Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Te zot voor woorden!
Terwijl ik nog keihard zit na te genieten van weer een hele bijzondere ‘zotte’ avond besef ik opeens dat het ook de laatste was van de reeks festivals die Marco heeft gedaan samen met zijn bandje!

Wat hebben we genoten, keer op keer! Het begon allemaal op woensdag 24 mei in Hellendoorn. Het was een emotionele avond want die dag werd er ook afscheid genomen van Ria Ruiters, de lieve moeder van Leontine.  Welke artiest staat er dan ’s avonds op het podium te knallen?! Marco, onze Held stond er en hoe! Het was een zeer zware avond en Marco zijn stem liet hem af en toe in de steek. Maar het publiek hielp hem er doorheen en dat voelde als een warme deken voor Marco.

Door de emoties en de verkoudheid van Marco moest hij tot zijn grote spijt het optreden bij Pop on Top afzeggen en dat deed hem echt zeer. Maar als je nauwelijks kan praten hoe kan je dan zingen?! Marco zou Marco niet zijn als hij toch zaterdag 27 mei tijdens Nirwana Live alweer op het podium stond. Zijn stem was nog niet helemaal top maar wij als fans zingen natuurlijk altijd harder (en ja ook valser) dan Marco, dus stemprobleem opgelost en het werd weer een mooi feestje!

Vrijdag 9 juni stond Marco te stralen in Dordrecht, waar het eerst nog even spannend was of het wel zo’n stralende dag zou worden. Marja en ik vertrokken die dag namelijk met onze poncho’s, maar gelukkig hebben wij deze alleen gebruikt om ons kontje te bedekken, want dat zit toch altijd net wat lekkerder tegen het hek. Je zou toch denken dat er inmiddels wat ‘eelt’ zit, hahaha maar niks is minder waar, een kussentje is altijd fijn! Het werd een prachtige dag en Marco genoot zichtbaar!

Vrijdag 30 juni was het de beurt aan Hoorn, helaas kon ik daar niet bij zijn, erg jammer, want zo aan de verhalen te horen was het daar ook een zeer bijzondere, geslaagde avond.  Marco zijn vriend Ali B. bleef nog wat hangen en zong nog lekker een nummertje mee met Marco. En dat Marco daar dan van die heerlijke dansmoves bij maakt, daar wordt toch iedereen blij van. Althans ik wel hoor

Een week later is Marco los gegaan in Breda bij Breda Live. Het is dat een mens keuzes moet maken, omdat je nu eenmaal ook nog werk en een gezin hebt, maar anders was ik ook graag bij dit feestje geweest. Ook daar zat de stemming er goed in! Breda Live was duidelijk AAN!

Zaterdag 8 juli Werchter Boutique, tja daar heb ik gewoon geen woorden voor. Marco die samen met Robbie Williams op een festival staat is natuurlijk wel heel gaaf! Het werd daar een geweldig feest om nooit meer te vergeten! Onze lieve collega Kimberley had er geen woorden voor en droomt er nog van!

Van bijna al deze onvergetelijke festivals hebben mijn andere lieve collega’s allemaal al een leuke log geschreven en daar wil ik ze natuurlijk ook nog hartelijk voor bedanken! Dus bij deze lieve collega’s, jullie hebben mij elke keer blij gemaakt met jullie enthousiaste verhalen, zodat het voelde of ik er toch elke keer bij ben geweest.

We sluiten af met Rock Zottegem en geloof mij, ook dit was een festival om nooit meer te vergeten. Je had er bij moeten zijn om het te beleven, maar vooruit, ik zal proberen jullie mee te nemen naar afgelopen zondag.
Samen met Marc en Nancy, jullie wel bekend, vertrokken wij op tijd naar Zottegem, we wilden immers wel een plaatsje aan het hek veroveren. Rond de klok van 16.00 uur kwamen wij aan op het grote terrein. Er stond een groepje ‘bekende’ fans, dus het was meteen gezellig. We maakten ons wat zorgen, want echt een heel eind verder zagen wij de tent staan. Op zijn Belgs gezegd, amai dat wordt flink doorstappen om als eerste aan het hek te staan. We hadden geluk, want de bewaking was zo lief om heel dat stuk mee te lopen zodat echt iedereen zeer netjes aansloot en zo naar de tent liep. Dan moet je keuzes maken, ga je van de zon genieten of ga je al in een warme tent staan. Voor Marco fans is de keuze niet zo moeilijk natuurlijk. Jullie raden het al, wij kozen voor de tent! Daar zaten we dan om half vijf te wachten totdat Marco, onze held, zou knallen door de speakers. Het werd langzaam behoorlijk druk en de tent stroomde vol. Het werd nog warmer en warmer. Ik begon mezelf af te vragen hoe ik deze avond door zou komen. Ik had het al warm en tja als Marco voor mijn neus staat krijg ik het zeker niet kouder.Stan van Samang mocht het spits afbijten en die ging me daar tekeer. Het was bizar, zo hard dat de bas stond! Ik had oordoppen in, maar die hielpen niet veel. Mijn hart klopte bijna uit mijn lijf. Veel mensen zag je verschrikt kijken. Help is dit wel normaal! Er werden massaal oordoppen uitgedeeld en iedereen maakte hier gebruik van. We hoopten maar dat het geluid bij Marco beter zou zijn. Achter ons stond een rij met jongere kinderen en die kwamen heel duidelijk voor Stan. We hebben een goeie deal met hun gemaakt, ze mochten voor ons staan om naar hun held te kijken! De kinderen hadden de avond van hun leven, die zongen echt alle nummers mee, filmden elke minuut, geweldig om te zien. Jammer dat Stan geen oog voor hun had. Rond 20.00 uur was de herrie voorbij, andere woorden heb ik er niet voor, sorry Stan, maar ik zou op zoek gaan naar een andere geluidsman.

De spanning steeg behoorlijk en het werd warmer en warmer in de tent. Ik heb altijd dextro energie in mijn tas en zag dat sommige fans deze wel konden gebruiken, want je wil natuurlijk niet Marco missen omdat je oververhit bent! Om precies 21.00 uur was het zover, onze held Marco en zijn bandje kwamen op! En hoe gaaf is het dan dat het geluid fantastisch is, dat je kippenvel krijgt terwijl je zo heet bent! Man o man, wat een verschil, een verademing gewoon.
Marco had er zichtbaar zin en zag al snel dat er bekenden voor hem waren.
Toch altijd leuk dat hij dan knipoogt en even zwaait.
 

Marco rende over het podium, struikelde bijna over wat snoeren, maar dat liep gelukkig heel goed af! We hebben weer veel lawaai gemaakt, meegezongen en hard ook, maar ook rolden de tranen weer over onze wangen. Keer op keer raakt Marco mij weer als hij bepaalde nummers speelt. Wat kan muziek toch veel met je emoties doen. Marco had het blijkbaar ook behoorlijk warm want hij had zijn stoere zwarte jasje al uitgegooid, niet dat ik dat erg vond, hij stond daar heerlijk in zijn witte blouse te zweten.

Nancy had een waaier mee en gaf die met alle liefde even aan Marco. Ja mannen kunnen ook last hebben van opvliegers. Marco was hier blij mee en koelde even lekker af!
Marco ging verder met zijn spetterende optreden en genoot zichtbaar van elke minuut. Zelfs het geluid kon Marco niet bijhouden en sloeg even over in een harde piep. Ik denk dat het ook voor hun te heet was geworden, haha. Marco raakte zijn tekst kwijt, maar gelukkig wist heel de tent hoe het verder moest. Marco werd onder zeer luid applaus bedankt voor deze avond!!! En het was nog niet eens voorbij. Ik kreeg het ook steeds warmer en Marco had dit blijkbaar gezien, want hij gaf mij een flesje water. Wat een lieverd is hij toch, jullie snappen wel dat ik dit flesje nooit meer weg gooi! Het smaakte heerlijk! Ik was weer bijgetankt en kon weer verder springen, zwaaien en volop meegenieten!
 

Deze avond waren er verrassend veel mannen in de tent. Ze kwamen heel duidelijk niet alleen voor Marco, maar voor Marieke. Ze hadden zelfs allemaal leuke borden met teksten mee. Ik ben benieuwd of Marieke al een date heeft geregeld, heerlijk zulke acties, ik hou ervan. Ook Bianca VK had een bord mee en werd beloond met een grote glimlach en hartje van Marco, jaaaa Bianca die was echt voor jou en de handkus ook!
 

De avond vloog om en voordat ik het wist was het dus echt voorbij, moe maar zeer voldaan liepen wij terug naar de auto. We waren er stil van...tjeee is het nu echt klaar met de festivals. Wat gaan we deze hete uitjes missen!

Marco en zijn bandje onwijs bedankt voor deze geweldige, mooie festivalzomer. Wat hebben we genoten! Jullie waren stuk voor stuk fantastisch! Ik sluit af met een diepe buiging voor Marco en zijn bandje!
 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe, ik ga afkicken en aftellen tot oktober!
 
Liefs,
Imke


 
1. Door: Lisanne op 11-07-2017 21:07:08
Wat een heerlijk verslag, van alweer het laatste festival. Heerlijk nagenieten nu en inderdaad afkicken en aftellen tot Oktober! 
Liefs, Lisanne
2. Door: anja1972 op 11-07-2017 22:08:52
Wat een prachtige omschrijving van een top feestje in Zottegem. Groetjes Anja
3. Door: Martine op 11-07-2017 23:29:51
Hoi Imke

En daar ben je dan al met je verslagje !
Erg mooi geschreven hoor !
Super weergave van het hele gebeuren.
Ik schreef het al ergens maar inderdaad met het geluid van Stan van Samang zat het toch echt goed mis net als vorig jaar bij de lokerse feesten.
Ik had ook de neiging om weg te lopen omdat het echt wel pijn deed maar dat doe je natuurlijk  niet als Marco ook nog even langskomt.
Iedereen zat blijkbaar angstvallig af te wachten tot dit optreden voorbij was.
Gelukkig konden we nadien lekker opnieuw genieten van de muziek.
De mannen met hun borden heb ik niet gespot.
Leuk dat je er wat foto's van hebt !
Al bij al was het toch een mooie avond om het festivalseizoen van Marco af te sluiten.
Jij ook nog een fijne vakantie !

Groetjes

Martine 

P.S. Ik vind de titel van je logje erg leuk geworden !
4. Door: Miriam op 12-07-2017 08:06:42
Wat een leuk verslag, je hebt genoten. Mooie log titel en mooie afsluiter van festival seizoen! Tot in oktober.
5. Door: Miekske op 12-07-2017 18:08:44
Wat een mooi logje over het afgelopen festival seizoen ik heb er van genoten hoe je het hebt omschreven...In Breda was ik erbij maar de andere festivals zijn omschreven met een gevoel of ik er zelf ook bij was.

Bedankt daarvoor.

xxx Miekske
6. Door: Bianca op 12-07-2017 19:09:40
Ooowwww waarom lees ik dit nu nog maar?
En ik werd door niemand getipt?
Dit is zoooo geweldig! Als ik dit lees voel ik me precies weer in ZOTtegem! Wat was het een feest!

Bedankt kanjer! Je weet wel waarom! 
Dikke zoen!
7. Door: Jolanda Roovers op 12-07-2017 21:46:27
Wauw Imke, wat een super leuk verslag zeg!!
Wanneer ik het lees is het net of ik het helemaal mee beleef.
Ontzettend jammer dat het weer is afgelopen. Wim en ik waren er ook vrijdag bij in Breda en ik kreeg toch wel even een krop in mijn  keel dat het nu echt afgelopen was.
Wat hebben we toch genoten van al de festivals die we hebben bezocht.
Het zal nu even afkicken zijn. Nu op naar het gezellige fanclubweekend!!

                      Groetjes Jolanda
 
8. Door: Marc Triou op 12-07-2017 22:15:46
Wat een heerlijke log, ontzettend goed verwoordt hoe te gek ZOTtegem was en leuke reclame voor mijn baas, Marco met de Amels waaier, hihihihi.

 Grtz Marc 
9. Door: Babs Dijkstra op 13-07-2017 14:12:23
Wauw wat een heerlijk verslag! Dank voor het delen

Liefs,
Babsy
10. Door: Nancy Triou op 16-07-2017 19:30:53
Wat heb je dat weer prachtig verwoord,beleef de avond weer opnieuw,echt genoten samen met jou. Liefs Nens xxx
11. Door: Jolanda Dobbelaar op 17-07-2017 00:09:23
Ooooh als ik alles zo lees en de foto's zie. Wat heerlijk om iedereen zo te zien genieten. Misschien volgend jaar toch ook eens doen. Nu kijken we reikhalzend uit naar oktober. Ons weekend!!! Jammer dat ik met telefoon geen smileys kan kiezen. Je hebt iig een fantastisch logje, hihi, geschreven. Liefs Jolanda xxx
12. Door: maria serraris op 17-07-2017 08:28:27
Leuk omschreven Imke ,echt zoals het was een topfeestje
Een fantastische log en nu inderdaad afkicken 
groetjes Maria
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Maak mijn beide oren doof
En ik zal horen wat je zegt"