Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Marco Meeting België
Zaterdag 17 juni was een datum die bij velen dikgedrukt in de agenda stond. En dan vooral bij de Belgische fans. Het was eindelijk zover, de dag waar zo hard voor gewerkt was en we zo naar hebben uitgekeken: De Marco Meeting België. Omdat ik een behoorlijk eind moest rijden zijn Hillie en ik vrijdag al naar België gegaan zodat we uitgerust aan de dag konden beginnen. Vrijdagavond zijn we Antwerpen ingegaan om het mooie oude  centrum te bekijken en lekker te gaan eten.

Na een warme nacht hebben we heerlijk ontbeten en gingen we met elkaar naar Dock3. Ik moest flink het gaspedaal indrukken om Cees en Marco bij te houden, maar we kwamen mooi op tijd aan. Om 8.30 uur verzamelden we ons en kregen we uitleg wat er van ons verwacht werd. Al snel gingen we aan de slag om alles op te bouwen en klaar te zetten. Kraampjes werden opgebouwd, enveloppenlijnen uitgehangen, printers geïnstalleerd, maar ook werden er proeffoto's geschoten. Alles liep eigenlijk heel gesmeerd en voor we het wisten was het 11.00 uur en kwamen de eerste fans al binnen. Bij binnenkomst kon een ieder met Marco op de foto, dat kon alleen, maar door de intieme setting ook met je man, zus, vriendin of met wie je dan ook maar wilde.

Hillie, Petra en ik stonden bij de enveloppenlijn en nadat een ieder op de foto was gegaan kwamen er al heel veel lieve, enthousiaste fans bij ons langs. De eerste lijn was dan ook snel op, de enveloppen waren in trek! Vervolgens ging het programma van start dat gepresenteerd werd door Kurt Frederickx.
Voor Wesley begon de dag heel bijzonder, Wesley is herstellende van leukemie en hij kwam in een prachtige limousine aan, waarna hij door Marco werd begroet en naar het VIP vak bij het podium gebracht. Hier mocht hij met zijn familie de dag door brengen.

Er waren bijzondere fan momenten waarbij fans verrast werden. Zo werd Karin verrast met een fotoshoot. Germiek en Twan werden uitgenodigd voor de bingo en kregen een hotelovernachting in Egmond aan Zee. Germiek had geen kaartjes kunnen regelen, want toen de kaartverkoop er was kreeg ze haar voor de  vijfde keer op rij een miskraam. Je snapt dat haar gedachten toen heel ergens anders waren. Wel had Germiek nu ontzettend fijn nieuws. Ze vertelde ons dat ze weer zwanger was waarop Marco haar buik kuste. Dat bracht veel ontroering in de zaal. Mariska en Andy kregen een prachtig cadeau voor op de kinderkamer. Een cadeau met een Marco touch, heel erg mooi! Michel en Ingrid hun relatie was op een bijzondere manier tot stand gekomen en waren daarom uitgenodigd om als VIP gast de Marco Meeting bij te wonen. Wendy heeft een lunch aangeboden gekregen en Bianca en Maria wilden heel graag Lisanne Spaander als gast en dat is geregeld! En nadat ze verrast waren mochten ze voor de rest van de dag allemaal Marco zijn VIP gast zijn.
Als er een ‘pauze’ was hadden de mensen weer even tijd om bijvoorbeeld lootjes te kopen voor de loterij of even naar de merchandise te gaan om daar wat leuks te scoren, maar ook nog een aantal enveloppen te gaan trekken. We hebben heel veel mensen blij kunnen maken. Maar er waren dan ook wel hele gave prijzen. Gezellig koffie drinken met Marco of een ritje in een authentieke tram of 2 concertkaarten voor Marco Borsato & Friends! Er was één vrouw die bij ons in huilen uitbarstte, zo blij was ze dat ze het tramkaartje had gewonnen. Ze had er namelijk al één gewonnen maar had drie kinderen en die waren al aan het ‘vechten’ wie er mee zou gaan. Maar dat hoefde nu niet meer! Het was zo fijn om die mensen zo blij te zien. Want daar doe je het tenslotte allemaal voor.

Er werden wensen vervuld en je kon aan een speurtocht mee doen. Ook werd er een spel gespeeld waarin Marco's kennis over België getest werd en was er een interview. Deze werd gedaan door twee jonge Belgen, Tristan en Caithlyn. Ze stelden enkele hele mooie vragen aan Marco!
Marco had Lisanne Spaander ook uitgenodigd om op te treden, omdat hij België graag kennis met haar wilde laten maken met en dat is gelukt. Want wat gaf ze weer een verpletterend optreden! Delano Donders heeft meegedaan aan The Voice of België. En hij kwam bij ons zijn mooie auditie nummer ‘Vogelvrij’ zingen. Marco verraste hem daarna nog eens door hem uit te nodigen voor de Borsato Barbecue. Dat had hij niet verwacht en was dolblij!

Het was de eerste Marco Meeting België en we vonden het dan ook best wel spannend, maar wat was het een onwijs fijne en mooie dag. Zo ontzettend veel blije gezichten gezien. Zowel klein als groot, want wat waren er veel kleine kinderen die op onze tafel gingen staan om die enveloppen eraf te trekken, en wat waren ze allemaal vrolijk! Een dag die we niet snel zullen vergeten.

Toen het programma was afgelopen en iedereen weer naar huis ging hebben we met elkaar alles weer opgeruimd en werden we nog even door Marco toegesproken. Marco was blij en trots en gaf ons als dank een heel leuk presentje!

Toen we klaar waren zijn wij weer terug gegaan naar het hotel om ons even op te frissen en Antwerpen weer in te gaan. We waren kapot maar wilden wel heel graag nog iets eten en zijn dus ook naar een Italiaan gegaan waar we heerlijk buiten hebben gegeten! Als afsluiter nog een heerlijk ijsje. Moe maar voldaan lagen we op bed, wat een fantastische dag was dit!
 
Liefs Monique
Ook namens mijn collega's
1. Door: maria serraris op 20-06-2017 14:10:12
Het was een heel leuke dag ,ben nog aan het nagenieten
Natuurlijk waren we blij dat Lisanne Spaander kwam zingen
En we hebben nu afgesproken ,Lisanne komt bij mij thuis een huiskamerconcert doen op 9 september ,Ik en Bianca gaan dit samen doen
grotjes Maria
2. Door: Chantal Bellens op 20-06-2017 16:04:05
Toch altijd blij om te lezen dat het voor de werkers ook een leuke dag was. Wij hebben ook ontzettend genoten en hopen dat er nog een vervolg op komt,duimen maar. Bedankt nog voor jullie inzet
3. Door: Dagmar op 20-06-2017 23:23:40
Was een super leuke dag. Vond het erg leuk als vrijwilliger. Ik zeg kom maar op voor de volgende keer. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen.
4. Door: Lisanne op 21-06-2017 11:58:51
Heerlijk dat iedereen zo genoten heeft, het is ook zeker aan de foto's te zien! 
Liefs, Lisanne
5. Door: Jolanda Roovers op 22-06-2017 22:03:25
Zo te lezen was dit zeker een super geslaagde dag.
Fijn dat de fans er zo heerlijk van hebben genoten!!

                     Groetjes Jolanda
6. Door: Miriam op 23-06-2017 14:05:45
Mooi verslag en fijn dat het een geslaagde meeting was en iedereen genoten heeft en lof voor de vrijwillgers!
7. Door: danieldavidse op 03-07-2017 14:50:54
wat mooi logje
was ook
 leuk dag
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je kijkt jezelf aan en denkt
Ik heb het leven lief"