Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Heb jij zin om vrijwilliger op de fcd te zijn?
Je hebt het jezelf misschien al eventjes afgevraagd waar die oproep voor de vrijwilligers voor de Fanclubdag toch blijft! Nou hier is hij dan!!
 
Heb jij zin om vrijwilliger te zijn op de Fanclubdag op 15 oktober 2017 in Egmond aan Zee???

We hebben nog zo’n tien weken tot aan de Fanclubdag te gaan en na al een fantastische Marco Meeting in België in de pocket te hebben kan ik je verzekeren dat deze Fanclubdag net zo tof gaat worden!

Opnieuw strijken we neer in 'Hotel Zuiderduin' in Egmond aan Zee, een zeer sfeervolle locatie welke ons alle mogelijkheden biedt om lekker uit te pakken. Zo is er een mooi groot podium waarop Marco vanuit alle hoeken in de zaal goed te bewonderen zal zijn. Er is voldoende ruimte voor de super leuke kraampjes gevuld met onze prachtige merchandise, is ook de beruchte enveloppenkraam er weer, de kraam met kleurige lootjes voor de loterij, en ja ook hebben we dit jaar weer de zeer gewilde scheurlootjes waarmee je prachtige prijzen kunt winnen. Welke prijzen? Ik licht er een aantal toe...

Hoe zou je het vinden wanneer Marco je zou ontvangen in een knusse pizzeria, waar de heerlijke geur van vers gebakken pizza je direct omringt? Waar Marco je pizza bakt of je pizza als volleerd ober komt brengen of ineens bij je tafeltje aanschuift om gezellig wat te kletsen? Het is een prijs die velen graag zouden willen winnen en we hebben maar liefst 50 stoelen te vergeven! Inderdaad, de hele pizzeria is die avond van ons!


Natuurlijk zal ook de ongekend leuke vaartocht met Marco, welke onder de meeste fans toch wel de meest favoriete prijs is, te winnen zijn. Met een geweldige boot (waarbij Marco dus geen kant op kan) varen we over romantische wateren (waar je niets van zult zien want hee, Marco staat binnen je gezichtsveld).

Maar ook zou je zo maar een ochtend of een middagje in Marco zijn eigen studio een photoshoot mogen doen wanneer je met 'Mijn Perfecte Plaatje' door de vakjury tot winnaar bent uitgeroepen! Wil je weten hoe je aan deze geweldige prijs kan meedingen? Via onze log kun je hier alles over lezen! Marco zal je in zijn studio dan bij staan met handige tips en tricks!
Dit is een kleine greep uit de prijzen die je kunt winnen, te gek toch?!

Natuurlijk zorgen we in de kinderhoek ook weer voor leuke knutsel-activiteiten en hebben we hiervoor zelfs een hele coole flitsende ruimte, waar je naast lekker knutselen ook nog eens je beste dansmoves kan laten zien.

Ook worden er weer mooie wensen van fans vervuld, zijn er leuke spellen op het podium en natuurlijk de super spannende loterij waar je dus fantastische prijzen kunt winnen.

O ja, wat ik ook nog even zeggen wil is dat Marco deze dag zelf niet zal optreden maar zullen verschillende fans onder begeleiding van Daniël Kist, ons trakteren op spetterende optredens. Dus muziek is er wel degelijk en het zullen uiteraard allemaal liedjes van Marco zijn! Meezingen toegestaan!

En wat dacht je dan van onze gasten die we op de Fanclubdag mogen verwelkomen? Uhmm... ik bedoel dus héle leuke gasten! Zo komt niemand minder dan WILLIAM RUTTEN!
William Rutten, je weet wel, die wereldberoemde fotograaf, hét jurylid van 'Het Perfecte Plaatje'! William is autodidact, wat betekent dat hij zich het vak zelf aangeleerd heeft en met afstand de beste artiestenfotograaf van Nederland is. Menig CD-hoes komt van zijn hand, maar ook de foto's uit de clip van 'Ik Zou Het Zo Weer Overdoen' komen bijvoorbeeld uit zijn koker. En William Rutten komt dus naar de Fanclubdag! Ik kijk er nu al zo naar uit!
 

Naast William zal ook Miguel Janssen komen. Miguel is Marco's personal trainer en weet dus alles van de gespierde benen gezondheid van Marco. Hij vertelt dingen over Marco waarvan we niet zeker weten of Marco daar ook zo enthousiast over is, maar wij willen nu eenmaal alles weten.
Deze heren zijn niet de enige gasten op de fanclubdag maar je zult begrijpen, dat ik nu nog niet alles wil verklappen! Maar ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast zullen zijn! Ze zitten overigens wel allebei als panellid in het gloednieuwe spel: Alles Mag Op De Fanclubdag!
Alles mag? Wat mij betreft wel! Oeeeee... dat wordt dus heel leuk!
 
Maar voordat het zover is moet er natuurlijk nog heel wat georganiseerd, geregeld en uitgewerkt worden. Een dag als deze kan ik zeker niet in mijn eentje runnen, en gelukkig hoeft ook niet. Dit doe ik samen met de Werkgroep Fanclubdag 2017. Al vanaf het begin van dit jaar komen we met grote regelmaat bij elkaar en bespreken we welke dingen er gehuurd moeten worden (kramen, techniek, schermen, pinapparaten etc.) en wat er nodig is om alle samen gemaakte plannen te kunnen uitvoeren. Zo werd vorig jaar bijvoorbeeld ook de geweldige verrassing voor Bea en Angela tijdens zo'n meeting geboren...
 

Daarnaast kan ik ook rekenen op de creativiteit van mijn Fanclubcollegaatjes die in andere werkgroepen zitten, dus dat komt helemaal goed. 
Maar... ook op de dag zelf heb ik een aantal mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken. Net als voorgaande jaren wil ik dan ook graag een oproepje doen en zijn mijn team en ik ontzettend blij met het aanbod van velen om ons te komen helpen! De eerste mailtjes hebben ons al bereikt, maar graag willen iedereen de kans geven zich aan te melden. 

Vanwege het uitgebreide programma en een aantal kleinere zalen hebben we weer een flinke groep vrijwilligers nodig. Zo heb ik er alleen al ongeveer 18 nodig die in een kraampje zullen staan, zo'n 4 in de kinderhoek, ongeveer 3 die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van de mindervaliden, we hebben mensen nodig voor de kaartcontrole, de EHBO, het uitdelen van de give-away, de catering, het uit- en inladen van alle spullen, die helpen met het vervullen van verschillende wensen, parkeerbeheer, fotografen en nog veel meer.
 
 
Wat houdt het ‘vrijwilliger zijn’ in?

* Je dient om 8.30 uur op locatie te zijn;
* Je bent vermoedelijk rond 19.00 uur pas klaar, zeker niet eerder;
* Je moet fysiek sterk genoeg zijn om de hele dag te sjouwen, op te
bouwen, te lopen, te staan, te lachen, te helpen, af te breken, kortom: hard te werken;
* Je mag als vrijwilliger niemand meenemen. Dat wil zeggen dat je familie of vrienden pas de zaal in mogen als de deuren open gaan en om half zes moeten vertrekken als jij nog aan het opruimen bent;
* Je krijgt weinig van de dag mee. Je wordt ergens ingedeeld en daar ben je dan aan het werk. Het kan dus zo zijn dat je Marco de hele dag niet ziet.
* Aan het einde van de dag mogen alle vrijwilligers wel op de foto met Marco;
* Vanzelfsprekend is het uiteraard beregezellig en krijg je een supercoole en bijzonder indrukwekkende pas om je nek waar je verder niks aan hebt!
* Tot slot mogen alle vrijwilligers bij het bedanketentje zijn, dat vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 oktober.
 
Vrijwilliger zijn betekent dat je werk moet doen waarvoor je ingedeeld bent. Het kan zijn dat je op een plek werkt wat je ontzettend leuk vindt, maar het kan ook voorkomen dat je op een plek staat waarbij je bijvoorbeeld geen zicht op het podium hebt en je niets van alle activiteiten op het podium mee krijgt. Het komt wel eens voor dat mensen die vrijwilliger waren achteraf niet zo blij waren met hun taak. Ik zal zoveel mogelijk proberen rekening te houden met je voorkeuren, maar de taak die je toebedeeld krijgt, heb je voor de hele dag. Houd daar dus rekening mee! Je hoort in de week voor de fanclubdag of je ingedeeld staat en op welke plek. 
 
Net als voorgaande jaren zullen er vrijwilligers op de lijst staan die al meerdere jaren hebben meegeholpen. Het is fijn om deze mensen erbij te hebben. Zij weten hoe het is om een hele dag mee te draaien. Zij weten wat de bedoeling is, zien het als dingen fout gaan en springen hierop in. We kunnen helaas niet iedere enthousiaste vrijwilliger elk jaar indelen want ieder jaar worden er ook nieuwe vrijwilligers gekozen. Deze mensen hebben nog geen ervaring en plaatsen we dan ook graag naast ervaren vrijwilligers. Zo wisselen we het een beetje af zonder in te boeten aan de kwaliteit van de dag, want het gaat er natuurlijk om dat het een superleuke dag wordt voor iedereen! Dus...
 
Heb je nog nooit geholpen als vrijwilliger en lijkt het je leuk?
Heb je al eens eerder geholpen als vrijwilliger en lijkt het je weer leuk?

Geef je dan op!
 
LET OP: Mail ons je naam en leeftijd, je eventuele ervaring en voorkeuren en misschien namen van andere mogelijke vrijwilligers waar je goed mee overweg kunt voor vrijdag 1 september naar: vrijwilliger@borsato-fanclub.nl

[Let op: binnen een uur na plaatsen van deze log hebben we al enkele tientallen aanmeldingen binnen, maar bijna allemaal zonder de informatie waar we om vragen!
Deze informatie hebben we echt nodig!]


We vragen je nu al aan te melden, maar je hoort dus pas kort voor de Fanclubdag of je vrijwilliger mag zijn. Koop dus wel een toegangskaartje om in ieder geval deze fantastische dag niet te missen. Als je wordt geselecteerd als vrijwilliger, mag je je kaartje retour sturen naar de fanclub en krijg je je geld gewoon terug.
 
Mijn team en ik hebben er nu al super veel zin in en ook Marco kijkt er reikhalzend naar uit! En jij?

Lieve groetjes,

Nathalie Thielen

1. Door: Thea de Wilde op 08-08-2017 10:41:42
me mail is verzonden.nu duimen.xxxx
2. Door: maria serraris op 08-08-2017 11:14:54
Ik vind dit allemaal zo leuk om te doen moest ik 10 jaar jonger zijn ,ben nu 62 en ik denk dat dit best wel vermoeiend is.Daarom laat ik dit over aan jongere personen ,die dit maar al te graag zullen doen
groetjes Maria
3. Door: Marc Triou op 08-08-2017 12:44:31
Mail verstuurd 

 Grtz Marc 
4. Door: Bea van Rumpt op 08-08-2017 13:01:04
Me mail is verstuurd. Succes met alle aanmeldingen en keuze's maken.

 
5. Door: anjozonderlogje op 08-08-2017 20:37:48
Zo. De aanmelding is weg. En nu afwachten geblazen.....
6. Door: Anja van Wijk op 09-08-2017 09:11:50
Wat doe je dat toch weer heerlijk Nathalie. Dat is echt aan jou besteed. Succes met wachten voor de mensen die een mail hebben gestuurd.

Liefs Anja
7. Door: Ness op 09-08-2017 15:23:40
Jaa mijn mail is ook verstuurd. Succes!! 
Liefs Ness 
 
8. Door: Jolanda Dobbelaar op 09-08-2017 23:56:54
Heb zeker zin, maar weet niet of ik het volhoud. Een hele dag staan lukt voor mij niet. En misschien als meiskes wat groter zijn gaat dat ook makkelijker. Maar het lijkt me heel speciaal om dat toch eens een keer te proberen. Heel veel suc6. Liefs Jolanda xx
9. Door: Sandra Meeuwsen op 10-08-2017 08:39:08
Lijkt me geweldig om vrijwilliger te zijn maar ik kom dit jaar voor eerst met mijn dochter dus wie weet volgend jaar. Succes met de organisatie! Xxx Sandra
10. Door: Miekske op 10-08-2017 17:25:20
Lieve Nathalie, 

Wat word ik enthousiast van deze blog en van mij mag het zo 15 oktober zijn.
Het is mijn 1e fanclubdag in Egmond en wil daar echt van gaan genieten en zien wat er allemaal op mij afkomt.

Dus dit jaar geen vrijwilliger (al kriebelt het wel) want mijn zus gaat ook mee en die is helemaal nieuw in het Tifosi fanclubgebeuren en ik ben al blij dat ze mee wilt.

xxx Miekske
11. Door: jacqueline op 19-08-2017 00:48:43
Check check..duimduim
12. Door: jacqueline op 19-08-2017 00:48:48
fout bij verwerken smilies
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Was je held of heldin van je eigen verhalen
Al was het dan maar voor een dag"