Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoorn laat van zich Hoor'n
Zoals jullie misschien wel weten hebben we binnen de fanclub een groot team. Dit team is opgesplitst in diverse werkgroepen. Nu zit ik best in veel werkgroepen, maar niet in de werkgroep ‘Weblog’. Toen de vraag dan ook kwam wie er een logje wilde schrijven over het festival ‘Live In Hoorn’, zei ik meteen ‘JA’. Ik wilde niet dat een andere collega een log zou schrijven over deze bijzondere mooie avond, Hà! Nee, met deze eer wilde ik strijken. Nu wil het geval, dat ook alleen Kimberley en Monique er van ons team maar waren, maar toch. Graag wil ik mijn andere collega’s die er niet waren ook laten lezen wat zij gemist hebben, dusssss ik neem jullie even mee naar vrijdagavond 30 juni in Hoorn!
 
De weersvoorspellingen waren niet denderend en ik was dan ook enorm blij dat dit festival in een tent zou plaatsvinden. Samen met mijn dochter en een vriendin waren we dan ook al mooi op tijd in Hoorn en konden we een mooi plekje aan het hek bemachtigen. Het wachten kon beginnen.
 
Al snel werd de DJ die bij binnenkomst stond te draaien, die overigens geweldige leuke muziek liet horen, vervangen voor Coen en Sander van radio 538. Deze twee mannen wisten de stemming er goed in te krijgen en het publiek sprong en zong dan ook uit volle borst mee.
Nu gebeurd het wel eens vaker dat ik een mooi plekje vooraan weet te bemachtigen en dat is, ondanks mijn leeftijd, best goed uit te houden. Maar nu kwam de muziek echt op volle borst ook nog eens binnen, de muziek stond wel zo ontzettend hard dat iemand naast me, ik zal geen namen noemen hoor Kimberley, zelfs oordoppen nodig had. Klein detail, ze is vele jaren jonger dan ik…

Ik had de stille hoop dat als O’G3NE zou gaan beginnen het volume zou worden aangepast, maar die stille hoop was snel vervlogen. Maar hé, daar stond O’G3NE en dan heb je niet meer in de gaten dat de muziek zo hard staat en genoten we volop van de drie meiden met hun prachtige stemmen. Buiten hun eigen nummers ‘Magic’ en het songfestivalnummer ‘Lights and Shadows’, lieten ze ook nog een aantal covers horen. Het zal jullie niet verbazen dat dit ook allemaal geweldig klonk!

Hierna was het de beurt aan Kraantje Pappie. Nu had ik hier nog nooit van gehoord en eerlijk gezegd weet ik nu ook wel waarom. De muziek stond hard en laten we het erop houden dat ik dit nu wel heel erg in de gaten had. Maar goed, ik heb een excuus ik ben boven de 40 en dan is het geoorloofd om dit niet als mijn favoriet te benoemen. Maar dat maakt ook niet uit, dat hij een publiek heeft was wel heel duidelijk. De jeugd om ons heen ging compleet uit hun dak en kon veelal alles dan ook meezingen. Ik niet, dat was duidelijk, hahaha. Nog nooit van Kraantje Pappie gehoord? Schaam je, en google maar! Dan hoor je er bij de jeugd echt bij 

Nu hadden wij mooie plekjes aan het hek weten te bemachtigen doordat we er al heel vroeg waren, maar er was één meisje die eigenlijk ook wel heel graag vooraan wilde staan. Ze propte zich tussen Monique en haar vriendin in en daar stond ze. Teddy, een meisje van ongeveer 14/15 jaar met het syndroom van down, wilde ook even vooraan kijken, want ze was nog nooit bij een live optreden geweest en helemaal gek van Ali B. Geregeld kwam haar moeder dan ook even naar haar toe om haar te sommeren mee te gaan, maar nee daar wilde Teddy niks van weten. Zij stond daar goed en ze was er met geen 10 paarden weg te krijgen. En geef haar eens ongelijk.
Teddy ging bij O’G3NE al helemaal uit haar dak, maar toen Ali B. het podium opkwam was ze helemaal niet meer te houden. Daar stond hij gewoon zo dicht bij, Ali B. Teddy rapte vrolijk mee, geregeld greep ze haar hoofd vast, want zag ze echt Ali B. zo dicht bij??? Met tranen in haar ogen en een lach op haar gezicht keek ze dan ook geregeld onze kant op, wat was ze blij! Ze verklaarde Ali B. de liefde door naar hem te roepen dat ze van hem hield, en dit, dit hoorde Ali. Ali sprak haar aan en zei haar dat hij van haar hield, Teddy wist niet hoe ze het had. Ali vroeg of ze op het podium wilde komen en dat was natuurlijk niet tegen dovemans oren gezegd want voordat we het in de gaten hadden was Teddy het hek over geklommen. Even later stond ze dan met haar grote held op het podium en bleef ze hem maar knuffelen, een stoere kerel die hier niet geëmotioneerd van werd, waarna ze er geweldig op los rapte samen met Ali B.  Nu kan ik hier nog wel even over doorgaan, maar dat doe ik niet, dan hadden jullie er maar bij moeten zijn. Eén ding is zeker, ik vond Ali al leuk, maar nu hou ik ook van hem!
Voordat Ali het podium verliet liet hij nog even weten niet weg te gaan en als de mogelijkheid zich voordeed zou hij misschien nog wel terug komen op het podium. Dat beloofde wat!

En toen, toen was het eindelijk de beurt aan de man waarvoor ik een kaartje had gekocht, de man waarvoor wij al ruim op tijd voor het hek zaten te wachten, de man die elk dak, tentzeil, of zelfs de sterren kan wegblazen, Marco!!!
De muziek stond hard, had ik dat al gezegd? Maar het deerde niet, je hoorde het niet meer want daar stond hij, de beste artiest van Nederland! De zon ging branden, we lieten het los want we wilden alleen maar vrij zijn. Met andere woorden we hoefden nog niet naar huis. Na een aantal nummers werd ‘Wat Zou Je Doen’ ingezet en ja hoor, niemand minder dan Ali B. (had ik al gezegd dat ik van hem hou) kwam het podium op. Heerlijk om Marco en Ali weer eens samen op het podium te zien met het nummer waar het voor Ali allemaal mee begon. Ali vertelde dan ook hoeveel hij van Marco hield en hoe hij hem bewonderde en hoeveel respect hij voor Marco heeft. En ik… ik hou van Ali.
Nadat we afscheid moesten nemen van de laatste tonen van ‘Rood’ konden we bijna naar buiten, maar niet nadat we onze longen uit onze lijf zongen op ‘Binnen’. Maar toen was het ook echt klaar, Teddy stond inmiddels weer vooraan en kreeg ze de bloemen van Marco toegegooid. Teddy straalde helemaal! Ok, ik hou ook van Marco, maar dat is hopelijk niks nieuws!

Op naar buiten, op naar de auto die we doorweekt bereikten met een gigantische piep in onze oren, want de muziek stond wel zo hard! Maar het kon ons niet schelen want dit was weer zo’n avond die in een lijstje hoort! En Teddy, die maakte de kleur aan het lijstje zonder dat ze dit zelf in de gaten heeft gehad.
 
Zo, ik hoop dat jullie door het lezen van deze log nu weten wat jullie hebben gemist en dat ik een aantal lezers, waaronder hoofd weblog (Imke) blij heb gemaakt.

Liefs,

Bianca.

1. Door: Karin op 02-07-2017 23:22:18
Wat een mooie weerspiegeling van een fijne avond voor je , wat moet dat meisje Teddy een ongelooflijke avond gehad hebben.Zo zie je maar dat deze artiesten het hart op de juiste plaats hebben.Ik hou ook van Marco en jammer genoeg is Ali b hier zo niet zo gekend in Belgi,zou wel is dringend verandering in mogen komen.
2. Door: Marijke op 02-07-2017 23:35:39
Wat een heerlijke log heb je ervan gemaakt! Alsof ik erbij was... Oh wacht... Hihi! Xxx Marijke
3. Door: Sara op 03-07-2017 05:54:08
Heerlijk om te lezen!! Zo fijn, dat enthousiasme. Het gevoel van 'ik heb wat gemist' heb je goed overgebracht, haha. Leuk!
4. Door: Anja van Wijk op 03-07-2017 09:20:51
Lieve Bianca,

Wat een mooi intens verslag. Ik voelde helemaal wat teddy voelde. Wat geweldig mooi omschreven. Een bijzondere avond.

Liefs Anja
5. Door: Lisanne op 03-07-2017 14:00:46
Heerlijk om het enthousiasme van deze log af te lezen. Zo'n fijne log heb je ervan gemaakt, even of ik er net zelf aanwezig was. 
Liefs, Lisanne
6. Door: Miriam op 03-07-2017 14:38:49
Wat een heerlijke enthousiaste log! Alsof we erbij waren. Top festival jullie hebben genoten ondanks de harde muziek....
7. Door: Annemarie op 03-07-2017 15:01:12
Oooh wat is het leuk om te lezen Bianca! Het voelt weer als die mooie vrijdagavond.. Ik heb zo genoten, had gelukkig mijn oordopjes mee, en ben helemaal uit m'n dak gegaan! Superleuke line-up!
Die Ali B, wat een lieverd, wat een held.. inderdaad.. Ik hou ook een beetje van hem!  
En Teddy, wat een avond heeft die lieve meid gehad! Zo fijn daat ze zo heeft kunnen genieten.

En dan nog Marco.. Nog steeds sprakeloos, wat een show, wat een energie! Ik hou van die man 
Je hebt er een mooi logje van gemaakt! 
Liefs, 
Annemarie 
8. Door: Bianca op 03-07-2017 19:36:15
Wat valt me op...Jij kent Kraantje Pappie niet? OMG! 
En ben jij al boven de 40? Nog niets van gemerkt!

Bianca,
Wat heb jij dit heerlijk neergeschreven! Wat een bijzondere avond heb je mogen meemaken! Super fijn om dit te lezen!
Als ik je 1 tip mag geven...Dit jonkie heeft altijd oordopjes bij...Geen piepjes bij het slapen gaan dus!
Bedankt voor je mooie verslag! Top dat je erbij was!
Groetjes,
Jouw fan en naamgenoot!
Bianca VK
9. Door: Miekske op 03-07-2017 19:42:24
Wat een leuk verslag en wat leuk voor Teddy dat zij een onvergetelijke avond achter de rug heeft.

Vrijdag mag ik in Breda gaan genieten en ik zal alvast preventief oordopjes meenemen (mocht de muziek daar ook te hard staan) :|

Bedankt voor je Logje ik heb het met plezier gelezen.

xxx Miekske

 
10. Door: Monique op 04-07-2017 19:27:18
Wat een avond was dit, echt ééntje die je niet zomaar vergeet!
Zoveel bijzondere momenten. Je hebt een onwijs mooie log gemaakt waarbij je echt weer helemaal terug bent. Zo ontzettend genoten van die lieve Teddie naast me. Wat is ze toch lekker verwend, ze zal nog lang over deze avond praten en dromen denk ik!
 
11. Door: Jolanda Roovers op 04-07-2017 21:34:03
Wauw Bianca, wat heb je dit mooi omschreven.
Ik vond het ook super geweldig dat we erbij waren.
Wat was Ali toch geweldig he en zo samen met Teddy, helemaal super. Hoe hij zo ingaat op de situaties die er dan zijn, zo geweldig.
En ja, Marco, wat moeten we daarvan zeggen, dat was gewoon weer helemaal top!! Wat genieten we toch iedere keer weer van hem.
We hebben al heel wat festivals met Marco bezocht, vrijdag wordt het de laatste in Breda maar man o man, wat hebben we er weer super veel zin in!!
Bianca, je hebt er een super log over geschreven, precies zoals het was!!

                             Groetjes Jolanda
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je bent de schaduw achter mij
Iedere seconde van de dag"