Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Bianca is jarig!

Hoera, vandaag is Bianca jarig en viert ze dus feest!

Bianca heeft net als iedereen in het team twee handen en dus tien vingers, maar toch lijkt ze op een duizendpoot.......

Ze neemt haar taken serieus en neemt onder andere de mail, prijsvragen, tifosi en gedeeltelijk de nieuwsbrief voor haar rekening. Dat is nog niet alles, ze is inzetbaar voor alle klussen, staat haar mannetje en dat is niet verwonderlijk omdat ze met regelmaat de kapitein is op het schip in haar gezin.

                           

Ze is een gewaardeerde, lieve, hardwerkende, humoristische en warme collega met leuke ideeën, inspirerend en gelukkig mogen we al geruime tijd van haar expertise gebruik maken!

We wensen haar dan ook een hele fijne dag toe. Van harte gefeliciteerd lieve Bianca!


Veel liefs van Esther, Diana, Kimberley, Eric, Tamara, Martine, Lunarda en Nathalie
 
Verhuizen?
Verhuizen is een enorme klus, buiten dozen inpakken in je oude huis én weer uitpakken op je nieuwe plek, horen het geven van adreswijzigingen aan alle mensen die belangrijk voor je zijn ook tot de taken die niet vergeten mogen worden. Daar hoort Tifosi di Marco Borsato dus ook bij:-)

Heel regelmatig ontvangen we mail van mensen die een Tifosi of ledenpas niet hebben ontvangen maar ook vaak opmerkingen over nieuwsbrieven die niet langer binnenkomen. Als we in onze ledenadministratie kijken blijkt dan vaak dat een adreswijziging niet is doorgegeven maar ook het veranderen van e-mailadressen niet. Zo jammer!

Wist je dat je als logger zelf in het beheer van je weblogje deze gegevens kunt aanpassen? Die gegevens komen dan automatisch in onze ledenadministratie. Heb je een weblogje, controleer dan eens of je telefoonnummer, mail en huisadres nog goed staan! Dat kan ook als je geen fanatieke logger bent, maar wel een weblog geregistreerd hebt staan.

Een Tifosi opnieuw verzenden kost serieus geld en dat is natuurlijk, buiten het missen van heel veel leuke dingen voor jullie, hartstikke zonde! Ga je verhuizen of heb je een nieuw e-mailadres, wijzig dit dan in het beheer van je weblogje of mail naar lidmaatschap@borsato-fanclub.nl

Bedankt voor jullie medewerking!

Groetjes, ook namens mijn collega's,

Lunarda
Opnieuw een oproep!
Een poosje geleden hebben we een oproep gedaan om jullie bijzondere items met ons te delen, zie hier!
Deze bijzondere items willen we op de fanclubdag graag tentoonstellen.
Helaas is er met het e-mail adres wat in deze log staat vermeld iets niet goed gegaan waardoor, zoals we dat hebben begrepen, er een aantal mails niet bij ons zijn binnen gekomen.
Heb je dus wat ingestuurd maar van ons geen bevestigingsmail terug gehad zou je ons dan opnieuw willen mailen maar dan naar ons standaard mail adres: info@borsato-fanclub.nl
 
Heb je nog niks ingestuurd maar heb je nog wel items waarvan je denkt dat dit heel erg geschikt kan zijn voor ons museum dan kun je dit uiteraard nog steeds insturen.
Wij zullen dit dan gaan inventariseren en uiterlijk 1 april hoor je dan van ons of we gebruik willen maken van je items en hoe we dat gaan verzamelen!

En zoals je in deze log kunt lezen kun je ook je favoriete song insturen, en heb je die na 21 februari aan ons verstuurd is deze helaas ook niet aangekomen en mag je het opnieuw insturen naar info@borsato-fanclub.nl

Groetjes,
Team Tifosi
Wil je ons helpen?
'Het Beste Wat Ik Ooit Had' is een heerlijk nummer van de Duizend Spiegels cd waar een ontzettend leuke lyrics video bij gemaakt is. In de clip zie je mensen regeltjes van de tekst omhoog houden. Doordat het zulke verschillende mensen zijn op heel veel verschillende locaties, heeft dit een ontzettend leuk effect! En nu lijkt het ons heel erg leuk om dit na te maken, maar dan wel met jullie!

Heb je een webcam/fototoestel/mobiel met camerafunctie en lijkt het je leuk om ook een aantal regeltjes vast te houden en te filmen voor dit clipje?
Mail dan naar info@borsato-fanclub.nl ovv Ik doe mee! Van ons krijg je dan via de mail enkele regeltjes die je mag filmen. Je kunt er voor kiezen om alleen jezelf te filmen maar het mag ook met vrienden natuurlijk of gezellig met je gezin. Jong en oud, iedereen mag meedoen! Hoe meer variatie, hoe leuker!
Let wel op dat je de songtekst duidelijk ergens opgeschreven hebt. Dat kan op een papiertje, maar ook ook met stift op je been, op een schoolbord, op een ballon, op een papieren hoedje... Alles kan, zolang je het maar kan lezen!
 

In het filmpje kun je zien dat sommige stukjes tekst heel letterlijk genomen worden. Zo zie je bijvoorbeeld bij "Je liefde greep me bij de haren" dat een meisje aan haar haren wordt getrokken.
Ook naar zulke stukjes zijn we op zoek! Ook zijn er stukjes waarin Marco niet zingt maar waar natuurlijk wel beeldmateriaal moet komen. Dus ook stukjes waar in gedanst wordt zijn heel welkom.
Het lijkt ons leuk als het in veel verschillende omgevingen gefilmd wordt dus ga ook eens naar buiten, naar een school of op je werk. Hoe origineler en leuker het is, hoe groter de kans is dat jij in het filmpje te zien bent! 

Let alleen wel op als je gaat filmen dat je je camera/mobiel/webcam in een liggende positie houdt. Anders is het filmpje er namelijk niet in te monteren. Houd dus je telefoon NIET rechtop.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en klimmen jullie massaal in de mail om jullie om te geven. Want dat is de enige manier waarop het een fantastisch filmpje gaat worden. Ter inspiratie kan je het clipje hier nog eens bekijken. Groetjes,

ook namens mijn collega's,

Kimberley 
Esther is jarig!
Esther is al een flink aantal jaren medewerker van de fanclub en heeft dan ook veel ervaring waar we allemaal heerlijk gebruik van kunnen maken. Ze heeft al veel verschillende taken gedaan en nooit is haar iets teveel. Nee zeggen komt niet in haar woordenboek voor en altijd is zij bereidt om alles aan de kant te leggen om tijd te maken voor een klusje.
Maar vandaag mag ze maar 1 ding doen en dat is genieten van haar verjaardag! 


Lieve Esther gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van deze dag!

Veel liefs, Bianca, Kimberley, Nathalie, Martine, Eric, Tamara, Lunarda en Diana.
Jouw favoriete song...
Over iets meer dan twee maanden is de fanclubdag en wat kijken we daar met zijn allen naar uit! Er staan zulke leuke dingen te gebeuren, we zullen mensen gaan verrassen, in het zonnetje gaan zetten, jullie gaan natuurlijk heel veel Marco zien én horen! Zoals beloofd zal Marco samen met zijn bandje speciaal voor jullie met een heerlijk concert de fanclubdag afsluiten.

Maar… hoe bijzonder zou het zijn als Marco dat ene liedje zingt dat jij zo bijzonder vindt, waar je heel speciale herinneringen of een mooi verhaal bij hebt. Dat ene liedje dat bijvoorbeeld gespeeld werd toen je trouwde of die speciale song die je ineens jaren terugbrengt in de tijd naar die ene speciale gebeurtenis. 

Zodra Marco een tour bekendmaakt worden we overspoeld door vragen voor liedjes waar iemand iets bijzonders mee heeft. Voor elk concert dat Marco tijdens een tour geeft komen tientallen verzoekjes binnen. Een setlijst wordt voor een tour echter al gemaakt en die setlijst voor elk concert aanpassen gaat niet. Niet alleen omdat een liedje ook gerepeteerd moet worden maar ook omdat je natuurlijk een goede mix van up-tempo en luisterliedjes moet maken en die volgorde luistert heel nauw. Hoe graag Marco ook aan dit soort wensen tegemoet wil komen, met zo’n grote productie als een tour kan dat nu eenmaal niet. 

De fanclubdag wordt een bijzondere dag omdat Marco zijn 25-jarig jubileum als artiest zal vieren en Marco doet dat het allerliefst met jullie. Hij wil deze dag voor jullie nog een extra bijzonder tintje geven!

Op dit moment staat de setlijst voor de fanclubdag nog niet volledig vast. Marco wil heel graag weten welk liedje voor jou heel speciaal is en vooral waarom dat liedje zo speciaal voor je is. Welk gevoel krijg je erbij en welke herinnering kleeft er aan dit liedje? Waarom moet hij dit liedje op de fanclubdag beslist zingen?

Mail ons het liedje met jouw verhaal en motiveer ook waarom het zo bijzonder voor je is. Marco heeft toegezegd jullie wensen in overweging te nemen voor deze speciale editie van de fanclubdag!

Mail jouw liedje en jouw verhaal naar info@borsato-fanclub.nl en wie weet komt jouw favoriete song voorbij tijdens de fanclubdag!

Groetjes,
Team Tifosi
 
Nathalie is jarig!
            Waar is het feestje???

Vandaag hebben we een hele goede reden om blij te zijn want 'onze' Nathalie is jarig! Ze is geboren in de swingende jaren zestig, dus ze zal heus wel weten hoe je een feestje moet vieren.......

Ze mag 46 kaarsjes uitblazen die waarschijnlijk niet op een taart staan, maar op een broodje carpaccio.
Nathalie is eigenlijk 24/7 aan het werk voor Marco en voor zijn fans. Zonder Nathalie is er geen #TdMB. Maar buiten dat ze de leiding heeft over de fanclub is ze ook de rechter en linker hand van Marco. De werkzaamheden die zij verricht kun je onmogelijk in één log zetten, je zou zo maar een taak kunnen vergeten! Maar dat ze teksten kan schrijven als de beste, ze ook heel goed weet hoe je een geweldige fanclubdag in elkaar moet zetten, dat ze prachtige foto's kan maken tijdens een Meet en Greet en Marco geweldig kan assisteren bij TVOH moge duidelijk zijn!!! En dit is maar een kleine greep uit alle werkzaamheden die ze doet.
      

Buiten genoemde werklust en inzet is ze ook humoristisch, heeft ze de nodige zelfspot, is ze ontzettend lief en attent, heeft ze doorzettingsvermogen en is ze ontzettend sportief. (en ze vergeet nooit iets )

Ze is daarbij een voorbeeld voor ons hele clubje en we zijn dan ook blij dat we haar vandaag in het februari zonnetje mogen zetten.

Lieve Nathalie, van harte gefeliciteerd!

We wensen je veel gezondheid, geluk en liefdevolle warmte in je 46e levensjaar.
Trek je favoriete crocks aan en geniet van je happy birthday.

                                        


Veel liefs namens Esther, Diana, Bianca, Kimberley, Martine, Eric, Tamara en Lunarda
 
"Maar ik zie nog steeds de vormen van jouw lippen op mijn glas
En jouw lichaam staat nog steeds in het matras"