week inzetten voor oorlogskinderen. Marco heeft tijdens de aftrap van de actieweek in Maastricht een uur lang zijn talent voor fotografie laten zien. Voor 12 euro kon iedereen op de foto gezet worden, door Marco!Op het eindfeest in Groningen staat het podium in het teken van de talentenjacht. Zeven kersverse Nederlandse zangtalenten zingen een duet met een bekende Nederlandse artiest. Daarnaast treedt Racoon op. Het belooft een te gek feest te worden. Dus kom allemaal en stem op één van de nieuwe talenten, daarmee steun je ook het werk van War Child!

Uitslag Prijsvraag: Lunch met Marco!
Ook deze week is het weer tijd voor een leuk Weblog van de Week filmpje. Maar deze is wel héél bijzonder!

In de afgelopen Tifosi konden jullie allemaal meedoen aan een leuke prijsvraag. Je moest de zinnen die gegeven waren bij de juiste DVD van Marco zoeken. De prijs die je kon winnen was fantastisch leuk, want dit was.. een lunch met Marco!
En zeg nu zelf, welke fan droomt daar niet van??
lunch
We hebben heel veel goede inzendingen binnen gekregen en de computer heeft een winnaar gekozen. De gelukkige winnaar is namelijk Rachelle!

Toeval wil dat Rachelle deze week ook op Marco zijn lijstje stond voor een Weblog van de Week filmpje... dus kon hij haar dit nieuws persoonlijk mededelen. Hoe leuk is dat?Gefeliciteerd Rachelle!! We wensen je alvast veel voorpret ( ) en als het zover is een hele gezellige lunch met Marco
Mail even naar nathalie@borsato-fanclub.nl voor de details van jouw lunch!


Groetjes,

Team TifosiLeuke veranderingen!
Binnen de fanclub gaat het erg lekker. We zijn een fijn team, hebben veel inspiratie en motiveren elkaar waar nodig. We hebben onze werkzaamheden op een fijne manier verdeeld, ieder doet zijn ding en dat gaat goed. Maar als iemand nu op vakantie gaat of ziek wordt, en het werk van diegene verdeeld moet worden over de anderen, hebben we eigenlijk wel een probleem omdat we allemaal aan onze taks zitten wat betreft uren, energie en mogelijkheden. Zolang alles gaat zoals het gaat, redden we het. Maar binnenkort staan er weer leuke dingen op de planning en komt de Fanclubdag eraan.


Bij onze vorige meeting in Abcoude legde ik dit probleem voor aan het team. Ik zei dat we geen haast hadden, niet over één nacht ijs hoefden te gaan, maar of iedereen zijn ogen en oren open wilde houden voor een eventueel nieuwe fanclubmedewerker. Wie heeft er tijd, de kwaliteiten, de inzichten, wie past er als mens goed in ons team? Iedereen beloofde daar eens over na te denken en dan zouden we tzt wel beslissen of er iemand was die we allemaal geschikt achtten. Einde gesprek.

Alleen sloot toen Marco aan, hij was iets later, had nog een afspraak ervoor. Ik praatte hem snel bij, zei dat we hier over zouden nadenken. Daarop zei Marco: "Waarom nemen we Martine niet?" En begon toen uitgebreid te beargumenteren waarom dat een slimme zet zou zijn.


We keken elkaar aan en konden slechts een één nadeel noemen. Dat is dat Martine net moderator is geworden. Marco zei daarop dat het vermoedelijk binnen de Moderators met vier ook goed zou gaan, maar we anders een alternatief binnen die groep konden zoeken.

We hebben Martine benaderd en een voorstel gedaan. Martine gaat stage lopen bij de fanclub, proeven, proberen, kijken, meedraaien. Op die manier kan ze zien wat de werkzaamheden inhouden, hoeveel tijd het kost  en of ze het leuk vindt. Na deze stage besluiten we dan of Martine definitief aan het Fanclubteam wordt toegevoegd. Dit hangt niet alleen van ons af, ook van Martine natuurlijk! 

Zaterdag zijn we bij elkaar gekomen met de fanclub, hebben we gebrainstormd en onze verwachtingen naar elkaar uitgesproken. We zijn alle zes erg enthousiast! Ook met de moderators is inmiddels overlegd. Voorlopig blijft Martine modder eten moderaten maar ook zij denken dat het met vier goed te doen is. Ook dat gaan we de komende periode gewoon lekker proberen.Welkom bij ons team Martine!

Marco in N.U. Magazine
Utrecht heeft een nieuwe buurtglossy uitgebracht voor de wijken Vleuten, de Meern en de Leidsche Rijn.
Dat is niet alleen leuk voor de bewoners van deze wijken maar ook voor ons! Want in de laatste oplage staat namelijk een heel leuk interview met Marco.

Het interview is voorafgaand aan het optreden van Marco op 13 februari in de Vredenburg in Utrecht afgelegd door Fleur van de Velde, de dochter van regisseur Jean van de Velde, een goede vriend van Marco (hij heeft o.a. de film Wit Licht geregisseerd, je weet wel, die film met die héle leuke hoofdrolspeler  ).
Marco vond het hartstikke leuk om dit interview met haar te doen en het feit dat Fleur zwanger is maakte het voor hem extra speciaal. Tijdens het optreden later deze avond droeg Marco het liedje ?Dochters? nog speciaal op aan Jean en Fleur.

Zijn jullie benieuwd naar het interview? Je kunt het online bekijken  door op onderstaand plaatje te klikken:Mocht je nog eens in de buurt zijn, N.U. Magazine ligt ook verspreid bij bakkers, kappers, sportscholen, restaurantjes en op nog veel meer plekken in bovengenoemde wijken in Utrecht.

Groetjes,
Team Tifosi
"Je bent er wel en je bent er niet
Zoveel dingen waar je iets in ziet"