Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Check je mail!
Check vooral je mail-ADRES ook!

Kijk even in je beheer of je emailadres nog actueel is want dit weekend en later deze week komen er belangrijke mailtjes jullie kant op...


  Nathalie

Winnaars Photoshoot!
Weten jullie het nog, de fanclubdag van 2008 waarin Marco beloofde uit alle nieuwe logjes één logje te kiezen waarmee die logger een photoshoot kon winnen verzorgd door niemand minder dan Marco zelf? Judith (http://judith1991.borsatoweblog.nl) won deze eerste photoshoot en we hebben allemaal kunnen zien hoe prachtig de foto?s zijn geworden en wat voor fantastische lay-outs ook daaruit zijn voortgekomen.

Vervolgens kwam de zomerwedstrijd en naar aanleiding van het enorme succes van de photoshoot met Judith werd besloten ook de winnaar van de zomerwedstrijd met een photoshoot te belonen. Kelly (http://k3lly.borsatoweblog.nl) werd de winnares van deze wedstrijd. Deze photoshoot is nog niet geweest maar zal ergens in het voorjaar plaats gaan vinden!

Buma Harpengala 2010!
De Buma Gouden Harp is de hoogste onderscheiding die door Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteurs en artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichte muziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt. 

Voor het eerst in de geschiedenis wordt dit jaar de prijs voor het Beste Nederlandse lied bekend gemaakt. Het publiek bepaalt welke artiest het Beste Nederlandse lied van 2009 heeft gemaakt. 

Er kan worden gestemd op: Marco Borsato met 'Dochters', Gerard Joling met 'Engel van mijn hart', Frans Bauer met 'Geen Woorden', Thomas Berge met 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn', Nick & Simon, 'Lippen Op De Mijne', Ilse de Lange met 'Miracle', Toppers met 'Shine', Krezip met 'Sweet Goodbyes', Anouk met 'Three Days In A Row' en Jordy van Loon met 'Verliefdheid'.

Naast deze publieksprijs voor het Beste Nederlandse lied, worden de winnaars van de Buma Gouden- en Zilveren Harpen tijdens een live-televisieprogramma geëerd. De TROS zendt het Harpengala op 3 maart vanaf 20.30 uur live uit op Nederland 3.


Het zou natuurlijk fantastisch zijn als Marco deze prijs mag ontvangen en daarom vragen we om jullie medewerking!

Stemmen gaat heel gemakkelijk, je vinkt het nummer van je keuze aan en vult je naam, woonplaats en emailadres in en klikt op 'stemmen'. That's it!


Klik op het plaatje om rechtstreeks naar de stempagina te gaan:Dus nu even weg van de logjes en hup naar die stempagina!
We hopen op jullie te kunnen rekenen!

Groetjes, ook van Anneke, Daniëlle, Esther en Nathalie

Angelique

Belofte maakt schuld!
Het heeft even geduurd en hoewel ik echt een paar buitengewoon leuke smoesjes en excuses heb bedacht waardoor jullie meteen volkomen begrijpen waarom het zo lang duurde, ga ik geen tijd verspillen aan uitleg

Kortom, hier zijn de twee beloofde filmpjes van That's What Friends Are For!
De eerste is instrumentaal, ingespeeld door Rob Winter, kun je lekker zelf meezingen!
De tweede is met het geluid van de fanclubdag.

Met dank aan Eric en/van Tamara voor het editten van de beelden, het toevoegen van de teksten, het synchroon laten lopen van de muziek en zijn engelengeduld 

Enjoy!
Groetjes,


Nathalie (en co)
Marco: "Bedankt, jongens!"
In november vroeg ik jullie of jullie misschien er iets voor voelden om mee te doen aan een cadeau voor Marco's nieuwe kantoor. Daar kwamen heel veel positieve reacties op en leverde ook een goed gevulde portemonnee op waar ik iets moois van kon kopen. Maar weet je dat dat helemaal niet zo makkelijk is? Marco heeft een brede smaak, vind veel dingen mooi, maar het moet ook bij de andere spullen passen natuurlijk. Toen kreeg Marco een mooie houten vaas, die hij eigenlijk naast de deur van zijn kantoor wilde zetten. Het stond helaas niet zo mooi als hij had gehoopt, want de vaas was verhoudingsgewijs net even te klein. En dus kwam hij op een houten blok achter mij te staan. Iedere keer dat ik mijn mugshot maakte, zag ik de bewuste vaas op de achtergrond staan en vond het jammer dat hij niet op de plek kon staan waar Marco hem eigenlijk had willen zetten.Een beetje speurwerk leverde een adresje in de kop van Noord Holland op, en dus reed ik in een van de meest heftige sneeuwstorm van de laatste jaren naar het bewuste tuincentrum. 
Een exclusieve zaak, waar ze buitengewoon bijzondere en mooie artikelen hadden. Ze hadden de vaas die Marco gekregen had, maar ook twee vazen die groter waren. Robuust, stoer, perfect passend!

Ik kocht hem, (liet hem in mijn auto tillen want hij was enorm zwaar) en bracht hem vervolgens naar Abcoude. Marco was niet alleen heel erg blij met de mooie vaas die precies paste op de door hem gekozen plek, maar vooral ook dat hij hem van júllie heeft gekregen! Iedere keer dat hij zijn eigen kantoortje in loopt, komt hij langs jullie vaas. En elke keer dat hij zijn kantoortje verlaat doet hij dat opnieuw. 

Lieve fans, heel erg bedankt voor jullie massale bijdrage! We hebben met elkaar echt een prachtig bedrag bijeengesprokkeld en daar dit unieke en bijzondere pronkstuk voor kunnen aanschaffen. Marco is heel erg blij, en als jullie hetzelfde reageren als ik, zijn jullie dus daardoor ook heel erg blij!

Liefs,

Nathalie


"Hoe vertel je iemand
Dat de aarde niet meer rond is"