Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Club Borsato in Progress...

Het is alweer enkele maanden geleden dat we een oproep deden voor testers voor de vernieuwde weblog. Want bij zo'n proces komt heel wat kijken en de vernieuwde weblog moet uitgebreid getest worden. Op onder andere gebruiksvriendelijkheid, foutjes (bugs) moeten eruit gehaald worden, layout moet bekeken worden op verschillende devices (pc, mobiel, ipad) etc. Uit de respons op deze oproep hebben we een aantal mensen gekozen en benaderd, waarvan een tiental meteen mochten starten met testen.

Ik mocht deze groep begeleiden en wat is het heerlijk om met zulke enthousiaste mensen samen te werken! Door middel van een Whatsapp groep houden we contact en konden ze vragen stellen. In deze groep zaten onder andere Sandra en Marjan. Op een later moment is er een tweede testgroep samengesteld, waarvan de leden via de mail instructies kregen en hun bevindingen doorgaven. In deze groep zaten onder andere Anja en Maria. Om jullie een beetje een idee te geven hoe dat testen nou gegaan is, hebben we hen een paar vragen gesteld over de oude en de nieuwe weblog en hoe het testen verliep. Deze vragen wilden ze graag voor jullie beantwoorden!

Hoe lang log je al en wat maakt het loggen zo leuk:

Sandra: “Ik ben vanaf 2015 lid van de fanclub en vanaf dat moment ben ik ook gaan loggen over van alles en nog wat. De ene periode wat intensiever dan de andere periode maar altijd met veel plezier. In het begin dacht ik dat het loggen niets voor mij was, maar niets is minder waar. Het is vooral leuk om je verhaal met anderen te kunnen delen en de verhalen van medeloggers te lezen. Wat me vooral opvalt is dat iedereen zo lief en respectvol met elkaar omgaat op de weblog. Daar kunnen veel mensen op Social Media een hoop van leren.”

Anja: “Ik log al ongeveer 10 jaar. Als het niet langer is. Loggen is zo leuk omdat je op een intensieve manier contact hebt met medefans. Er ontstaan door het loggen echte vriendschappen voor het leven en het feit dat Marco je echt kent, maakt het natuurlijk heel speciaal. Hij weet echt wat er speelt bij zijn fans. Hij is op deze manier ook heel gewoon. Ik zie Marco als een echte oprechte vriend.”

Maria: “Ik ben lid van de fanclub sinds 2014 en ben begonnen met de weblog na een concert van Marco SIR in Ziggodome begin 2016. Mijn eerste log was zonder een foto, maar met de hulp van de vrijwilligers kwam daar verandering in en begonnen de logjes stilaan mooier te worden en van het ene kwam het andere en werd ik een fanatieke logger, zoals ook in de Nieuwsbrief van Tifosi beschreven werd toen ik Weblog van de Maand werd.
Ik ben mettertijd door het loggen een mooie vriendenkring gaan opbouwen, vooral in Nederland tot zelfs een uitnodiging voor de koffie. In de weblog kan je alles vertellen. Vooral natuurlijk over dezelfde hobby, namelijk Marco en zoals de concerten, de Marcomeeting, de tramrit, het varen. Allemaal leuke dingen. Je kan ook andere dingen neerpennen over je gezin en nog veel meer. 
Vooral de lieve reacties die je soms krijgt en de logjes die je kan lezen. Elke dag kijk ik toch 2x naar de weblog, om zelf soms een reactie te geven.” 

Marjan: “Ik log sinds oktober 2008, dus dit jaar 10 jaar 😊”
In de logjes kan ik de leuke en de minder leuke dingen kwijt, vind ik steun in slechte tijden en bijval bij de leuke dingen die ik mee maak, heb door de logjes nieuwe vrienden gevonden door heel Nederland en zelfs in België.”


Waar heb je op gelet bij het testen van Club Borsato en hoe heb je het testen ervaren? 

Sandra: “Ik heb voornamelijk getest of alles werkt op verschillende devices (internet explorer, google chrome en IOS) en of Club Borsato gebruiksvriendelijk is. Het testen was leuk om te doen. Iedere keer als er een update was, wist ik niet hoe snel ik weer aan de slag moest. Het was super om te zien dat er iedere keer weer hard gewerkt werd aan de opmerkingen die we hadden. Het voelt goed dat ik op deze manier iets kon betekenen voor de fanclub.” 
Anja: "Ik heb gelet op dat het toegankelijk moet zijn voor iedereen. We hebben verschillende soorten fans. Het moet overzichtelijk zijn en niet te veel acties voordat een logje online staat. Ik vond het erg leuk om deel uit te maken van iets wat er nog niet is. Maar bij een nieuwe update van Qball iedere keer opnieuw inloggen vond ik best wel irritant.”

Maria: “Het testen van de nieuwe weblog vond ik heel leuk ook al was het altijd opnieuw beginnen bij een update. Ik heb dit altijd heel graag gedaan, en bij het testen was het natuurlijk op verschillende dingen letten, zoals het plaatsen van foto’s, lettertypen, banner wijzigen, je profiel bijwerken, de linkjes met Instagram en YouTube, chatten met andere testers proberen en nog veel meer.”

Marjan: “Bij het testen heb ik gekeken naar het makkelijk plaatsen van bijvoorbeeld foto’s, op de huidige log is dat omslachtiger, dus denk dat dit loggen voor velen makkelijker is en daarom meer zal uitnodigen tot loggen! Verder heb ik gekeken naar de lay-out van de log. Het is heel overzichtelijk, dus toegankelijker voor velen. Ik heb het testen met veel plezier gedaan, vooral het uitvogelen hoe het nu in elkaar zit, vind ik erg prettig."

Hoe verliep de samenwerking?

Sandra: “Ik kan niets anders zeggen dan dat de samenwerking uitstekend verliep. De testers waren heel enthousiast en iedereen was heel behulpzaam.” 

Anja: “De samenwerking heb ik als prettig ervaren. Als er dingen waren die onduidelijk waren werden die goed uitgelegd. Het is ook erg fijn om te merken dat het clubje dat getest heeft het helemaal ziet zitten. Ik kan niet wachten op het moment dat we live gaan. Ik denk meerderen met mij."
 
Maria: "Ik vond de samenwerking leuk. Je kreeg telkens een mail van Hillie wanneer er een nieuwe update kwam met de punten die verbeterd waren en waar je nog op moest letten. Ook af en toe reacties van Job en Beaudinn van QBall."

Marjan: "De groep die mocht testen vond elkaar makkelijk via de What’s App groep die hiervoor aangemaakt was, uiteraard ook mensen van de fanclub erbij. Dit zorgde voor saamhorigheid en de tips en tricks werden gedeeld! Soms ontplofte mijn What’s App even, vooral na een nieuwe update. Ook de reacties van de mensen van Qball op de logjes met tips/opmerkingen droegen bij aan een goede samenwerking! Deze personen mogen zeker niet vergeten worden!" 
 
Wat vind je vooral leuk aan Club Borsato?

Sandra: “De vernieuwde weblog heeft een moderner uiterlijk en is heel gebruiksvriendelijk. Bij de oude weblog was het, zeker in het begin, flink zoeken hoe ik bepaalde zaken voor elkaar moest krijgen. De koppelingen met YouTube, Facebook en Instagram vind ik een zeer leuke toevoeging op de vernieuwde weblog. Ik weet zeker dat ik ook op de vernieuwde weblog, Club Borsato, met veel plezier ga loggen.”

Anja: “Als het zo wordt zoals bij de laatste update vind ik het leuk dat je groepen mensen bij elkaar kan zetten. Die functie was nog niet in gebruik maar ben er wel nieuwsgierig naar. De chat vond ik een uitkomst. Echt gezellig. Ik ben heel benieuwd hoe het er uiteindelijk uitziet en wat iedereen ervan vind. Ik hoop dat iedereen net zo enthousiast zal zijn als wij.” 

Maria: "Eerlijk gezegd vind ik de nieuwe weblog leuker dan de bestaande, waar ik natuurlijk ook graag bij log. De nieuwe weblog is toegankelijker en meer gebruiksvriendelijk. Het is gelinkt aan social media en de foto’s plaatsen vind ik persoonlijk veel gemakkelijker. Het chatten met andere fans is super, kortom ik geraak eraan verslaafd. Het toppunt is natuurlijk dat je Marcoins kan verdienen en die dan kan inruilen. Dat maakt dat je nog meer gaat loggen. Ik hoop dat de weblog binnenkort live gaat!"

Marjan: "Ik vind de nieuwe weblog leuk omdat het makkelijker is om berichten te plaatsen, dat je makkelijker foto’s kunt plaatsen. Wat ook heel leuk is vind ik, het verdienen van Marcoins die je kunt inwisselen voor gadgets (wat is nu nog niet bekend). Tevens dat je berichtjes nu kunt liken en dat je niet altijd uitgebreid hoeft te reageren."

Niet alleen de testers, maar ook wij zijn enthousiast en kijken er naar uit dat Club Borsato live gaat. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn!

Het heeft even geduurd, maar we zijn nu echt in de laatste testfase beland. Qball is druk bezig met de laatste aanpassingen en we hopen jullie dan snel te kunnen vertellen dat Club Borsato live gaat! Wie van jullie gaat dan ook extra loggen? Ik en mijn collega's in ieder geval wel!

Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega's van Team Tifosi


 
1. Door: masai op 05-04-2018 16:10:39
Ben heel benieuwd....
2. Door: marina op 05-04-2018 16:15:07
Hihihihi, natuurlijk ga ik meer loggen. Maar ja ben ook 1 van de testers, en het ziet er echt ontzettend leuk uit. Om jullie even nieuwsgierig te maken...hahahahaha
En het lijkt me leuk als er meer mensen kunnen loggen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!!

Groetjes Marina
2.1. Door: Simone op 05-04-2018 16:18:18
Ik ga dan misschien ook weer loggen, het enige wat mij nog een beetje tegenhoud is het openbaar zijn van mn weblog. Dat je zelf geen keus heb wie wel of niet jouw verhalen mag lezen maar dus heel nederland mee kan lezen. Maar ik ga het wel weer overwegen.
2.1.1. Door: marina op 05-04-2018 16:25:18
Doe maar Simone, want het word straks echt nog veel leuker...
 
2.1.2. Door: Miriam op 05-04-2018 16:53:51
Je kan je weblog op prive zetten en je moet dan elkaar volgen wil je elkaars log, profiel etc kunnen lezen en je hebt log gegevens nodig dus gasten kunnen niet mee lezen
3. Door: Bea van Rumpt op 05-04-2018 16:30:38
Ik als een van de medetesters kan niet wachten om Live te gaan!!!!
4. Door: Marjo op 05-04-2018 16:38:32
Ik ben begin dit jaar weer begonnen met loggen ( log al vanaf 2007 ), ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden!
5. Door: Ness op 05-04-2018 16:40:15
Oh gaaf kan niet wachten! Succes met de laatste loodjes. 
Lieve gr van tester Ness
6. Door: Miriam op 05-04-2018 16:46:45
Het testen is erg leuk en zien hoe het van begin af aan tot nu al is. Moderne lay-out en makkelijker berichten en fotos plaatsen en liken! Hopelijk snel live.
7. Door: GerdaHartog op 05-04-2018 18:34:20
leuk idd ben heel benieuwd, ik log nu ook niet meer zoveel eigenlijk,  vond vroeger de chat altijd zo leuk, veel lol gehad toen!
8. Door: maria serraris op 05-04-2018 18:41:53
Ik ga natuurlijk verder loggen maar met natuurlijk opletten dat ik niet verslaafd raak
haha
Het testen was echt superleuk
tester Matia
9. Door: Marlies Pruyssers op 05-04-2018 19:03:05
Ben heel benieuwd hoe het gaat worden.
Maar wil niet dat iedereen zomaar mijn log kan lezen.
Juist het afgeschermde is fijn

Liefs
MarLies
10. Door: Serena op 05-04-2018 19:32:49
Super, ik hoop dat ik snel weer kan loggen. Knap werk lemaal liefs Serena ???
11. Door: Martine op 05-04-2018 20:19:43
Hey allemaal

Ben wel benieuwd maar tevens ook een beetje bang...hou niet zo van verandering en hoop maar dat het niet te ingewikkeld gaat worden.
Maar goed het zal wel zo zijn dat stilstaan ook hier achteruit gaan is.

Groetjes

Martine 
 
12. Door: Ingrid Seegers op 05-04-2018 21:53:28
Super, ik ben erg benieuwd. Het zou wel fijn zijn als het loggen wat makkelijker gaat op je mobiel.
13. Door: Miekske op 05-04-2018 22:21:28
Ik kijk er naar uit om na het testen in het echt te kunnen gaan Bloggen.

xxx Miekske
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Steek de handen in elkaar, want dan staan we sterk
Nee, we kijken niet, we gaan aan het werk"