Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
High Tea
Een aantal maanden geleden kwam er een leuk uitje in mijn agenda te staan. Samen met mijn collega’s van #TdMB, de helpende handjes maar ook de moderators werden we door Nathalie voor een High Tea uitgenodig. De Fanclub, de helpende handjes en de moderators hebben allemaal zo hun eigen taken en verantwoordelijkheden, maar we hebben natuurlijk allemaal hetzelfde doel. Het leek haar leuk een keer met zijn alles iets gezelligs te ondernemen. Dat leek het ons allemaal ook! Gisteren was het dan zover en zouden we om 13.00 uur verzamelen bij ’t Jagershuys in Zeist.
 
Er stond een mooi gedekte tafel voor ons klaar en algauw waren we compleet, nou ja, niet helemaal want Diana moest helaas afzeggen. De reden hiervoor was erg dubbel, want haar man had een ongeluk gehad op zijn werk en gisteren mocht hij eindelijk weer naar huis, na een poosje in het ziekenhuis te hebben gelegen. Voor hun natuurlijk heel fijn, maar wij moesten het dus zonder Diana doen, heel jammer!
 
Opeens werd ik van achter vast gepakt en stond Marco achter me, dat was nog eens een hele leuke verrassing! Wij wisten geen van allen dat hij zich ook bij ons zou voegen. Het volume in het restaurant ging ineens wel heel hard omhoog want de overige bezoekers kregen natuurlijk al heel gauw in de gaten dat Marco Borsato er ook was.
Heel logisch, want tja zit je niets vermoedend op een zondag middag te genieten van je kopje thee met een vriendin of een hele familie en dan ineens zit Marco daar, zomaar!

We konden elkaar niet eens meer fatsoenlijk verstaan en we kregen een mooi rustig plekje bij de openhaard aangeboden waar we ongestoord konden genieten van de High Tea en Marco!

Onnodig om te zeggen dat het daar wel bloedheet was, en niet alleen door de openhaard...
 
Op een gegeven moment nam Marco het woord en wilde ons allen heel graag bedanken voor de inzet die we dag in dag uit voor hem tonen. Hele mooie en vooral lieve woorden!
Maar ook kregen we allemaal een prachtige Polaroid camera, wat een te gek cadeau, zo lief! Helemaal niet nodig natuurlijk want al het werk wat we voor hem en de fans verzetten doen we met liefde, want echt waar, dit is gewoon het allerleukste vrijwilligersbaantje dat er bestaat!
 
De tijd vloog voorbij en veel te snel was het voor Marco tijd om op te stappen, uiteraard nadat er de nodige foto’s gemaakt waren, met de camera van Nathalie en natuurlijk de Polaroid camera!
Nadat de laatste hapjes op waren was het voor ons ook tijd om op huis aan te gaan.
Ik denk dat we met zijn allen op een geslaagde High Tea kunnen terug kijken, ik vond het in ieder geval een hele gezellige middag.

Bedankt allemaal!

Groetjes Bianca,
 
En ook natuurlijk namens al mijn collega’s!
Bijzondere items gezocht!
Een toegangskaartje van een tour uit 1997, krantenknipsels na Marco zijn overwinning op de soundmixshow, oude affiches, merchandise, muntjes, posters en toegangskaartjes voor de fanclubdag. Een Marco fan kan in 25 jaar tijd een hoop verzamelen.  

Voor de fanclubdag zijn wij op zoek naar zulke bijzondere items rondom Marco!

Ook als je bijvoorbeeld vorig jaar op de FCD de winnaar was van het SIR shirt van Marco of in eerdere jaren een bijzondere Marco prijs hebt gewonnen zoals o.a. de Soundmixshow beker kun je ons daar heel blij mee maken!

We willen namelijk al deze bijzondere items tentoon gaan stellen in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte.

Uiteraard krijgen jullie deze items allemaal weer terug na afloop van de Fanclubdag ;-)

Denk jij dat je in het bezit bent van een of meer leuke, speciale of unieke items? Mail dan een foto hiervan naar info@borsato-fanclub.nl onder vermelding van 'Bijzondere Items'. Wie weet kunnen we jouw item(s) wel gebruiken!  
 
Groetjes,
Team Tifosi
Fabulous Forty!

Hoewel je eigenlijk van elke dag een feestje zou moeten maken viert Diana vandaag wel een extra speciaal feestje, zij is vandaag 40 geworden!

Natuurlijk is het haar helemaal niet aan te zien, is 40 tegenwoordig het nieuwe 30, en is 40 worden niet zomaar iets maar word je gewoon ‘fabulous forty’

En ‘fabulous’, dat is iets dat we Diana zeker kunnen noemen. Diana is niet alleen superlief en attent maar gooit met liefde alles aan de kant om voor de fanclub aan de slag te gaan. Fabulous is ze met onze ledenadministratie maar daarnaast is ze ook nog eens heel precies, onthoudt bijna alles en kan ons heerlijk bij de les houden. Diana helpt ons heel regelmatig dingen te herinneren en doet en regelt enorm veel dingen. De liefde voor Marco en zijn muziek stopt ze terug in het werk voor de fanclub en dat merken we!

Vandaag is ons duizendpootje 40 geworden en hoewel haar man Laurent in het ziekenhuis ligt zal er in die ziekenhuiskamer een klein feestje gevierd gaan worden.

Lieve Diana, hoewel vandaag wat anders loopt dan gepland is het vandaag toch echt jouw (verjaar)dag. Geniet ervan!

Veel liefs,
Bianca, Eric, Esther, Kimberley, Lunarda, Martine, Nathalie en Tamara
Marco in RTL4 documentaire!
Marco in RTL 4 documentaire!
 
Dit jaar is het jubileumjaar en Marco heeft al eerder gezegd dat jullie dit jaar veel van hem zullen horen en zien! En nu is er heel leuk nieuws naar buiten gekomen!
In maart gaat RTL 4 een vierdelige documentaire uitzenden over zijn leven van de afgelopen jaren. Sinds een aantal jaren laat Marco zich al volgen door een cameraploeg omdat er zoveel gebeurd in zijn leven wilde hij dat graag laten vastleggen. Zo heeft hij zich laten volgen tijdens zijn successen, grootste concerten, de film Wit Licht, zijn reizen voor Warchild, het failliet gaan van zijn bedrijf en de weg terug naar de top.
Naast de vele beelden van zijn leven zijn er ook interviews en concertbeelden opgenomen die voorbij komen in de documentaire.
 
Erland Galjaard, de tv-baas van RTL 4, liet een aantal jaren geleden al weten graag de uitzendende partij te zijn toen hij hoorde dat Marco zich liet volgen door een camera. Hij zei toen over Marco: “Marco is de grootste muzikant van de afgelopen decennia in Nederland, een talentvolle man met een geweldige positieve uitstraling. Hij is on-Nederlands goed!”
Wat een mooie woorden en wat zijn wij blij dat dit uitgezonden gaat worden!
 
Alle beelden zijn verwerkt in een vierdelige documentaire en kunnen we dus vanaf maart gaan zien bij RTL4. Wij kunnen niet wachten en jullie?
 
Groetjes,
Diana en team Tifosi
 
 
Stemmen op 100%NL Awards
Natuurlijk denken jullie eraan om elke dag te stemmen voor de 100% NL Awards op Marco, die ons ook in 2014 weer in vervoering bracht met zijn prachtig stemgeluid, voor 'Artiest van het Jaar' en Sjors, die menigeen kippevel bezorgde bij TVOH, als 'Doorbraak van het Jaar'.

Maar als extra geheugensteuntje willen we jullie er nog wel aan herinneren dat je elke dag tot en met 1 februari je stem kan laten gelden!

Er is uiteraard maar één 'Artiest van het Jaar' en ook één 'Doorbraak van het Jaar' toch?!

        

Over Sjors gesproken, na 20, 23 en 24 februari is er nog een extra concert in de verkoop gegaan. Ook de 27ste zal Sjors in Het Concertgebouw te Amsterdam staan. En voor degene die goed opgelet hebben, dat betekent dus dat hij daar 4 keer zijn opwachting zal gaan maken. Hartstikke fijn dus!

Veel mensen hebben al een ticket in hun bezit!

Mocht het je ontgaan zijn dan is hier het linkje waar je de kaartjes kunt kopen.

Dit mag je niet missen.

Vriendelijke groetjes, ook namens Team Tifosi,
Lunarda


 
Gezocht: Vrijwilligers Fanclubdag 2015
Ik vertel natuurlijk helemaal NIKS nieuws als ik jullie meld dat op zondag 19 april de Fanclubdag zal worden gehouden. Deze datum staat immers al maanden in hoofdletters in jullie agenda! Dit jaar staat de fanclubdag geheel in het teken van het 25-jarig jubileum van Marco. De locatie in Nijkerk past daar natuurlijk perfect bij want er zijn daar al een aantal onvergetelijke fanclubdagen geweest. We hebben al verklapt dat Ali B. er zal zijn, ik voeg daar stiekem aan toe dat ook Sjors van der Panne zal komen, pompidom, maar ook zullen er weer grote en kleine wensen worden vervuld en we zijn blij dat ook muziek niet zal ontbreken deze dag. Want Marco zal uiteraard een spetterend optreden geven! Verder kun je op verschillende plekken bijzondere prijzen winnen, denk aan de altijd zo populaire enveloppenkraam, de loterij en dit jaar hebben we ook altijd-prijs-scheurlootjes. Wat je dan precies kunt winnen? Nou ja, varen met Marco is vrij populair hihi, maar ook de high tea met Marco staat op het lijstje van te winnen prijzen en is erg in trek. Het zal hoe dan ook de moeite waard zijn! De kinderen zullen zeker niet worden vergeten en voor hun is er weer een speciale kinderhoek met leuke activiteiten.
 

Dit alles kunnen we op zo'n bijzondere dag niet geregeld krijgen met alleen de fanclubmedewerkers en haar Helpende Handjes. We hebben assistentie nodig! En hard ook! Ieder jaar doen we dan ook een oproepje en zijn we heel blij met het aanbod van velen om ons te komen helpen. Omdat we deze fanclubdag zo'n uitgebreid programma hebben bedacht en daarnaast een aantal kleinere zalen beschikbaar hebben voor aanvullende activiteiten, hebben we weer een flinke groep vrijwilligers nodig.  

Wat houdt het ‘vrijwilliger zijn’ in?

- Je dient om 8:30 uur op locatie te zijn.
- Je bent rond 18:30 uur pas klaar, zeker niet eerder.
- Je moet fysiek sterk genoeg zijn om de hele dag te sjouwen, op te
 bouwen, te lopen, te staan, te lachen, te helpen, af te breken, kortom: hard te werken.
- Je mag niemand meenemen. Dat wil zeggen dat je familie of vrienden pas  de zaal in mogen als de deuren open gaan en om half zes moeten vertrekken als jij nog aan het opruimen bent.
- Je krijgt weinig van de dag mee. Je wordt ergens ingedeeld en bent dan      aan het werk. Het kan dus zo zijn dat je Marco de hele dag niet ziet. Aan  het einde van de dag mogen alle vrijwilligers wel op de foto met Marco.
- Wel is het uiteraard beregezellig en krijg je een supercoole pas om je nek waar je verder niks aan hebt.
 

Vrijwilliger zijn betekent dat je werk moet doen waarvoor je ingedeeld bent. Het kan zijn dat je op een plek werkt wat ontzettend leuk is, maar het kan ook voorkomen dat je op een plek staat waarbij je geen zicht op het podium hebt. Je ziet niets van alle activiteiten op het podium. Het is wel eens gebeurd dat mensen die vrijwilliger waren achteraf niet zo blij waren met hun taak. De taak die je toebedeeld krijgt, heb je voor de hele dag. Hou daar dus rekening mee!
 

Elk jaar zullen er vrijwilligers op de lijst staan die al meerdere jaren meehelpen. Het is fijn om deze mensen erbij te hebben. Zij weten hoe het is om een hele dag mee te draaien. Zij weten wat de bedoeling is, zien het als dingen fout gaan en springen hierop in. We kunnen helaas niet iedere enthousiaste vrijwilliger elk jaar indelen want ieder jaar worden er ook nieuwe vrijwilligers gekozen. 
Heb je nog nooit geholpen als vrijwilliger en lijkt het je leuk?
Heb je al eens eerder geholpen als vrijwilliger en lijkt het je weer leuk?

Geef je dan op!

Mail ons je naam en leeftijd, je eventuele ervaring en voorkeuren en misschien namen van andere mogelijke vrijwilligers waar je goed mee overweg kunt naar: vrijwilliger@borsato-fanclub.nl

Let op! We vragen je nu al aan te melden, maar je hoort pas kort voor de Fanclubdag of je vrijwilliger mag zijn. Koop dus wel een toegangskaartje om in ieder geval deze fantastische dag niet te missen. Als je wordt geselecteerd als vrijwilliger, mag je je kaartje retour sturen naar de fanclub en krijg je je geld gewoon terug.
Wij hebben er al veel zin in!
En jullie?Groetjes,

Nathalie en haar net zo enthousiaste collega`s! 

 
Lunarda jarig!
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en het is alweer feest, en dit keer zal het feestje in Limburg zijn.
Vandaag mag onze goedlachse, altijd enthousiaste en lieve Lunarda 46 kaarsjes uitblazen! 


Lunarda noemen we 'Helpend Handje' maar ze is zoveel meer dan dat! Haar Borsatohart klopt namelijk niet alleen harder door Marco, maar ook voor zijn publiek. Ze is altijd bezig met hoe we het leuker, fijner, beter kunnen maken voor jullie. Doordat ze denkt als medewerker én als fan weet ze heel vaak wat nodig en leuk is. Lunarda heeft een uitstekend geheugen, een perfect archiveringssysteem en maakt graag tijd voor iedereen vrij. 
Maar vandaag mag dat niet: vandaag maakt ze tijd vrij voor haar eigen verjaardag! 

Lieve Lunarda, gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een hele mooie dag van met allemaal lieve mensen om je heen!

Veel liefs,

Bianca, Diana, Eric, Esther, Kimberley, Martine, Nathalie en Tamara
 
"Ik weet dat jij het moeilijk vindt
Maar mij doet het geen pijn, dat we anders zijn"