Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
The Voice Kids
Een tijd geleden kocht ik natuurlijk weer veel te enthousiast de kaarten voor de Blind Auditions van de The Voice Kids. Niet nadenkend dat mijn agenda soms te vol staat. Dus helaas moest ik deze middag/avond overslaan maar gelukkig kon ik iemand anders er erg blij mee maken. Ik ging daarna op zoek naar een lieve collega die een logje wilde schrijven over deze leuke dag maar ook die agenda's stonden overvol. Gelukkig wist Nathalie iemand te strikken om een super verslagje voor ons te maken. Niemand minder dan onze eigen Patricia was bereid om een logje te maken. Lees hier onder haar beleving van deze dag, namens ons hele team willen we Patricia hiervoor natuurlijk ook super bedanken!!! Je bent een schat!

Afgelopen weekend vonden de ‘blind auditions’ van The Voice Kids plaats. Rond het middaguur was het al gezellig druk voor studio 24 waar het publiek in lange rijen stond te wachten tot het naar binnen mocht. Na een strenge ID/kaartcontrole mocht men in de centrale hal een gekleurde sticker halen die correspondeerde met één van de ingangen van de studio. Boven was er gelegenheid om eerst nog iets te eten en drinken te kopen. Dat wil zeggen, als je de kleine lettertjes had gelezen en wist dat je contant geld mee had moeten nemen omdat pinnen niet tot de mogelijkheden behoorde. *kuch*
Eenmaal binnen bleek het podium helemaal vernieuwd te zijn en ook zagen we naast het podium een groot raam. Daar zouden later de familieleden van de deelnemers komen te staan. Bij vroegere opnamen stonden deze mensen altijd buiten het zicht en zag je hun reacties pas wanneer het uitgezonden werd. Maar nu zouden we hun gezichten en reacties ‘live’ kunnen zien. En zij die van het publiek. Maar er was nog iets veranderd: er stonden nu namelijk vier coachstoelen in plaats van drie. Douwe Bob zou die dag zijn debuut gaan maken als coach van TVK. Hoe zou hij het gaan doen? Wie zou er naast wie zitten en hoe zou de sfeer tussen de coaches zijn? De opnamen waren nog niet eens begonnen, maar het was nu al leuk.
Toen iedereen een plekje op de stoelen had gevonden was het tijd voor publieksopwarmer Jaco en zijn originele grapjes. Hij bracht de sfeer er lekker in terwijl aan de zijkant de coaches al stonden te trappelen van ongeduld.

En toen was het tijd om de opnamen te beginnen: Marco, Ali, Ilse en Douwe kwamen onder luid applaus het podium op rennen en namen plaats in hun rode stoel. De stoelen draaiden richting het publiek en was het tijd voor de eerste kandidaat. Even was het muisstil in de studio, maar toen de eerste kandidaat het podium op kwam lopen, was dwars door het raam naast het podium een luid gejuich te horen van de familie. Wat moet dat fijn zijn voor de kandidaatjes om op zo’n enorm spannend moment even contact te kunnen hebben met hun grootste supporters.
Op zo’n dag moet je echt van het begin tot eind op je stoel blijven zitten en dan kan het soms best een hele zit zijn. Maar deze keer niet! De coaches waren lekker los en maakten er echt een feestje van. Tussen de kandidaten door vertelden Ali en Douwe anekdotes over elkaar, zongen de coaches zo af en toe even met een kandidaatje mee en Marco haalde op een gegeven moment zelfs één derde van het publiek naar beneden om de polonaise te gaan doen.
Over de kandidaten en wie er in Team Borsato zit, gaan we natuurlijk nog niets vertellen maar dat er weer veel talent tussen zit en dat The Voice Kids weer ontzettend leuk wordt om naar te kijken is wel duidelijk!

Liefs, Patricia


Imke en uiteraard van mijn collega's


 
1. Door: Lisanne op 22-09-2017 08:52:57
Wat een leuk verslagje over de Voice Kids. En dat die agenda soms te vol zit, dat herken ik maar al te goed. Haha, soms plan ik ook veel te veel, maar alles is zo ontzettend leuk! 
Fijn dat je het zo hebt kunnen oplossen! 
Liefs, Lisanne
2. Door: Miriam op 23-09-2017 20:06:25
Leuk verslag, ben erg benieuwd naar de uitzendingen!
3. Door: Jolanda Roovers op 24-09-2017 19:32:06
Wat een leuk verslag Patricia, wanneer ik het zo lees word ik al nieuwsgierig naar de uitzendingen.
Laat het feest maar beginnen!!

                       Groetjes Jolanda
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Zet je tranen en je zorgen opzij
En je maakt jezelf vrij"