Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Een heerlijke festivalzomer!
Nu is het buiten nog guur, regenachtig en koud, kruip je het liefst lekker warm bij de kachel en verlang je naar zomerse temperaturen. En misschien denk je dan wel weer even terug aan die heerlijke, warme festivalzomer van vorig jaar. Die zomer waar niet alleen Marco zo intens van heeft genoten, maar zijn fans ook! Wij werden zo blij van al die enthousiaste berichtjes en de vele foto’s en filmpjes op de diverse social media kanalen. Heerlijk om nog weer even naar terug te blikken. Want wat is er mooier dan met je voeten in het warme zand en een drankje in je hand samen met je vrienden de liefde voor muziek te delen? En dan helemaal de muziek van Marco, onze held!
 

Zo ben ik vorig jaar naar 'Strandfesitival Zand' geweest, dat dat een geweldig feestje was kan je lezen in dit verslag op onze log. Ben jij vorig jaar ook naar één of meerdere festivals geweest of ben jij door alle verhalen zo enthousiast geworden en wil jij het komende zomer niet missen? Wij zijn heel benieuwd naar jullie verhalen en hopen dan ook vele logjes online te zien schieten. Want hoe fijn is het dat we weer kunnen uitkijken naar een nieuwe, heerlijke festivalzomer. Ook komend jaar speelt Marco samen met zijn bandje bij diverse festivals in het land. Begin december werden de eerste vijf festivals bekend gemaakt en misschien heb jij al wel tickets voor één of meerdere van die festivals in de pocket. Maar wanneer je geen kaartjes hebt en je ook niet meer hebt gekeken, omdat je denkt dat het toch uitverkocht is, loont het de moeite om nog even te kijken. Er zijn namelijk nog voor enkele festivals kaarten beschikbaar. En we hebben ook heel leuk nieuws, want er is inmiddels ook weer een nieuw, bijzonder festival aan het eerdere lijstje toegevoegd. In juli zal Marco samen met zijn bandje afreizen naar het bourgondische en oergezellige Brabant om op vrijdag 7 juli de sterren van de hemel te gaan spelen op het tweedaagse festival Breda Live!. De kaarten voor dit festival zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 4 februari om 09.00 via www.bredalive.nl of  bij het VVV-kantoor in Breda.
Wil jij Marco toch graag onder de blote sterrenhemel horen zingen dan vind je op Marco’s website alle informatie over welke festivals er zijn, wanneer en waar ze plaatsvinden en met de bijbehorende linkjes om tickets te bestellen.

 

Om jullie alvast de zomerse festivalsfeer te laten proeven, willen we hieronder nog graag een filmpje van 'Live on The Beach' in Scheveningen met jullie delen. Bij dit evenement was Marco de hoofdact en sloot daarmee zijn festivalzomer, waarin hij maar liefst negen festivals bezocht, af.
Kijk jij net als wij ook zo uit naar die heerlijke zomer? Wij hebben er nu al zin in. Kom maar op met dat heerlijke zonnetje, muzikale feestjes en vakantiegevoel.

Liefs Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie, Yaiza


 
 
Diana is jarig!

Wat moet je nou over een jarige Diana zeggen zonder dat het direct lijkt op een liefdesverklaring, haha! Want dat Diana jarig is, maar ook nog eens intens lief, dat kan denk ik niemand betwisten! 

Diana ken ik al heel wat jaren en het kennen is in de loop der jaren uitgegroeid naar een echte vriendschap. Diana is altijd in voor een uitje, vindt het heerlijk om spontaan in een auto te springen, houdt enorm van lachen en gezelligheid, maar is ook altijd in voor een gekke actie. Wat extra mooi is aan Diana is dat ze altijd aan anderen denkt. Ook als het bij haar thuis niet zo lekker gaat vraagt ze altijd naar jou en hoe het met jou gaat. Niet uit beleefdheid, maar uit oprechte interesse. Die tijd neemt ze gewoon, ondanks dat ze enorm druk is met haar baan, haar gezin en het werken voor de fanclub. Diana doet heel veel alleen is lang niet altijd alles zichtbaar, maar de grootste taak die ze voor haar rekening neemt is toch wel de ledenadministratie en dat is me een klus hoor! Diana lijkt het gewoon allemaal even te doen en daarnaast ook nog eens voor vrienden en familie klaar te staan. Diana is altijd positief, ziet ook van minder leuke dingen toch de zonnige kant in en is gewoon een fantastisch mens! Eentje om van te houden en dat doe ik dan ook zeker. Dat het voor mijn collega’s van de fanclub net zo geldt, daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken!

Lieve Diaantje, gefeliciteerd met je verjaardag! wij hopen dat je een heerlijke dag hebt en in dat zonnetje gezet wordt dat je zo verdient.

Namens al je collega’s een dikke verjaardagszoen!
Esther

Heb jij de Tifosi al?
Waarschijnlijk keek je al reikhalzend uit naar de dag dat de Tifosi weer op de deurmat zou belanden en afgelopen weekend was het dan zover! Met een plof belandde bij de meeste van onze leden met een volledig lidmaatschap, de Tifosi op de deurmat of misschien griste je hem wel ongeduldig uit de handen van de nietsvermoedende postbode, haha. Deze nieuwe editie van ons 56 pagina’s tellende glossy magazine ziet er weer prachtig uit! Alleen die foto's op de cover en achterkant al, daar blijf je toch naar staren?! Ook deze keer staat er natuurlijk weer heel veel Marco in, maar ook komen er fans aan het woord. Zo neemt Rebecca ons mee terug naar dat heerlijke weekend in oktober, waarin de Borsato Bingo en de Fanclubdag plaatsvonden en vertelt Mariska Over ons enthousiast over haar fan zijn.
Daarnaast staan er nog meer leuke interviews en verhalen in. Zo mocht Lisanne Maasland Marco eens flink aan de tand voelen over allerlei onderwerpen in een uitgebreid interview en vertelt Sjors van der Panne ons hoe het met hem gaat sinds hij deelnam aan de vijfde editie van The Voice of Holland. Ook krijgen we van Esther Hart, Marco’s Vocal Coach, een kijkje in de keuken van haar beroep.
Natuurlijk staan ook al jullie felicitaties voor Marco’s vijftigste verjaardag er in en nog heel veel meer. Reden genoeg om even je agenda te blocken, een bordje niet storen op de deur te hangen en je met een vers bakje koffie of thee  je in je luie stoel te nestelen om te genieten van dit heerlijke leesvoer.

En wat ook heel belangrijk is, jullie gloednieuwe, super coole ledenpas zit er ook bij! Deze moet je vooral heel goed opbergen, want deze ledenpas heeft leuke voordelen. Zo is er de mogelijkheid op vertoon van je ledenpas eerder naar binnen te mogen bij concerten, maar ook is er elke drie maanden een leuke prijs te winnen met de eindcijfers van je lidmaatschapnummer die op je pas vermeld staat.
 
We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd of jullie de Tifosi al helemaal van voor naar achteren uitgeplozen hebben, of misschien alleen nog maar doorgebladerd, omdat je hem wilt bewaren voor een ander moment. We zouden het dan ook heel leuk vinden als jullie in een logje met ons willen delen wat jullie er van vonden en waar en op welk moment jullie je Tifosi het liefst lezen?
 
Op Social Media hebben we al heel veel leuke, enthousiaste reacties op deze Tifosi gelezen en hier worden wij heel erg blij van. Dank jullie wel voor het delen! Maar ook Marco stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken en postte een heel lief bericht op instagramGroetjes Hillie, ook namens mijn collega’s van Team Tifosi

 
 
Gefelicitaart!
Allereerst willen wij jullie natuurlijk allemaal een ontzettend mooi en vooral gezond 2017 wensen. Dat al jullie wensen uit mogen komen! We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van deze feestdagen met iedereen die je lief is.

Zoals jullie misschien wel weten hadden wij een weekje vrij maar stiekem kunnen wij natuurlijk helemaal niet zonder een weekje fanclub. We hebben dan ook in de vakantie de verjaardagslogjes aan Marco allemaal doorgelezen. En wat waren er veel die voor Marco een felicitatie logje hebben geschreven! Echt super leuk, de weblog ontplofte bijna op 21 december om 00.00 uur! Ook Marco heeft de logjes met heel veel plezier gelezen.

In ons logje van 23 november waarin wij de oproep deden om Marco te feliciteren, vermeldde wij jullie dat er voor de meest leuke, originele log een prijsje te winnen was.
De log die het er meest uitsprong was de Felicitatie log van Flupenfloor. Wil je haar super leuke logje terug lezen klik dan hier!
Wat heb je er een hoop werk van gemaakt en Marco moest echt keihard lachen om de soms hilarische foto's! Super leuk gedaan!

Petra van harte gefeliciteerd met je prijs en bij een winnaar hoort natuurlijk TAART! En weet je, die taart wordt morgen dan ook gewoon bij jou thuis bezorgd! Geniet van de overheerlijke taart, denk aan ons als je een hapje neemt, haha!

Iedereen die mee heeft gedaan, super bedankt namens ons allemaal en natuurlijk ook namens de jarige job zelf!


Liefs,

Imke en
Team Tifosi

 
Lunarda is JARIG!


Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of wij halen de slingers al weer uit de kast voor het volgende feestje. Vandaag is namelijk onze lieve, stralende, altijd goedgemutste collega Lunarda jarig.
Lunarda heeft zich binnen ons team door haar kwaliteiten echt onmisbaar gemaakt. Eén van haar taken binnen ons team is die van hoofd social media en die taak is haar op het lijf geschreven. Ze heeft een neus voor nieuwtjes en is een kei in het speuren naar belangrijke informatie om te delen. Daarnaast is ze heel creatief en bedenkt de leukste ideëen en vragen die we dan weer kunnen gebruiken voor de Tifosi of de prijsvragen in de vakanties.
We kunnen dan ook altijd een beroep op haar doen. Maar vandaag mag ze maar één ding doen en dat is alles even loslaten en heerlijk genieten van haar verjaardag.Lieve Lunarda, namens het hele team wensen we jou een heerlijke dag en een heel mooi, liefdevol nieuw levensjaar toe met je gezin.
 
Veel liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Marja, Martine, Nathalie en Yaiza


 
"Ik weet hoe mooi je bent
Maar jij weet het zelf nog niet"