Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Foto expositie Merlet
Dinsdag 10 oktober werd er een bijzondere foto-expositie van Marco Borsato geopend in Hotel Merlet in Schoorl waarbij wij aanwezig mochten zijn. Ik had Babs uitgenodigd en toen we aankwamen en de auto parkeerden keken we onze ogen al uit. Mijn auto tussen al die dure BMW’s, Porsches, enz. Klopte dit wel? Nee dus, onze (achternaam)naam stond wel op de lijst maar ja, dit waren wij niet! En dus werden we gevraagd om de auto elders te parkeren. We kregen netjes een route mee waar we naar toe konden gaan en hier zouden we dan opgehaald worden. Een half uur later, heel Schoorl gezien, maar niet de parkeerplaats waar we moesten zijn. Dus heb ik het hotel maar gebeld. Telefoon op luidspreker en rijden maar. Ze vertelde me netjes waar ik naar toe moest rijden, maar uiteindelijk stonden we weer voor het hotel en dat was niet de bedoeling. Ik zag de parkeermeiden al weer staan en heb met hen overlegd. Inmiddels was het bijna drie uur en zou het gaan beginnen. Ik had geen zin meer om Schoorl door te rijden en dus mocht ik mijn auto in het gras neer zetten, vlak bij het hotel. (Zag dat al meer mensen dat hadden gedaan)

Toen we binnen kwamen was het al druk en kregen we een briefje mee met het programma. Ik zag Bianca en haar vriendin en samen zijn we naar binnen gegaan. Er liepen veel obers rond met hoofdzakelijk wijn op hun dienblad. Niemand van ons wilde dit en dus kregen we een lekker glas jus d’orange. Allereerst vertelde de eigenaar van het hotel, de heer Bourgonje dat hij door de deelname van Marco Borsato aan het programma het Perfecte Plaatje op het idee werd gebracht om Marco te vragen voor een expositie. Daarna kwam kunstenaar Michiel Poort aan het woord, die zijn beelden hier ook exposeert. En ja, toen kwam onze Marco die natuurlijk van alles vertelde over hoe dit tot stand gekomen was, waar de foto’s gemaakt zijn en dat dit een beetje een uit de hand gelopen hobby was, maar wel een hele leuke…haha.

De opening werd gedaan door Humberto Tan. Humberto sprak vol trots over zijn vriend Marco! Hij vertelde dat je ook nu weer heel duidelijk kon zien dat dit, net als bij het artiest zijn, vanuit zijn hart komt. Vol met passie, want dat is wat Marco doet en dat zie je terug in de foto’s! Je zag dat Marco werd geraakt door de mooie lovende en vooral lieve woorden van Humberto. Humberto had Marco al eerder gevraagd om samen naar Italië te gaan om hier prachtige foto’s te gaan schieten, maar helaas had Marco hier geen tijd voor. Maar dit gaan ze zeker samen nog eens doen!

Er werden amuses geserveerd van het Marco Borsato menu, dat tijdens de expositie te verkrijgen is. En dat dit lekker was kon je duidelijk zien. Na de opening kregen we Carpaccio 'Harry’s Bar', toen dit op was werd het tijd om de zaal in te gaan en de foto’s te bezichtigen. Wauw, wauw, wauw, wat was dit mooi! Alle foto’s zijn in zwart-wit en ik wil toch wel even zeggen dat ik de foto’s wel goed tot zijn recht vind komen! Het zijn foto’s van de gezichten van zijn collega-artiesten van ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’, die gemaakt zijn in de kleedkamer. Marco had één hoekje in zijn kleedkamer gemaakt waar hij met één lens de foto’s ging maken. De collega’s zaten niet langer dan twee minuten in de stoel, maar dat is aan de foto’s niet te zien. Wat zijn ze mooi geworden! De één nog mooier dan de ander. Marco werd door vele mensen benaderd en vertelde hoe en waarom hij de portretten in het zwart-wit had gemaakt.

Tussendoor kwamen ze nog ‘Risotto Funghi Pocini’ langs brengen. Dat was weer smullen. Marco had het natuurlijk heel druk, maar uiteindelijk ook even tijd voor ons. Ik had namelijk een vraag over één van de foto’s en hier nam hij dan ook even de tijd voor om me dat uit te leggen. Het liep naar het einde en er werd nog een lekkere ‘Filetto all’Aceto Balsamico’ langs gebracht en als toetje kregen we nog een heerlijke ‘Tiramisu'.  Al met al een zeer gezellige middag!

De expositie is tot aan het einde van het jaar te bezichtigen. En mocht je nu het komende weekend naar Egmond aan Zee gaan, je weet wel, daar waar het onwijs gave Fanclubweekend van Marco Borsato is, dan kun je er nog een heel leuk uitje aan toevoegen door naar de expositie te gaan. Het is zo’n 18 kilometer hier vandaan en echt de moeite waard! En wees eerlijk, als je er toch bent……
 
Liefs Monique
Team Tifosi
 
 
 
1. Door: Anja van Wijk op 13-10-2017 08:00:22
Wat heb je er een leuk verslag van gemaakt. Je voert me helemaal mee. Ik kan me voorstellen dat Marco er maar over doorgaat, die is zo trots als een pauw.

Je maakt me wel nieuwsgierig. Ik ga eens kijken wat we ermee gaan doen.

Liefs Anja
2. Door: Babs Dijkstra op 13-10-2017 09:55:01
Mooi verslag Monique, en wat hebben wij een fijne dag gehad!

Liefs,
Babsy
3. Door: Miriam op 14-10-2017 20:01:39
Echt prachtig. Marco mag trots zijn.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je bent een wonder voor me
Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt"