Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
5 Jaar Ziggo Dome
23 en 24 juni bestond Ziggo Dome 5 jaar en dat moest gevierd worden! Dit werd gedaan met de man die 5 jaar geleden dit prachtige poppodium mocht openen. Die eer was voor Marco Borsato. Eigenlijk zijn we dus mega trots op Marco en hoe gaaf was het om dit feestje mee te mogen vieren! Marco had een aantal hele fijne vrienden uitgenodigd. Zo stonden deze twee dagen in het teken van Marco Borsato & Friends.

Er waren twee deuren die eerder open gingen. Ook wij mochten eerder naar binnen. De mensen die VIP waren stonden links en wij stonden rechts, zo liepen we gezamenlijk naar binnen. Dit ging heel gedoseerd. Niks geen stress, geen gedrang, maar rustig onder begeleiding van de security naar de deur. Zo hadden we allemaal een heel mooi plekje! Eénmaal binnen was het wachten geblazen, maar de tijd werd volgemaakt door twee leuke DJ’s. De spanning was voelbaar toen het eindelijk zover was. Daar hoorden we de klanken van ‘Muziek’ en we gingen los! Marco kwam op en begon met ‘Branden Aan De Zon’. Niet alleen wij, maar ook Marco ging los. Wauw, wat zag hij er goed uit en je kon zien dat hij er onwijs veel zin in had!
 

Na een aantal nummers kondigde Marco zijn eerste gast aan. Anna had meegedaan aan The Voice Kids en zat bij team Ali B. Marco was zo onder de indruk van haar dat hij haar had uitgenodigd voor Ziggo Dome. Wat deed ze het goed, wat een talentje is ze toch! Daarna werden we verrast door Clouseau die samen met Marco het nummer ‘Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht’ zong. Vervolgens kwam ons jeugdsentiment boven bij ‘Daar Gaat Ze’ en ‘Anne’. Wat een heerlijk feestje was dit toch!
 

Het was weer tijd voor Marco en de energie straalde van hem af, echt heerlijk om te zien! We sprongen, dansten, zongen en zwijmelden. Dit was echt genieten. De energie die van hem afstraalde kwam bij ons binnen!
Vrijdagochtend werd bekend gemaakt dat ook Trijntje Oosterhuis kwam. ‘De Speeltuin’ werd dan ook door haar gezongen. Ook Marco’s vriend Matt Simons was er en zong samen met Marco het indrukwekkende ‘Breng Me Naar Het Water’ waarbij dus ook wel een traan langs onze wangen rolde. Maar die veeden we snel weg toen Matt zijn ‘Catch And Realese’ ging zingen.
 

Ik hoorde hele leuke reacties om me heen toen Marco ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ ging zingen. Een nummer die Marco niet vaak live zingt en wat vond men dit fijn om te horen!
Toen VanVelzen zijn ‘Baby Get Higher’ zong kregen we leuke herinneringen aan de vorige Borsato & Friends. Toen had Roel ons een dansje geleerd en jawel...we probeerden het en wisten het nog een beetje. Wat was het leuk! Marco had nog meer jong talent uitgenodigd, zo zong Ronnie Flex samen met Marco ‘Wat Zou Je Doen’ en Maan zong haar eigen nummer ‘Perfect World’.Heel verrassend was toch wel toen Marco ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’ ging zingen. Je zou denken, omdat Trijntje er was, dat zij het zou gaan zingen. Maar dit was niet zo, want de laatste gast die het podium opkwam was onze Friese Elske DeWall. Heel anders dan Trijntje, maar wat een dijk van een stem heeft zij toch. We waren allemaal stil toen ze het prachtige nummer ‘Heb Het Leven Lief’, wat ze ook tijdens The Passion zong, ten gehore bracht…zo indrukwekkend!De avond liep al bijna ten einde maar er werd nog een foto gemaakt door Ziggo Music waarin je jezelf terug kon vinden. Niemand hoefde een lach op het gezicht te toveren, want die hadden we de hele avond al op ons gezicht. Die was er echt niet vanaf te krijgen. Nadat Marco nog een aantal nummers liet horen was het dan toch echt afgelopen. We moesten eruit, maar wilden we dit? Wat hebben we genoten van deze twee fantastische dagen in Ziggo Dome! En ik hoop Marco van ons!!!

Liefs,
Monique

Ook namens mijn collega’s

 
1. Door: Miriam op 28-06-2017 09:48:53
Wij waren er zaterdag bij! Zo een mooie bijzondere show. Leuke friends artiesten. Wij hebben ook genoten! Duet met Elske was prachtig
2. Door: Lisanne op 29-06-2017 13:05:20
Wat heerlijk dat je zo genoten hebt! Een mooie show lijkt me zo te zien aan de foto's! 
Liefs, Lisanne
3. Door: Anja van Wijk op 02-07-2017 17:14:42
Het was een fantastische show want ik heb hem op het ziggo kanaal kunnen kijken. Geweldig! Ik had wel op een aantal punten kippenvel. Heerlijk! En een leuke bijukomstigheid was dat uj daarna natuurlijk heerlijk heb gedroomd.

Het was geweldig om op deze manier het concert toch mee te maken.
Heerlijk!

Liefs Anja
 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Ik ben een dwaas zoals zovelen, gevangen in mijn eigen val
De glazen kooi van mijn gedachten, waar ik dit leven slijten zal"