Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Tifosi IdeeŽnbus!

Jullie hebben hem misschien al wel zien staan op de Frontpage van Borsatoweblog: Onze prachtige Tifosi Ideeënbus! Of nouja, prachtig is misschien een groot woord.

Eigenlijk is het gewoon een kartonnen doos waar de Droom, Durf Doe en Deel kettinkjes van de laatste FCD in zijn geleverd, met een gat er in geknipt aan de bovenkant en een A4 er op geplakt waar we dan met zo’n zwarte stift ‘Doos vol Ideeën’ op hebben geschreven, maar het gaat om het idee. En daar hebben we meteen de essentie van het verhaal te pakken:

Het gaat ons namelijk inderdaad om het idee. Of eigenlijk vooral om jullie idee!

Grootste Talentenjacht Talent
3 FM Awards: Er kan weer gestemd worden!

Op donderdag 18 april worden de 3FM Awards weer uitgereikt.
Op basis van de input van het publiek maakt 3FM een longlist. Uit deze lijst worden uiteindelijk de genomineerden per categorie gekozen en dáárna mag er voor het echie gestemd worden!

Op 20 maart gaat (onder voorbehoud) de stempagina live. Met daarin per categorie vijf genomineerden. En dan is het publiek wederom aan zet.

Wat is nu de bedoeling? Dat we Marco op die longlist krijgen natuurlijk! Dat kan door op onderstaande afbeelding te klikken en de lijst in te vullen.Je hoeft niet alle velden in te vullen, je mag er zo veel invullen als je zelf wilt. Als je niet in elke categorie iemand weet is dat dus geen probleem. Marco zijn naam kun je invullen bij bijvoorbeeld ‘Beste zanger’ en ‘Beste artiest pop’. Je kunt het ook proberen bij 'Beste nieuwkomer' en 'Beste zangeres' maar daar trappen ze denk ik niet in bij 3FM

Vanaf 22 februari zijn er kaarten te koop voor dit evenement dat in de Gashouder in Amsterdam zal worden gehouden. Kaarten zijn €17.50 (excl. servicekosten) en kun je via deze website kopen.

Groetjes,
Team Tifosi
Valentijnsactie met Marco!
Heb jij al een hele tijd een geheime liefde en durf je het maar niet te zeggen? Of is jouw geliefde al enige tijd in je leven maar wil je nog eens extra laten weten hoe veel je van hem of haar houdt? Misschien ben je nog steeds alleen en vind je het de hoogste tijd voor een (nieuwe) liefde in je leven? Donderdag is het de dag van de liefde: Valentijnsdag. De dag waarop je waardering en liefde uitspreekt voor mensen die bijzonder voor je zijn, dit kan dus ook de liefde voor je moeder, zus of collega zijn. Misschien wordt het ook de dag waarop je eindelijk die eerste stap durft te zetten?Nu hebben wij een leuke actie bedacht speciaal voor alle webloggers!
Publiceer uiterlijk op 14 februari een logje met de titel ‘Mijn Valentijn’ waarin je bijvoorbeeld beschrijft wie jouw Valentijn is of hoe jouw Valentijnsdag er uit ziet. Marco zal deze dag over de logjes gaan surfen en wie weet ontvang jij een reactie van Marco op jouw Valentijnsweblog!

Veel liefs,
Team Tifosi
Wij zijn blij!
Misschien was het ook wel een beetje naïef van me, om te denken dat het tijdelijk zou zijn. De ervaring leert me immers dat dit niet de eerste keer is, maar toch kwam het ergens voor mij wel onverwachts toen ik er kort geleden achter kwam dat Bianca, onze extra helpende handjes voor tijdelijk, zich in no time volkomen onmisbaar had gemaakt.

Bianca was bedoeld om de klusjes waar we nu niet aan toe kwamen op te pakken. Daniëlle verstuurt momenteel alleen de verjaardagskaarten, haar andere taken hebben we onderling verdeeld. Zelf doe ik het ook erg rustig aan, aangezien ik wat problemen had met heel veel hooi en een akelig klein vorkje. Bianca kon dus mooi de gaatjes dichten die Daantje en ik veroorzaakten. 

Nou, dat was dus buiten Bianca gerekend. Die paar dingen die we haar vroegen, daar kon je geen dag mee vullen! Ze had nog veel meer tijd en ook ontzettend veel zin om haar handen uit de mouwen te steken. Aarzelend schoven we dus nog wat taken haar kant op...

We hebben ook het geluk dat ze momenteel geen vaste baan heeft en haar kinderen al wat groter worden. Bianca is een harde werker die graag veel maar ook snel dingen op- en aanpakt. Ook heeft ze naast veel tijd ook gewoon heel veel creativiteit, is ze betrokken en toont ze initiatief. Allemaal eigenschappen die we enorm goed kunnen gebruiken bij de fanclub!

Oppermoderator Ine wist daar natuurlijk al lang alles van. Als Moderator had Bianca zichzelf al lang en breed bewezen!. Dus hoewel het wel een beetje pijn deed toen ik Ine liet weten dat we Bianca niet meer terug wilden geven aan de Moderators, snapte Ine dat volkomen. De Moderators redden het met hun huidige samenstelling gelukkig heel goed. Sterker nog, door Bianca daar weg te halen verwacht ik hernieuwd initiatief en creativiteit van de andere Moderators!

Met Bianca hebben we inmiddels geproost op een officiele aanstelling. Met ingang van vorige week maandag is Bianca een echte fanclubmedewerker, eentje waar we ontzettend blij van worden! Er zullen binnen de fanclub de komende maanden waarschijnlijk nog meer veranderingen plaats vinden. Maar Bianca hebben we lekker binnen!Lieve Bianca, welkom bij de leukste fanclub van Nederland!

Heel veel liefs van je collegaatjes Daniëlle, Eric, Esther, Tamara en Martine,
van je slavendrijver van een bazin Nathalie 
en niet in de laatste plaats van de man waar het allemaal om draait, Marco!

Hoera voor Esther!
Een strakke blauwe lucht, een vers pak sneeuw en een heerlijk fris temperatuurtje, zo ziet de dag er vandaag uit! Tel daar een taart met een gezellige hoeveelheid kaarsjes erop bij op, een aantal smakkerds van de mensen die je lief hebt en een hoeveelheid zorgvuldig uitgezochte cadeautjes en je hebt een geweldige verjaardag!

Dat is in ieder geval wat we je wensen, lieve Esther!Vandaag is het jouw dag, maak er een gedenkwaardige van!
Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst van al je collegaatjes!

Team Tifosi
Marco op de radio voor Warchild!
                      
Zoals jullie allemaal wel weten is Marco ambassadeur van Warchild. Van 22 tot en met 29 maart trekken de 538 DJ’s met de mega studiotruck langs acht verschillende steden. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. Deze morgen heeft Edwin Evers van het radioprogramma 538 gebeld met Marco om te vragen wat, hoe en waarom deze actie zo belangrijk is. Marco vertelde tevens dat hij de komende maand nog naar Congo vertrekt als ambassadeur en vertelde hij over eerdere acties van bv. vorig jaar toen Monique en haar dochter Demi kilo’s chocolade paaseitjes verkochten. Dat was zo’n groot succes dat Demi dit in 2013 weer gaat doen en ze is al druk bezig met alle voorbereidingen. Ook Jadey is al een tijd bezig met haar 538warchild actie. Zij spaart lege flessen en haar actie loopt als een trein. Willen jullie beide acties volgen en misschien wel steunen neem dan eens een kijkje op hun weblogjes. HIER en HIER

Welke steden de DJ’s precies aandoen kun je HIER lezen.

Wil je dit radiofragment terug luisteren dan kan dat HIER.

Groetjes,

ook namens mijn collega's Esther, Martine, Tamara, Eric, Daniëlle en Nathalie,

Bianca
Onze Nathalie is jarig!
Vandaag is een echte feestdag, want onze Nathalie is weer een jaartje ouder geworden!
Hoera Hoera Hoera!Op de eerste dag van deze nieuwe maand mag zij 44 kaarsjes uitblazen. Vanaf nu kun je de cijfertjes een tijdje niet meer omdraaien hoor Nathalie!

We hopen natuurlijk dat al de wensen die je maakt zullen uitkomen.

Lieve Nathalie, gefeliciteerd en namens ons allemaal
wensen we je een onvergetelijke dag


Veel liefs van je
Tifosi-collega's
"Als het doek voor altijd sluiten zou
Het slotakkoord gespeeld"