Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
TVOH Finale
 
Na maanden van audities, battles, knock-outs en de liveshows zaten we nu klaar voor de grote Finale van TVOH!
Na afgelopen vrijdag, waarin Marco afscheid moest nemen van Melissa en Jared, was de maanzinning Maan nog in de strijd voor de finale!

De opening begon spectaculair met een optreden van alle vier de kandidaten Brace, Jenny, Dave en natuurlijk Maan met het nummer 'You're the Voice'. Ook deden er een aantal kandidaten mee van de vorige afleveringen.Na de optredens van Dave en Brace was dan eindelijk Maan aan de beurt. 
Maan zong het prachtige nummer ‘Halo’ en net als de vorige keer deed zij dit weer met een prachtige mooie warme stem. Maan komt altijd binnen! Zij krijgt dan ook terecht een staande ovatie van het publiek. Zelfs Martijn is er stil van. Maan ontroerd echt iedereen keer op keer!Voor Marco is het na vijf jaar tijd om afscheid te nemen van TVOH. We gaan hem zeker missen als coach van de TVOH, maar gelukkig blijft hij coach van de The Voice Kids waar we volgende week naar kunnen gaan kijken. Guus Meeuwis wordt Marco zijn opvolger en natuurlijk wensen wij Guus onwijs veel succes en veel plezier bij de TVOH. Pas wel een beetje op de stoel van Marco, want wie weet komt Marco nog eens terug op die stoel zitten!

Daarna komt het duet met Maan samen met haar coach Marco. Samen zingen zij het mooie nummer ‘Voorbij’. Hier pinkten wij een traantje weg op de bank, ook Sanne kreeg er tranen van. Wat zingt Maan toch geweldig goed en elke noot haalt ze gewoon! WAUW!Dan volgt de eerste afval ronde. Wat een stress hier in de huiskamer. Ik krijg er echt hartkloppingen van. Het zal toch niet zo zijn dat Maan als eerste afvalt?
Gelukkig niet, want Maan gaat samen met Brace en Dave door naar de laatste ronde waarin ze alle drie hun nieuwe single mogen laten horen!
Wat een super heerlijk swing nummer is de single van Maan een ‘Perfect World’, geschreven door niemand minder dan Dj Hardwell! Hier gaat het dak eraf, de stoelen aan de kant en wij springen mee! Dit nummer past precies bij de vrolijke jonge Maan.Voor Marco hebben ze een mooi filmpje gemaakt met daarin de mooiste hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar TVOH. Wat waren het mooie jaren met onwijs veel goede kandidaten van Marco! ‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’ klinkt hier in de woonkamer en we worden er allemaal stil van. Marco is zichtbaar ontdaan van dit mooie filmpje.

Hierna volgt er weer een afvalronde. Wat een spanning, we houden het niet meer! Het verlossende woord volgt gelukkig snel, want door naar de laatste ronde zijn Dave en natuurlijk onze Maan!

Wat een spanning, maar dan eindelijk om 22:55 uur volgt de uitslag.
MAAN is de nieuwe terechte winnares van de TVOH 2016!
Gefeliciteerd lieve Maan en Marco met deze super gave overwinning!!!Groetjes Imke,
ook namens al mijn lieve collega's

 
In een ander jasje deel 16
Vandaag, de laatste woensdag van januari, hebben wij weer een prachtig ‘jasje’ gevonden voor jullie.

Nu de finale van TVOH aankomende vrijdag is, hebben wij gekozen voor het mooie nummer ‘Als Alle Lichten Zijn Gedoofd’.

Jill Helena zong dit hele mooie nummer in de finale van het vierde seizoen van TVOH. Zij zat toen in het team van Ali B.
Helaas voor Jill viel zij als eerste af in de spannende finale! De winnares kwam natuurlijk uit het team van Marco! Dat was namelijk Julia van der Toorn!

Aankomende vrijdag, de grote finale van TVOH, zal voor Marco een extra spannende avond zijn. Het is de laatste keer dat hij coach is van TVOH en dat wil hij natuurlijk dolgraag spetterend afsluiten met een winnaar uit zijn team!
Wij wensen Marco en Maan dan ook onwijs veel succes!
Jullie stemmen toch wel mee?!

Wij komen al in de stemming voor de grote finale van TVOH met dit mooie nummer.Groetjes Imke,
en natuurlijk alle collega's van Team Tifosi

 
TVOH halve finale
De hele week keken we er al naar uit, de halve finale van The Voice Of Holland. Team Borsato was met Jared, Maan en Melissa nog helemaal compleet en onze verwachtingen waren dan ook hoog gespannen. 
Maan en Melissa mochten samen met de Amerikaanse ster Charlie Puth de show openen met het liedje 'Marvin Gaye'.Daarna mocht Jared als eerste het podium betreden en spetterde hij gewoonweg van de buis af met een mash up van 'Are You Gonna Go My Way' en 'Higher'. Wat maakt hij er elke keer toch weer een feestje van op het podium, je kan gewoon niet stil blijven zitten wanneer je hem hoort zingen en ziet dansen! 
Helaas leverde het niet voldoende stemmen op en belandde Jared in de dangerzone.Melissa verraste ons vervolgens met haar versie van 'Euphoria' van Loreen en dat deed ze op grandioze wijze! Het leverde haar prachtig commentaar op van de coaches en een plekje in de safezone.'Say My Name, Say My Name' zong Maan van Destiny's Child en dat deed ze op een manier zoals alleen Maan dat kan, zo vol bezieling. Na haar optreden stonden Jared, Jenny en Brace in de dangerzone, maar even later was dat ineens helemaal anders en stond tot onze grote verbazing heel Team Borsato in de dangerzone. Hoe kon dat nou? De spanning was helemaal te snijden toen het op het laatst tussen Jared en Maan ging. Helaas moesten we afscheid nemen van Jared.

Nog vol van de emoties bracht Maan meteen daarna op prachtige en ingetogen wijze het  lied 'I Don't Believe You' van Pink. Wij geloven jou wel, Maan! Ook Melissa mocht ons nog een keer overtuigen van haar talent. En dat deed ze vol overgave op indrukwekkende wijze met 'Always' van Bon Jovi. 
Helaas kwam ze wel in de dangerzone met Brace en Jenny.Maan was de eerste die te horen kreeg dat ze door mocht naar de finale, maar Melissa bleef uiteindelijk met Jenny als laatste over.
We zaten nagelbijtend op het puntje van onze stoel bij de einduitslag, maar helaas kwam ook voor Melissa de boodschap dat haar avontuur bij The Voice Of Holland voorbij is. 
Maar eens Team Borsato is altijd Team Borsato en we zullen hen dan ook na The Voice blijven volgen.

Na deze onvoorspelbare avond, kijken we vol spanning uit naar de finale volgende week. 
Kijken jullie dan ook weer en is Maan ook jouw favoriet en kan zij rekenen op jouw stem?Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi

 
Hoera! Diana is jarig!
Er is er één jarig, hoera, hoera. 
Dat kun je wel zien dat is zij! Als er iemand is die alles over jouw als lid van de fanclub weet is dat Diana wel. Ze weet feilloos de weg in de ledenadministratie en is behalve punctueel ook nog eens altijd enthousiast. Eigenlijk zou ieder bedrijf een Diana moeten hebben, maar wij houden haar mooi voor ons zelf
Een aanwinst voor de fanclub! En vandaag viert zij een feestje, want ze is 41 jaar geworden! 

Diana werd geboren op 21 januari 1975 en dat is vandaag precies 14.975 dagen geleden! Nog een leuk weetje over deze dag is dat het op 21 januari 1942 de koudste dag was met -16,6 graden! En de warmste 21 januari was in 1993 met 12,3 graden. 
Hoe koud het vandaag ook mag zijn, bij Diana in huis is het vast heerlijk warm en gezellig.  We wensen je een hele mooie en fijne dag toe met lieve mensen om je heen.
Gefeliciteerd lieve Diana!

Veel liefs,
Bianca, Corine, Eric, Esther, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie, Tamara en Yaiza
In een ander jasje Deel 15
Elke week weer zoeken we opnieuw naar een leuk ‘Jasje’ om met jullie te delen. En als jullie denken dat onze bron al opgedroogd is, dan hebben jullie het mis hoor! Gelukkig hebben we nog een mooie voorraad staan, waar we leuke, prachtige, indrukwekkende en swingende jasjes uit kunnen opdiepen. 

Voor deze week hebben we gekozen voor het liedje 'Speeltuin', wat deze keer door Laura van Kaam vertolkt wordt. 
In 2013 deed Laura van Kaam mee in The Voice Kids en koos zij voor team Borsato. In de spannende finale kwam zij uiteindelijk als winnares uit de bus en wat was Marco trots! Inmiddels timmert ze hard aan de weg en heeft ze zelfs al haar eigen album en een eigen tour en zet ze zich in voor War Child waar ze regelmatig voor optreedt.
Tijdens de opening van het nationale schoolontbijt in 2013, dat War Child als goed doel had gekozen, zong ze op indrukwekkende wijze het liedje ‘Speeltuin’ van Marco. Zo mooi en ingetogen vertolkt dat je er toch spontaan kippenvel van krijgt? 
We zijn heel benieuwd of het jullie net zo raakt als ons. 

Groetjes Hillie
ook namens mijn collega's van team Tifosi


 
Vijfde liveshow TVOH
Buiten was het maar nat en koud deze week, maar binnen was het heerlijk warm en gezellig. We zaten vrijdagavond klaar voor weer een spannende avond van TVOH.
Wie o wie zou er naar de halve finale gaan volgende week? We hoopten natuurlijk het hele team van Marco, want dat zou toch wel heel gaaf zijn!

De opening beloofde al veel goeds! Samen zongen zij 'With A Little Help From My Friends' in de versie van Joe Cocker. Dat klonk prachtig!

Deze week had  Marco Ilse de Lange uitgenodigd om te komen luisteren naar de kandidaten van Marco. Ilse had wel hele goeie tips voor Maan, Melissa en Jared!

Maan mocht als eerste haar optreden met het nummer ' New York New York' en 'Empire State Of Mind' doen en dat klonk zoals altijd Maanzinnig! Het is geen eenvoudig liedje met de tempowisselingen die erin zitten, maar Maan deed het geweldig en met een lekkere uithaal had ze de toon weer gezet voor deze avond!Daarna was het de beurt aan de achttien jarige Melissa. Melissa groeit met de week! Vol passie zong zij het nummer 'Black To Black' van Amy Winehouse. En wat deed Melissa dit fantastisch! Melissa bezorgde mij deze keer een traantje. Wat had zij het goed gedaan, echt prachtig en zij kreeg dan ook een terecht compliment van Marco dat het een genot is om naar haar te luisteren!Bij deze tussenstand stonden Maan en Melissa in de safe zone.

Hierna was het de beurt aan de altijd vrolijke Jared Grant.
Hij zong het nummer 'Can’t Feel My Face' met wel heel sexy danseressen naast hem. Marco maakte een diepe buiging voor Jared, want met zoveel bruisende energie flikt Jared het elke week om zo goed te zingen en te dansen! Marco houdt ervan en ik kan jullie zeggen, ik ook!De lijnen werden gesloten om de eerste halve finalisten bekend te maken! Wat een spanning! Gelukkig konden we snel een vreugdedansje doen, want terecht door naar de halve finale zijn:

Melissa en Maan!!!

Voor Jared was het nog even spannend! Hij mocht eerst nog het vrolijke nummer mee zingen van Matt Simons. Ik word zo blij van dat liedje!
Wat deden de overige kandidaten dat super goed! De spanning was daarom ook om te snijden, wie o wie mag zich aansluiten bij de andere halve finale finalisten. Op het puntje van de stoel zaten we, maar toen kwam het verlossende woord, ook Jared is door naar volgende week!!!!

Hoe gaaf is dit! Met heel team Borsato door naar de halve finale, dat betekent gewoon dat van de zes halve finalisten er drie van Marco zijn!
Hoe mooi kan TVOH zijn!

Volgende week vrijdag 23 januari dus de halve finale van TVOH met Melissa, Maan en Jared!
Dat belooft een spannende halve finale te worden!Groetjes Imke,
en natuurlijk al mijn collega's van Team Tifosi.


 
In een ander jasje Deel 14
Dat de tijd ontzettend hard gaat blijkt uit het feit dat het alweer woensdag 13 januari is!
Nog even en dan is het februari, de maand waarin we weer mogen gaan genieten van onze Marco in de Ziggo Dome!
Wat zal het weer een mooi feestje worden!

Om een beetje in de stemming te blijven hebben wij dit keer gekozen voor een lekker swingnummer waarbij je toch echt de volumeknop op hard moet zetten!
Het liedje waarbij je veel lawaai mag maken en keihard mee mag zingen (ik doe dat namelijk altijd).

Dit 'jasje' wordt gezongen door de acteur Frank Lammers. Frank had de rol van Judas in 'The Passion' in 2011 te Gouda.
Hij zingt vol passie 'Ik Leef Niet Meer Voor Jou'.
Elk jaar rond Pasen wordt 'The Passion' uitgezonden. Hiervoor worden er veelvuldig liedjes uit Marco's repertoire gekozen om het verhaal te vertellen. Dat vinden wij helemaal niet erg natuurlijk!

Komen jullie ook al in de stemming?Groetjes Imke
Ook namens mijn lieve collega's

 
Vierde live show TVOH
Eindelijk konden we gisteren, na drie weken afkicken, weer genieten van een heerlijk avondje TVOH.
De show begon met een spetterende opening door alle kandidaten samen met DJ Hardwell. De sfeer zat er meteen goed in en zo te zien had iedereen er weer ontzettend veel zin in!

Uit team Borsato mocht Jared Grant als eerste het podium betreden en wat deed hij dat fantastisch met  'A Song For You' van Donny Hattaway. Zoals altijd spetterde hij weer van de buis af en leverde zo wederom zijn visitekaartje af. In de instart zagen we dat Marco Jared uitnodigde om tijdens een Warchildmoment op de 'Internationale dag van de Vrede' te komen zingen. Jared was blij verrast door deze uitnoding. Maan bracht ons allen in vervoering met 'Let It Go' van James Bay. Dat niet alleen wij onder de indruk waren van haar prachtige optreden bleek wel uit het mooie commentaar van Ali B en wij zijn het helemaal met hem eens dat Maan een natuurtalent is!Melissa verraste ons met 'Nobody's Wife' van Anouk en wat deed ze dat spectaculair! Het is natuurlijk best spannend als de auteur en zangeres van het nummer voor je neus zit tijdens je optreden. Anouk vond het de beste cover van dit nummer ooit! Een mooier compliment kan je niet krijgen toch? Helaas stond Melissa bij de rankings wel steeds in de dangerzone.En dan komt de spannende einduitslag. Zowel Maan als Jared mochten meteen door, maar Melissa stond nog steeds in de dangerzone.
Gelukkig kwam niet veel later het verlossende bericht dat ook Melissa door is naar de vijfde liveshow en konden we weer opgelucht adem halen! Wat zijn we supertrots op team Borsato! 
Nu al weer zin in volgende week vrijdag! Zitten jullie dan ook weer voor de buis of misschien wel in de studio?

Groetjes Hillie,
ook namens mijn collega's van team Tifosi


Finalist 100% NL Awards
Wat zijn we blij en trots dat er in de afgelopen periode zo massaal op Marco gestemd is.
Gisteren werd namelijk bekend gemaakt dat Marco finalist is in de categorie ‘Zanger van het Jaar’ en dat niet alleen, ook in de categorie ‘Hit van het Jaar’ is Marco vertegenwoordigd, want in die categorie dingt het prachtige nummer 'Mooi' mee en het album ‘Evenwicht’  maakt kans op de titel ‘Album van het Jaar’. Marco is dus finalist in alle drie de categorieen waarin hij was genomineerd. Dat hij dit zelf heel bijzonder vindt liet hij gisteren weten op zijn website
 
Ook is bekend gemaakt dat Julia Zahra en Sharon Doorson finalist zijn in de categorie ‘Zangeres van het Jaar’. Sinds hun deelname aan The Voice Of Holland timmeren zij heel hard aan de weg en is het ontzettend leuk dat ze nu in de race zijn voor deze Award. 
 
Dit jaar was er met het ‘Muziekmoment van het Jaar’ ook een nieuwe categorie  toegevoegd en de winnaar van deze categorie werd afgelopen week bekend gemaakt. Ali B. kreeg namelijk deze Award uitgereikt in de uitzending van 'De Wereld Draait Door' op dinsdag  5 januari.

Wil jij graag dat Marco deze Awards ontvangt, breng dan je stem uit via de site van 100% NL. Stemmen kan tot 2 februari 2016.
Mocht je je stem uitbrengen, dan maak je ook nog eens kans om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de 100%.nl Awards.

Groetjes Team Tifosi

 
 
In een ander jasje deel 13
De feestdagen zijn al weer voorbij en we hebben het nieuwe jaar vast weer feestelijk ingeluid met oliebollen, appelflappen, champagne en vuurwerk. Het is weer woensdag, dus de hoogste tijd voor het eerste ’jasje’ in 2016. We gaan hier ook dit jaar nog graag even mee door, want we hebben nog zoveel leuke ‘jasjes’ om te delen.

Een programma dat ons regelmatig van leuke ‘jasjes’  voorziet is het programma ‘De Beste Zangers Van Nederland’, want in dit programma worden regelmatig liedjes van Marco gecoverd door andere bekende Nederlanders.
Zo ook in 2013 door Simone Kleinsma. Zij vertolkte een prachtige versie van ‘Wat Is Mijn Hart’ waar je acuut stil van wordt. Simone heeft een prachtige stem en is een zangeres die je kan laten voelen wat ze zingt en je daardoor niet onberoerd laat. Het was dan ook muisstil tijdens haar optreden en je kon zien dat iedereen onder de indruk van Simones prachtige stem was.  

Worden jullie hier ook zo stil van?

Groetjes, Hillie
Ook namens mijn collega's van team Tifosi


"We leven naar het moment
Dat jij hier bij ons zal zijn"