Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Breda Live was AAN!
In februari werd bekend dat Marco dit jaar samen met zijn bandje zou spelen op het festival Breda Live. Laat het toeval zijn dat mijn beste vriendin, die heel graag eens samen met mij naar Marco wilde gaan, ook nog eens in Breda woont. Dus die tickets waren heel snel in de pocket en lagen nu al maanden in de kast te wachten tot ze eruit mochten. Vandaag neem ik jullie graag even mee naar dat toffe festival op vrijdag 7 juli, want afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Al vroeg vertrok ik naar mijn vriendin in Breda, waar ik ook zou blijven slapen en rond de middag zijn we naar de stad gefietst. Wauw, hoe lekker is dat! Gewoon op de fiets naar een festival. De fiets stalden we achter het festivalterrein en hebben nog even in de stad op ons gemakje wat gegeten. Rond 14.30 uur gingen we in de rij staan bij het festivalterrein, eh…welke rij? En dan is het wachten tot de poorten rond 15.30 uur open zouden gaan. Het was bloedje heet in de zon, maar ook wel heel gezellig. Nog een leuk gesprek gehad met twee jonge meiden, die later tijdens het concert ook naast ons stonden. Rond 15.45 uur was het dan eindelijk zover. De hekken gingen open en de sprint naar dat felbegeerde plekje aan het hek kon beginnen, haha. Met een mooi plekje aan het hek en rode wangen van de warmte gingen we weer verder met wachten.
 
Om 16.15 uur opende Guido Weijers het festival en kondigde Diggy Dex aan. Wat een heerlijk relaxte gast is dat. Ik had hem nog niet eerder live zien optreden, maar wat is hij leuk! Hij sprong zelfs van het podium en over het hek om tussen het publiek heel relaxed verder te zingen. “Jullie mogen me ook aanraken hoor” riep hij nog. Haha, geweldig! Hij deelde ook nog biertjes uit in het publiek. Jullie snappen wel dat de sfeer er meteen goed in zat. Dat uur vloog om en voor we het wisten was het weer wachten op de volgende artiest en dat betekende ook een uurtje minder wachten op Marco.
 

Guido Weijers stond inmiddels op het podium aan de overkant en riep de mensen daarheen te komen, want hij kondigde onverwachte artiesten aan. Haha mooi niet dat wij daar heen gingen hoor, wij bleven heerlijk op ons plek aan het hek zitten kijken hoe een groot deel van het publiek die kant op stroomde.

Rond 17.45 uur was het de beurt aan Di-rect om te gaan knallen op het podium. En knallen dat deden ze. Man, man, wat kan Marcel Veenendaal toch geweldig zingen. Ik ben geen fan van Di-rect, maar kan hun muziek wel waarderen en heb dan ook erg genoten van hun optreden en de show die ze ervan maakten. Degene naast mij was duidelijk wel heel erg fan en haar enthousiasme werkte best wel aanstekelijk. Ondertussen tikten de minuten ook lekker weg en kwam het moment dat Marco zou gaan optreden, het optreden waar we natuurlijk al die tijd op wachtten, steeds dichterbij. En daarmee werden de kriebels in mijn buik ook steeds erger, haha.
 

Ook dit uur vloog om en konden we echt gaan aftellen. Alles werd klaargezet op het podium, er werd zelfs een trappetje van instrumentenkisten gemaakt naar het podium. Maar eerst kwam Guido Weijers het podium op. Hij had de nagels van zijn linkerhand rood gelakt ter ere van Tijn. Het publiek applaudiseerde minuten lang voor dit bijzondere mannetje. Kippenvel! Iedereen kent het verhaal wel van Tijn, het dappere, lieve, zesjarige mannetje, dat in december samen met zijn vader bij Het Glazen Huis aanklopte en aanbood nagels te gaan lakken in ruil voor geld. Geld voor het Rode Kruis, voor kinderen met longontsteking. Tijn was zelf doodziek, had hersenstamkanker. Na Serious Request begon hij zijn eigen nagellakactie om geld in te zamelen voor de bestrijding van hersenstamkanker. Zijn streefdoel, 1 miljoen euro is op donderdag bereikt, Tijn is op vrijdagochtend overleden. Wat een groot verdriet. Sterkte voor allen voor wie hij dierbaar was. 

Na dit moment nam de band van Marco hun plek in en de eerste tonen van ‘Muziek’ klonken. En daar was ie dan eindelijk! Was het nou de bas die uit de boxen knalde, die mijn hart zo deed bonken of…? Man, man wat zag ie er goed uit! Zo relaxed, zo blij, zo goed bij stem! Daar word ik dan weer heel blij van. Wat een energie straalde er van het podium! Maar niet alleen van het podium, ook het publiek was enthousiast. Breda Live was AAN! Vanuit het publiek riep iemand iets naar Marco, waarop hij het podium afkwam en naar haar toe liep om te horen wat dat was. Haha ze vond de trompettist zo leuk en wilde zijn naam weten.
 

Een grote verrassing was dat Marco opeens Ali B. aankondigde en ze samen 'Wat Zou Je Doen' zongen. Zo leuk om hen weer samen te zien optreden. Even later kwam Marco zelfs het podium af om ons te begroeten met een zoen op de wang. Zo lief! Had ik al gezegd dat het heel erg warm was? Wat dan weer jammer is, is dat die minuten ook nu door tikten. STOP DE TIJD! Ik wil nog niet naar huis! Wat was dit genieten.
 

We hebben gehuild bij ‘Als Rennen Geen Zin Meer Heeft’ en ‘Afscheid Nemen Bestaat Niet’, keihard meegezongen met ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ en ‘Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht’ heel stil geluisterd bij ‘Mooi’ en gesprongen op ‘Rood’. Elke noot gevoeld, gedeeld en vooral heel erg genoten. Veel te snel was het weer voorbij en konden we nog één keer onze stem keihard laten horen op ‘Binnen’ en toen was het toch echt voorbij. 
 

Op het andere podium gaf Ali B. een optreden samen met Brownie Dutch, maar eerst vroeg hij, met een hand op zijn hart, om een minuut stilte ter nagedachtenis aan Tijn. Indrukwekkend hoe stil een festivalterrein met duizenden mensen dan ineens kan zijn. 
Dj Fedde Le Grand sloot het festival af met een spectaculair optreden, waarna we nog even de stad in zijn gegaan om met een heerlijk drankje nog even rustig na te genieten van dit geweldige festival. 

Breda Live wat was je te gek! Marco jij was te gek!
Een diepe buiging voor jou!


 
Liefs,
Hillie

 
 
1. Door: Martine op 11-07-2017 00:35:18
Hoi Hillie

Wat een heerlijk verslag van het festival in Breda !
Super dat jullie er zo relaxt aan konden beginnen en zelfs de fiets als vervoer konden nemen.
In mijn geval was het even anders...op en top stressy om er te geraken om nog maar van parkeren te zwijgen.
Uiteindelijk als ik er dan ben is het ook zo weer vergeten.
Het weer was goed...de artiesten waren goed...lekker eten en drinken ...kortom alles voor een top feestje.

Groetjes

Martine 
 
2. Door: Lisanne op 11-07-2017 09:40:45
Wat heerlijk zeg, zo ontzettend leuk verslag van een geweldig festival!! 
Liefs, Lisanne
3. Door: Jolanda Roovers op 11-07-2017 18:50:33
Wat een ontzettend leuk versag Hillie, het is net of ik het weer opnieuw beleef!!
Wim en ik vonden het ook super en hebben er ook op en top van genoten. 
Marco was weer fantastisch, hij bracht er weer een geweldig sfeertje in , het dak ging er weer vanaf.
Ik kreeg wel even een krop in mijn keel toen het toch echt was afgelopen want dit was onze laatse festival.
Laat het maar lekker snel oktober zijn!!
Ik vond het ook erg leuk om je weer eens gesproken te hebben!!

                       Groetjes Jolanda
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Als je me zou missen
Dan kwam je hier wel heen"