Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Hellup!
Natuurlijk roepen we in ons volwassen leven heel vaak 'zelluf doen' als het om belangrijke dingen aankomt, maar nu zet ik onze trots opzij om ongegeneerd een beroep op jullie te doen. We kunnen jullie hulp goed gebruiken!
 

Ik vertel natuurlijk helemaal niks nieuws als ik jullie meld dat op zondag 14 oktober de Fanclubdag zal worden gehouden. Deze datum staat immers al met de permanent marker in hoofdletters in jullie agenda! Dit jaar staat de Fanclubdag geheel in het teken van 'Thuis'. De locatie in Uden past daar gelukkig perfect bij want we kunnen daar een aantal gezellige zitjes creëren, er zijn meer dan voldoende gratis parkeerplekken op loopafstand en de zaal zelf is ook echt te gek. Wel is de zaal op de eerste verdieping, wat betekent dat de rolstoelers met de lift moeten en de mobiele fan enkele trappen moet lopen. Onze kraampjes zullen voor een groot deel op dezelfde verdieping zijn, dus aan je conditie hoef je in principe verder niet te werken voor deze dag!

We hebben ontzettend leuke merchandise besteld, waar ik binnenkort meer van zal laten zien, maar ook zullen er weer grote en kleine wensen worden vervuld en we zijn blij dat ook muziek niet zal ontbreken deze dag. Marco & Band zullen helaas niet optreden, maar dat we optredens hebben die jij niet wilt missen, dat weten we héél zeker!Verder kun je op verschillende plekken bijzondere prijzen winnen, denk aan de altijd zo populaire enveloppenkraam, de loterij en dit jaar hebben we ook de gelukslootjes weer. Wat je dan precies kunt winnen? Nou ja, varen met Marco is vrij populair hihi, maar ook het pizza eten met Marco staat op het lijstje van te winnen prijzen en is erg in trek. Gezellig een kopje koffie drinken met Marco? Kun je winnen! Het zal hoe dan ook de moeite waard zijn! De kinderen zullen uiteraard niet worden vergeten en voor hun is er weer een speciale kinderhoek met leuke activiteiten.
 
Best een lange inleiding eigenlijk, maar nu kom ik tot het punt waar ik hulp nodig heb. Ik zal het in overzichtelijke volgorde uiteen zetten. De vetgedrukte kopjes zijn de verschillende onderdelen waar we hulp bij nodig hebben.

Meedoen aan het spel!
We gaan (ongeveer) het spel 5 tegen 5 spelen! Jawel, ken je het nog van vroeger, met Willem Ruis? Of is er sprake van een kleine generatiekloof, dan kun je het ook ongeveer zien als wat De Jongens Tegen De Meisjes doen. Maar omdat vijf tegen vijf, een presentatrice en een zanger wel erg druk op het podium is, doen wij gewoon Drie Tegen Drie!
We hebben dus twee teams nodig van 3 personen die het op durven nemen tegen 3 andere personen! De vragen die je krijgt zijn allemaal Marco-gerelateerd en gaan over het fan-zijn. Het zal grotendeels gokken worden, maar je kunt er wel te gekke prijzen mee verdienen! Lijkt het je leuk mee te doen? Mail ons dan de 3 namen van de mensen die in jouw team zitten en geef je team ook een naam. Je hoort ruim op tijd of je geselecteerd bent! Doen!
 

Fanmomenten en wensen!
Elk jaar vervullen we meerdere wensen, meestal een stuk of tien, verspreid over beide dagen. Weet jij nu een langgekoesterde wens van een medefan, ken jij de diepste verlangens van jouw introducé of heb je zelf een idee over hoe je iemand heel erg kunt verrassen? Mail ons dan jouw voorstel! Graag de volledige naam en de leeftijd van de persoon in kwestie en wat de wens precies inhoudt.Schitteren in het filmpje!
Ook willen we weer een filmpje maken voor de Fanclubdag. Dat is een goede gewoonte geworden die we graag voortzetten. Maar ja, met zo'n thema kan ik jullie moeilijk allemaal naar Almere laten komen! Dus voor dit filmpje wil ik graag bij jullie thuis filmen! Het gaat dan om alledaagse beelden: samen aan de eettafel, afwassen, kinderen die huiswerk maken, babietjes die een fles krijgen, een kind dat leert fietsen, koekjes bakken, de Libelle lezen, Netflixen, dekentje op de bank, koffiedrinken, etc. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur ons dan een mailtje met je naam en adres, het aantal mensen dat er in je huis woont (of je opgetrommeld krijgt) en welke leeftijden ze hebben. Ik zal proberen dan op een aantal dagen meerdere mensen te bezoeken. Dit zal na de zomervakantie pas zijn, tenzij het een rotzomer wordt, dan eerder haha. Ik wil namelijk geen zomerse kleren en dito weer op de film, omdat we het in het najaar pas gaan bekijken. Wil je wel meedoen maar woon je in een uithoek of moet je er niet aan denken mij over de vloer te hebben, dan mag je je eigen filmpje ook mailen. Denk erom dat je filmt in landscape, liggend dus. Je telefoon of camera moet je dus NIET rechtop houden. En niet in de camera kijken graag, filmen zoals het echt is! Je mag jouw filmpje sturen via WeTransfer naar fanclubdag@borsato-fanclub.nl.Psychisch voorbereiden!
Er zijn nog twee spellen waar je aan mee kunt doen deze dag. Voor de ene kun je je op de dag zelf opgeven. Voor de ander vissen we gewoon mensen uit het publiek. Meedoen is geheel vrijwillig maar je staat naast Marco dus het is sowieso leuk! Bereid je dus voor de zekerheid voor op deze ultieme uitdaging! Nadenken en praten met Marco op slechts één meter afstand, het is me wat. Alleen daarvoor zou je al een prijs moeten verdienen.
Cadeautjeskraam!
We worden alweer bedolven onder de mailtjes met vragen waar mensen Marco een plezier mee kunnen doen. Zo lief hoe jullie altijd iets mee willen nemen voor hem! Onze meest waardevolle tip is deze: neem niets eetbaars mee wat beperkt houdbaar is. Ten eerste is dat aan het eind van de dag lang zo lekker niet meer, ook krijgt Marco vaak zoveel dat het even duurt voor het gezin alles opgegeten krijgt haha. Voorverpakte etenswaren kunnen natuurlijk wel. Alles wat vacuum zit is prima. Marco is echter op zijn eten/gewicht aan het letten (en wat ziet ie er goed uit!) dus hij zou het erg waarderen als jullie hem niet teveel in verleiding willen brengen met lekkere maar ongezonde dingen. Geen chocola dus, geen colaflesjes... Hij lust het zo graag maar het is zo slecht voor hem! Een goede single malt whisky vindt hij heerlijk, een Italiaanse rode wijn (wijnhuis Antinori bijvoorbeeld) vindt hij zalig. (Onbetaalbaar, maar een van zijn favoriete wijnen is een Tignanello). Andere leuke dingen: gadgets, bv een mooie kurkentrekker, flesopener, gebruiks- of keukenartikelen zijn altijd leuk. Rituals vindt hij lekker. Maar ook geurstokjes of smelttabletten die lekker ruiken. Grappige artikelen die met duiken of fotograferen te maken hebben. Maar... een lieve brief is echter net zo waardevol! Vergeet dat nooit!Jouw liedje...
Geef toe, we hebben allemaal wel een liedje van Marco wat speciaal voor ons is. Een liedje wat ons extra raakt, bijvoorbeeld door de tekst, of de treffende melodie, of soms omdat je het koppelt aan een bepaalde situatie. Een afscheid, je bruiloft, de geboorte van je kindje, of je maakte je ergens zorgen om en toen werd net dat ene liedje gedraaid... Voor mij is het bijvoorbeeld 'Liefde Wint', ik heb die tekst zelfs op de grafsteen van mijn man laten zetten. Heb jij een mooi verhaal rondom een liedje van Marco? Dan horen we dat graag. We zouden jouw verhaal dan namelijk naast het verhaal van Marco kunnen zetten. We denken dat dat de liedjes van Marco misschien wel nog meer betekenis kunnen geven! Mail jouw verhaal naar ons toe en we nemen contact met je op als we het zullen gebruiken!

Vrijwilligers gezocht!
Dit alles kunnen we op zo'n bijzondere dag niet geregeld krijgen met alleen de fanclubmedewerkers. We hebben assistentie nodig! En hard ook! Ieder jaar doen we dan ook een oproepje en zijn we heel blij met het aanbod van velen om ons te komen helpen. Ook dit jaar hebben we weer een groep vrijwilligers nodig.  
 

Wat houdt het ‘vrijwilliger zijn’ in?

- Je dient om 8:30 uur op locatie te zijn.
- Je bent rond 18:30 uur pas klaar, zeker niet eerder.
- Je moet fysiek sterk genoeg zijn om de hele dag te sjouwen, op te
 bouwen, te lopen, te staan, te lachen, te helpen, af te breken, kortom: hard te werken.
- Je bent vriendelijk. Het maakt niet hoe onredelijk de fan is, jij bent geduldig en zoekt een oplossing.
- Je werkt voor mij, niet voor Marco. Het doel is het blij maken van de fans. Ik ga proberen iedereen, inclusief de vrijwilligers, een leuke dag te bezorgen, maar ik kan je die garantie niet geven. Doe je het alleen voor Marco, dan loopt deze taak vermoedelijk op een teleurstelling uit.
- Je mag niemand meenemen. Dat wil zeggen dat je familie of vrienden pas  de zaal in mogen als de deuren open gaan en om half zes moeten vertrekken als jij nog aan het opruimen bent.
- Je krijgt weinig van de dag mee. Je wordt ergens ingedeeld en bent dan      aan het werk. Het kan dus zo zijn dat je Marco de hele dag niet ziet. Aan het einde van de dag mogen alle vrijwilligers wel op de foto met Marco.
- Op zaterdag 20 oktober hebben we een etentje/feestje, hier mogen alle vrijwilligers van deze dag naar toe!
- En uiteraard is het beregezellig en krijg je een supercoole pas om je nek waar je verder niks aan hebt maar die ontzettend lekker opschept en het ook op Social Media altijd erg goed doet.

 


Vrijwilliger zijn betekent dat je werk moet doen waarvoor je ingedeeld bent. Het kan zijn dat je op een plek werkt wat ontzettend leuk is, maar het kan ook voorkomen dat je op een plek staat waarbij je geen zicht op het podium hebt. Je ziet niets van alle activiteiten op het podium. Het is wel eens gebeurd dat mensen die vrijwilliger waren achteraf niet zo blij waren met hun taak. De taak die je toebedeeld krijgt, heb je voor de hele dag. Hou daar dus rekening mee!
 
Elk jaar zullen er vrijwilligers op de lijst staan die al meerdere jaren meehelpen. Het is fijn om deze mensen erbij te hebben. Zij weten hoe het is om een hele dag mee te draaien. Zij weten wat de bedoeling is, zien het als dingen fout gaan en springen hierop in. We kunnen helaas niet iedere enthousiaste vrijwilliger elk jaar indelen want ieder jaar worden er ook nieuwe vrijwilligers gekozen. 
Heb je nog nooit geholpen als vrijwilliger en lijkt het je leuk?
Heb je al eens eerder geholpen als vrijwilliger en lijkt het je weer leuk?

Geef je dan op!Mail ons je naam en leeftijd, je eventuele ervaring en voorkeuren en misschien namen van andere mogelijke vrijwilligers waar je goed mee overweg kunt naar: vrijwilliger@borsato-fanclub.nl

Let op! We vragen je nu al aan te melden, maar je hoort pas kort voor de Fanclubdag of je vrijwilliger mag zijn. Koop dus wel een toegangskaartje om in ieder geval deze fantastische dag niet te missen. Als je wordt geselecteerd als vrijwilliger, mag je je kaartje retour sturen naar de fanclub en krijg je je geld gewoon terug.
Wij hebben er al veel zin in!
En jullie?


Groetjes,

Nathalie en haar net zo enthousiaste collega's! 

 
1. Door: Bram van Strien op 27-07-2018 12:08:22
Super heb al opgegeven ! Lijkt me gaaf om deze dag draaiende te krijgen. En geeft ook niet als ik Marco dan niet zie op dat moment!
2. Door: Pascalle op 27-07-2018 13:24:24
Leuk zeg! Ik kom dit jaar voor het eerst naar de Fanclubdag, en heb ook een emailtje gestuurd omtrent wat oproepjes hierboven! Ik ben heel benieuwd, lijkt me leuk een bijdrage te kunnen leveren. Succes ermee Nathalie!
3. Door: Miriam op 27-07-2018 14:55:35
Wat een leuke dingen staan erbij. Is het al zover? Filmpje ga ik over nadenken weet al iets leuks maar Ff vastleggen nog en dan opsturen. Mijn leuke outfit is iig al binnen. Succes met voorbereidingen.
4. Door: Ocean op 27-07-2018 20:00:53
Ziet er super leuk uit! Ik kan dit jaar helaas nog niet aanwezig zijn, er zijn op die data al planningen, maar wil wel graag, dus dat komt wel. Ik wens wel iedereen veel plezier! 
5. Door: jacqueline op 28-07-2018 19:07:37
Het gaat ongetwijfeld weer een topdag worden!
liefs,
 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik kom als de wind die je voelt en de regen
Volg wat je doet als het licht van de maan"