Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Jij in de Tifosi?
Dat kan geregeld worden hoor!


Voor nummer 51 zijn we weer op zoek naar leuke, interessante, nieuwe en grappige artikeltjes voor en over Marco. We zijn goed op weg, mede dankzij ons altijd creatieve team #TdMB, Marco zelf en ere wie ere toekomt: Lunarda mailt ons geregeld de meest leuke ideetjes! Soms zijn ze al helemaal uitgewerkt en zeer bruikbaar en soms inspireren ze tot andere dingen. Dank je wel, lieve Luna!
Ben je ook zo'n creatieve geest, stuur ons gerust ook jouw ideeën! 

Voor Tifosi 51 zouden we ook jouw bijdrage graag weer willen ontvangen! We hebben een aantal items waarin ook jij heel mooi zou passen. 

* Speelgoed

Eén van je grootste hobbies is nu vermoedelijk Marco. Muziek luisteren, concerten bezoeken, een logje maken... Maar vroeger speelde je met ander speelgoed! Waar speelde je vroeger mee (één ding noemen) en wat voor spelletjes deed je ermee? Denk aan een poppenhuis, een garage, barbies, lego, een springtouw... Aan welk speelgoed heb je de mooiste herinneringen? Stuur twee foto's mee: 1 waar jij in je eentje op staat en 1 waar jouw speelgoed op staat. (Heb je die laatste niet meer, google dan, maar zoek op GROTE afbeeldingen).

* Goede Doel

Mede dankzij Marco behoort War Child tot de Goede Doelen met de meeste naamsbekendheid. Zet jij je ook wel eens in voor een goed doel? Welk doel steun jij en hoe doe je dat? Collecteer je, verkoop je dingetjes, laat je je sponsoren, houd je een spreekbeurt? We willen van je weten: - welk doel - welke manier - waarom dit doel en natuurlijk willen we een foto waar jij op staat!

* Zomaar een fan

Marco schittert op het podium, zijn fans staan in het publiek min of meer in de schaduw. Marco benadrukt hoe belangrijk zijn fans voor hem zijn, daarom halen we in elke Tifosi een fan uit de schaduw en zetten we hem of haar in de spotlights! Waarom ben je fan, hoe uit zich dat, sinds wanneer ben je dat, wat maakt het fan zijn bijzonder, aan welke ervaring kleven de mooiste herinneringen, wat zou je nog graag willen op het gebied van fan zijn? Laat het ons weten en vergeet niet enkele mooie foto's mee te sturen (van jou en/of jou samen met Marco).

* Sporten is gezond

Dat heb ik me laten vertellen tenminste haha... Marco sport een aantal keer per week met zijn personal coach Miguel. Hoewel Marco graag aan teamsporten zou doen, laat zijn agenda een sport op regelmatige basis helaas niet toe. Hij sport om zijn conditie op peil te houden, om zijn uithoudingsvermogen te vergroten, om zijn weerstand sterk te houden en om op gewicht te blijven. Welke sport doe jij? Doe je dit alleen of in groepsverband? Waarom kies je voor deze sport en hoe vaak doe je dit? We willen daar graag een foto bij waarop je in actie te zien bent! 

* In actie komen

Mail al je teksten en foto's naar: tifosi@borsato-fanclub.nl en wie weet staat jij binnenkort in het mooiste fanclubblad van Nederland!
Let op: je foto's moeten minimaal 1MB zijn. Trek ze dus niet van je logje af, ze zijn dan te klein en niet geschikt
voor drukwerk. Mail zoveel mogelijk de originele foto!


LET OP: Voor 5 maart moeten we je copy binnen hebben!We zijn reuze benieuwd naar jullie bijdragen!
Kom maar op met die mailtjes!

Groetjes,

Nathalie 

P.S. Hebben jullie die leuke nieuwe smileys al ontdekt?


Veilig loggen, hoe doe je dat eigenlijk?
Regelmatig ontvangen we vragen over de weblogjes en af en toe zitten hier meldingen van loggers die zichzelf googlen en direct op hun eigen weblogje terecht komen.
Een groot aantal van jullie vindt dit geen enkel probleem maar voor sommigen kan dit wel eens wat lastiger zijn omdat zij het niet altijd fijn vinden wanneer die ene buurvrouw of collega mee kan lezen met al je belevenissen.

Hieronder geef ik jullie dan ook graag wat tips om je wat minder zichtbaar te maken op het WWW waardoor je gewoon lekker door kunt gaan met loggen.

1) Start met je eigen profiel
In het beheer van je weblogje vind je in het linkermenu het blokje Diversen waaronder ook je profiel staat. In het eerste tabblad Profiel zie je weergave naam staan. Je kunt hier kiezen voor je volledige naam, je lognaam maar natuurlijk ook alleen je voornaam. Dit zijn openbare gegevens en wanneer je hier je volledige voor- en achternaam vermeldt betekent dit dat je via Google gemakkelijker vindbaar bent.

Het tabblad lidgegevens is rechtstreeks gekoppeld aan onze eigen ledenadministratie. Dit tabblad is er uitsluitend voor jouw gegevens en is niet vindbaar via Google. Hierin hoef je dus niets aan te passen tenzij je bijvoorbeeld verhuist, een ander telefoonnummer of emailadres hebt. Die gegevens kun je hierin aanpassen.2) Wat schrijf je in je logje?
In je logje kun je exact kwijt wat jij graag wilt vertellen, dat is tenslotte het leuke aan loggen. Bedenk je echter wel dat wanneer jij werkt bij de Hema in Vriezenveen en bijvoorbeeld schrijft over je hele vervelende filiaalmanager Jan Jansen van de Hema in Vriezenveen dat diezelfde filiaalmanager via Google ook op jouw logje uit kan komen. Dat wil je natuurlijk niet, toch? :p

Hetzelfde geldt voor het schrijven over medeloggers, vrienden, kennissen en familie. Wanneer je volledige namen gebruikt kunnen mensen gemakkelijk op je logje terecht komen. Vaak is dat geen enkel probleem, soms is dat wat minder fijn.
Ook het welbekende voorstellogje of de welkomsttekst links in je menu kun je eens onder de loep nemen. Begin je met: Hallo, ik ben Esther Dekker, ik woon in Lutjebroek, ben getrouwd met .... etc. Dan kun je ook via deze tekst gevonden worden.

3) Google jezelf eens!
Ik heb het laatst ook gedaan, mijzelf eens door Google gehaald. Buiten het feit dat het gewoon heel erg grappig kan zijn om eens te zien wat er boven water komt is het ook direct duidelijk hoe vindbaar je op het WWW bent. Naar aanleiding hiervan zou je actie kunnen ondernemen door de linkjes via Google eens na te lopen en bijvoorbeeld in je profiel op betreffende logjes je naam aan te passen.

4) Oh, oh, ik ben wel heel zichtbaar, wat nu?
Omdat loggen vooral heel erg leuk moet zijn en je eerder misschien niet hebt stilgestaan bij het zichtbaar zijn van al je ervaringen en verhalen kunnen we je weblognaam aanpassen. Misschien koos je in het verleden voor je volledige naam zoals www.estherdekker.borsatoweblog.nl en weerhoudt je dit nu van het loggen?
Zijn er misschien mensen die je al gevonden hebben en meelezen waarvan je dat eigenlijk niet zo nodig vindt of wil je toch eigenlijk een andere weblognaam dan de naam die je eerder koos?

A) Kijk allereerst even of de weblognaam die je dan zou willen gebruiken nog beschikbaar is.
B) Doorloop bovengenoemde stappen 1, 2 en 3
C) Controleer de emailalerts die er op je weblogje zijn, zit er een ongewenste meelezer bij, verwijder deze dan!
D) Mail mij! Via esther@borsato-fanclub.nl kun je mij via een mailtje je nieuwe weblognaam doorgeven en ik zorg ervoor dat je zo snel mogelijk kunt gaan loggen onder een andere weblognaam.

De emailalerts die mensen nu op je weblogje hebben verhuizen gewoon mee met je nieuwe weblognaam. Je Borsatoweblog-emailadres wordt natuurlijk wel aangepast naar je nieuwe weblognaam.

Wanneer je overal je achternaam weghaalt is het niet zo dat je via Google direct niet meer vindbaar bent. De databases van Google worden niet dagelijks volledig vernieuwd maar bewaren informatie gedurende maanden. Dit is iets waar wij uiteraard geen invloed op hebben maar waardoor je nog wel even zichtbaar zult blijven. Als je je achternaam overal verwijdert zul je waarschijnlijk binnen een aantal maanden niet meer zo snel vindbaar zijn. 
Wanneer je na het wijzigen van je weblognaam klikt op één van de gevonden zoekresultaten via Google kom je terecht op de hoofdpagina van Borsatoweblog en ga je niet meer rechtstreeks naar je betreffende logje!

Voor het loggen geldt wees je ervan bewust dat het wereld wijde web voor iedereen zichtbaar is, maar wees je er bovenal van bewust dat loggen vooral een heel leuke bezigheid is waar je heel veel plezier aan kunt beleven!

Groetjes, uiteraard ook namens mijn lieve collegaatjes 

Esther
"Oh je hoort bij mij en ik bij jou
Er is niemand die dat nu nog kan ontkennen"