Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Marco 'Thuis' in Kerkrade!
Afgelopen zaterdag en zondag kwam Marco met zijn bandje naar het zuiden in Kerkrade. Zelf mocht ik beide dagen gaan, wat een bofkont haha! Op zaterdag ging ik met mijn familie, wat deze avond extra speciaal maakte. Mijn zus had Marco nog nooit live gehoord, sterker nog ze had hem nog nooit in het echt gezien. Geloven jullie dit? Jullie begrijpen vast dat dit voor haar een hele belevenis ging worden. 

Nu ik medewerker van de Fanclub ben mocht ik me rond 16:30 uur melden op de plaats van bestemming, Rodahal in Kerkrade. Het zonnetje kwam al lekker door en er waren al best veel fans aanwezig, zowel in de Tifosi rij als in de reguliere rij. De eerste dag dat Marco in Kerkrade optreedt is het meestal lekker druk, ook in de Tifosi rij. Het is dan fijn als je met meer collega’s bent. Zo waren Lunarda, Anja met haar lieve man Johny en Yaiza met oud-medewerker Esther er ook, wat ik zelf altijd heel gezellig vind.
We zette dan samen de Tifosi vlag op en halen samen de flightcase. De vlag is niet alleen leuk omdat Marco er lekker groot op staat, het is ook het herkenningspunt voor de leden van de Fanclub. Ze weten dan in welke rij ze mogen staan. Het voordeel als je lid bent is dat je o.a. tien minuten eerder naar binnen mag dan de reguliere rij. In de tussentijd controleren wij de ledenpassen van de Fanclubleden of ze daadwerkelijk lid zijn. Ze kunnen ter plekke verlengen of zich aanmelden als ze nog niet lid zijn, maar het wel willen worden. Ze krijgen dan een stempel om eerder naar binnen te mogen. Ook vind ik het leuk om een praatje te maken met de fans en ze te leren kennen. De tijd van het wachten vind ik al een feestje op zich, want iedereen heeft er zin in en is lekker enthousiast. De taken erom heen vind ik zelf heel erg leuk om te doen, mede omdat ik dit anders nooit zou doen. Je krijgt als medewerker van de Fanclub kansen om jezelf te ontwikkelen en je krijgt taken, die je bij je huidige baan nooit zou uitvoeren. 
 

Als de deuren opengaan vind ik altijd een spannend moment. Hoe gedragen de fans zich, haha! Gaan ze rustig met veel geduld naar binnen of gaan ze als een speer? Zaterdag waren er fans die al om 8 uur aanwezig waren. Ze stond lekker in het midden aan het hekkie en terecht!

Zo was er een moeder met haar dochter, Petra en Priscilla Vranken uit Sittard. Ze gaan al jaren naar Marco, dit is voor hen een uitje. Dat vond ik wel bijzonder en leuk dat ze dit samen doen. Petra is al fan vanaf het begin en Priscilla gaat al ’18 jaar’ mee. Deze dag was voor hun extra speciaal. Het was de sterfdag van de vader van Petra en opa van Priscilla. Al vier jaar moeten zij hem missen. Het lied ‘Als Rennen Geen Zin Meer Heeft’ werd gedraaid op de begrafenis. Hoe mooi was het dat Marco dit liedje deze avond ook nog live speelde. Ze hebben elkaar tijdens dit nummer en tijdens ‘Dochters’ stevig vastgepakt. Ik heb ze zien genieten van het begin tot het einde van de show. Marco heeft ook een paar keer naar hen gezwaaid, hoe leuk!
 
Ik heb zo genoten deze zaterdagavond. Mijn familie straalde helemaal, ook mijn zus. Wauw daar genoot ik al helemaal van! Tijdens de show vroeg Marco of we allemaal wel iemand kennen, die we altijd kunnen bereiken op welk tijdstip dan ook. Dit was de eerste keer dat ik mijn telefoon pakte om een foto te maken. Ook om dit met fans op de Social Media van Tifosi te delen, maaaaar….. Ja toen had ik op één of andere manier een SOS noodoproep verstuurd naar mijn contacten. Dit is een functie op de IPhone die je kan gebruiken als je direct nood hebt, er wordt dan een locatie gestuurd naar de contacten die je hiervoor hebt ingesteld. Mijn zus, mijn stiefmoeder, die aanwezig waren kregen deze melding, maar ook mijn vader. Via mijn zus heb ik hem laten weten dat alles goed was. Dat we nog niet waren flauwgevallen, haha! Ik kon helemaal niks meer met mijn telefoon, niet resetten, niet uitschakelen. Toen ik thuis was heb ik eerst een half uur gegoogeld, nu weet ik wat ik moet doen, maar het is niet eenvoudig haha! Hoe dan ook, hierdoor geniet je nog extra van het concert!
 
Wat ik zelf zo bijzonder aan Marco vind, is dat hij niet alleen roept van ‘dank je wel dat ik hier mag staan’, maar vooral verhalen vertelt, die er echt toe doen. Verhalen over het leven, over relaties waarin communicatie zo belangrijk is, over ongelukken die mensen overkomen, maar die er ondanks dat, positief mee omgaan. Hij laat de mensen zien dat ze er zijn, dat hij ze herkent en gezien heeft. Zaterdagavond tilde hij een klein meisje op het podium en zong voor haar ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’, nahhh kippenvel zeg ik je! Hij besteedde ook aandacht aan een meisje genaamd Nikita. Ze is heel ernstig ziek en kan niet zonder zuurstof. Dit zijn de redenen waarom ik fan ben! Hij is een mens, die de emotie goed weet over te brengen. Daarnaast is Marco lekker gek op het podium haha! De dansjes met de barkruk zullen nooit gaan vervelen. Hij weet hoe hij feest moet vieren, maar weet ook een mooie balans te vinden in ballads en uptempo liedjes. 
 
©Saskia Luyten

Na afloop van het concert zaterdag hebben we allen nog een fotomomentje gescoord. Samen met mijn zus heb ik een foto van mijn held! Maar hoe gaaf ik dit ook vind en ik dacht dat dit het hoogtepunt zou zijn, is voor mij toch het hoogtepunt dat ik mijn zus zag genieten tijdens het concert! Marco zei na afloop tegen mijn zus en mijn ‘stief’moeder dat hij ze beide had zien genieten, extra bijzonder natuurlijk.

 

Ennn dan was er zondag, wat een bofkonten zijn wij! Samen met Lunarda reed ik naar Kerkrade, daar zouden we haar vriendin Saskia en mijn vriendin Julienne treffen. Mijn vriendin was ook nog nooit naar Marco geweest. Jullie begrijpen vast dat ik iedereen graag wil laten kennismaken met het Marco virus haha! Ook deze avond was te gek! De sfeer was top en mijn vriendin heeft genoten! Marco heeft zelfs naar haar gezwaaid en dat op haar eerste concert! Het is altijd leuk als Marco je herkent, met zijn heerlijke enthousiasme laat hij goed merken dat hij je gezien heeft.
Deze avond waren er veel kennissen, vrienden collega’s en oud-collega’s van mij aanwezig. Ik heb er een aantal gezien. Ik ben dan altijd benieuwd hoe ze zo’n avond hebben ervaren. Ook was moeder Marleen Habets met haar vier dochters aanwezig, ook zij gaan regelmatig samen naar Marco. Ik vind het zo leuk om te zien dat steeds meer leeftijdgenoten genieten van Marco’s muziek. 
 

Nu ik zelf medewerker ben voor de Fanclub, krijg ik vanuit mijn Sociale kring steeds vaker de vraag of ik een fotomoment voor hen kan regelen of iets dergelijks. Ik vind het heel leuk dat ik hiervoor benaderd word, maar tegelijkertijd ook erg lastig. Vaak denken mensen dat je dan meer invloed hebt, maar dat is niet zo. Marco doet zijn ding en hierin wil ik me persoonlijk niet te veel in mengen, ook omdat hij er zelf al heel veel voor zorgt dat er fotomomenten zijn. 
Het waren twee prachtige dagen!
 
Veel liefs,
Venice
 
 
 
1. Door: Esther op 02-05-2018 14:21:43
Ik ben 24 april naar marco geweest. Het was een topavond. Met heel veel kippevelmomentjes. Lieve marco ga zo door. Je bent een topper?
2. Door: Petra Vranken op 02-05-2018 14:32:13
Zo mooi geschreven Venice! Leuk om te lezen dat ook jij met je familie hebt mogen genieten van het Marco-virus. Mooi om zo'n stukje te lezen waar mijn dochter Priscilla en ik in vernoemd zijn met foto. Wij doen dit al jaren en het is iedere keer weer spannend en anders. In Antwerpen staan zelfs de datums in de grijze palen geschreven! Hoop dat je als medewerker nog van vele mooie Marco momenten mag genieten en hopelijk zien Priscilla en ik je nog eens.
3. Door: Miekske op 02-05-2018 17:32:34
Wat een heerlijk verslag heb je geschreven en wat lijkt het mij inderdaad leuk als je als medewerker van de fanclub zoveel leuke dingen kan en mag leren. (koesteren )

Die SOS knop is wel hilarisch achteraf...gelukkig geen groot paniek.

SUPER VERSLAG..echt enorm bedankt ervoor.

xxx Miekske
4. Door: Fan/Saskia op 03-05-2018 06:53:50
Wat een leuke log Venice van twee fantastische avonden!
5. Door: Marjan(pukjem) op 03-05-2018 08:28:38
Ik zag de foto's op FB voorbij komen van het meisje op het podium, maar niet het verhaal erbij, dankjewel voor de uitleg, dat zijn zeker redenen om groot fan te zijn van Marco, wat een warme persoonlijkheid

Wat een mooie avond hebben jullie gehad

Liefs Puk xxx
 
6. Door: Bea van Rumpt op 04-05-2018 16:07:53
HIHIHI dat SOS bericht. Tijden de tour moeten ze dat maar MARCOALERT noemen.

Wat heb je heerlijk genoten zeg, en ik nu van je log.

Zie je snel hopelijk.
 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Voor jou zet ik mijn masker af
Met jou speel ik geen spel"