Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Voorbereidingen Fanclubdag
De Fanclubdag is een dag die we één keer per jaar organiseren en waar we met elkaar ontzettend naar uitkijken. Maar wat gaat hier eigenlijk aan vooraf? Welke voorbereidingen moeten er allemaal getroffen worden? Jullie zijn vast heel nieuwsgierig, dus geven we jullie een kijkje bij onze voorbereidingen voor het leukste weekend van het jaar!

De voorbereidingen beginnen al maanden van tevoren. Allereerst wordt er in de agenda van Marco gekeken. Wanneer is Marco vrij, wanneer kan deze dag, of eigenlijk dit weekend plaatsvinden? Dat is vaak nog best lastig maar zodra we een datum hebben wordt dit met grote letters in de agenda gezet en kunnen we beginnen!

Zodra de datum bekend is kunnen we op zoek naar een geschikte locatie. We gaan dan die locatie een bezoekje brengen om de sfeer te proeven en te kijken of de ruimtes geschikt zijn voor onze plannen. Als ook de locatie geboekt is kunnen we echt los en de dag een invulling gaan geven.

Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben we dit jaar het thema Italië. We willen graag dat jullie iets met dit thema gaan doen maar dat doen we zelf natuurlijk ook! Ook hiervoor zijn we veel aan het nadenken en bekijken in wat voor leuke Italiaanse sferen we de zaal kunnen bekleden. Denk hierbij aan de kraampjes, kinderhoek, zaal, podium maar ook aan alles wat er op het podium gaat gebeuren. En natuurlijk wij zelf.... pffff dat is nog een hele klus!  


Je kon een wens voor jezelf of voor iemand anders insturen maar ook hebben we ieder jaar een aantal fanmomenten. En natuurlijk de leuke spellen met Marco! Dit zijn dingen die helemaal uitgewerkt moeten worden en waar ontzettend veel tijd in gaat zitten. Maar ook zo ontzettend leuk is om te doen!
Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld de wens van Anjo, die graag op het strand wilde wandelen met Marco. We brainstormen dan hoe we dat voor elkaar gaan krijgen en dan komt er een hele lijst met benodigdheden. Een muts voor Anjo, een schatkist en schatkaart in een fles, een schat natuurlijk, een meeuw en een hardloper, en niet te vergeten de geluidseffecten want er brak opeens onweer uit... Ongelofelijk leuk om te doen maar heel tijdrovend allemaal.
 

Om de vier weken komt de werkgroep Fanclubdag bij elkaar om de voorbereidingen te bespreken. Er zijn natuurlijk ook veel dingen die ze gezamenlijk moeten doen, dit gebeurt op zo’n avond. Ook stellen ze bijvoorbeeld de spelpakketten samen voor de bingo. Hoe dichter we bij de Fanclubdag komen hoe vaker ze bij elkaar komen om de puntjes op de i te zetten. De spullen die uiteindelijk allemaal mee moeten worden verzameld in de opslag en per activiteit of kraam ingepakt in dozen. Dat is nog een hele uitdagende puzzel maar gelukkig hebben we het vaker gedaan en worden we er steeds handiger in.

Elk jaar moeten er ook de nodige spullen gehuurd worden. Zoals bijvoorbeeld de kraampjes, doeken, verlichting, stoelen en bankjes, al die dingen hebben we ook nodig en worden al tijdig gereserveerd. We hebben natuurlijk ook de bekende kraampjes, de enveloppenkraam, de loterij en de merchandise. Ook hiervoor wordt tijdig alles klaar gemaakt. Want al die bergen enveloppen die aan de lijnen hangen worden eerst allemaal dicht geplakt en natuurlijk in een aantal worden lootjes gestopt waarmee je een prijs kunt winnen! Maar ook alle lootjes (en dat zijn er veel, heel veel) moeten worden geniet. Hier zijn we dan ook enkele avonden mee bezig. Het is jammer dat we zover bij elkaar vandaan wonen, anders waren dit vast erg gezellige avonden geworden.


We hebben ook ieder jaar vele vrijwilligers nodig, zonder hen redden we zo’n dag niet. Deze vrijwilligers krijgen na de fanclubdag altijd een mail gestuurd waarin gevraagd wordt hoe ze de dag hebben ervaren. Een soort evaluatie dus. Deze punten worden vervolgens mee genomen en hier kunnen wij weer veel van leren. Wij zijn weliswaar de gehele dag aanwezig, maar zien of horen veel dingen niet. En dan is het fijn om van andere vrijwilligers te horen hoe zij bijvoorbeeld hun plekje hebben ervaren.

Ik hoop dat ik jullie een klein beetje heb kunnen meenemen in dat wat we allemaal voorbereiden om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Want dat is wat we willen en waar we het voor doen. Al die blije gezichten zien door alles wat er gebeurt die dag. Wij gaan nu snel weer verder, want er is nog best veel te doen! Maar ohhhh wat hebben we er ontzettend veel zin in!
 
Liefs,
Monique en uiteraard van mijn collega’s

 
1. Door: marina op 06-09-2017 11:48:51
Spannend!!!!! Ik snap wel dat dit een hele hoop werk is als ik zie wat er altijd geregeld is, neergezet en gedaan is door jullie allemaal. Is niet zo maar gedaan. Dus nu al petje af voor jullie allemaal. Ik heb er in iedergeval erg zin in. Mijn outfit is er nog niet, maar daar gaan we nog even naar op zoek. Succes nog met de laatste loodjes! Groetjes Marina
2. Door: Ria op 06-09-2017 14:24:40
Het blije gezicht is er al vanaf het moment dat de datum bekend is, de aanmelding is gelukt en het hotel geboekt is. Dan kan ik achterover leunen en wachten tot het zover is. Maar voor jullie begint het dan pas! Ik heb dan ook diep respect voor alles wat jullie samen allemaal voor elkaar krijgen Er is nog nooit 1 fanclubdag geweest die ik niet leuk vond. En ik heb er nog niet eentje gemist. Het is altijd een feestje en ik geniet altijd zo van alles wat er op het podium gebeurd. De outfit is er hier ook nog niet maar we gaan deze week brainstormen. Petje af voor jullie allemaal! Succes en heel veel plezier!
3. Door: jacqueline op 06-09-2017 15:48:18
Altijd leuk om te lezen monique! Succes met de voorbereidingen! Het harde werken wordt zeker beloond, met superblije koppies!
4. Door: maria serraris op 06-09-2017 16:02:40
Een dikke pluim voor gans het Tifositeam
Op de Marcomeeting hebben jullie mij de mooiste dag van mijn leven bezorgd en ik weet dat hier veel werk en voorbereidingen aan voorafgaan 
Wat zou Marco zijn zonder gans het Tifositeam en dat waardeert hij ook
Maar al die blije gezichten in het fcweekend belonen jullie harde werk
Maria
5. Door: Lisanne op 06-09-2017 19:16:55
Wat een voorbereidingen voor de Fanclubweekend, maar dat is begrijpelijk.  Jullie hebben echt een topteam, waar jullie maar zeer trots op mogen zijn! Applaus voor jullie! 
Liefs, Lisanne
6. Door: Jolanda Roovers op 06-09-2017 21:00:39
Wat ontzettend leuk dat jullie dit met ons willen delen, en jeetje wat een ongeloofelijk veel werk gaat er steken  in dit geweldig fanclubweekend.
Super hoe jullie dit allemaal voor elkaar krijgen, toppers zijn jullie!! 
Een hele dikke pluim voor jullie allemaal!!

                          Groetjes Jolanda 

                      

 
7. Door: Anjovandestrandwandeling op 06-09-2017 23:20:13
Dat er ontzettend veel werk aan zo'n dag vooraf gaat wist ik al wel, en neem maar van mij aan dat al die moeite goud waard is! De #TdMB heeft mij de verrassing van mijn leven bezorgd vorig jaar en dat geweldige moment vergeet ik echt nooit maar dan ook nooit meer. Net als de man waar we allemaal voor komen die dag/dat weekend, zijn de medewerkers van zijn fanclub stuk voor stuk fantastische lieve speciale en hardwerkende mensen waar ik veel bewondering voor heb. Ik zeg: #vriendenvoorhetleven :0)
8. Door: Ness op 07-09-2017 14:46:58
Nou en of we er zin in hebben Monique. Wat een geweldig verslag. Trots op juliie allemaal. Succes met de verdere voorbereidingen en tot over een paar weken op de fanclubdag en bingo het leukste weekend van het jaar!! Ook ik heb hier bij deze geweldige fanclub veel vrienden ontmoet. #vriendenvoorhetleven 
 Ness
9. Door: Jolanda Dobbelaar op 08-09-2017 00:05:49
Oh ja, zodra de datum bekend is en na een paar zenuwslopende minuten alles geregeld is, hebben we er al zin in.
Het is zeker een karwei om alles in goede banen te leiden en alles voor elkaar te krijgen. Wat dat betreft zijn jullie een geweldig team.
Wens jullie nog heel veel succes deze laatste weekjes, we kijken er naar uit.
Tot ziens op het leukste weekend van het jaar!!!!!  

liefs
Jolanda


 
10. Door: Miekske op 08-09-2017 07:51:51
RESPECT... en wat een leuk verslag Monique. Waar halen jullie de tijd vandaan. Het gaat nu echt opschieten. Succes met de puntjes op de i te zetten en tot de fanclubdag. Xxx Miekske
10.1. Door: Petra op 16-09-2017 11:04:10
Leuk!!! Ik ga ook samen met mijn dochter.... Groetjes Peet
11. Door: Babs Dijkstra op 08-09-2017 22:25:31
Hey Monique,

Dank voor dit ''kijkje in de keuken'' van alle voorbereidende werkzaamhedenwat veel werk hebben jullie vooraf te doen zeg!
Wat een supergave foto van jou met de lootjes op je hoofd, je zal er s'nachts wel over dromen onderhand hihi!
Ik en mijn dochter hebben enorm veel zin in het FCD weekend, we moeten alleen nog een outfit scoren Maar dat komt vast goed!
Succes nog even met de voorbereidingen lief Tifosi Team en alle vrijwilligers: zet em op!

Liefs,
Babsy
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ja, dat ben jij
Dat ben jij"