Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Nieuwe Medewerkers!
Sinds een paar weken alweer, is Lunarda onze nieuwe Helpende Handje. Lunarda springt bij met leuke ideetjes, het opzoeken van feitjes en wijst ons geregeld op een leuk nieuwtje.
Hier zijn we ontzettend blij mee en we maken dan ook gretig gebruik van haar handige handen!

Achter de schermen gebeurt natuurlijk altijd ontzettend veel en we merkten dat we ook nieuwe medewerkers konden gebruiken. Een verandering van je team inspireert vaak en motiveert tegelijkertijd. We hebben de koppen eens bij elkaar gestoken en mede op advies van Marco twee lieve, enthousiaste meiden benaderd met de vraag of ze ons team wilden komen versterken.

Vandaag zijn ze officieel hun proeftijd ingegaan. Werken voor de fanclub lijkt niet alleen leuk, is dat natuurlijk ook beslist, maar hoeveel werk het precies is merk je pas als je onderdeel van het team bent. In de komende maanden kunnen zij kijken of de werkzaamheden en verantwoordelijkheden die het medewerker zijn met zich meebrengt net zo leuk is als ze dachten en natuurlijk of het in hun leven past. Wij kunnen kijken of de hooggespannen verwachtingen waargemaakt worden en of ze de aanvulling zijn waar we op hoopten.
Maar ook kunnen zij en wij natuurlijk zien of er een klik is met het team.


Wij zijn in ieder geval erg enthousiast, en hopen dat jullie dat ook zijn!
Graag stellen we jullie voor: 
Welkom, we hopen op een leuke fijne samenwerking!

Team Tifosi
Win 2 tickets voor Curaçao!
Nog even en dan is het zover, dan start de Duizend Spiegels tour van Marco!
Zoals we misschien allemaal wel weten zal Marco op 3 mei ook in Curaçao gaan optreden. Een aantal fans heeft al laten weten er heen te gaan, hiervoor hebben we ook een speciale log gemaakt.
Helaas zit het er om verschillende redenen niet voor iedereen in, zo'n tripje naar de zon, maar nu is de Telegraaf in samenwerking met Corendon een Winactie begonnen.
Je kunt hiemee gewoon 2 toegangskaarten voor het concert incl. vliegreis en verblijf in het ‘Livingstone Jan Thiel resort’  winnen. Hoe gaaf zou dat zijn?!

Het enige wat je er voor hoeft te doen is je gegevens invullen via onderstaande link en wie weet zit jij van 27 of 28 april tot 4 of 5 mei 2014 heerlijk op Curaçao. Meedoen kan tot en met 27 februari 16:00 uur.

In totaal worden er 5 x 2 tickets weggegeven. De trekking vindt plaats op 28 februari. Binnen één dag nadat de uitslag bekend is wordt er per e-mail en telefoon contact opgenomen met de winnaar(s). Bij de reis zit inbegrepen: een retourticket naar Curaçao, verblijf in het hotel voor 7 nachten, logies, vervoer van en naar het concert, tickets voor het concert van Marco Borsato op Curaçao.
Twee winnaars (4 personen) gaan op 27 april 2014 voor 8 dagen (terug op 4 mei 2014), drie winnaars (6 personen) gaan op 28 april 2014 voor 8 dagen (terug op 5 mei 2014).  Ontbijt is inclusief.

Klik gauw op de foto, dan kom je terecht op de site waarop je je meteen kan inschrijven!


Wie wil deze prijs nou niet winnen? Ik wel in ieder geval

Groetjes, ook namens mijn fanclubcollega's, 
Bianca


Nieuwe workshop!
Goed nieuws! Na het overweldigende succes van vorig jaar, waarin we een canvasdoek beschilderden, gaan we dit jaar opnieuw een workshop houden in Almere.
Vorig jaar waren de resultaten zo mooi, was de sfeer zo goed en heeft iedereen zo genoten, dat we niets liever wilden dan opnieuw iets leuks doen met elkaar.Wat gaan we doen?

We gaan een EXPLOSIEBOEKJE maken! 

Een explosieboekje of -kaart is van karton en vouwt zich bij het openen uit. Dat geeft een leuk en speels effect. Door het op je eigen manier te beplakken, kleuren en versieren, krijg je een uniek werkstuk wat bijzonder persoonlijk is.

Een explosieboekje kun je maken met bijvoorbeeld foto's van je kinderen, je favoriete zanger of van een mooie vakantie. Ook kun je het een lieve vriendin cadeau doen, het als kraamcadeautje geven of na een bruiloft.

Ik kreeg een dergelijk boekje cadeau van Ellen, na het overlijden van Arno. Het was gevuld met lieve fotootjes van ons en ons gezin, gecombineerd met mooie kleuren en teksten. Ik was er ongelofelijk blij mee en koester het bij zijn spulletjes. Paula heeft twee prachtige Marco-voorbeelden gemaakt, die op de foto nooit zo mooi overkomen als ze in het echt zijn.


Juf Paula, die vorig jaar samen met Ellen de leiding had over de workshop, heeft weer een aantal vrijwilligers gevonden om deze workshop te begeleiden. Zij zal zorgen dat er voor iedereen voldoende materialen zijn, wij zelf zorgen natuurlijk weer voor mooie, bijzondere foto's van Marco waar je lekker mee aan de slag kunt.
Zelf kun je natuurlijk ook foto's meenemen. Een explosieboekje heeft meerdere zijdes waar je teksten en/of foto's op kwijt kunt, dus ik zou lekker veel mee nemen!

De workshop wordt je aangeboden inclusief een kopje koffie of thee, een lekkere lunch en buiten het feit dat je natuurlijk je eigen explosieboekje mee naar huis mag nemen krijgen alle deelnemers ook nog een leuk extraatje mee naar huis. 


De kosten voor deze volledig verzorgde workshop bedragen net als vorige keer €32,50 p.p. voor niet leden, voor leden van de fanclub kunnen we ditzelfde pakket aanbieden voor €27,50.

Wanneer: 23 maart 2014 te Almere
Tijden: van 12.00 uur tot circa 16.00 uur


Lijkt het jou leuk om ook zo’n mooi explosieboekje te maken en gezellig (bij) te kletsen met andere fans? Geef je dan nu op! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar workshop@borsato-fanclub.nl.Vermeld hierin duidelijk om welke naam/namen het gaat (max. 4 personen per mailadres). 
We verwachten dat er veel animo zal zijn voor deze dag en het aantal plaatsen is beperkt dus geef je snel op (uiterlijk vóór 1 maart). 

Na bevestiging van je aanmelding kun je het bedrag aan ons overmaken. Wij geven jullie hiervoor per e-mail de benodigde gegevens.  


We combineren deze workshop ook weer met een zogenaamde ‘garagesale’ van onze Borsato merchandise. Sjaaltjes, kettinkjes, armbandjes, fotolijsten etc. Alles gaat tegen spotprijzen weg! 
Genoeg redenen om op 23 maart naar Almere af te reizen toch? Wij hebben er in elk geval ontzettend veel zin in. Zien we jullie daar? 


Groetjes,

Team Tifosi

Hiep hiep hoera voor Esther!
Of ze ook geboren werd met die prachtige wilde bos krullen is een groot raadsel, maar dat ze vanaf dat ze kon lopen het probeerde iedereen naar de zin te maken, daar zijn we van overtuigd!
Esther is lief, slim, betrokken, creatief, enthousiast, mooi, zit vol energie en ideetjes en is nooit te beroerd om haar mouwen op te stropen en haar schouders er onder te zetten.
Ze werkt ongelofelijk hard, staat altijd voor iedereen klaar en ik ken eigenlijk niemand die zo onterecht af en toe onzeker is. Want Esther is gewoon een topvrouw, zowel als medewerker van de fanclub, als moeder en vriendin.

Wij zijn ontzettend blij en trots haar als collega te hebben, daarom bieden we belangeloos aan te helpen met het uitblazen van de kaarsjes vandaag. Niet dat het er zo ongelofelijk veel zijn, hihi, maar een klusje begint het zo langzamerhand wel te worden!

Lieve Esther, we wensen je een hele fijne, jarige dag toe, met taart, cadeautjes, kusjes en veel kaartjes, en hopen dat dit jaar een aantal van jouw mooie dromen uit zullen komen.
Dat onderstaande foto daar wellicht niet toe behoort nemen we wel even voor lief, het is gewoon een fijn plaatje Gefeliciteerd van ons allemaal!

Team Tifosi
100% NL award voor ‘Duizend Spiegels’!
De afgelopen weken hebben we kunnen stemmen op de 100% NL awards.  Marco was (mede door jullie stemmen!) in maar liefst twee categorieën genomineerd, namelijk voor ‘Artiest van het jaar’ en voor ‘Album van het jaar’.

Op woensdag 5 februari werden deze awards uitgereikt in Club Ziggo. Doordat Marco rustig aan moet doen en goed aan zijn gezondheid moet denken kon hij hierbij zelf helaas niet aanwezig zijn maar John Ewbank nam de honours waar. De uitreiking was ook live te volgen via RTL boulevard wat het natuurlijk extra spannend maakte op het moment dat de winnaars bekend werden gemaakt. Marco bleek met ‘Duizend Spiegels’ bijna de helft (!) van de stemmen te hebben gehad voor ‘Album van het jaar’ en was daarmee de winnaar van deze categorie! Het publiek bepaalt en dat maakt het natuurlijk extra leuk dat er zo massaal op ‘Duizend Spiegels’ is gestemd. Niels Geusebroek ging er vandoor met de award voor 'Nieuwkomer van het jaar', Nielson en Miss Montral sleepten met ‘Hoe’ de ‘Hit van het jaar’ binnen en Ilse de Lange mocht uiteindelijk de award voor ‘Artiest van het jaar’  mee naar huis nemen. Maar voor ons is Marco eigenlijk gewoon ieder jaar onze favoriete artiest natuurlijk :-) 

Iedereen hartstikke bedankt voor het uitbrengen van jullie stem! Marco is ontzettend blij met deze award.

Groetjes,
Team Tifosi
Nathalie is jarig!
Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de glo-ri-jaaa....

Vandaag is het feest, want de allerleukste fanclubvoorzitster, ‘onze’ Nathalie is jarig!
Ze is niet alleen de drijvende kracht achter de fanclub, ook Marco zou zich geen raad weten zonder haar. Nathalie is grappig, heel lief, kan toveren met woorden en daarbij is ze vandaag dus ook nog eens hartstikke jarig! Vijfenve… ehh twintig kaarsjes mag ze uitblazen op een ongetwijfeld verrukkelijke taart.


Lieve Nathalie, van harte gefeliciteerd! Maak er een fijne dag van  

Liefs van al je fanclubcollega’s!
"Steek de handen in elkaar, want dan staan we sterk
Nee, we kijken niet, we gaan aan het werk"